eitaa logo
آشپزی پولسازِ دی گاه🤤🍓
5.4هزار دنبال‌کننده
6.2هزار عکس
12.3هزار ویدیو
4 فایل
ادمین : @m_haydarii 🌿برای عکس ها و مطالب بیشتر وارد گروه آشپزی شوید: eitaa.com/joinchat/757727287C531571fd80 🍓اینجا یاد میگیری با #آشپزی پول دربیاری😎 🌿تبلیغات و خدمات: @hich_club
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
، روز رو با یادی مقدس شروع کنیم🥀 ♥️اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ ♥️وَعَلٰى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ ♥️وعَلىٰ اَوْلادِ الْحُسَيْنِ ♥️وَعَلىٰ اَصْحٰابِ الْحُسَيْن زیارت عاشورا روزانه یادتون نره🌈 براتون از سوی بهترین ها رو آرزومندم، لبخندی که هیچ گاه شما رو فراموش نمیکند...❤️ میدانم موفقیت از آن شماست و روحتان پرقدرت تر از این حرف هاست...🧕 ⚜کانال دوره ها و :⚜ @hich_club
9.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎙آیت الله مصباح یزدی 🔸توسل صادقانه به عجل الله... 👌بسیار زیباست 👈حتما ببینید و نشر دهید. 🌸↝•| @zoyouf_zeynab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کیک 3 تخم مرغی:🍰🍰🍰 تخم مرغ 3 عدد آرد 2 لیوان ب پ2 قاشق مربا خوری ماست ۳/۴ پیمانه روغن مایع۳/۴ پیمانه شکر 1 پیمانه وانیل سر قاشق چای خوری نمک یه پنس ( گردو .کشمش.کنجد....به دلخواه) اول فرو روشن کردم و آردمو با ب پ و نمک سه بار الک کردم. تخم مرغها با شکر با همزن تا جایی که کرم رنگ و کشدار بشه هم زدم و بعد وانیل اضافه کردم. روغن مایع و ماست و به ترتیب به موادم اضافه کرده در حد مخلوط شدن هم زدم. بعد آرد و در سه نوبت رو موادم الک کردم و با همزن دستی خیلی آروم هم زدم فقط در حد مخلوط شدن ، اینجا من از اسانس پرتقال استفاده کردم ، ریختم تو قالبم و رفت تو فر180 درجه50 دقیقه پخت. نوشجان 🍔↝•|@ashpazi_day_gah
😍😋 اندازه قالب 24 cm ♦️مواد لازم : آرد 355 گرم شیر یا آب 180 m.l(من از شیر استفاده کردم) شیرعسلی 115 خمیر مایه فوری 6 گرم نمک 3 گرم کره 30 گرم ♦️شکلات صبحانه(از نوتلا هم میتونید استفاده کنید) ♦️طرز تهیه : 1_شیر و شیرعسلی را با هم مخلوط کنید سپس خمیر مایه را اضافه کرده خوب مخلوط کنید.آرد را کم کم اضافه کرده با میکسر و یا با دست ورز دهید در ادامه نمک و کره را اضافه کرده ورز دهید تا خمیر کشداری شود. 2_خمیر را جمع کرده 30 دقیقه استراحت دهید. 3_خمیر را دوباره ورز دهید تا هوای داخل آن گرفته شود خمیر را به 8 عدد چونه 85 گرمی تقسیم کنید و 10 دقیقه دیگر استراحت دهید. 4_خمیرها را مانند اسلاید 3و4 آماده کرده و 1_2 ساعت استراحت دهید تا حجمش دو برابر شود.سپس داخل قالب بچینید. 5_در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه به مدت 20_25 دقیقه تا زمانی که کامل پخته شود بپزید 🍔↝•|@ashpazi_day_gah
مواد لازم شير ١ ليتر آرد معمولى ٣ قاشق غذا خورى زرده ى تخم مرغ ١ عدد پودر نشاسته ى گندم ٢ قاشق غذا خورى شكر ١ ليوان وانيل ١ قاشق چايخورى خامه ى فرم گرفته نصف ليوان دانه هاى انار يا توت فرنگى يا موز به ميزان لازم بسكويت پتى پور از نوع شكلاتى ٢ بسته طرز تهيه: شير، آرد، پودر نشاسته، شكر رو با هم مخلوط ميكنيم با همزن دستى ميزنيم تا گلوله هاى آرد باز شود روى حرارت قرار دهيد و مرتب هم بزنيد تا غليظ شود و ١ دقيقه بجوشد از روى حرارت برداريد. گرماى اوليه اش كه رفت زرده ى تخم مرغ رو جداگانه با چنگال بزنيد و از مواد دسر يك قاشق داخل زرده بريزيد و فورا هم بزنيد تا زرده پخته نشود بعد زرده ى گرم شده رو داخل مواد بريزيد و همراه وانيل هم بزنيد در آخر كه ولرم شد خامه رو اضافه كنيد بسكويت ها رو داخل غذا ساز پودر كنيد و در ظرف مورد نظر مطابق عكس اول بيسكويت بعد كرم و روى كرم ميوه رو بريزيد و لايه لايه اين كار رو تكرار كنيد 🍔↝•|@ashpazi_day_gah
🍰 🌸 🔹️ فرو رو درجه ی 180روشن میکنیم تا داغ شه.سه لیوان آردو با  ی قاشق غذا خوری ب پودرسه بار الک میکنیم پنج تا تخم مرغو با یک قاشق چ خوری وانیل و دو لیوان شکر پنج تا شش دقیقه خوب میزنیم. آردو با دور کند همزن به تخم مرغ اضافه میکنیمدر حدی که مخلوط بشه. ۱ لیوان شیر ولرم(درحدی که دستو نسوزونه)به مواد اضافه و با دور کند مخلوط میکنیم. یک لیوان سرخالی روغن مایع هم اضافه و مخلوط میکنیم. کف قالبو چرب میکنیم و موادمو میریزیم تو قالب (این مقدار مواد برا قالب 23تا25مناسبه یا دوتا قالب 18) و بعد در فر بعد چهل و پنج دقیقه با خلال دندون چک میکنیم اگه نپخته بود کمی دیگه زمان میدیم .این کیک خیلی زیاد پف خوبی داره مخصوصا تو قالبای میان تهی میتونید به این کیک کمی هل یا گلاب یا رنده ی پوست پرتقال یا لیمو اضافه کنید یا کشمش و گردو به موادش درآخر بزنید و با لیسک مخلوط کنید. اگه خواستید داشته باشید کمی از موادو درآخر کار با یکی دوقاشق پودر کاکائو و دوسه قاشق شیر مخلوط کنید و روی مواد وانیلی تو قالب بریزد 🍔↝•|@ashpazi_day_gah
22.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم: آرد ۶۰۰ گرم، خمیر مایه یک ق غ،شکر یک ق غ، نمک نصف ق غ، شیر ۵ ق غ، آب ولرم دو لیوان، کنجد و سیاهدانه درصورت تمایل طرز تهیه: ۱- آرد الک شده، شکر، نمک، خمیر مایه، شیر و آب ولرم رو مخلوط و ۵ دقیقه ورز بدین ۲- روی خمیر رو بپوشونید و یک ساعت تو جای گرم قرار بدین. ۳- بعد از استراحت خمیر، اونو دوباره کمی ورز بدین و روی سطح آرد پاشی شده قرار بدین و بازش کنید. ۴- روی سینی فر کاغذ روغنی بزارین و خمیر رو روش قرار بدین و شکل نون بربری بدین در صورت تمایل می تونید کمی کنجد و سیاهدونه هم روش بپاشید. ۵- خمیر رو ۵ دقیقه استراحت بدین و بعد داخل فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه قرار بدین. 🍔↝•|@ashpazi_day_gah
7.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم ( برای دو نفر) : شیر دو لیوان،گلاب به مقدار لازم( حدودا یک چهارم لیوان)، نشاسته گندم یا ذرت( یا آرد برنج) ۲ ق غ، شکر ۲ ق غ، پودر هل نصف ق چ( در صورت تمایل) طرز تهیه: ۱- نشاسته رو با شیر سرد مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا نشاسته حل بشه. ۲- ظرف شیر و نشاسته رو روی حرارت ملایم قرار بدین و مدام هم بزنید. ۳- وقتی شیر داغ شد، شکر رو اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدین. ۴- در آخر هل و گلاب رو اضافه کنید. در صورت تمایل تو این مرحله می تونید کمی وانیل و زعفران دم کرده هم اضافه کنید. ۵- وقتی به غلظت دلخواه رسید از روی حرارت بردارید و داخل ظرف بریزید و تزیین کنید. فقط حواستون باشه بعد از سرد شدن یکم سفت تر میشه. 🍔↝•|@ashpazi_day_gah