هدایت شده از 🍡Mukbang time🍡
#تزئین_کیک
آموزش #خامه_کشی_کیک 🎂🍰
خیلی خوشگل و خاص هست، برای کسانی که کیک کم خامه دوست دارن،گزینه ی مناسبیه👌
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
6.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ژله_مجلسی🍮
ژله ے انگور دو بسته
آب جوش دو لیوان
بستنے وانیلے یک عدد
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
5.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#چیپس_سرکه_نمکی
با صدا ببینید🔈
سیب زمینی دو تا سه عدد کوچک
بکینگ پودر ۲ ق غ خ
سرکه سفید ۱ تا ۱ونیم پیمانه
نمک به میزان لازم
سیب زمینی ها را پوست کنده وبه کمک پوست کن سیب زمینی ها ورقه کنید ودرظرف آب خنک و پر ازیخ ورق نازک کنید،سپس سرکه بکینگ پودر و نمک را به آن اضافه کنید هم بزنید و بگذارید ورق های سیب زمینی به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در مواد بماند،سپس آبکش کنید ودرون روغن فراوان داغ باشعله ی متوسط رو به زیادبه خوبی سرخ کنیدبعد از سرخ شدن،چیپس ها را روی کاغذ روغن گیر ویا دستمال بریزید تا روغن اضافی آن گرفته شود
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی
ایده ها و ترفندهای خانه داری
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
20.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ذرت مکزیکی رو با این روش درست کن
و نهایت لذتو ببر😍
مواد لازم :
ذرت ۲ عدد
کره ۱ ق غ
لیمو ۱ عدد
قارچ ۵-۲ عدد
پنیر ۱/۵ پیمانه
مایونز ۲ ق غ
فلفل سیاه ۱/۲ ق چ
فلفل قرمز ۱ ق چ
آویشن ۱/۵ ق چ
⤹༢➥
کلیپ های زیبای آشپزی ایرانی و خارجی
ایده ها و ترفندهای خانه داری
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
6.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شامی_کباب_بروجردی
موادلازم
گوشت چرخ ۱۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد ریز خورد شده یا پیازچه ترجیحا ۲ ق غ
شوید خشک خیسانده ۴_۵ ق غ
آرد سوخاری ۱ق غ
ترخون و ریحون و مرزه (سبزی معطر )
مقداری تقریبا ۲ق
تخم مرغ ۱عدد
نمک و زردچوبه و فلفل مقداری
این مواد با هم مخلوط طبق فیلم
بعد با دست ورز داده ، حالا
به اندازه گردو بردارید و گرد کنید و تو روغن سرخ کنید ،
این شامی مخصوص بروجردیاس
خیلی خوشمزه ،
اصلش اینه پیازچه و سبزی معطر داشته باشه ،
حالا شوید بعضیاشون میریزن بعضیا نه
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
🍳 #اجاق | با خانواده کیک ساده و بدون فر بپزید
🔸 مواد لازم برای ۸ نفر:
شکر ۱ لیوان
ماست ۱ لیوان
تخم مرغ ۳ عدد
آرد ۲ لیوان
بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
روغن مایع ۱ لیوان
طرز تهیه:
🔸 تخم مرغها رو در داخل ظرف بشکنید و با همزن کاملا هم بزنید و بعد شکر رو اضافه کرده و دوباره هم بزنید.
🔸 یک لیوان ماست و در ادامه روغن مایع رو اضافه کنید و به خوبی مواد رو هم بزنید تا کاملا مخلوط بشن. حالا بکینگ پودر و آرد رو کمکم اضافه کنید و مواد رو هم بزنید.
آرد رو حتما الک کنید و بعد به مواد کیک اضافه کنید.
🔸 یک قابلمه با اندازه مناسب انتخاب کنید.
کف قابلمه رو چرب و مایه کیک رو داخلش بریزید و بعد قابلمه رو روی شعله پخش کن با حرارت کم بذارید و یک ساعت صبر کنید تا کیک کاملا پخته بشه.
🔸 برای اینکه متوجه بشید کیک پخته یا نه یک خلال دندان رو ببرید داخل کیک و بیرون بیارید اگر تمیز بود یعنی کیک پخته و اگر مواد کیک به خلال دندان چسبیده بود بازهم بذارید تا روی حرارت بمونه تا کاملا پخته بشه.
نوش جان
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
8.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فرنچ_تست😋
پایه همه فرنچ تست ها تشکیل شده از:
نان تست
تخم مرغ
شیر
مواد لازم🔻
نان تست
شیر یک لیوان
تخم مرغ دو عدد
شکر ۲ ق غ(به میزان لازم)
پودر دارچین ۱ ق غ
پوره کدو حلوایی ۲ ق غ
کره
میزان شکر بسته به ذائقه شما و اینکه قصد دارید با چی(عسل، شکلات، کارامل، شیره و....) میل کنید متفاوته. اگر دارچین رو حذف کردید وانیل فراموش نشه
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک نسکافه 😍😋
حالا مقدار مواد
نسکافه : ۱ ق چ
شیر :۳ ق غ
آرد :۳ ق غ
یک پنس نمک
ب پ : ۱/۳ ق چ
وانیل :۱/۲ ق چ
روغن: ۱ ق غ
شکر :۱ الی ۱ و ۱/۲ ق غ
تو همون فنجونی که می پزیم ،مواد رو با هم ترکیب می کنیم.
بکینگ پودر رو حتما الک کنید
آرد رو حتما الک کنید
یک پنس نمک رو هم بعد آرد بزنید من یادم رفت🙈
برای پخت داخل ماکروفر در حالت پخت معمولی ماکروفر به مدت یک دقیقه بزارید بعد با سیخ چوبی امتحان کنید اگه حس کردید نپخته ۳۰ ثانیه هم بزارید،دیگه بیشتر نذارید خراب میشه.
راستی فنجون رو دقیقا در وسط ماکروفر بذارید.
اگه ماکروفر ندارید فنجون رو بزارید داخل یه قابلمه و تا نصف فنجون آب جوش بریزید و با دم کنی بزارید بپزه ،پانزده تا بیست دقیقه بعد حرارت رو خاموش کنید اما در قابلمه رو ده دقیقه دیگه باز کنید و نوش جان کنید.
راستی من یه ذره خامه قنادی هم روش زدم که دیگه طعمش محشر شد واقعا😉
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi