فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎖
«ارتش انقلابی و مکتبی»
💐۲۹ فروردین روز ارتش جمهوری اسلامی ایران مبارکباد💐
🔹بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، برخی گروهها تلاش کردند که ارتش را منحل کنند،
💠امام خمینی (ره) فرمودند :
روز ٢٩ فروردین #روز_ارتش اعلام مىشود. ارتش محترم پشتیبانى خود را از جمهورى اسلامى و ملت بزرگ ایران اعلام نمایند. ملت ایران هم موظفند از ارتش اسلامى استقبال کنند.🌷
🍃شادی روح امام و شهدای ارتش #صلوات
#امام_زمان
🌸↝•| @zoyouf_zeynab
6.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 ما آقازاده های ژنتیک میبینیم، آقا، خمینی زاده های ایدئولوژیک
🔻 نگاه متفاوت ما با حضرت آقا!
🔻 پمپاژ امید در جامعه
🔻 نباید با دیدن چند بی #حجاب، فکر کنیم که انقلاب از دست رفت.
🎙 حجت الاسلام راجی
#لبیک_یا_خامنه_ای
#رمضان
🌸↝•| @zoyouf_zeynab
#کوکو_لپه
پوره لپه پخته. یک پیمانه
سیب زمینی پخته دو عدد متوسط رنده شده
جعفری خورد شده ۲۰۰ گرم
سویق کامل ۵۰ گرم
تخم مرغ دو عدد
پیاز رنده شده یک عدد متوسط
همه رو با هم مخلوط میکنیم مایع نرم و لطیفی بدست میاد .میتونید با روغن کنجد یا زیتون یا شحم سرخ کنید
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
#کالباس_بوقلمون
📝مواد لازم
سینه و ران بوقلمون مخلوط 700 گرم
روغن ارده کنجد یا روغن زیتون 50 گرم
تخم مرغ محلی1 عدد
آب و یخ100 گرم
شکر قهوه ای1 قاشق چایخوری
آرد سبوس دار 75 گرم
سیر1 تا 2حبه بستگی به سلیقه خودتون داره
📝ادویهجات مورد نیاز در تهیه کالباس خانگی
میخک1 عدد
فلفل سفید1/2 قاشق چایخوری
پودر سیر1 قاشق چایخوری
زنجبیل1/5 قاشق چایخوری
هل سائیده شده1/2 قاشق چای خوری
آویشن1 قاشق چای خوری
پودر ریشهی جوز1/4 قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز یک قاشق چای خوری
نمک دریا 4 تا 5 قاشق چای خوری
طرز تهیه
ابتدا گوشت تازه را در فریزر قرار دهید تا کمی منجمد شود.
گوشت منجمد شده را با دو حبه سیر سه بار چرخ کنید. (در صورت استفاده از گوشت ابتدا پوست، چربی و استخوان مرغ را بگیرید و سپس چرخ کنید.)
گوشت، روغن ارده کنجد یا روغن زیتون، تخم مرغ و ادویهها را درون غذاساز بریزید و به مدت 5 دقیقه به خوبی مخلوط کنید.
در این مرحله آب و یخ را اضافه کنید بدین صورت که چندین بار آب را در فریزر بذارید یخ بزند بعد بشکنید و دوباره یخ بزند تا شبیه یخ در بهشت شود
آرد سبوس دار را به مخلوط بالا بیفزایید و به خوبی مخلوط کنید.
در مرحله آخر نمک و شکر را اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر صورتی رنگی بدست آید. (در صورت تمایل از استفادهی هویج، فلفل دلمهای رنگی، قارچ و پسته میتوانید در این مرحله به مخلوط بیفزایید.)
سپس خمیر را توسط چرخ گوشت به محفظهی نگهداری کالباس (روده) منتقل کنید و محکم گره بزنید. در این مرحله میتوانید به جای استفاده از چرخ گوشت و روده از سلفون استفاده کنید.به این ترتیب که سلفون را پهن کرده و خمیر را روی آن قرار دهید. سپس با کمک سلفن خمیر کالباس را رول کرده به نحوی که حباب هوا در آن نباشد و خمیر به خوبی فشرده شود.
