eitaa logo
آشپزی پولسازِ دی گاه🤤🍓
5.4هزار دنبال‌کننده
6.3هزار عکس
12.4هزار ویدیو
4 فایل
ادمین : @m_haydarii 🌿برای عکس ها و مطالب بیشتر وارد گروه آشپزی شوید: eitaa.com/joinchat/757727287C531571fd80 🍓اینجا یاد میگیری با #آشپزی پول دربیاری😎 🌿تبلیغات و خدمات: @hich_club
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
گوشت چرخ کرده (قلقلی) ✍🏻گردو رو چرخ میکنیم یا میکس میکنیم بعد پیاز رنده شده و گردو روباحرارت خیلی کم تفت میدیم و هم میزنیم تا گردو ته نگیره وتلخ نشه ، بعد تفت دادن گردو آب سرد میریزیم و میزاریم باحرارت کم گردو خوب بپزه وجا بیفته،آب خورشت که کم شد آب سردمیریزیم تاروغن پس بده، میتونید گاهی چندتا تکه یخ داخلش بندازید ✍🏻هفت ساعت میزاریم گردو خوب بپزه، بعد گوشت چرخ شده رو با پیاز رنده شده ورز میدیم و گوله های کوچیک رو آماده میکنیم وداخل گردوها میریزیم، گوشت که پخت رب انار میریزیم، در آخرشکر و آبغوره میریزیم تا خورشت ملس بشه،کمی هم زعفرون میریزیم ✍🏻اگر ترش دوست دارید فقط آبغوره،اگر شیرین دوست دارید شکر بزنید، برای تزیین روش انار ریختم هر ۵۰ گرم پودر گردو برای یک نفر کافیه، یادو قاشق غذا خوری ،بعضیا هم کمی هویج رنده شده به همراه گردو تفت میدن برای خوشرنگ شدن فسنجون 🍔↝•|@ashpazi_day_gah
کره 100 گرم مارگارین 125 گرم شکر 75 گرم آرد قنادی سبک 250 گرم نشاسته ذرت 60 گرم 20 میلی لیتر آب داغ + 20 گرم قهوه فوری خوب هم بزنید. چیپس شکلات برای تزیین ✍🏻طرز تهیه: کره + مارگارین و شکر را با همزن بزنید تا یکدست شود،سپس مخلوط قهوه فوری را اضافه کنید، آرد و نشاسته ذرت را الک کرده و خوب هم بزنید، داخل قیف ضخیم با ماسوره مورد نظر ریخته با فاصله روی کاغذ پخت پایپ کنید با حرارت 180 درجه به مدت ۱۲دقیقه یا با توجه به حرارت فر مربوطه بپزید. ✍🏻پیش از خروج از فر در زمانیکه کوکی ها داغ هستند شکلات چیپسی را در مرکز کوکی قرار داده و تا زمانی که کاملا خنک نشده اند آنها را جابجا نکنید. 🍔↝•|@ashpazi_day_gah
7.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه خمیر پیتزا دو لیوان ارد ویک قاشق مایه خمیر فوری و یک قاشق شکر و یک قاشق مربا خوری بکین پودر و یک قاشق چایخوری نمک را مخلوط کنید دوقاشق روغن اضافه کنید وکمی مخلوط کنید و اب ولرم را کم کم اضافه کنید تا خمیری لطیف بدست بیاد بعد توی ظرفی را کمی چرب کنید وخمیر را بذاربد واسه بکساعت استراحت دهید وبعد پف خمیر را خارج کنید پیتزا ... توی تابه را کمی چرب وخمیر را پهن کنید وسس کچاب بریزید وپنیر بریزید و گوشت چرخ شده که با فلفل دلمه تفت داده شده را اضافه و قارچ تفت خورده وبعد پنیر بریزید و گوجه وزیتون بزارید وکمی اسپری اب کنید واسه کش امدن پنیر وروی گاز شعله پخش کن بزارید با حرارت ملایم تا زیر خمیر طلایی بشود وپنیر هم اب بشود وبا سس کچاب تزیین کنید 🍔↝•|@ashpazi_day_gah
