eitaa logo
آشپزی پولسازِ دی گاه🤤🍓
5.4هزار دنبال‌کننده
6.3هزار عکس
12.4هزار ویدیو
4 فایل
ادمین : @m_haydarii 🌿برای عکس ها و مطالب بیشتر وارد گروه آشپزی شوید: eitaa.com/joinchat/757727287C531571fd80 🍓اینجا یاد میگیری با #آشپزی پول دربیاری😎 🌿تبلیغات و خدمات: @hich_club
مشاهده در ایتا
دانلود
رو مگه کسی هست که دوست نداشته باشه😂🥰 🤩 ↝•|@hich_club
یه بافت نرم و جذاب که طعم بچگیاتو کیک های خوشگل کودکی رو میده 😍 🤩 ↝•|@hich_club
شاید سوال بشه براتون که این عکسای خوشگل و پر از و از کجا میاد؟☺️ همش کار کارآموزاییه که قبلا داشتن یاد میگرفتن و الان برا خودشون استاد شدن♥️ 🤩 ↝•|@hich_club
تازه این خوشگلا رو واسه استفاده خانگی درست کردن😍 ساده و شیک اما دلللللبرررر🍓 تو فک کن اگر بخوان سفارش بگیرن چیکار میکنن دیگ🤩 🤩 ↝•|@hich_club
حجم کیک رو شما ببین😍 توی یه کیک چی مهم تر از پودرشه؟ هر وقت کیکت پف نمیکنه یا طعم بدی میده ، چی میگن؟میگن پودرت بد بوده یا خمیرت نامناسب بوده❗️ پس چیکار کنیم؟ 🤩 ↝•|@hich_club
مشخصا یاد گیری کامل و دقیق یه پودر کیک کامل میتونه کمک کنه تا شما بهترین آموزشو ببینین😍👌 جای هیچ گومه نگرانی نیست براتون چون تمامی این نکات برای بهتر شدن کیک های شماست☺️ 🤩 ↝•|@hich_club
برادر حلیم بادمجان😁 مواد لازم بادمجان نیم کیلو گوشت چرخی سیصد گرم پیاز متوسط یک عدد سیر دوحبه زردچوبه .نمک .فلفل سیاه به مقدار لازم کشک پاستوریزه دو قاشق غذا خوری نعنا یک ق چ خوری گردو دوتا سه قاشق نیم کوب بادمجان ها رو پوست گرفته ورقه کنید ورقه های یک سانتی داخل آب نمک بزارید تا زهربادمجان کشیده بشه وموقع سرخ کردن روغن کمتری مصرف کنه بادمجان ها رو بعدازیک ساعت داخل صافی بریزید و بعد ازآبکشی سرخ کنید کنار بزارید داخل همون تابه پیاز ریز نگینی شده رو سرخ کرده بعد ازطلایی شدن پیاز سیر نعنا زردچوبه فلفل سیاه وگردو رو اضافه کرده مقداری تفت بدین بعد کشک رو بادولیوان آب رقیق کرده داخل مواد پیازی ریخته بجوش که آمد بادمجانها رواضافع کنید حدود چهل دقیقه تایکساعت باحرارت ملایم بپزید موقعی که پخت وآب آن کشیده شد مقداری باگوشت کوب بکوبید کم باید ریش های بادمجان داخل غذا مشخص باشه تا زمان حاضر شدن بادمجان وپختن آن گوشت چرخ شده رو بامقداری آب حدود نیم ساعت بپزید آب آن کشیده شد ازروغن سربادمجان بردارید مقداری داخل گوشت بریزید کمی بازردچوبه تفت بدین..غذای ما آماده هست داخل ظرف سرو ابتدا بادمجان رو بکشید روی بادمجان رو هم گوشت چرخی تفت خورده ...بعد با پیاز کریپسی ونعنا داغ وکشک تزیین کنید نمک رو هم درآخر بزنید از حلیم بادمجان بچشید اکرکم نمک بود نمک بزنید چون خود کشک نمک داره 🍔↝•|@ashpazi_day_gah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا