فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کتلت_سوسیس 🥙 😋😍
▫️سه یا چهار عدد سوسیس گوشت
▫️سیب زمینی خام رنده شده سه عدد
▫️پیاز متوسط یک عدد
▫️تخم مرغ یک عدد
▫️زردچوبه و فلفل سیاه یک ق م
▫️آرد نان خشک دو قاشق غذا خوری
🔸این کتلت نیازی به نمک و ادویه بیشتری نداره چون معمولا سوسیس ها خودشون پر ادویه هستن
حتما از سوسیس با درصد گوشت مناسب و با کیفیت استفاده کنید
میتونید از سوسیس مرغ هم استفاده کنید
سوسیس رو چرخ کنید و بقیه مواد رو هم با رنده ریز رنده کنید
بعد ترکیب مواد اون رو داخل یخچال بزارید تا استراحت کنه
بعد کتلت ها رو سرخ کنید و ازش لذت ببرید
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این معجون طعمش بابیرونی ها هیچ فرقی نداره اما مدل آسون و خونگیشه😍😋
بستنی
موز
خامه
گردو
پودرقهوه ، عسل ، کنجد ، پودرنارگیل ، مغزیجات
✅از پودر قهوه حتما استفاده کنید طعمش شبیه بیرونی ها میشه
✅میتونین از خامه صبحانه ، سنتی یا قنادی استفاده کنید
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
13.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳فینگرفود👩🍳
سینه مرغ ۱ عدد کامل
سیب زمینی ۵ عدد متوسط
جعفری ساطوری شده ۱/۲ پیمانه
پیازچه صد گرم
گردو خرد شده در صورت تمایل
خیارشور خرد شده ۱/۲ لیوان
نان تست یک بسته
ماست پر چرب ۱/۲ لیوان
سس مایونز ۱ لیوان سر پر
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
21.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 آموزش شکلات صبحانه خانگی 🍫 😋👆
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳مکعب سوخاری👩🍳
مواد لازم👇🏻
مرغ 300 گرم
نمک 1 ق چ/فلفل سیاه 1 ق چ/پاپریکا 1 ق چ/پودر زنجبیل کمی
روغن زیتون 1 ق غ/سس سویا 1 ق غ
.
آرد گندم /تخم مرغ /پودر سوخاری
به میزارن لازم
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🤍ترافل لوتوس لاکچری
مواد لازم (برای حدود ۱۵ عدد) 👇
۲۰۰ گرم بیسکویت لوتوس
۴۰ گرم پنیر لبنه
۲۰ گرم بادام درختی پودر شده (من بدون پوست استفاده کرم)
آب نصف پرتقال
.
برای تزیین رویه👇
شکلات سفید
کرم لوتوس
بیسکویت لوتوس پودر شده
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بورک آسون و خوشمزه😋
مواد لازم :
پیاز ۱۰۰ گرم
فلفل دلمه ۵۰ گ
سوسیس ۱۵۰ گرم
پنیر موتزارلا ۲۰۰ گرم
خمیر یوفکا ۱۰ ورق
قارچ ۱۰۰ گرم
نمک، فلفل
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غول برگر😍
⠀
مواد لازم :
نمک، فلفل سیاه
گوشت چ.ک ۴۰۰ گرم⠀
کمی زیره سبز⠀⠀
مواد خمیر :
شکر ۱ ق چ
شیر گرم ۱ لیوان
روغن زیتون ۲ ق غ
خمیرمایه فوری ۱ ق چ⠀
آرد ۳.۵ پیمانه
نمک ۱ ق چ
کره ۱ ق غ⠀
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🤍بیدارشو
صبح آمده ☀️
بر روی لبت خنده بڪارد
خورشید رسیده است☀️
ڪه با جوهر نورش
نقشی ز خُــღــدا
بر دل پاکت بنگارد🤍
🤍ســلام
امروزتون سرشاراز نورخدای مهربان🤍
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکوسیب زمینی
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آبگوشت داخل ظرف سوفالی ی چیز دیگس😋😍
به ازای هر نفر ی مشت بسته حبوبات نخود و لوبیا
گوجه ی تیکه
دنبه ی تیکه
گوشت حدود صد گرم
مرزه و ادویه و نمک به میزان لازم و ی تیکه پیاز
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
#کرم_زعفرونی
موادلازم
شیر 2 لیوان
شکر نصف لیوان
خامه صبحانه صد گرم
آب 2 قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری
گلاب یک قاشق غذاخوری
زعفران کمی
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
طرزتهیه
پودر ژلاتین رو با آب مخلوط میکنیم و به روش بن ماری حل می کنیم
شیر و شکر را روی حرارت با شعله کم میزاریم تا هم شکر حل بشه و شیر بجوشه
وقتی شیر جوشید زعفران و وانیل و گلاب را اضافه میکنیم تا رنگ زعفران بگیرد
بعد ژلاتین رو اضافه میکنیم ومخلوط میکنیم تا یکدست شود وقتی کمی خنک شد خامه رو اضافه و هم میزنیم تا مواد یکدست بشن (اگه خیلی داغ باشه ممکنه خامه داخلش ببره پس خامه رو هم از قبل بیرون بزارین تا مشکلی پیش نیاد) سپس داخل قالب مورد نظر میریزیم و به مدت 4 ساعت داخل یخچال میگذاریم تا خودش رو بگیره .