سه دور سلفون را دور گوشت پیچیده و یک سر آن را با سیم محکم ببندید، سپس از طرف دیگر خمیر را به خوبی فشار دید و سر دیگر را نیز گره زده یا با سیم بسته بندی محکم ببندید.
کالباس را بخارپز کنید؛ در یک ظرف بزرگ حاوی آب در حال جوش بگذارید به نحوی که تا دو سانتیمتر زیر آب قرار بگیرد تا همه اطراف آن به خوبی پخته شود.
حدود یک ساعت تا یک ساعت و نیم رول کالباس را بخارپز کنید. اگر از حرارت مستقیم استفاده می کنید ۴۵ دقیقه تا یک ساعت کافی است
اکنون رول آماده شده از کالباس را به مدت ۸ ساعت در یخچال بگذارید و در صورت تمایل برش بزنید. پس از آن میتوانید آن را به مدت طولانی در فریزر نگهداری کنید.
✅نکات👇
🔸 اول که این دستور صددرصد امتحان شده هست با خیال راحت درست کنید و لذت ببرید.
🔸بگذارید کالباس مدتی در دمای بیرون سرد شود وقتی کامل سرد شد میتوانید از محفظه مخصوص یا سلفون خارج کنید.
🔸در طرز تهیه کالباس خانگی میتوانید از گوشت قرمز بدون چربی و یا گوشت سینهی مرغ استفاده نمایید. همچنین در صورت تمایل میتوانید از فلفل دلمهای رنگی، هویج خام و قارچ در ساختار و تزئین آن استفاده کنید. برای این منظور بهتر است 100 گرم قارچ را با یک لیوان آب و 1 قاشق چای خوری آب لیموی تازه به مدت 5 دقیقه بجوشانید و تا زمان استفاده در یخچال نگهداری کنید و در زمان نیاز آب آن را به طور کامل بگیرید و استفاده کنید.
🔸در صورت در دسترس نبودن فلفل سفید میتوانید فلفل سیاه را جایگزین آن کنید.
🔸اگر از گوشت قرمز در تهیهی کالباس استفاده میکنید بهتر است مدت بیشتری آن را بخارپز کنید.
🔸توجه داشته باشید که در صورت استفاده از پسته در کالباس باید حتما پسته را از شب قبل خیس کرده باشید
🔸به شخصه استراحت خمیر کالباس رو گذاشتم برای بعد از اضافه کردن ادویه و همه مواد لازم و اون موقع فریزر گذاشتم که مزه ها بیشتر به خرد یکدیگر برود.
🔸 به جای روغن ارده از روغن زیتون استفاده کردم
🔸به نظرم یک حبه بزرگ سیر هم کفایت میکنه ولی شما بنا به ذائقه تون حداکثر تا سه حبه سیر جا داره استفاده کنید.
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
#_کوکوی_کدو_سبز
مواد لازم
برای یک نفر
۱ ـ کدو سبز متوسط ۱ عدد
۲ ـ تخم مرغ ۱ عدد
۳ ـ پیاز کوچک ۱ عدد
۴ ـ نمک و زدچوبه و فلفل به میزان لازم
۵ـ روغن حیوانی یا روغن مخصوص سرخ نصف قاشق چایخوری
۶ـ آرد یک قاشق چایخوری
طرز تهیه :
کدو سبز و پیاز را با رنده درشت رنده کنید تا آب نیندازد . بعد با بقیه مواد مخلوط کرده و خوب هم بزنید و در ماهی تابه روغن ریخته و مایه کوکو را در کف ماهی تابهپهن کنید درب ماهی تابه را ببندید تا کوکو پف کند و مغز پخت شود .یک طرف کوکو که سرخ شد طرف دیگر را نیزسرخ کنید
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
#سس_مایونز
بدون تخم مرغ
وقتی فهمیدم توی سس مایونز بازاری تخم مرغ خام میریزن، دیگه از بیرون سس مایونز نخریدم. خودم توی خونه سه سوته درست میکنم
مواد اولیه👇
روغن ارده کنجد(یا هر روغن مایعی که دوست دارید) یک و یک چهارم پیمانه
شیر دو سوم پیمانه
نمک نصف قاشق چایخوری
شکر یک قاشق چایخوری
سس خردل ملایم ۲ قاشق غذاخوری
آبلیمو یک قاشق غذاخوری
حتماً از گوشتکوب برقی استفاده کنید.
آبلیمو را آخرکار اضافه کنید. چون اگر اول بریزید سس شما میبره.
کل زمان همزدن یک الی دو دقیقه است.
برای مخلوط کن(میکسر) زمان لازم ۵ دقیقه است. با این تفاوت که روغن رو باید آرام آرام حین مخلوط شدن اضافه کنید. ۱/۳ از مقداز روغن که موند آبلیمو را اضافه کنید.
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
#کتلت_بدون_سیب_زمینی
✅طبع این غذا گرم و تر می باشد
📝مواد لازم
سویق نخود سه تا چهار ق.غ
گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم
زردک یا هویج دو عدد
بادمجان دو عدد متوسط
پیاز یک عدد متوسط
سیر یک حبه
تخم مرغ دو عدد
نمک فلفل زرچوبه به مقدار لازم
گردو اسیاب شده دو ق.غ
پودر کنجد یک ق.غ سرپر
طرز تهیه
ابتدا هویج، پیاز، سیر ، بادمجان را رنده زیر کنید سپس سویق نخود و تخم مرغ ها و ادویه جات رو اضافه کنید و خوب ورز بدید تا چسبندگی داشته باشه سپس در روغن ارده سرخ کنید
✅بافت این کتلت خیلی عالی میشه
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
🥣👨🏻🍳🔪 #آشپزی
#شیرینی_قرابیه
شیرینی قرابیه
✅ مواد لازم:
🔹بادام پوست گرفته خام ۱۵۰ گرم
🔸شکر سرخ ۲۰۰ گرم
🔹سفیده تخم مرغ محلی ۳عدد
🔸مخلوط مغز پسته و بادام
✍طرز تهیه:
بادام را به صورت پودر درآوردید و همراه با شکر و سفیدهٔ تخم مرغ دو بار، با دنده ریز چرخ گوشت چرخ کنید.
اگر خمیر سفت بود، کمی سفیدهٔ تخم مرغ به آن اضافه کنید.
خمیر را ورز دهید تا سفید رنگ شود. سپس داخل قیف پارچهای با سر ماسورهٔ ساده بریزید.
داخل سینی فر، کاغذ روغنی گذاشته و خمیر را توسط قیف به شکل دایره، با فاصله روی سینی بریزید.
سپس روی آنها پسته و بادام بریزید.
شیرینیها را در طبقه وسط فری که از قبل با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم شده، به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه قرار دهید تا روی آنها طلایی شود.
بعد از سرد شدن، شیرینیها از کاغذ روغنی جدا کنید.
این شیرینیها در مجاورت هوا زود خشک میشوند، لذا آنها را در ظرف دردار یا کیسهٔ نایلونی دربستهای نگه دارید.
#آشپزی_اسلامی 🍽
#شیرینی #قرابیه
#اصلاح_سبک_زندگی
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
#شامی_بابلی
خب بلاخره انتظارات به پایان رسید😁 من اومدم با خوشمزه ترین شامی ،که خیلی طرفدار داره😎فقط بعضیاتون از ظاهرش خوشتون نیومده بود🤣
که اونم مشکلی نیست میتونید تغییرش بدین ولی باید بگم تغییر شکلش باعث تغییر اصالتش. میشه😂😂
اول نکته هاش و بگم بعد بریم اندازه های مواد❤️
🌼 سیبزمینی که استفاده میکنید و سعی کنید مرغوب باشه و هم اینکه نزارید کامل آبپز بشه ، پخت زیاد سیبزمینی باعث وارفتن میشه گاهی
🌼سیبزمینی آبپز شده باید سرد باشه پس دوساعت زودتر بپزید که موادتون کامل سرد باشه
🌼 میتونید فقط از زرده استفاده کنید و سفیده رو برای دور شامی استفاده کنید ، یا اینکه کامل استفاده کنید مثل من دورشو آب یا روغن بزنید
🌼 حتما حتما آب سبزیتونو بکشید ،چون باعث وا رفتن شامی میشه
🌼از سبزی هایی که مینویسم براتون شاید چوچاق و اناریجه رو نداشته باشید غیبی نداره میتونید جعفری و شنبلیله رو بجاشون بیشتر بریزید
🌼 اگه شامیتون وا میره ،دلیلش: مرغوب نبودن سیبزمینی، آب داشتن مواد ، کم بودن تخم مرغ ، گرم بودن مواد،
🌼 اگه تخم مرغ کم بود وسط کار هم میتونید به مواد اضافه کنید ، یا باز هم وا رفت ارد یا آرد سوخاری بزنید
🌼در آخر من هم به دسته نوشتم که شمالیا بتونن استفاده کنن، هم به کیلو و گرم که شهرستانیا بشه استفاده کنن
مواد لازم برای شامی بابلی
برای شمالیا
اناریجه ۲۰ دسته
اوجی(پونه)۲۰ دسته
جعفری ۱۵ دسته
شنبلیله ۱۰دسته
نعنا ۵ دسته
تره ۱۰ دسته
برگ سیر ۵ دسته
چوچاق ۱۰ دسته
صد تا سبزی برابری میکنه با یک کیلو نخود و یک کیلو گوشت البته گوشت دلخواهه
برای شهرستان
تمامی سبزیها ( پونه،اناریجه، جعفری، شنبلیله، نعنا ، تره، برگ سیر، چوچاق) نیم کیلو
نخود یا لپه ۲۰۰ گرم
گوشت ۲۰۰ گرم
(میتونید سبزی و نخود یا لپه رو بپزید و چرخ کنید ، موقع درست کردم به دلخواه گوشت چرخکرده اضافه کنید)
❤️دستوری که برای شهرستانیا دادم ، همین شامیه که تو ویدئو میبینید ، پس خیالتون راحت که امتحان شدست و خوشمزه❤️
❤️چوچاق و اناریجه اگه ندارید ، بجاش جعفری و شنبلیله بریزید
❤️بجای برگ سیر از سیر هم میشه استفاده کرد دوتا سیر
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
آموزش پخت نان خانگی با ماهیتابه و برروی اجاق گاز
🛑نحوه تهیه خمیر :
دو لیوان آرد کامل معادل ۲۵۰ گرم
یک لیوان و دو سوم لیوان معادل ۲۰۰ گرم آب
نمک یک سوم قاشق چای خوری
خمیرمایه خمیر ترش ۱۴ روزه یک قاشق غذاخوری معادل ۵۰ گرم
مدت استراحت حدود ۳ الی۶ساعت
⭕درصورتیکه از خمیرمایه فوری استفاده کردید ،نصف قاشق چایخوری بزنید و مدت استراحت در حدود دو ساعت می باشد.
✴مراحل کار:
ابتدا به مدت ۲۰ دقیقه ماهیتابه روروی حرارت خیلی خیلی کم قرار میدیم تا کاملا داغ بشه(نشانه داغ شدن این هست که وقتی چند قطره آب رو بریزید کف ماهیتابه، چند ثانیه به صورت قطره در ماهیتابه باقی بماند)
سپس دستتون رو خیس کنید و خمیر رو به اندازه یه نارنگی یا تخم مرغ برمیدارید و میذارید وسط ماهیتابه و بعد از اون مجدد دست تون رو خیس میکنید و خمیر رو کمی پهن میکنید(خمیر رو به اندازه شعله زیر ماهیتابه پهن کنید مثلا اگر ماهیتابه روی شعله بزرگ گاز قرار دادید، ابعاد نان دایره ای به قطر حدود ۱۵ سانتی متر باشد)
بعد از اینکه روی خمیر تغییر رنگ پیدا کرد (حدود دو دقیقه زمان خواهد بود و نباید بیشتر شود اگر زمان تغییر رنگ افزایش یافت کمی شعله رو بیشتر کنید)
می بایست در مرحله بعد ماهیتابه رو طبق فیلم این پیام ، کاملا بچرخانید تاکید میکنم ماهیتابه رو بچرخانید(توجه کنید ماهیتابه غیر نچسب باشد تا نان در زمان چرخاندن از ماهیتابه جدا نشود)
بعد از حدود یک دقیقه روی نان هم پخته میشود.
و در نهایت ماهیتابه رو بچرخانید و بلافاصله با یه کف گیر یا کاردک لبه های نان رو از ماهیتابه جدا کنید.
🍔↝•|@ashpazi_day_gah