💚طرز تهیه #ماهی_سرخ_کرده_مجلسی با #آب_نارنج دی گاه 💚
🔴مواد لازم:(۲تا۳نفر)🔴
🐟ماهی: ۱ عدد
🐟سیر: ۲حبه
یا
🐟پودر سیر: یه قاشق مرباخوری
🐟آب نارنج یا آبلیمو: دو قاشق غذاخوری
🐟زعفران: به میزان لازم(اختیاری هست)
🐟نمک، فلفل، زردچوبه: به میزان لازم
🐟آرد به میزان لازم
🐟ادویه ماهی: به میزان لازم(اختیاری هست)
🐟روغن: به میزان لازم
🔴طرز تهیه:🔴
اول ماهی ها رو خوب تمییز کنید و بشورید بعد اگر دوست داشتید تکه کنید اگر نه همون طوری درسته بزارید باشه فقط از وسط باز کنید.
مرحله بعدی تو یه دیس ماهی رو بزارید بعد موادی که بالا گفته شد رو بهش اضافه کنید به این صورت👇👇👇
اول روی ماهی نمک فلفل زردچوبه ادویه ماهی سیر رنده شده یا پودر سیر بعلاوه آب نارنج یا ابلیمو و زعفرون رو بزنید و سعی کنید این مواد رو به همه جای ماهی آغشته کنید بعد این ماهی رو بزنید داخل ارد یعنی کف یدونه دیس ارد بریزید و بعد ماهی رو توش بغلتونید
مزه دار کردن ماهی زمان میخواد
هرچی بیشتر تو مواد بمونه خوشمزه تر میشه
من خودم از صبح میزارم برای ناهار
🔴روش سرخ کردن ماهی:🔴
روغن رو میذاریم تا کاملا داغ بشه و بعد ماهی رو به آرومی بهش اضافه میکنیم. فقط مراقب باشید که روغن بهتون نپاشه. تویه سرخ کردن اول قسمت گوشی رو با حرارت ملایم سرخ کنید و بعد قسمت پوستش و ماهی رو اگر تکه کرده باشید تو ۲۰دقیقه میپزه ولی اگر درسته هست نیم ساعتی زمان میخواد.
✅ #ماهی_سرخ_کرده_مجلسی ، #آب_نارنج ، #سیر_ترشی_هفت_ساله✅
🌿لینک گروه آشپزی دی گاه :🌿
https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74
🌿لینک کانال تهیه مواد مرتبط :🌿
@day_gah
❤️دستور پخت #لوبیا_پلو_مجلسی با #روغن_حیوانی دی گاه 🌿🍲❤️
✅مواد لازم برای لوبیا پلو مجلسی:✅
🍛برنج :4 پیمانه
🍛گوشت ران گوسفندی : 400 گرم
🍛پیاز ریز خرد شده : 1 عدد بزرگ
🍛لوبیا سبز خرد شده : 500 گرم
🍛رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذا خوری
🍛زرد چوبه : 1 ق مربا خوری
🍛دارچین : 1 ق مربا خوری
🍛پودر کاری : 1 قاشق مربا خوری
🍛پودر زعفران : 1 قاشق چایخوری
🍛فلفل سیاه : 1 قاشق چایخوری
🍛نمک : به مقدار لازم
🍛روغن : به مقدار لازم
🍛کره یا #روغن_حیوانی دی گاه🌿:به اندازه لازم
✅طرز تهیه لوبیا پلو:✅
ابتدا قابلمه را روی حرارت قرار میدهیم و کمی روغن در آن میریزیم تا داغ شود ، سپس پیاز را داخل آن میریزیم و با کمی نمک تفت میدهیم.🔥
در پیاز سرخ شده گوشت تکه ای و ریز شده را میریزیم و تفت میدهیم تا رنگ گوشت عوض شود.♻️
بعد از اینکه پیاز ها آب انداخت زرد چوبه را داخل آن اضافه میکنیم و هم میزنیم تا پیاز ها سرخ شوند.✅
سپس رب گوجه فرنگی را به همراه پودر کاری و نصف دارچین گفته شده داخل گوشت ها می ریزیم و کاملا هم میزینم.🌰
نیم لیتر آب داخل مواد گوشت و پیاز سرخ شده میریزیم و اجازه میدهیم تا گوشت ها بپزند ، در این فاصله لوبیا ها را در ظرف دیگر و با کمی روغن تفت میدهیم و در آب گوشتی که به جوش آمد اضافه میکنیم .حرارت آن را کم میکنیم تا به آرامی مواد کنار هم بپزند و آب آن تبخیر نشود.🔥💧
در 10 دقیقه آخر پخت نمک و نصف پودر زعفران را هم داخل مواد لوبیا پلو میریزیم.🕛
وقتی گوشت کاملا پخت و آب آن تبخیر شد آن را از روی حرارت بر میداریم تاکمی سرد تر شود.❄️
در این فاصله برنج از قبل شسته شده و خیس خورده را آبکش میکنیم سعی کنید برنج را زنده تر بردارید تا هنگام اضافه شدن با مواد خمیر نشود.🍚
ته قابلمه ای که میخواهیم لوبیا پلو را در آن دم کنیم مقداری روغن و زعفران دم کرده میریزیم و با ته دیگ سیب زمینی کف قابلمه را پر میکنیم.🍟
سپس مقداری از برنج را با کف گیر داخل قابلمه میریزیم و بعد یک لایه از مواد لوبیا که هیچ آبی ندارد روی برنج میریزیم و کاملا مخلوط میکنیم تا برنج سفیدی داخل قابلمه نداشته باشیم و این لایه ها را تا آخر ادامه میدهیم.🍥
از باقی مانده دارچین هم میتوانید برای لای برنج ها استفاده کنید.در آخر هم چند سوراخ با ته قاشق داخل برنج ایجاد کنید تا بخار به راحتی به بالای برنج کشیده شود.از دم کنی هم برای در قابلمه استفاده کنید تا برنج بعد از بخار کردن نرم نشود.❌
بعد از اینکه برنج پخت میتوانید مقداری کره ذوب شده و یا #روغن_حیوانی دی گاه 🌿 داغ شده روی آن بکشید.😝
✅نکات تکمیلی پخت لوبیا پلو:✅
با نکته هایی که برای شما بیان می کنیم می توانید از طعم بهتر لوبیا پلو لذت ببرید :😋
❗️برای تهیه لوبیا پلو بهتر است از لوبیا سبز تازه و جوان استفاده کنید.😋
❗️اگر دوستدار لوبیا پلو هستید در فصل بهار لوبیا سبزهای جوان را آماده و فریز کنید.☃
❗️سعی کنید قبل از فریز کردن لوبیاها آن ها را بلانچ کنید.و یا اگراز لوبیا سبز تازه استفاده می کنید در همان لحظه پخت آنها را بلانچ کنید.🍴
❗️به جای پودر دارچین میتوانید از چوب دارچین در پخت گوشت استفاده کنید.😍
❗️اگر به لوبیا پلو کمی زعفران غلیظ شده اضافه کنید باعث لذیذ تر شدن طعم گوشت آن خواهد شد.😊
❗️استفاده از زیره در هنگام دم کشیدن لوبیا پلو برای بهتر شدن طعم آن مناسب است.🙈
❗️شما میتوانید مقداری پودر گل سرخ را به همراه ادویه لوبیا پلو در هنگام سرخ کردن گوشت به اضافه می کنید.😄
❗️اگر بخواهید از سویا و یا گوشت چرخ کرده در پخت لوبیا پلو استفاده کنید باید به همین شکل مایه لوبیا پلو را آماده کنید. فقط قبل از سرخ کردن سویا باید آن را در آب جوش چند دقیقه ای بجوشانید و بعد آن را آبکش کنید تا آب اضافه آن خارج شود.😉
❗️بجای ته دیگ سیب زمینی یا نان میتوانید کف قابلمه ای که روغن ریخته اید، یک قاشق ماست چکیده و زعفران غلیظ شده بریزید و بعد برنج و مایه گوشت و لوبیا را لایه لایه داخل قابلمه اضافه کنید.🥔
❗️استفاده از گوجه تازه در خوشمزه تر کردن غذا تاثیر بسزایی دارد.🍅
❗️لوبیا پلو با گوشت سینه مرغ هم بسیار خوشمزه میشود.🍗
❗️اگر میخواهید لوبیا پلو را برای خودتان با برنج ایرانی استفاده کنید حتما برنج را بصورت کته آماده کنید.⭕️
❗️برای اینکه دانه های برنج در لوبیا پلو درشت و تک تک شود. حتما برنج را از قبل با اب ولرم و نمک خیس دهید.💧
❗️استفاده از پلوپز برای اینکه حرارت یکسانی در کف قابلمه میدهید برای دم کردن لوبیا پلو یا هر پلو دیگری باعث پخت بهتر برنج و ته دیگ میشود.🥘
❗️لوبیا پلو در کنار سالاد شیرازی بسیار دلچسب است.🥗
❗️لوبیا پلو شکلی شبیه استانبولی پلو دارد اما طرز تهیه لوبیا پلو با طرز تهیه استانبولی پلو تفاوت دارد.😱
✅نکات تکمیلی در مورد لوبیا پلو:✅
1⃣لوبیا پلو جزو پلو و چلو میباشد.😍
2⃣زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن
#لوبیا_پلو_مجلسی 🍲 با #روغن_حیوانی دی گاه🌿 و #آبغوره دی گاه🌿 در #سالاد_شیرازی 🥗
🌿لینک گروه آشپزی دی گاه :🌿
https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74
🌿لینک کانال تهیه مواد مرتبط :🌿
@day_gah
آن حدودا 15دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه میباشد .🕣
3⃣لوبیا پلو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .😌
4⃣همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .🧐
5⃣توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .6⃣
💚نوش جااااان😍💚
🌿لینک گروه آشپزی دی گاه :🌿
https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74
🌿لینک کانال تهیه مواد مرتبط #لوبیا_پلو_مجلسی 🍛:🌿
@day_gah
سلام عزیزدلم 😍
#قرمه_سبزی
اول سبزیتون باید خوب ریز بشه اگر درشت خرد بشه خورش هر چقدر بجوشه بازهم جا نمیافته.
سبزیها چون مقدارش زیاد هست یا باید تابه خیلی بزرگ بردارید یا دوتا تابه استفاده کنید یا اینکه دو یا سه بار سرخ کنید سبزی رو ...
سبزی ها رو بریزید داخل تابه روی حرارت کم تا ابی که در سبزی ها هست از بین بره و یکم حالت ابپز بگیره بعد بهش روغن اضافه کنید (روغن زیاد) و سرخ کردن سبزی رو باید تا زمانی که رنگ سبزی تیره بشه ادامه بدید.
دقت کنید که راز خوشمزه شدن قرمه سبزی اینه که سبزی نباید بسوزه فقط رنگ آن تیره بشه و وقتی آن را فشار میدهید، روغنی به رنگ سبز تیره از آن خارج بشه.
مدت زمان حدودی سرخ کردن سبزی ۱۵ دقیقه است در این مدت سبزی را نباید بیشتر از دو یا سه بار هم بزنید زیرا زیر و رو کردن زیاد سبزی حرارت آن را پایین میآورد و مانع خوب سرخ شدن آن میشود.
برای خوشمزه شدن قورمه سبزیتون زمان زیاد بهش بدید 👌
اگر نکات دیگه ای هم لازم بود رو این هشتگ بزنید 😉
#قرمه_سبزی
و اگر سوال دیگه ای هم بود من و دوستان عزیز در خدمتتون هستیم
ان شاءالله❤️🙏
ما سبزی هایی که برای قرمه سبزی استفاده میکنیم.(برای ۳کیلو)
🌿تره یک کیلو🌿
🌿 جعفری نیم کیلو 🌿
🌿گشنیز نیم کیلو🌿
🌿اسفناج نیم کیلو🌿
🌿سیر تازه ۲۰۰گرم🌿
🌿شنبلیله ۲۵۰گرم🌿
🔴شنبلیله تندی و بوی تیز و زیادی به غذا می ده به همین خاطر کمتر استفاده میکنیم
🔴برای خوشمزه تر شدنش از اسفناج و سیر استفاده میکنیم
این ترکیب سبزی ممکنه برای هر کسی فرق داشته باشه.
ولی ما با این ترکیب درست میکنیم😋
و طعمش عالی😍
#مربا_به 😍
از نوع مجلسییی😋
یکی به رنده شده و دیگری به تیکه تیکه هست که با شعله ی کم و در پوشیده(دم کنی) درست شده😍
رنگشم برای همین قرمزه😁
تیکه های بزرگ اون معمولا مرسوم نیست ، ولی میتونید ب این روش اون رو برش بزنید و پوستش هم نکنید ک له نشه .تیکه ها هر چی کلفت تر باشن ، به شق و رق بودنشون کمک میشه😊
هم چنین برای رنگ قرمز شفاف هر چی شعله کمتر بشه و زمان پخت بیشتر بشه و دور قابلمه پوشیده تر بشه ، رنگش قرمز تر و جذاب تر میشه ولی میتونید از رنگ خوراکی هم برای خوش رنگ تر شدنش استفاده کنید.😍
🌿لینک گروه آشپزی دی گاه :🌿
https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74
🌿لینک کانال تهیه مواد مرتبط :🌿
@day_gah
❤️دستور پخت #مربا_به 🍈❤️
✅چطور مربای به خوش رنگ و خوش طعم بپزیم؟✅
مربای به یکی از خوشمزه ترین و پر طرفدارترین مرباهاست که قسمتی از شیرینی مربا از طعم خود میوه به می باشد و با توجه به اینکه در تمامی فصول سال موجود می باشد هر زمان که بخواهید می توانید مربای به تازه و خوشمزه ای درست کنید.😍
✅مواد لازم برای مربای به:✅
🍈میوه به:750گرم
🍈شکر: 750 گرم
🍈آب : 60 میلی لیتر
🍈چوب دارچین :یک تکه
🍈لیمو عمانی :2 عدد
🍈آب لیمو :مقداری
✅طرز تهیه مربای به مجلسی:✅
ابتدا باید به را با پوست خرد کرد که میتوان این کار را سلیقه ای انجام داد. به به خرد شده مقداری آب لیمو اضافه کنید تا رنگ آن سیاه نشود.🍈
سپس به های خرد شده را داخل قابلمه لعابی میریزیم و شکر و آب را هم به آن اضافه میکنیم و در قابلمه را میبندیم و روی حرارت متوسط قرار میدهیم تا به جوش بیایند.🍨
بعد از به جوش آمدن یک تکه چوب دارچین را هم به داخل قابلمه اضافه میکنیم و حرارت شعله را کم میکنیم تا به مدت 1ساعت و نیم با در بسته و حرارت خیلی کم بپزد.🕣
لیمو عمانی ها را هم به مدت 1 ساعت در آب ولرم خیس کنید تا نرم شود.و وقتی که شهد مربا رقیق شد لیمو عمانی ها را اضافه میکنیم و تا به مدت نیم ساعت دیگر با مربای به پخته شوند.🔥
وقتی شهد مربا غلیظ شد و رنگ دلخواه را بدست آورد آن را از روی حرارت بردارید و منتظر بمانید تا سرد شود .❄️
برای اطمینان از قوام لازم مربا میتوانید یک قطره از شربت را داخل یک لیوان آب سرد بریزید اگر شربت تا ته لیوان رسید و از هم باز نشد یعنی شهد از قوام کافی برخوردار است.😍
مربا های آماده شده را میتوانید در ظرف های مورد نظر بریزید و در آن را محکم ببندید و در یخچال یا جای خنک نگهداری کنید.👩🍳
✅نکاتی مهم در تهیه مربای به:✅
🔺اگر نمیخواهید به ها نرم شود از همان ابتدا شکر را روی به میپاشیم، آب را اضافه و روی شعله قرار میدهیم.میزان خرد شدن به سلیقه ای است. برخی به را رنده میکنند.😌
🔺توجه داشته باشید که در هنگام پخت، شعله گاز باید کم باشد و درب ظرف را بگذارید تا مربای خوشرنگی داشته باشید.😋
🔺بجای آبلیمو از جوهر لیمو هم میتوانید استفاده کنید.😉
🔺برخی معتقدند دارچین هارمونی بیشتری با طعم به دارد و بجای آبلیمو از چوب دارچین استفاده میکنند.🍋
🔺توجه داشته باشید که استفاده از پودر دارچین رنگ مربا را تیره میکند.برای خوشرنگ شدن بهتر است از قابلمه مس سفید استفاده شود و اگر میخواهید رنگ مربا قرمز باشد آن را دم بیاندازید.❇️
🔺اگر مربا بعد از مدتی کپک زد به این دلیل است که آب آن زیاد بوده و شربت مربا به اندازه کافی غلیظ نشده و یا شکر آن کم بوده است. در این صورت مقداری شکر روی آن
بریزید و بگذارید مجددا چند جوش بزند تا غلیظ شودمربا را نباید گرم در شیشه بریزیم. ❌
🔺اگر مربا را پس از آنکه پخته شد یک شب نگهداریم، سپس آن را در شیشه بریزیم بهتر است.🌠
🔺پس از یک شب معلوم می شود که
شربت آن رقیق است یا غلیظ. اگر رقیق بود آن را چند جوش می دهیم تا غلیظ شود.🔴
🔺معمولا مربا را هر بار پیش از دو یا سه کیلو بهتر است درست نکنیم. با این مقدار مربای بهتری بدست می آید. 😍
🔺اگر خواسته باشید مربای بیشتری بپزید در چند نوبت و هر نوبت دو یا سه کیلو درست کنید.شربت مربا باید کامل قوام بیاید. برای آنکه بفهمیم شربت قوام آمده مقداری از شربت را با قاشق بر میداریم، سرد که شد باید شربت حالت کشدار مانند عسل باشد و به سختی از قاشق ریخته شود.😋
🔺مربا از لحظه ای که بجوش می آید کف می کند، باید تا آخرین لحظه مرتب کف آن را بگیریم.😖
🔺اگر مربا به زیاد روی حرارت بماند رنگش تیره می شود، البته رنگ مربا به سلیقه شما بستگی دارد.(با شعله ی کم و دم کنی ، رنگش به قرمز میزنه در غیر این صورت رنگ طبیعی خودشه)🍎
🔺تمیز بودن ظرفی که مربا را در آن می ریزید بسیار مهم است. قابلمه ای که مربا را در آن می پزید باید کاملا تمیز و عاری از هر گونه چربی باشد. شیشه هایی که برای نگهداری مربا در نظر می گیرید هم باید کاملا تمیز و خشک باشند.❌
🔺اگر می خواهید مربای به حالت ژله ای داشته باشد، می توانید از دانه های به استفاده کنید. آن ها را تمیز کرده و یک ساعت بعد از پخت به مربا اضافه کنید، تا لعاب بیاندازد.😊
🔺اگر مربای شما پخته و قرمز شده بود ولی شهد آن هنوز رقیق بود، می توانید در قابلمه را برداشته و حرارت را کمی زیاد کنید تا غلیظ شود.😄
✅نکات تکمیلی در مورد مربای به:✅
1⃣مربای به جزو مربا و کمپوت میباشد.😍
2⃣زمان پخت و انتظار آن در حدود 4 ساعت میباشد .🕔
3⃣مربای به را می توانید در وعده صبحانه - سرو کنید .😋
4⃣توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .4⃣
💚نوش جااااان😍💚
🌿لینک گروه آشپزی دی گاه :🌿
https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74
🌿لینک کانال تهیه مواد مرتبط #مربا_به :🌿
@day_gah
اینم از ناهار بنده😋
کوفته برنجی هستن😍
و یکی از خوشمزه های روزگار😜
🌿لینک گروه آشپزی دی گاه :🌿
https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74
🌿لینک کانال تهیه مواد مرتبط :🌿
@day_gah
#دسر_پان_اسپانیا
بیسکویت پتی بر ۲ بسته
شکر ۱لیوان
تخم مرغ ۲ عدد
شیر ۴لیوان
نشاسته ذرت یا گندم ۲ ق غذا خوری
کره ۵۰ گرم
آرد سفید نصف لیوان
خامه ۱۰۰ گرم
پود کاکائو ۲ق غذاخوری
موز حلقه شده و گردو خرد شده به دلخواه خودتان
ابتدا تخم مرغ و شکر را با هم زن میزنیم تا کرم رنگ و کش دار شود سپس شیرسرد و آرد و نشاسته را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست شود مواد را داخل ظرفی می ریزیم و روی شعله ملایم قرار میدهیم مدام هم میزنیم تا مانند فرنی سفت شود از فرنی مقداری سفت تر است و از روی شعله برمی داریم همین طور که داغ است کره و خامه رد اضافه میکنیم
من مقداری را کاکائویی کردم و برای لایه آخر دسر کنار گذاشتم
حالا مواد دسر آماده است کف ظرف مورد نظر یک لایه بیسکویت میچینیم و یک لایه مواد می ریزیم و روی آن مقداری موز حلقه شده و گردو خرد شده می ریزیم و دوباره یک لایه بیسکویت و مواد و موز و لایه آخر دوباره بیسکویت و روی آن مواد کاکائویی ریختم و تزیین کردم و در یخچال قرار میدهیم تا مواد کاملا ب خورد بیسکویت بره من معمولا ۱۰ ساعت در یخچال قرار میدم هر چی بیشتر بمونه خوشمزه تر میشه مثل کیک خامه ای و بچه ها هم عاشقش میشن دوستان در قالب های تک نفر هم میشه همین بستنی خوری ها برای مهمانی ها
نوش جان🌸