eitaa logo
آشپزی پولسازِ دی گاه🤤🍓
5.4هزار دنبال‌کننده
6.2هزار عکس
12.4هزار ویدیو
4 فایل
ادمین : @m_haydarii 🌿برای عکس ها و مطالب بیشتر وارد گروه آشپزی شوید: eitaa.com/joinchat/757727287C531571fd80 🍓اینجا یاد میگیری با #آشپزی پول دربیاری😎 🌿تبلیغات و خدمات: @hich_club
مشاهده در ایتا
دانلود
به روش من فسنجون درست کنید خیلی راحت ودر عین حال خوشمزه میشه وقشنگ به روغن می افته .این روش رو از خودم درآوردم ومرتب هفته ای یه بار درست می کنم ، گردو ها رو با آب گرم می شورم بعدش با مقداری آب گرم داخل مخلوط کن می ریزم مثل شیر موز که درست می کنی ،حسابی له می کنم یه مایع خمیری بدست میاد .اون مایع رو داخل قابلمه که از قبل پیاز داغ درست کردم می ریزم باید آب کافی برای جوشیدن داشته باشه زیرش رو کم می کنم تا ریز ریز جوش بخوره وجا بیافته گوشتش رو هم بسته به سلیقه می شه گوشت مرغ یا قلقلی استفاده کرد . وقتی ریز بجوشه یکی دوساعت بعد خیلی قشنگ به روغن میافته بدون اینکه یخ داخلش بندازی چون تو مخلوط کن میکس شده . در آخر هم رب انار اضافه می کنم .خیلی سریع آماده میشه 🍔↝•|@ashpazi_day_gah
يه جورايي اصلا نميشه ازش گذشت معركه است 😋😋😋😋 عاشق طعم خامه شم طعم سيرش ديونه كننده است مورد پسند شمام هست؟ پاستا پنه ٣٥٠ گرم خامه صبحانه ٤٠٠ گرم شير ٣٠٠ گرم پياز متوسط ١ عدد فيله مرغ ٣ عدد كره ٥٠ گرم قارچ ٥،٦ عدد پنير پارمسان ١/٢ پيمانه فلفل سفيد، پودر سير و جوز هندي به ميزان لازم پياز رو رنده كنين و با كره تفت بدين وقتي كه سبك شد مرغ ريز خرد شده رو بهش اضافه كنين خوب تفتش بدين تا مغز پخت بشه.قارچ خرد شده رو اضافه كنين و با حرارت بالا تفت بدين تا رنگش تيره نشه بهش پودر سير، فلفل و جوز رو اضافه كنين.پاستا رو به روش روي بسته آبكش كنين .به مخلوط بالا اضافه كنين و با هم مخلوطش كنين.تو ظرف جدا شير رو بزارين كه بجوشه .خامه رو بهش اضافه كنين و خوب مخلوط كنين تا گرم بجوشه ولي نجوشه‌پنير پارمسان رو بهش اضافه كنين.مواد پاستا رو بهش اضافه كنين و خوب مخلوط كنين.بايد تا گرم سرو بشه 🍔↝•|@ashpazi_day_gah
ورقهای نازک سیب زمینی رو داخل قالب مستطیلی بزار و تو فر بزار تا چیپس بشن.داخلشو با سبزیجات و مواد گوشتی دلخواه پر کن این خوشمزه شیک رو برای تولد پیش_غذا عصرونه میتونی درست کنی 🍔↝•|@ashpazi_day_gah
🍖 @ مواد لازم ماکارونی سینه ی مرغ فلفل دلمه ای پیاز قارچ گوجه که با توجه به ذائقه و سلیقه ی خودتون مقدار مواد رو کم و زیاد کنید. در یک تابه ای گود مقداری روغن بریزید و ماکارونی ها رو به صورت عمودی مرکز تابه بگذارید. سینه ی مرغ رو مکعبی خرد کنید، قارچ و پیاز و فلفل و گوجه رو هم ریز خرد کنید . سینه مرغ رو به دو قسمت تقسیم کنید . و یک طرف ماکارونی رو سینه ی مرغ ، گوجه ، قارچ و طرف دیگه پیاز ، سینه ی مرغ ، فلفل دلمه ای بریزید. روی مواد رو نمک و فلفل و ادویه های دلخواه بپاشید و مقداری آب روی مواد بریزید تا حدی که روی ماکارونی ها رو بگیره. درب تابه رو بگذارید و زمان بدید تا آب بجوشه و ماکارونی ها نرم بشن و وقتی آب ماکارونی کشیده شد و کمی آب ته تابه بود مواد رو همراه ماکارونی هم بزنید و شعله رو ملایم کنید تا ماکارونی دم بکشه و مواد به خورد هم برن. در صورت دلخواه می تونید کمی گوجه گیلاسی روی ماکارونی بریزید و کمی پنیر پیتزای رنده شده روی ماکارونی بپاشید و با چند برگ ریحان بزارید دم بکشه 🍔↝•|@ashpazi_day_gah