11.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کباب تابه ای
🥳🥳🥳🥳🥳
درست کنید حتما خوشتون میاد.
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم (من برای این غذا ۲ بار چرخ میکنم)
پیاز درشت ۱عدد
زردچوبه ۳ قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
پیاز رو رنده میکینم و آب پیاز رو جدا میکنیم . گوشت رو با پیاز مخلوط میکنیم و زردچوبه رو هم اضافه کرده و ورز میدیم مقدار کمی نمک و فلفل رو هم اضافه میکنیم و خیلی خوب ورز میدیم چون اگر خوب ورز ندیم موقع پخت جدا و تیکه تیکه میشه و یکدست نمیشه .
بعد روی گاز میزاریم و روغن میریزیم و میزاریم کمی با روغن بپزه و سرخ بشه (خیلی نمیخوایم سرخش کنیم )
به آب پیاز رب و نمک و فلفل و آب اضافه میکنیم هم میزنیم و میریزیم تو ماهیتابه در ماهیتابه رو میزاریم و حدود ۱۵ دقیقه با شعله کم میزاریم بپزه بعد از این مدت کباب ها رو پشت و رو میکنیم و گوجه ها رو میزاریم روش و کمی شعله رو زیاد میکنیم تا این سمت کباب هم برشته بشه .
و در کنار برنج و سبزی خوردن والبته پیییاز نوش جان کنید .
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
10.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سیب_زمینی_سرخکرده_باسس_پنیری
با صدا ببینید🔈
ارد یک قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا یک لیوان
کره یک قاشق غذاخوری
خامه نصف لیوان
پودرسیر یک قاشق مرباخوری
نمک وفلفل بمیزان لازم
ابتدا کره را دریک ظرف نچسب روی شعله ملایم اب کرده سپس ارد وباپودرسیر ونمک وفلفل (باهم)الک کرده درکره تفت داده تاکمی تغییر رنگ داده وبعد خامه راکمی زده واگر سفت هست باکمی شیررقیق کرده وبه مواداضافه کرده خوب مخلوط میکنیم،حالا نوبت پنیر پیتزاست که طی چندمرحله اضافه وتند وسریع همزده تاته نگیردسس امادست میتونید کمی زعفرون ابکرده به مواداضافه تاخوش رنگ شودسیب زمینی نیمه اماده نوبرسبز هم از فریزر دراوردم ودر سینی فر که کمی روغن تهش مالیدم چیدم ودرفری که ازقبل داغ شده بادمای۲۵۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰دقیقه گذاشتم وسپس ازفرخارج کردن وپشت وروکردم و۱۰ دقیقه دیگر درفرگذاشتم تاکاملا برشته وپخته شد
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
8.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کوکو_متفاوت
با صدا ببینید🔈
2 لیوان شیر گرم
نصف لیوان آب گرم
1 لیوان روغن
1 قاشق غذاخوری کره (در دمای اتاق)
تقریباً 1 قاشق غذاخوری نمک
3 قاشق غذاخوری شکر
2 عدد تخم مرغ (یکی از زرده ها برای مالیدن روی خمیر)
1.5 قاشق غذاخوری مخمر خشک
8 لیوان آرد قنادی
یک کف دست شوید خورد شده
چند قاشق کره برای مالیدن
مخمر و دو ق شکر و اب ولرم و شیر ولرم را درون یک کاسه بریزید تا ده دقیقه روش. و بپوشونید بزارید جای گرم تا تخمیر شود. مواد دیگر را اضافه کنید ، آرد را به تدریج اضافه کنید و یک خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد (به مدت 10 دقیقه ورز دهید) و شوید را اضافه کنید و دوباره ورز دهیدخمیر را به مدت نیم ساعت بپوشانید و در جای گرم استراحت دهیدده قسمت کنید و روی هر قسمت یک قاشق کره بزنید (برای جلوگیری از چسبیدن آن) چانه را با دست پهن کنید. کره نرم شده را بمالید. نوارهایی به شکل رول درست کنید. و گرد کنید . آن را روی سینی فر مرتب بچینید. زرده تخم مرغ را با 1 قاشق چایخوری شکر مخلوط کرده و روی خمیرها ها بزنیدبزارید تو فر به مدت نیم ساعت با دمای 180-190 درجه. به محض بیرون اوردن روش پارچه بزارید تا خشک شه
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
برای خوش طعم شدن لوبیاپلوازدارچین استفاده کنین
برای خوش عطری چاییت حتماازگل محمدی استفاده کن
برای خوش طعم شدن غذاهایی مثل لوبیاپلووسایرپلو که رب نیازدارین سعی کنین ازگوجه رنده شده استفاده کنین عالی میشه
