eitaa logo
آشپزی پولسازِ دی گاه🤤🍓
5.4هزار دنبال‌کننده
6.2هزار عکس
12.3هزار ویدیو
4 فایل
ادمین : @m_haydarii 🌿برای عکس ها و مطالب بیشتر وارد گروه آشپزی شوید: eitaa.com/joinchat/757727287C531571fd80 🍓اینجا یاد میگیری با #آشپزی پول دربیاری😎 🌿تبلیغات و خدمات: @hich_club
مشاهده در ایتا
دانلود
13.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تو این ویدئو قراره خوشمزه ترین و فوری ترین فلافل بازاری رو با تمام نکات و فوت و فن هاش یاد بگیرین😍 . اینقدررر بافت این نرم و تردِ که کیف میکنین 🤤 . بریم سراغ طرز تهیه اش👇🏻 ۱کیلو نخود رو از ۲۴ساعت قبل خیس میکنین و چند بار آبش رو عوض میکنین ۳تا سیب زمینی رو هم ابپز میکنین به همراه ۱پیاز خیلی بزرگ سفید و سیر ادویه جات که شامل نمک و فلفل سیاه و پودر سیر و پودر انبه و زردچوبه و بکینگ پودر و پودر پیاز هست، همه مواد رو با چرخ گوشت چرخ میکنین یا با غذاساز و خردکن میکس میکنین تا خمیری نرم به دست بیاد بعد ازین مرحله ۱فنجون آب هم اضافه میکنیم و دوباره میکس میکنیم و بعدش ۵دقیقه با دست هم ورز میدیم و تمام.میتونین با قالب فلافل یا مثل من با دستتون فرمش بدین و نیم ساعت تو فریزر استراحت کنه بعد تو روغن سرخ بشه.فلافل خوشمزه شما آماده اس🤌🏻 . نکات مهمی که باید رعایت کنین: 1️⃣میتونین خمیر رو قالب بزنین و بین پلاستیک چرب شده تو فریزر بزارین واسه دفعه های بعدتون 2️⃣بکینگ پودر رو باید آخرسر اضافه کنین(باعث ترد شدن میشه) 3️⃣سیب زمینی هم باعث نرمی فلافل میشه 4️⃣نکته مهم آخر رو تو استوری گفته شده بود اینه که حتما حتما فلافل هارو باید تو تابه نچسب با روغن خیلی داغ سرخ کنین🤌🏻روغن باید کاملا داغ باشه وگرنه فلافل باهم میپاشه. . 🍔↝•|@ashpazi_day_gah
ژله از دسر‌هایی است که تقریبا در تمام مهمانی‌ها دیده می‌شود. بعضی از خانم‌ها برای تنوع دادن به ظاهر ژله‌شان از ریختن میوه‌های خرد شده در آن یا مخلوط کردن آن با کمی بستنی استفاده می‌کنند. یکی از کار‌هایی که با استفاده از ژله ساده می‌توان کرد، تهیه ژله رنگین کمانی است. برای تهیه این دسر احتیاج به بستنی ساده و چند رنگ ژله دارید. با اولین رنگ ژله کار را آغاز کنید. نصف بسته پودر ژله را با نصف لیوان آب جوش حل کنید. سپس حدود دو-سوم این مایع را جدا کرده و کنار بگذارید، به باقی آن کمی آب سرد اضافه کنید و در قالب ژله بریزید. ظرف را داخل یخچال بگذارید تا کمی خودش را بگیرد. اجازه ندهید تا ژله کاملا بسته شود، چرا که در انتها لایه‌های مختلف آن از هم جدا خواهند شد. مقداری از مایع ژله را که در مرحله قبل جدا کردید با ۲ قاشق غذاخوری بستنی وانیلی مخلوط کرده و خوب هم بزنید. سپس این مخلوط را روی لایه ژله‌ای که داخل یخچال است بریزید و مجددا در یخچال قرار دهید تا کمی خودش را بگیرد. این مراحل را برای سایر رنگ‌های ژله تکرار کنید. در نهایت ظرف را داخل یخچال بگذارید تا ژله کاملا خودش را بگیرد. در زمان سرو، برای این ‎که دسر شما به خوبی از ظرف جدا شده و در بیاید، ظرف آن را کمی در آب جوش فرو ببرید. دسر ساده ژله رنگین کمان 🍔↝•|@ashpazi_day_gah
دستور ژله گل..۱بسته ژله کیوی رو معمولی درست کنید درجام ریخته یگذارید نین بند شود.به صورت کج.بعد ژله بستی آلوورا درست کرده روی ژله کیوی بریزید باز به صورت کج تا نیم بند شود.ژله رولی با طعم توت فرنگی درست کرده با چاقو کناره های آن را برش بزنید تا شگل گل شود.بعد گل را درون ژله نیم بند شده قرار داده.ژله آلوورا معمولی سرد شده آرام با قاشق روی کل کار میریزیم. 🍔↝•|@ashpazi_day_gah
ابتدا قالبمو با روغن مایع خیلی کم چرب کردم.بعد خیسش کردم و داخل فریزر گذاشتم. نصف بسته ژله آلبالو رو با نصف کمتر لیوان آبجوش بنماری حل کردم و نصف کمتر لیوان آب سرد ریختم و داخل قالب ریختم گذاشتم یخچال تا نیم بند شه. یه بسته ژله آلبالو رو با سه چهارم لیوان آبجوش بن ماری کردم و گذاشتم حسابی خنک شه میتونین از یخچال کمک بگیرین بعد با سه چهارم لیوان شیر که با ژله هم دما شده مخلوط کردم و روی ژله قبلی ریختم و گذاشتم یخچال خودشو بگیره.هر چی بیشتر داخل یخچال بمونه راحت تر از قالب جدا میشه. با آلبالو و ترافل رنگی و مروارید خوراکی تزیین کردم 🍔↝•|@ashpazi_day_gah
مواد لازم برای ۹ نفر پودر ژلاتین ۲ قاشق سوپ خوری آب ۲ پیمانه شکر ۱۵۰ گرم اسانس مورد نظر ۱/۸ قاشق چای خوری میوه فصل مخلوط ۱ کیلوگرم طرز تهیه ژله میوه ای ۱- میوه‎‌ها را پوست کنده هسته آن را جدا کنید و برحسب نوع میوه به صورت تکه‌های هم اندازه برش دهید. ۲- قالب مورد نظر را با آب سرد بشویید و آب اضافه را خالی کنید و به مدت نیم ساعت داخل فریزر قرار دهید. ۳- سپس قالب را با میوه پرکرده و مجدداً به مدت نیم ساعت داخل فریزر قرار دهید. ۴- آب، شکر، پودر ژلاتین و اسانس را مخلوط کنید، روی حرارت مستقیم قرار دهید تا مواد بجوشد و ذرات ژلاتین و شکر کاملاً حل شود. ۵- مواد را کنار بگذارید تا خنک و در عین حال سنگین شود. ۶- مواد آماده را روی میوه ها بریزید و قالب را به مدت ۲ ساعت در یخچال قراردهید؛ سپس در ظرف مورد نظر برگردانید. ۷- از این ژله می توانید به همراه بستنی به عنوان یک دسر خوشمزه و خاص استفاده کنید. 🍔↝•|@ashpazi_day_gah
ماکارونی های فرمی را با توجه به دستور روی بسته بندی بپزید و آبکشی کنید.مرحله دوم: در این مدت کالباس، خیار شور و گوجه را ریز خرد کنید. یکی از گوجه ها، مقداری از خیارشور، ذرت و نخودفرنگی را برای تزیین کنار بگذارید. ماکارونی آبکشی شده، خیار شور، گوجه و کالباس خرد شده را داخل کاسه ای بریزید. سپس سس مایونز را اضافه کنید. سالاد را هم بزنید و بچشید و در صورت تمایل نمک و فلفل اضافه کنید. آن را به شکل دلخواه تزیین کنید و 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود سپس سرو کنید. 🍔↝•|@ashpazi_day_gah