فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند
۱۰ تا ترفند آشپزی که کسی نمیدونه 🤭
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پخت شلغم
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفندآشپزی
یککیلو سبزی برای چند نفره؟
#ترفند_آشپزی
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
7.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صبحانه
املت قارچ
تمام مراحل در ویدیو مشخصه
قارچ🍄🟫
اسفناج
پنیر🧀
تخم مرغ🥚
فلفل
نمک🧂
اورگانو
شیر🥛
گوجه گیلاسی🍅
زیتون🫒
#صبحانه
#املت_قارچ
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
6.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیتزا پروتئینی و ساده مناسب شام
مواد لازم:
سیب زمینی🥔 ۱ عدد متوسط
تخم مرغ 🥚۲ عدد متوسط
قارچ🍄 ۲ عدد
فلفل دلمه ای🫑
روغن زیتون ۱ قاشق غ خوری
گوجه گیلاسی یا معمولی🍅
پنیر موزرلا ( من از پنیر موزرلا مدادی پروتئینی کاله استفاده کردم. )
( اگه رژیم نیستید میتونید از پنیرپیتزا هم استفاده کنید و نسبت به سلیقتون ژامبون یا سوسیس بهش اضافه کنید )
ادویه ها
( پاپریکا ، پودرسیر ، نمک 🧂، فلفل سیاه)
حتی اگه فر یا هواپز نداری هم ، میتونی تو تابه درستش کنی
تو فر یا هواپز با دمای ۱۶۰ درجه سیب زمینی هارو ۱۰ دقیقه بپز ، بعد از پخت سیب زمینی و اضافه کردن مواد ، تخم مرغ رو که اضافه کردی حرارت رو بیار روی ۱۲۰ به مدت ۳ دقیقه و تمام.
#پیتزا
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آش گندم
چیزایی که لازم داریم:گندم پوست کنده ۱ پیمانه،نخود نصف پیمانه،لوبیا چیتی یا قرمز 🫘 نصف پیمانه،عدس نصف پیمانه،پیاز🧅 ۲ یا ۳ عدد،سیر🧄 ۵ حبه،کشک ۲ ق غ خ،نعنا خشک ۱ ق غ خ،سبزی آش(تره،اسفناج،گشنیز و جعفری)،عصاره قلم ،نمک🧂،زردچوبه،فلفل سیاه
نکات:در حین پخت اگر آب آش کم شد فقط آب جوش اضافه کنید.این آش رو هم با گوشت و هم بدون گوشت میشه درستش کرد.با زمان دادن اجازه بدید آش جا بیوفته اگر باز هم خوب غلیظ نشد یک قاشق آرد رو توی آب سرد یکدست کنید و به آش اضافه کنید کمی که بجوشه غلیظ میشه.تمام حبوبات و گندم رو از شب قبل حتما خیس کنید.
#آش
#آش_گندم
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
براتون یه نون جو خوشمزه و نرم آوردم تو خونه ی ما خیلی ازش استقبال شد امیدوارم درست کنید و شما هم لذت ببرید😊🌹
مواد لازم
آرد سبوس دار ۲۵۰ گرم
ارد جو ۵۰ گرم
شکر ۵ گرم
ایزی روگن ۵ گرم
آب. ۲۰۰گرم
(اگر کم بود ذره ذره اب اضافه کنید)
روغن مایع ۱۰ گرم
مخمر فوری ۵گرم
نمک ۵ گ
انواع دانه دلخواه (مغز آفتابگردون، کنجد ،سیاهدانه و پرک جو)
بعد از ترکیب مواد خشک و اضافه کردن روغن و آب ورز بدید تا خمیرتون نرم و لطیف بشه در آخر ورز دونه هارو اضافه کنید و مجدد کمی ورز بدید تا دونه ها به خورد خمیر بره خمیر رو به مدت یک ساعت در دمای محیط استراحت داده سپس چونه بگیرید
چونه هارو با دست کمی باز میکنید ،با کاردک بهش شکل بدیدو ۴۵ دقیقه استراحت پایانی بدید💯🌛
و در فر از قبل گرم شده با دمای۲۰۰ درجه به مدت۱۲تا۱۵ دقیقه بپزید👏
#کار_اعضا
🍔↝•|@ashpazi_day_gah