eitaa logo
آشپزی پولسازِ دی گاه🤤🍓
5.4هزار دنبال‌کننده
6.3هزار عکس
12.4هزار ویدیو
4 فایل
ادمین : @m_haydarii 🌿برای عکس ها و مطالب بیشتر وارد گروه آشپزی شوید: eitaa.com/joinchat/757727287C531571fd80 🍓اینجا یاد میگیری با #آشپزی پول دربیاری😎 🌿تبلیغات و خدمات: @hich_club
مشاهده در ایتا
دانلود
15.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌اگه کوکو سیب زمینی هات وا میره این نکات رو رعایت نمیکنی❌👇👇👇 ❌نمیزاری خوب سیب زمینی ها خنک بشن. ❌تخم مرغ 🥚 زیاد میزنی. ❌پیاز 🧅 میزنی. ❌حرارت گازت خیلی کمه. ❌عجولی و کوکو رو زود برمیگردونی. ❌روغن هم باید به خوبی داغ شده باشه اگه سیب زمینی هارو به جای رنده بکوبید ممکنه گلوله گلوله توش بمونه. من به مواد کوکو کمی زرد چوبه و کنجد زدم. وقتی کوکو هارو داخل تابه گذاشتم روی اون سمتش هم کمی کنجد زدم که کاملا سلیقه ایه. برای چهار عدد سیب زمینی متوسط یه دونه تخم مرغ کافیه. زرد چوبه نصف قاشق چای خوری زدم. اگه مثل من به سیب زمینی ها موقع پخت نمک میزنید دیگه به کوکو نمک نزنید که شور نشه. همین دیگه😍 🍔↝•|@ashpazi_day_gah
13.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‌‌سالاد آوردم، هم مزه س، هم غذاس، هم سالادِ، هم خنک مناسب شام شبای گرم تابستون👌نگم چقدر خوشمزه س 🫠 سیب زمینی آب پز ۲ عدد متوسط لوبیا چیتی پخته ۱ لیوان ذرت نیم لیوان خیار شور ۶ عدد پیازچه ۵ ساقه جعفری کمی برای سس ماست ۲ ق غ پر مایونز ۱ق غ پر آب دو عدد لیموترش نمک/فلفل/پودرسیر شوید تازه یا خشک کمی نکات؛ مواد سرد باشه بعد سس بزنید سالاد آماده رو یکی دو ساعتی بگذارید یخچال تا طعمها تلفیق بشن 🍔↝•|@ashpazi_day_gah
44.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شانه باقلوا ترکی سلاممممم نازنینهای همراه من😍 رسپی این بزرگوار😋😋😋 مواد لازم خمیر باقلوا تخم مرغ ۲عدد آرد ۲/۵لیوان کره نرم ۱۵۰گرم وانیل ۱/۴ق چ بکینگ پودر۱ق چ پودر هل ۱/۲ق چ آرد سمولینا۱ق غذا ماست ۱ق غذا پودر قند۱/۵ق غذا ❌❌❌❌ مواد مغزی باقلوا به دلخواه میشه پودرگردو بادام پسته ونارگیل زد مواد لازم شهد باقلوا شکر ۳لیوان آب ۲لیوان زعفران ۱ق غ وگلاب۲ق غ دلبخواهی وقابل حذف هستش آبلیمو نصف ق غذا ❌❌❌ طرز تهیه شهد باقلوا 🌼ابتدا آب وشکر روروی حرارت زیادبگذارید تابجوش بیاد بجوش آمد حرارت رومتوسط کنید پانزده دقیقه زمان بدید بجوشه بعد آبلیمو رواضافه کنید پنج دقیقه دیگه بجوشانید در ایام بیست دقیقه هم گلاب و زعفران رواضافه کنید🙏 ❌❌❌جاگزین کره ۱۴۰گرم روغن صاف قنادی یاعلی 🤝 🍔↝•|@ashpazi_day_gah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ ترد مواد لازم: 600 گرم سینه مرغ (به شکل ورقه های نازک برش بزنید) حدود 400 گرم کورن فلکس ساده (برگه ذرت) برای غلتاندن سینه های مرغ (پودر سوخاری پانکو هم میشه) برای سس: 130 میلی شیر (کمی بیشتر از نصف لیوان دسته دار) 120 گرم آرد (1 لیوان) 40 میلی سودا یا دلستر ساده (یک پنجم لیوان) 1 عدد تخم مرغ 1 قاشق مرباخوری ادویه کاری 1 قاشق مرباخوری پودر فلفل قرمز نصف قاشق مرباخوری پودر سیر 1 و نیم قاشق مرباخوری نمک یک پنس فلفل سیاه پارت. 1⃣ 👩🏻‍🍳👨🏽‍🍳 🍔↝•|@ashpazi_day_gah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه: تمام مواد سس را داخل ظرفی بریزید و خوب هم بزنید. قوام سس نه خیلی غلیظ و نه خیلی رقیق باشد.(میتوانید مقدار آرد یا سودا را کم و زیاد کنید) مرغ ها را داخل سس بریزید و هم بزنید تا تمام قسمتهای مرغ به سس آغشته شود. در ظرف را بذارید و حداقل 2 ساعت در یخچال استراحت دهید(میتوانید بیشتر هم نگه دارید ) کورن فلکس را داخل غذاساز خرد کنید. مرغ ها را از سس بیرون آورید و به کورن فلکس آغشته کنید و داخل سینی که کف آن کاغذ روغنی پهن کردید با فاصله بچینید. دقت کنید روی هم نیفتند. با فرچه روی مرغ ها روغن بزنید. در فر 200 درجه فن دار (یا حرارت بالا و پایین 220 درجه) بذارید و حدود 25 دقیقه تا وقتی که سرخ شود بپزید. در این مدت گاهی مرغ ها را برگردانید. 3_2 دقیقه آخر اگر به اندازه کافی سرخ نشده باشد درجه را روی 220 بذارید تا خوب سرخ شوند. میتوانید داخل ایرفرایر یا داخل روغن هم سرخ کنید. پارت 2⃣ 👩🏻‍🍳👨🏽‍🍳 🍔↝•|@ashpazi_day_gah