اگه عادت دارید برنج میهمونی رو از یکی، دو روز قبل خیس کنید، حتماً داخل آب برنج چند عدد دانه هل، برگ بو، برگ پونه یا برگ نعناع تازه بریزید تا برنج خوشطعمتری داشته باشین
💞ایده_خلاقیت_ترفند
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
11.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مرغ_کنتاکی
با صدا ببینید🔈
فیله مرغ یا همون سینه مرغ
فلفل سیاه
پاپریکا
نمک
پودرسیر
آب و یخ
آرد گندم
حتما از اب و یخ فراوان استفاده کنید چندبار باید به ارد و اب اغشته کنید تا حالت پولکی بگیره داخل روغن داغ حتما سرخ کنید با شعله ملایم که خوب مغز پخت بشه نوشجان🍃💛😍
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
12.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کباب_لاپلوی
با صدا ببینید🔈
گوشت چرخ شده ۴۰۰ گرم
پیازدرشت یک عدد
نمک وادویه به میزان لازم
برنج ۴ پیمانه
زعفران به میزان لازم
سماق دوقاشق مرباخوری
ابتدا گوشت چرخ شده،پیازرنده شده،ادویه که من از(نمک،فلفل،زردچوبه،پاپریکا،سماق،ادویه گوشت،)استفاده کردم همه موادروباهم مخلوط کرده ورزمیدیم ویکساعت داخل یخچال استراحت میدیم بعدبه اندازه دلخواه برمیداریم فرم میدیم وداخل روغن هردوطرف رو سرخ میکنیم گوجه روهم جداگانه حلقه میکنیم تفت میدیم برنج روهم آبکش میکنیم کف تابه یاقابلمه رویکمی زعفران وروغن وآب مخلوط کرده یکمقدارازبرنج رومیریزیم وکامل فشرده میکنیم کباب تابه ایی وگوجه روروی برنج میزاریم وروشویکمی سماق میریزیم ودوباره مابقی برنج روروش میریزیم وکامل فشرده کرده روشوزعفران میریزیم وبعد دم میزاریم
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
7.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دلمه_کلم
با صدا ببینید🔈
برگ کلم ۱عدد
گوشت چرخ کرده ۴۵۰ گرم
برنج پخته ۱ فنجان
پیاز خرد شده
جعفری
نمک ،فلفل سیاه ،پاپریکا،فلفل قرمز
روغن زیتون
مواد سس:
رب ۳ قاشق
نمک،فلفل سیاه ،ادویه
سیر رنده شده ۲حبه
آب ۵۰۰ میلی لیتر
به مدت ۹۰ دقیقه درفر۲۰۰ درجه ازقبل گرم شده
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
13.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش دسر موز و شکلات😋🍫
💞ایده_خلاقیت_ترفند
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_سوخاری_درسس_مخصوص
🥳🥳🥳🥳
سینه مرغ ۲ عدد
آویشن ۱ ق چ (می توانید ادویه دلخواه اضافه کنید)
فلفل قرمز ۱ ق چ
فلفل سیاه ۱ ق چ
نمک ۱.۵ ق چ
سیر رنده شده ۱ حبه
تخم مرغ ۲ عدد
آب گاز دار ۱ لیوان (یا ماءالشعیر بدون طعم)
بکینگ پودر ۱ پاکت ۱۰ گرمی (یا ۱ ق م)
آرد ۵ ق غ
روغن برای سرخ کردن
ابتدا سینه مرغ ها رو به ضخامت یک بند انگشت برش بزنید.
در یک کاسه تمام مواد (تخم مرغ، آب گازدار، ادويه جات و بکینگ پودر) را اضافه و مخلوط کنید و آرد را کم کم اضافه کنید تا مایه به غلظت ماست برسد.
در آخر مرغ های تکه شده را اضافه کرده و روی ظرف رو پوشانده و بزارید تا به مدت نیم ساعت استراحت کند (مدت زمان بیشتر باعث تردتر شدن مرغ ها می شود) و بعد تکه های مرغ را در روغن داغ سرخ کنید. در کنار این سوخاری خوشمزه از سس گوجه فرنگی و یا سس مایونز برای سرو استفاده کنید.
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
10.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بلانچ کردن قارچ
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎖
«ارتش انقلابی و مکتبی»
💐۲۹ فروردین روز ارتش جمهوری اسلامی ایران مبارکباد💐
🔹بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، برخی گروهها تلاش کردند که ارتش را منحل کنند،
💠امام خمینی (ره) فرمودند :
روز ٢٩ فروردین #روز_ارتش اعلام مىشود. ارتش محترم پشتیبانى خود را از جمهورى اسلامى و ملت بزرگ ایران اعلام نمایند. ملت ایران هم موظفند از ارتش اسلامى استقبال کنند.🌷
🍃شادی روح امام و شهدای ارتش #صلوات
#امام_زمان
🌸↝•| @zoyouf_zeynab