#پيراشكى
كره ٥٠ گرم اب شده
دو ليوان و نيم ارد سفيد
تخم مرغ دو عدد
اب ولرم نصف ليوان
شكر دو ق غ خورى
خمير مايه يه ق چ خ
نمك نوك ق م خ
اب ولرم و مخمر و شكر رو با هم مخلوط مى كنيم و چند دقيقه صبر مى كنيم تا ور بياد،تخم مرغ و نمك و كره رو هم اضافه مى كنيم و بعد ارد رو الك مى كنيم و بهش اضافه مى كنيم و ورز ميديم تا يه خمير نرم و لطيف بدست بياد،روى خمير رو مى پوشونيم و دو ساعت جاى گرم استراحت ميديم.
خمير كه اماده شد،خمير رو به كمك وردنه پهن مى كنيم به قطر يك سانت و بعد با يه قالب گرد به هر اندازه كه دوست داريد قالب بزنيدو روى كاغذ روغنى بذاريد و روش يه دستمال بندازيد و بعد يك ربع شروع كنيد توى روغن داغ وبا شعله ى كم تا سرخ بشه،بعد اينكه سرخ شد روى دستمال بذاريد تا روغنش جذب دستمال بشه ...
براى سس شكلاتى
يه قاشق كره رو اب مى كنيم و شكلات تخته اى رو خرد مى كنيم و توش مى ريزيم وروى بخار اب ميذاريم تا اب بشه و كمى شير بعد اب شدن شكلات اضافه مى كنيم و هم ميزنيم تا يكدست بشه....
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
5.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#توپک_نارگیلی_شیرعسلی
با صدا ببینید🔈
پودر نارگیل......200گرم
شیر عسلی......200گرم ( حدود 3/4 پیمانه)
شکلات تخته ای...... برای تزیین
شیر عسلی و پودر نارگیل رو داخل کاسه میریزیم و خوب خوب مخلوط میکنیم تا خمیری شه،دستمون رو چرب میکنیم یا خیس می کنیم و از مواد به اندازه گردو برداشته،می تونیم وسطشو گود میکنیم و مغز بزاریم و بعد دوباره گلوله میکنیم بهتر داخل یخچال بزارید تا یکم سفت بشه.بعد داخل شکلات تخته ای بن ماری شده،میغلتونیم و در آخر با هرچی خواستیم تزیین میکنیم
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
6.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#املت_لوبیا
این غذا یک املت معروف قهوه خونه اے در گیلان هست ڪه شاپور قهوه چے براے اولین بار تو قهوه خونه اش براے مشتریاش سرو ڪرد و این روزها یک عالمه طرفدار پیدا ڪرده املت لوبیا یا شاپورے یک املت مشتے و خوشمزه.
براے درست ڪردن این املت چندتا نڪته هست تا بشه اون املت قهوه خونه اے گیلان.
اول از همه رب رو خوب تفت بدین بعد از اون تخم مرغ ها رو اضافه ڪنید و سفید اون رو با رب هم بزنید اگر دوست داشتید زرده رو هم ترڪیب ڪنید اگر ڪه نه مثل من بزارید خوشگل باقے بمونه
بعد از اون نوبت به خوراک لوبیا میرسه ڪه از قبل آماده ڪردین یا از ڪنسرو اون استفاده ڪنید بهترین لوبیا، لوبیا چیتے محلے هست اما خوب لوبیا چیتے معمولے هم ڪارتون رو راه میندازه در پاره اے موارد دیده شده ڪه از لوبیا ڪشاورزے هم استفاده میشه ولے بیشتر همون چیتے طرفدار داره. نڪته این هست ڪه لوبیا نباید آب داشته باشه املت رو باید بزنین ڪنار بعد لوبیا رو یک طرف ظرف بریزید ولے من دورش ریختم.در آخر نوبت فلفل سیاه، گلپر، نمک و روغن
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
11.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پاناکوتای_پرتقالی
مواد لازم برای قسمت پرتقالی:
آب پرتقال ۲ لیوان
آب ۱ لیوان
نشاسته ۲ ق غ
شکر ۳ ق غ
مواد لازم برای قسمت پاناکوتای سفید:
آرد۴ ق غ
کره ۱ ق غ
شیر ۲ لیوان
شکر نصف لیوان
خامه نصف پاکت
ژلاتین ۲ ق غ
وانیل ۱ ق چ
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
10.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ته_انداز_مرغ_و_سیب_زمینی
مواد لازم:
سیب زمینی 🥔
مرغ🍗
پیاز🧅
نمک و زردچوبه🧂
زعفران💛
برنج🍙
نکته:
میتونید به برنج شوید هم اضافه کنید
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
17.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رول_ژامبون_مرغ_پنیری 🍗🌮
اگه دنبال یه فینگر فود خاص و خوشمزهای حتماً ذخیره کن
مواد لازم کرپ 🫓 :
تخم مرغ ۳عدد
شیر ۱پیمانه
ارد ۱پیمانه
روغن ۱/۴پیمانه
نمک ۱ ق چ
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
6.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امروز ۲مدل #سالاد داریم که به نسبت سالادای دیگه خیلی مواد کمتری دارن اما طعم خوبی دارن و برای تنوع خیلی خوبه 💕😊
#سالاد_سیب_زمینی:🥗🥔
۲عدد سیب زمینی درشت
یک استکان ذرت پخته
یک استکان خیارشور نگینی خورد شده
پنج عدد پیازچه خورد شده
شوید
🍶برای سس: سس خردل و مایونز روغن زیتون،نمک و فلفل،آبلیمو
#سالاد_کلم:🥗
نصفِ کلم متوسط
هویچ یک عدد و نصف
کشمش ۳ قاشق غ
نمک و فلفل و مایونز و ماست و ابلیمو تازه
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید😍
قسمت دوم
5.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امروز ۲ مدل #سالاد
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
قسمت 2⃣
#شیر_و_گوشت
💠 یک غذای خارجی با پایه اسلامی و پختن شیر و گوشت
#کشور:ایتالیا،روسیه
#نام غذا: بیف استراگانف
مواد لازم:
گوشت بره 400گرم یا...
شیر گاو طبیعی یک لیوان
پیاز یک عدد
خامه یا سر شیر طبیعی 3قاشق
آرد گندم یا سویق گندم 2قاشق
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
دستور طبخ:
گوشت را به قطعات کوچک و باریک( به اندازه انگشت) ببرید.
پیاز را نیز خلالی خرد کنید.
گوشت را داخل ماهیتابه بریزید و ترجیحا با چربی خود گوشت( دنبه تازه را ریز خرد کنید تا سریع آب شود و زیر دندان نیاید) و یا همراه با روغن شحم و یا زیتون تفت دهید.ابتدا با شعله کم،تا گوشت آب بیندازد و چربی آب شود و گوشت داخل چربی خودش بپزد بعد از اینکه کمی تفت خورد،پیاز را با آن مخلوط کنید و دوباره تفت دهید.مقداری آب بریزید حدودا یک لیوان و اجازه دهید تا گوشت بپزد و آب کاملا خشک شود و دوباره به حالت سرخ کردنی در بیاید.
سپس آرد را اضافه کرده 30ثانیه هم بزنید. و سپس شیر را اضافه کنید و مداوم هم بزنید.
تا جوش بیاید. سپس خامه را اضافه کنید و مخلوط کنید یکی دو دقیقه تا زمانی که خامه جوش ریز بزند و شعله را خاموش کنید و سرو کنید.
نوش جان😋
غذایی بسیار شیک،خوشمززززه و عالی
* در روایات ما طبخ گوشت با شیر بسیار تاکید شده و فواید فراوانی دارد از جمله بیماری های قلبی، تقویت بدن،گوشت آوردن عضلات و...
✔️نکته بسیار جالب اینکه زمانی که درمانگران طب اسلامی این ترکیب را برای بیماران تجویز می کنند، مردم و چه بسا خود طبیب محترم😊 تعجب می کنند که مگر می شود؟؟!!!
و زمانی که از کشورهای دیگر و با نام های شیک و های کلاس وارد می شود با جان و دل می پذیریم و بعد تازه متوجه می شویم که ما مسلمانان های کلاس ترین انسان های کره زمین هستیم😉
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
خوراک کدو و بادمجان🔵
🔶 #کدو
1⃣آرامش بخش می باشد
2⃣ درمان عصبانیت است
3⃣غذای پیامبران بوده است
4⃣غذایی سبک و رو هضم است
5⃣مناسب برای بیماران
6⃣موجب تقویت مغز و حافظه
7⃣جبران آسیب های مغزی
🔶 #بادمجان؛
1⃣دربردارنده همه مزه ها،
2⃣بدون ضرر،
3⃣سازگار با طبع،
4⃣معتدل در ميان گونه هاى خويش،
5⃣مناسب براى پير و جوان،
6⃣ميانه در گرما و سرما،
7⃣مفید برای رفع سودا.
8⃣و گرم است در جایی که بدن احتیاج به گرما دارد و سرد در جایی که بدن احتیاج سرما دارد.
🍔↝•|@ashpazi_day_gah