کره 125 گرم نرم شده شکر 2.5 قاشق نشاسته نصف لیوان تخم مرغ1عدد بکینگ پودرنصف قاشق چایخوری وانیل یک چهارم قاشق چایخوری آرد1 لیوان+ 2 قاشق یاسه قاشق مواد داخلی مارمالادسیب پودرپسته دارچین 1قاشق چایخوری ✍🏻دریک کاسه کره نرم شده راریخته رویش تخم مرغ میریزیم،سپس نشاسته،شکر،بکینگ پودر،وانیل و آردراکم کم میریزیم،خوب مخلوط کرده خمیر نرمی بدست می آید ✍🏻حالاسیب ها راپوست کنده دریک تابه رنده میکنیم رویش شکرودارچین میریزیم و مخلوط میکنیم و سیب رامیریزیم و تازمانیکه سیبها آبش رابکشدمیپزیم ونصف قاشق مرباخوری پودرژلاتین بنماری شده توش میریزیم وچند غل که زدسپس پسته رامیریزیم ازحرارت برداشته ومیگذاریم سرد شود،حالاخمیروپهن میکنیم وکناره های اضافی آن رابرمیداریم وبافاصله با قاشق چایخوری موادمیانی میزاریم وروش هم خمیروردنه شده میزاریم وباکاترقالب میزنیم ولبه هاشوهم باچنگال محکم میکنیم وروش هم بانوک چاقوبعلاوه میزنیم ✍🏻درسینی فرکاغذروغنی انداخته شده می چینیم درفر170درجه ازقبل گرم شده بمدت 20-25 دقیقه قرارمیدهیم تا رویش طلایی شود،حالا ازفردرآورده ومیگذاریم سردشود 🍔↝•|@ashpazi_day_gah
🍅 🔷مهیا کردن شورها خیلی خیلی راحته کافیه خوردنیه مورد نظرتونو شسته و کاملا خشک کنید 🔷من از گوجه زیتونی های خوشگل وبامیه های ریز استفاده کردم.توی هرشیشه مقداری از سبزیجاتو ریختم بعد هم سیر و فلفل تند روخرد کرده واضافه کردم کمی چوب شوید که قبلا خشک کرده ونگهداشتم برای این روز رواضافه کردم 🔷 دوباره سبزیجات وسیرو فلفل وسبزیجات خشک معطر مرزه ونعنا حالامقداری آب جوشیده که کمی بهش نمک اضافه کردید (میزان نمک دلخواه) رو آماده کنیدوکناربزاریدخنک که شد روی مواد بریزید 🔷میتونید کمی سرکه هم بهش اضافه کنیدولی چون هدف تهیه ی شور هست ترجیحا سرکه کمتر باشه دقت کنید شیشه ها خشک وتمیز باشه واز قاشق یاملاقه ای که استفاده میکنید هم حتما حتما خشک باشه وگرنه کپک میزنه 🔷درب شیشه هارو ترجیحا یه نایلون کشیده وبعد درب اصلی رو خوب ببندید وکیپ کنید تا زمانی که برسه. جای خنک نگهداری بشه 🍔↝•|@ashpazi_day_gah
6.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماقوت نشاسته یک پیمانه اب پنج پیمانه شکر یک و نیم پیمانه زعفرون دم کرده گلاب و خلال بادوم پودر هل یا وانیل و تخم شربتی به دلخواه 🍔↝•|@ashpazi_day_gah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نصف سینه مرغ پخته و خرد شده ۳ عدد تخم مرع آبپز رنده شده ۲ ق سس مایونز ۳ حبه سیر رنده شده فلفل سیاه و نمک مخلوط کنید از مواد کمی بردارید تو دست شکل بدید داخل هرچیزی که دوست داشتید بغلتونید ( من از شوید و کنجد و زردچوبه استفاده کردم ) اینم از توپک های رنگارنگمون ممنون که با ما همراه بودید 🍔↝•|@ashpazi_day_gah
🍒🍒 مواد لازم ١پاكت خامه ٢٠٠گرم ٣قاشق غذاخوري ماست چكيده ٥٠٠گرم البالو بدون هسته ١ليوان شكر نصف ِاب ليمو طرز تهيه البالو هاي بدون هسته را دوساعت در فريزر قرار دهيدبعد با شكر،خامه،ماست،اب ليمو ميكس كنيد تا كامل پوره شود .من زياد ميكس نكرد وقتي تكه هاي البالو درشتر ميمونه خوشمزه تر ميشه.بعد در ظرفي ريخته و در فريزر قرار دهيد.زماني كه در فريزر قرار داديد هر ١ساعت٤بار از فريزر در اورده مخلوط كنيد .دستور راحت و خيلي خوشمزه اي حتما امتحان كنيد. كسايي كه دوست ندارن خامه استفاده كنن ميتونن از ماست چكيده و ١ليوان سر شير استفاده كنن.نوش جان ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌ 🍔↝•|@ashpazi_day_gah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا