8.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش #کیک_یک_تخم_مرغی 😍🥮
کیک یک تخم مرغی بدون فر که حداقل برای ۶ نفر کافیه🤓
🌹🌹مواد لازم:
تخممرغ یک عدد
ماست سه چهارم لیوان (دسته دار فرانسوی)
روغن مایع یک سوم لیوان
آرد یک و نیم لیوان
بکینگ پودر ۱ ق چ سر پر
شکر یک لیوان سر خالی
وانیل نصف ق چ سر خالی
کنجد کمی برای تزیین
🌼🌼 نکته:
🌟 می تونید هم از آرد قنادی و هم آرد نانوایی استفاده کنید
🌟 به جای ماست می تونید از شیر یا آب هم استفاده کنید
🌟حتما با شعله ملایم و دمکنی و شعله پخش به مدت یک ساعت
🌟می تونید کنجد رو حذف کنید
🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی جامع:🌿
https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74
🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿
@ashpazi_day_gah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #شوکو_ارده_فندقی 😍😋
❌خوشمزه تر، اقتصادی تر و راحت تر از این کرم شکلات نداریم اصلا. مهم تر اینکه بچه ها هم عاشقش میشن❌
پس دست به کار بشید و خودتون توی خونه به راحتی درستش کنید😊
شوکوارده فندقی
مواد لازم:
شیر ۱ پ
شکر ۱ پ
روغن نصف پ
پودر کاکائو ۲ ق غ سرپُر
شیرخشک ۲ ق غ سرصاف
ارده نصف پ
فندق نیم کوب یا آسیاب شده ۲ ق غ
.
نکات مهم:
✔مواد به دمای محیط رسیده باشند.
✔میتونید بجای روغن از کره استفاده کنید ولی ممکنه داخل یخچال از حالت عادی غلیظ تر بشه.
✔اضافه کردن فندق به دلخواه شماست.
✔میتونید مقدار فندق رو بیشتر کنید.
✔حتما از شیرخشک قنادی استفاده کنید.
✔بجای شیرخشک میتونید خامه صبحانه بزنید.
✔شیرخشک یا خامه برای غلظت بیشتر استفاده میشن و میتونید حذف کنید.
✔مواد داخل یخچال غلیظ تر میشن.
🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی جامع:🌿
https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74
🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿
@ashpazi_day_gah
9.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش #پیراشکی_کرمدار 😋🍩
امروز آموزش پیراشکی کرم دار با دو طعم شکلاتی و ساده داریم😍
خیلیی بهتر از بازاری ها میشه و مواد لازمش خیلی در دسترسه و به راحتی میتونید درست کنید👌🏻❤️
🍩مواد لازم برای پیراشکی:
۱ لیوان شیر ولرم
۴ ق.غ شکر
۱ ق.چ خمیر مایه
۳ _۴ لیوان آرد شیرینی پزی
۲ قاشق روغن مایع
۵۰ گرم کره به دمای محیط
وانیل ۱ ق.چ
نمک ۱ ق.چ
🍩مواد لازم برای کِرِم پیراشکی :
۳/۴ لیوان شیر
۱ ق.چ وانیل
۱/۴ لیوان شکر
۱/۴ لیوان آرد
برای قسمت شکلاتی دو تیکه شکلات تخته ای
🌸بعد از پف دوم پیراشکی ها به آرومی بردارید و بزارید تو روغن
🌸حتما برای پف دوم پیراشکی ها یه سینی رو کامل به ارد آغشته کنید تا پیراشکی ها به ظرف نچسبه
🌸برای پف دوم پیراشکی ها ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت اجازه بدید تا استراحت کنه
🌸موقع سرخ کردن پیراشکی ها داغی روغن باید ملایم باشه
🌸حتما موقع سرخ کردم زیره شعله رو کم کنید و بزارید کاملا پغز پخت بشه
🌸برای درست کردن کرم پیراشکی قبل از روشن کردن شعله کاملا مواد رو با هم ترکیب کنید و یکدست کنید و موقعی که شعله رو روشن میکنید حتما مدام هم بزنید تا گلوله گلوله نشه.
🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی جامع:🌿
https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74
🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿
@ashpazi_day_gah
.
نان پیتزا(نان صبحانه)🥪
مواد لازم:
1 نان باگت برش زده،یا 5_6 عدد نان تست
3 عدد تخم مرغ
2 قاشق غذاخوری روغن
1/2 لیوان پنیر پیتزا رنده شده
1/2 لیوان سوسیس یا ژامبون ریز خرد شده
مقداری جعفری خرد شده(اختیاری)
نمک،فلفل سیاه و ادویه دلخواه طبق ذائقه
طرز تهیه:
نان باگت را به صورت یک اندازه برش بزنید،سپس در یک کاسه تخم مرغ،پنیر،سوسیس یا ژامبون، روغن،نمک،فلفل و در صورت تمایل جعفری خرد شده را با هم کامل مخلوط کنید،کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و نان ها را کف سینی کنار هم بچینید،(ترجمه از آشپزی_خلاق)و مواد را با قاشق روی نان ها بریزید،سپس سینی پخت را در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد برای حدود 20 دقیقه قرار دهید تا روی نان ها برشته و طلایی شود،از فر خارج کنید و گرم سرو کنید،نوش جان🤗
🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی جامع:🌿
https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74
🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿
@ashpazi_day_gah
6.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تمیزی_سرامیک🏨
#ترفند
🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی جامع:🌿
https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74
🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿
@ashpazi_day_gah
12.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش #شیرینی_پادرازی 😍😋
یکی از خوشمزه ترین شیرینی های سنتی همینه با ماندگاری بالا😍
✔️ادامه نکات در کپشن✔️
🔺مواد لازم🔺
🔸روغن جامد یا نیمه جامد ۱۱۰گرم(۱/۲پ)
🔸آرد سفید ۷۵گرم (۱/۲پ)
🔸آرد نخودچی ۷۵گرم(۱/۲پ)
🔸آردبرنج ۵۰گرم(۱/۳پ)
🔸پودرقند ۵۰گرم(۱/۴پ)
🔸عسل ۱۵گرم(۱ق غ سرصاف)
🔸زعفران دم کرده ۱ق چ
🔸پودر هل ۱/۲ق چ
🟡رومال شیرینی : یک عدد زرده تخم مرغ +نوک ق چ نمک + یک ق چ ماست + ۱ ق چ روغن مایع
✅روغن جامد یا نیمه جامد حتمااا صاف بشه
✅بجای پودر قند میتونین پودر شکر رو خوب آسیاب کنید و از الک حریر رد کنید
✅این شیرینی بهتره ۱۲تا۲۴ساعت تو دمای محیط استراحت داشته باشه اگه خیلی وقت نداشتین حدود ۳ساعت استراحت کنه
⛔️کف سینی فر ورق نسوز یا دو لایه کاغذ روغنی بزارین چون زود رنگمیگیره ممکنه بسوزه
✅دمای فر برقی ۱۶۰درجه حرارت بالا و پایین روشن
✅دمای فر گازی ۱۷۰درجه آخر پخت حرارت بالا روشن بشه
مدت زمان پخت ۱۲تا۱۵دقیقه
✅دمای توستر ده درجه کمتر از فر برقی
🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی جامع:🌿
https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74
🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿
@ashpazi_day_gah
18.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🤩آموزش #نان_کرمدار_سیب 🍎🤩
این نون به همراه کرم خوشمزش یکی از بهترین نونای خوشمزه هست😋
پس سیوش کن که حتما درستش کنی😉
رسپی خمیر
شیر ولرم ۲۰۰ گرم ( ۱ پ)
مایه خمیر ۳ گرم (۱/۲ ق چ)
شکر ۱۰ گرم (۱ ق س)
آرد ۳۶۰ گرم ( ۲ پ+ ۳/۴ پ)
شیر عسلی ۱۱۰ گرم (۱/۳ پ)
روغن مایع ۳۰ گرم ( ۳ ق س)
نمک ۱ گرم ( ۱/۸ ق چ)
خمیرو مطابق فیلم آماده کرده و ۱ ساعت تو محیط استراحت میدیم و بعد به ۱۲ چونه مساوی تقسیم کرده مجددا هر چونه رو به دو چونه ۲۲ گرمی و یک چونه ۱۳ گرمی تقسیم میکنیم و چونه گیری میکنیم مطابق فیلم شکل میدیم و ۴۵ دقیقه استراحت داده رومال میکنیم و کرم رو داخلش پاپ میکنیم سیب هارو وسط قرار میدیم و داخل فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه میپزیم
رسپی کرم:
شیر ۱۲۵ گرم ( ۱/۲ پ)/ خامه صبحانه ۵۰ گرم ( ۲ ق س)
شیرعسلی ۱۲۵ گرم ( ۱/۳ پ+ ۲ ق س)
پودر کاسترد ۱ ق س / نشاسته ذرت ۱ ق س
(طرز تهیه داخل فیلم)
❌به جای پودر کاسترد میتونین از نشاسته ذرت استفاده کنین❌
رسپی گل سیب:
سیب ورقه شده ۳ عدد متوسط / شکر ۱ ق س
آبلیمو ۱ ق س / کره ذوب شده ( ۲ ق س)
همه مواد مخلوط شده داخل ماکروفر یا روی حرارت ۲،۳ دقیقه میزاریم تا سیب ها نرم بشن ( ممکنه زمان کمتری لازم باشه)
🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی جامع:🌿
https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74
🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿
@ashpazi_day_gah
14.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش #چیز_کیک_کرم_کارامل 😍😋😜
چیز کیک کاراملی یکی از خوشمزه ترین هاست که پیشنهاد میشه حتما امتحانش کنید🤌🏻😍
تازه نیاز به فر هم نداره و ظاهرش خیلی قشنگه ✨
اگه طرفدار چیز کیک یخچالی هستی حتما امتحانش کن 😊
مواد لازم 👇
برای کراست بیسکوئیتی
بیسکوئیت پتی بور ۱۸۰ گرم
کره ۱۰۰ گرم
برای مایه پنیری 👇
پنیر خامه ای یا ماسکارپونه ۲۰۰ گرم
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
پودر قند ۲ قاشق غذاخوری
شیر یک لیوان
پودر کرم کارامل یک بسته
پودر ژلاتین ۳ قاشق چایخوری
آب سرد ۶ قاشق غذاخوری
🥰طرز تهیه داخل ویدئو کامل توضیح داده شده 🥰
نکته 👈 قالب من ۲۰ سانت بود 👌
نکته 👈 اگه قالب کمربندی ندارید کف یک قالب یا ظرف معمولی رو دو لایه سلفون بکشید بعد طبق فیلم پیش برید . فقط کافیه بعد از اینکه چیز کیک خودش رو گرفت پلاستیک یا سلفون رو بکشید بالا و چیز کیک رو از قالب خارج کنید. 🥰
🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی جامع:🌿
https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74
🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿
@ashpazi_day_gah
6.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش#شیرینی_ترکی_بدون_فر 😍😋
شیرینی شکلاتی ترکیهای بدون فر و همزن و دنگو فنگ فقط توی بیست دقیقه😍🤩
کافیه همه مواد رو سه سوته با هم مخلوط کنی و بپزی ب همینراحتی. 🤩🤩
مواد لازم:
آرد قنادی: ۲ لیوان
کره: ۱۵۰ گرم
روغنمایع: ۳ ق غ
تخممرغ: ۱ عدد
پودر قند: ۱ ل
پودر کاکائو: ۲ ق غ
بیکینگپودر: ۱ ق م سرخالی
شکلات بن ماری شده و هر چیزی ک دوست داشتین برای تزیین.
.
.
🍃 کره، تخم مرغ، پودر کاکائو الک شده ، پودر قند الک شده، روغن مایع رو با همزن دستی یا قاشق میزنیم.
.
🍃آرد و بیکینگپودر رو دو بار الک و کمکم به بقیه مواد اضافه کرده و ابتدا با قاشق و بعد با دست ورز میدیم تا جایی ک بدست نچسبه. آرد زیادی نزنین و زیادی ورز ندین ب روغن میافته خمیر.
.
🍃مطابق فیلم برش میزنیم.
.
🍃🌼 پخت بدون فر:
🍃 واشر تابه دو طرفه دو درمیاریم کفش رو کاغذ روغنی پهنمیکنیم. شیزینیها رو با فاصله چیده و روی گازی که شعله متوسط داره و شعلهپخش کن قرار دادیم میذاریم. ب مدت ۲۰ دقیقه نهایتا. اگر تابه دو طرفه ندارین توی تابه معمولی هممیتونین فقط باید دم کنی استفاده کنین.
.
🍃🌼 پخت در فر:
کف سینی فر رو کاغذ روغنی پهن میکنیم و شیرینیها رو روش میچینیم. ب مدت ۲۰ دقیقه داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۷۰ قرار میدیم.
.
بعد از خنکشدن ب هر شکلی دوست داشتین تزیین کنین.
.
🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی جامع:🌿
https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74
🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿
@ashpazi_day_gah
6.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش#شیرینی_ترکی_بدون_فر 😍😋
شیرینی شکلاتی ترکیهای بدون فر و همزن و دنگو فنگ فقط توی بیست دقیقه😍🤩
کافیه همه مواد رو سه سوته با هم مخلوط کنی و بپزی ب همینراحتی. 🤩🤩
مواد لازم:
آرد قنادی: ۲ لیوان
کره: ۱۵۰ گرم
روغنمایع: ۳ ق غ
تخممرغ: ۱ عدد
پودر قند: ۱ ل
پودر کاکائو: ۲ ق غ
بیکینگپودر: ۱ ق م سرخالی
شکلات بن ماری شده و هر چیزی ک دوست داشتین برای تزیین.
.
.
🍃 کره، تخم مرغ، پودر کاکائو الک شده ، پودر قند الک شده، روغن مایع رو با همزن دستی یا قاشق میزنیم.
.
🍃آرد و بیکینگپودر رو دو بار الک و کمکم به بقیه مواد اضافه کرده و ابتدا با قاشق و بعد با دست ورز میدیم تا جایی ک بدست نچسبه. آرد زیادی نزنین و زیادی ورز ندین ب روغن میافته خمیر.
.
🍃مطابق فیلم برش میزنیم.
.
🍃🌼 پخت بدون فر:
🍃 واشر تابه دو طرفه دو درمیاریم کفش رو کاغذ روغنی پهنمیکنیم. شیزینیها رو با فاصله چیده و روی گازی که شعله متوسط داره و شعلهپخش کن قرار دادیم میذاریم. ب مدت ۲۰ دقیقه نهایتا. اگر تابه دو طرفه ندارین توی تابه معمولی هممیتونین فقط باید دم کنی استفاده کنین.
.
🍃🌼 پخت در فر:
کف سینی فر رو کاغذ روغنی پهن میکنیم و شیرینیها رو روش میچینیم. ب مدت ۲۰ دقیقه داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۷۰ قرار میدیم.
.
بعد از خنکشدن ب هر شکلی دوست داشتین تزیین کنین.
.
🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی جامع:🌿
https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74
🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿
@ashpazi_day_gah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند_آشپزی🍒🍒🍋
پیتزا پاکستانی( ساده و ارزون)😍😋😉
👇مواد لازم برای ۶ نفر:
–کره به مقدار لازم🍠
–تخم مرغ دوزرده ۴ عدد یک زرده ۶ عدد🥚
–پیاز و جعفری و گوجه و پنیرمعمولی هر چقدر دوست دارید.🥗🥙🌰🍅🧀
–ادویه جات و نمک و فلفل به مقدار لازم🍘🍙🌶🍜
–پنیر پیتزا به مقدار لازم🧀🍕
–سس سفید و گوجه🥫🍅
+فلفل دلمه و نون تنوری یا تافتون🥗🥙🥖🥐
👇دستور پخت :
🔶مثل فیلم فقط چند تا پیشنهاد برا بهتر شدن پیتزاتون🍕:
🔸از تابه دو طرفه استفاده کنید برا چرخوندنش راحت ترین.
🔸به جای دیس زیرش شما نون تنوری کلفت بذارید آی میچسبه😋
🔸اگر دوست دارید حتما فلفل دلمه ای هم به موادش اضافه کنید میشه خود پیتزا 🍕
👈اگر بچاتون هوس پیتزا کردن هم سالمه هم ارزون، خیلی خش مشه حتماً درست کنید و لذت ببرید...نوش جونتون😋
🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی جامع:🌿
https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74
🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿
@ashpazi_day_gah