.
برای دو رنگ شدنش مواد رو نصف کردم بعد به نصفیش زعفرون زدم گذاشتم یخچال تا کمی خودشو بگیره
سپس بقیه مواد رو تو دمای محیط گذاشتم هر از گاهی هم میزدم که سفت نشه وقتی زعفرونی یکمی خودشو گرفت مواد سفید رو ریختم روش و یخچال گذاشتم
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_اسکار 😋
مواد لازم ؛
زرده تخم مرغ ؛ یکعدد
سفیده تخم مرغ ؛ یکعدد
کره نرم به دماي محيط رسيده 100گرم(ميتونيد روغن صاف قنادي استفاده كنيد)
آرد 165 گرم
پودر قند ؛ 50 گرم(من شكر و به همين مقدار آسياب كردم)
هل ؛ 1/2 ق چ
گردو و پسته خرد شده ؛ به میزان لازم برای غلطاندن شیرینیها
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
#کمپیر سیب،زمینی.سوسیس.کالباس.ذرت.قارچ.فلفل دلمه ای .پنیر پیتزا.سیب زمینی رو آب پز کنید و با کره و ذره ای شیر و نمک و فلفل پوره کنید, با کمی پنیر پیتزا مخلوط کنید و یه لایه نازک کف پیرکس بریزید و صاف کنید,روش یه لایه پنیر بعد دوباره لایه ای از پوره.حالا بقیه موادتونو که من همشونو یه تفت از قبل دادم روش پهن کنید و بعد دوباره پنیر. فر180 درجه
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
#دسر_نسکافه
طبقه اول:
بیسکوییت پتی بور به میزان لازم
نسکافه فوری یک عدد
نسکافه رو با یک لیوان آب سرد مخلوط میکنیم و بیسکوییت هارو در نسکافه میزنیم و در ظرف دو ردیف روی هم میچینیم
طبقه دوم :
آب دو لیوان + شیرخشک ۳ ق غ + پودر کرم کارامل ۲ بسته
روی حرارت میزاریم یک جوش که خورد کافیه
۱۸ حبه بیسکوییت پتی بور پودر شده و ۱۵۰ گرم خامه صبحونه و یک عدد پودر نسکافه فوری در میکسر میریزیم و مواد کاراملی رو بهش اضافه میکنیم و میکسر رو روشن میکنیم تا مخلوط بشن (ورق بزنید فیلم اموزشی رو ببینید)
مواد رو روی بیسکوییت میریزیم چنیم ساعتی میزاریم یخچال تا ببنده
طبقه سوم :
۳ ق غ نوتلا یا شکلات صبحونه (ذوب شده ) رو با ۱۵۰ گرم خامه مخلوط میکنیم و روی دسر میریزیم و با هر چی دوست داشتین میتونین تزیین کنید .
چند ساعتی بزارین یخچال سپس میل کنید .
این دسر برای کساییکه اهل نسکافه هستن بینظیره
_میتونید نسکافه رو کلا حذف کنید .
