11.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#علی_نازیک
.
.
.
.
.
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🍳#کیک_کدوحلوایی👩🍳
آرد ۲ پیمانه(۳۰۰گرم)
بیکینگ پودر ۱ق س (۱۰گرم)
دارچین ۱ق چ
و جوز هندی رنده شده ۱/۴ ق چ
تخم مرغ درشت ۳ عدد
شکر ۱ پیمانه پر (۲۲۰گرم)
وانیل ۱/۴ ق چ
ماست ۱/۲ پیمانه سرخالی (۱۲۰گرم)
روغن مایع ۲/۳ پیمانه (۱۵۰گرم)
پوره کدو حلوایی ۱ پیمانه (۲۵۰گرم)
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
#ماکارانی_با_سس_سیر
يك دستور پخت خوشمزه و متفاوت😌👇
یدونه پیاز خوب خرد کنید.سرخش می کنم.چند حبه سیر خرد شده رو بهش اضافه کنید.یکم تفت بدید.یه گوجه رو پوره کنید بهش اضافه کنید.یکی ،دو قاشق هم رب بزنید.نمک و فلفل هم بزنید.بزارید تا کاملا خوشرنگ بشه.پیاز رنده کنید.به گوشت اضافه کنید.نمک و فلفل و زردچوبه بزنید.خوب ورز بدید.قلقلی کنید.داخل یک تابه دیگر سرخش کنید.بعد به سس اضافه کنید.بزارید با سس کمی بپزه.ماکارانی رو طبق بسته بندی روش درست کنید.آبکش کنید.کمی روغن زیتون بهش بزنید.سپس داخل سس بریزد.تهدیگ مورد نظر را بزارید.بعد ماکارانی بزارید تا دم بکشه.
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
21.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک هویج کافی شاپی
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
6.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش #دسر_بستنی 🍦😋😍
مواد لازم:
بستنی یک لیوان
خامه نصف پاکت ( ۱۰۰ گرم)
بیسکویت خرد شده یک لیوان
مغز دلخواه ۲-۳ ق غ
میوه یک لیوان
۱. بستنی شل و نرم شده رو با خامه مخلوط میکنیم و با همزن دستی یا برقی میزنیم.
.
۲.بیسکویت خرد شده،میوه، مغز دلخواه رو اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم.
.
۳.کف قالب چند قطره روغن میریزیم و کیسه فریز میذاریم و مواد رو داخلش میریزیم و میذاریم تو فریزر تا کاملا سفت بشه.
.
۴. برای تزئین روش توت فرنگی( یا هر میوهی دیگه ای) رو به همراه شکر و کمی آب مخلوط کردم و روی دسر رو کاور کردم. مجددا میذاریم یخچال تا ببنده و سفت بشه بعد برش بزنین و نوش جان کنین.
.
میتونید دو لیوان بستنی بریزید خامه حذف کنید ✅
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
🍍#پای_آناناس
مواد لازم برای ۵ عدد قالب مخصوص پای و تارت که از لوازم قنادی میتونید تهیه کنید
🧇مواد لازم :
آرد ۱۵۰ گرم
تخم مرغ درشت دو عدد
پودر شکر ۱۱۰ گرم
کره ۱۱۰ گرم
روغن مایع ۱۰ گرم
بیکینگ پودر یک ق چ
نشاسته ذرت ۲۵ گرم
آب آناناس یک چهارم پیمانه
نارگیل یک قاشق سوپخوری
وانیل یک هشتم ق چ
حلقه های کمپوت آناناس به میزان لازم
🍞طرز تهیه :
ابتدا کره و پودر شکر و روغن مایع را با همزن برقی زده تا پوک و سبک بشه بعد تخم مرغ ها را یکی اضافه کرده هر تخم مرغ را سی ثانیه هم می زنیم بعد وانیل را اضافه کرده بعد آرد و بیکینگ پودر و نشاسته ذرت را که از قبل الک کردیم را به همراه شیر یا آب آناناس و نارگیل به مواد قبلی در دو مرحله اضافه کرده دورانی هم می زنیم تا مخلوط بشه بعد داخل قالب های پای که کاغذ گذاشتیم می ریزیم دو سوم قالب را پر می کنیم بعد یک حلقه کامل یا نصفه از آناناس را رویش قرار می دهیم و در فر از قبل گرم شده در طبقه وسط در دماي صد و هشتاد درجه می پزيم تا رویش طلایی بشه حدود نیم ساعت.بعد از فر خارج کرده پس از خنک شدن رویش کمی عسل رقیق میزنیم و كمي پودر پسته.بسیار بافت لطیفی داره و خوشمزه میشه.
.
🍔↝•|@ashpazi_day_gah