eitaa logo
☆هنر آشپزی و خانه داری☆
4.4هزار دنبال‌کننده
899 عکس
9.1هزار ویدیو
0 فایل
﷽ بهترین و کاملترین کانال آموزش آشپزی و ترفندهای خانه داری 🥰😍 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
14.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی دانمارکی😍💃 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
17.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
6⃣مدل مهمونی و فوری🥗 👌 ✨سالاد زمستانی ✨سالاد اندونزی ✨سالاد آلمانی ✨سالاد مرغ ✨سالاد کلم سالادپاستا ‎‏ 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
دیگه اسمِ نـــــــــهار شـــــــــامِ فوری اومد !!! خلایقُ با سوسیس تخم مرغ نپیچون!😡😂 لیست ۵۰ مدل نهار شام نونی و خوشمزه👇 🥨 پای گوشت چرخکره☺️ 🍗 کباب لقمه با مرغ😋 🥘 خورشتای نونی😍 🔥🫑https://eitaa.com/joinchat/36700499C9c5cf945ac برای دریافت لیست خورشتهای مُرغی روی شکلها بزنید😍😋👇 🥘🥘🥘🥘🥘🥘🥘🥘🥘🥘🥘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرصع پلو با مرغ برنج ۴ پیمانه ساق مرغ ۸ عدد خلال پسته ۱۰۰ گرم خلال بادوم ۱۰۰ گرم زرشک ۱۰۰ گرم کشمش ۱۰۰ گرم پوست پرتغال ۱۰۰ گرم زعفران دم کرده ۵ قاشق غ خ نمک ۲ قاشق غ خ برنج و با نمک خیس کنید و با روغن و نمک و اب درحال جوش ۱۰ دقیقه بپزید و ابکش کنید و با زعفرون دم بزارید ،مرغ رو سرخ کنید و با زعفرون و نمک و اب بزارید دم بکشه هنر آشپزی و کیک پزی 🍔🎂👇 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
8.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زرشک پلو با مرغ به سبک  جدید 😍 سیو کن یبارم این روشو امتحان کن😋 مواد لازم مرغ ۲ عدد ران کامل زعفرون دم کرده پیاز ۱ عدد نمک فلفل زردچوبه اب غوره رب گوجه فرنگی ۱ ق غ زرشک + شکر + خلال پسته+ خلال بادوم به میزان لازم 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi
5.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😍😋 مواد لازم یک لیوان ارد سفید یک لیوان شکر یک لیوان اب پرتقال طبیعی یک چهارم لیوان گلاب زعفران دم کرده کره و روغن دستور تهیه ابتدا اب پرتقال شکر گلاب و زعفران رو روی شعله میذارسم تا شکر حل بشه کمی بعد شعله رو خاموش میکنیم یه لیوان ارد رو الک میکنیم و تفت میدیم در حدی که ارد تغییر رنگ نده بعد از تفت هم حتما یک بار الک میکنیم روغن و کره رو اضافه میکنیم به اندازه ای که کل ارد به روغن اغشته بشه بعد شهد پرتقالی رو کم کم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا حلوا خودشو بگیره و بعد توی ظرف میریزیم و سطحشو با قاشقی که چرب شده صاف میکنیم و تزیینش میکنیم نوش جان❤️ 🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂 @ashpazi_cakepazi @ashpazi_cakepazi