_میتونید لایه دوم رو حذف کنید و فقط پودر کاکائو الک کنید .
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
#عیش_السرایا 🍨 😋
🔸درابتدا چهارعددنان تست رابصورت مربع های کوچک برش میدیم وداخل تابه بدونه روغن تفت میدیم تانون ها خشک بشه بعد یک پیمانه شکروبادوپیمانه آب وکمی زعفران ودوقاشق غذا خوری گلاب روی حرارت میزاریم تاقوام بیاید وقتی که شربت آماده شد روی نون هامیریزیم وداخل یخچال قرارمیدیم بعد ی ظرف ديگه برميداریم ودوپیمانه شیر روبادوقاشق غذا خوری نشاسته گل وچهارقاشق غذاخوری شکرروبهش اضافه می کنم ورود حرارت میزاریم ومرتب هم میزنیم وبعد یک بسته خامه صبحانه صورتی روبهش اضافه میکنیم وتاوقتی که مثل فرنی سفت شودروی حرارت میزاریم وبعد که شروع به حباب زدن کرد زیر اجاقو خاموش میکنیم وموادروروی موادی که داخل یخچال گذاشته بودیم میریزیم ودوباره به مدت دوسه ساعت داخل یخچال قرارمیدیم وموقع سرو باپسته وگردوویاهرمغزدیگه ای که دوست داریم تزیین میکنیم
♦️شربت نباید زیاد سفت بشه ودر غیر این صورت شکرک ميزنه
ده دقیقه روی حرارت باشه کافیه
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده #شیرینی😍😋
یک و نیم لیوان جودو سر پرک ریز
دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو
چهار تا شش قاشق غذاخوری عسل
شش قاشق غذاخوری شیر
با هم مخلوط کنین
مواد رو روی یک کاغذ روغنی باز کنین
چند تکه شکلات رو ذوب کنین و روی شیرینی ها بریزین
مقداری گردوی خرد شده
داخل یخچال بزارین تا خودشو بگیره
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شام فوری و خوشمزه😍😋
مواد لازم:
پیاز 🧅
سینه کامل مرغ🍗
فلفل سیاه🌶
نمک🧂
پودر سیر 🧄
سیب زمینی 🥔
۲ عدد تخم مرغ🥚
۱ لیوان شیر🥛
۱ قاشق چایخوری پودر کاری🥄
نصف قاشق چایخوری پودر آویشن🍃
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#انارگلاسه😍😋
این مقدار برای چهار لیوان
ژله انار یک بسته
آب انار طبیعی دو لیوان
آب دو لیوان
انار دون شده یک لیوان پر
بستنی وانیلی چهار اسکوپ
دو لیوان آب بزارید رو گاز تا بجوش بیاد.
جوش که اومد پودر ژله بریزید با قاشق بزنید تا حل بشه یک الی دو جوش که زد گاز رو خاموش کنید.وبزارید کنار تا سرد سرد بشه
انار دون شده رو بریزید تو جام (حدود پنج سانت) از ژله سرد شده با قاشق بریزید رو انار به اندازه ای بریزید که فقط روی انار رو بگیره (اینکار به این دلیله که انار بالا نیاد) وبزارید یخچال تا ژله کمی خودشو بگیره کمی که خودشو گرفت چند قاشق دیگه ژله بریزید وبزارید یخچال تا کامل ببنده.
ژله که سفت شد از یخچال بیرون آورده یک اسکوپ بستنی وانیلی بریزید رو ژله و آب انار رو بستنی🙂به همین راحتی خیلی خوشمزس ایده خوبیه برای شب یلدا😊
برای آب انار اگر دستگاه ندارید
انار رو دون کنید بریزید تو صافی وبا گوشت کوب حسابی بکوبید سپس از الک رد کنید.
ویا میتونید تو کیسه نخی بریزید وبا وردنه بزنید.
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#پیروگی🧑🍳
ماست سان ماس رامک ... ۱/۲ پیمانه
تخممرغ ... ۱ عدد
آرد ... ۲ پیمانه
کره ... ۱/۴ پیمانه
مواد میانی:
پنیرخامهای رامک ... ۱/۳ پیمانه
کره ... به میزان دلخواه
پیازچه ... به میزان دلخواه
قارچ ... ۱/۲ پیمانه
جعفری خرد شده ... ۱ ق غ
نمک/ پودر سیر/ فلفل قرمز/ فلفل سیاه ... به میزان دلخواه
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک رژیمی بدون شکر و روغن
چند نکته :👇
این کیک شکر نداره و شیرینی خیلی کمی داره و رنگ کیک بخاطر وجود شیره هست و در این کیک هیچ مواد افزودنی و رنگ خوراکی اضافه نشده پس با خیال راحت می تونید این کیک رو در کنار یک فنجان چای میل کنید
لطافت این کیک نسبت به کیک های دیگر کمترهست بخاطر نداشتن روغن
همچنین شما می تونید از هرنوع شیره که در دسترستون هست استفاده کنید. من چون با شیره خرما درست کردم از نصف پیمانه خرما خشک هم استفاده کردم. شما می تونید در این کیک از کشمش یا گردو هم استفاده کنید.
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این کیک هویجی شیک و خوشمزه مهموناتو انگشت به دهن میذاره😍
۳ تا هویج کوچیک رو رنده کنین،
۸۰ گرم کره
۵۰ گرم روغن مایع
۱۶۰ گرم شکر سفید و قهوه ای رو
داخل ظرف بریزین و هم بزنین
سه عدد تخم مرغ رو به تدریج اضافه و یکدست کنین
بعد هویج های رنده شده رو اضافه و مخلوط کنین
۲۴۰ گرم آرد رو همراه
۲ قاشق چایخوری بکینگ پودر روی مواد الک کنین
¼ پیمانه شیر رو به آرد اضافه و یکدست کنین
۱۰۰ گرم شکلات کاکائویی رو با ۱۰۰گرم گردو خرد کنین ،
با یک قاشق آرد
به مواد اضافه و هم بزنین
و در آخر ۱ قاشق چایخوری دارچین
مواد رو داخل قالب ۱۵ در ۳۰ بریزین
۵۰دقیقه داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه بذارین
برای تزیین ۱۵۰ گرم پنیر ماسکار پونه رو با
۵۰ گرم خامه و ۱ قاشق پودر شکر مخلوط کنین
روی سطح کیک بزنین و کمی دارچین بپاشید
اینکار طعم عالی کیکتون رو دو چندان میکنه
نوش جان🥰
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi
#ژله_شیر_و_عسل
♨️طرز تهیه
شما از هر رنگ ژله ای که دوست داشته باشید میتونید استفاده کنید . من اول هر بسته ژله با یک و یک چهارم لیوان آبجوش خوب حل کردم بعد گذاشتم تا تو دمای محیط کاملا خنک بشه . هم زمان هم یک چهارم لیوان شیر هم در دمای محیط گذاشتم تا با ژله خنک شده هم دما باشه .
بعد اینکه هردو هم دما شدن اول چند قاشق از ژله ریختم تو شیر هم زدم بعد مخلوط شیر ریختم تو ظرف ژله و خوب هم زدم . رعایت این نکات باعث میشه که ژله شما با شیر نبره . خب اول قالبمو با یکم روغن چرب کردم و در هر قسمت از تیکه های ستاره در حد یک لایه نازک از رنگ های مختلف ریختم گذاشتم یخچال تا نیم بند بشه. و بعد از رنگ های مخلف لایه لایه ریختم تا قالب پر بشه .
برای خارج کردن قالب شب تا صبح تو یخچال مونده بود و ژله خوب خودش گرفته بود . دور تا دورش با چاقو آزاد کردم و یکم با انگشت به اطراف کشیدم تا حسابی آزاد بشه . ظرفی که میخواستم ژله برگردونم یکم خیس کردم تا اگه کج در اومد راحت جابه جا کنم و ژلمو راحت تو ظرف برگردوندم . خیلی راحت جدا شد و نیازی به آبجوش نداشت
#آشپزی
🎂🍔 هنر کیک پزی و آشپزی 🍔🎂
@ashpazi_cakepazi
@ashpazi_cakepazi