eitaa logo
آشپزی پولسازِ دی گاه🤤🍓
5.4هزار دنبال‌کننده
6.2هزار عکس
12.3هزار ویدیو
4 فایل
ادمین : @m_haydarii 🌿برای عکس ها و مطالب بیشتر وارد گروه آشپزی شوید: eitaa.com/joinchat/757727287C531571fd80 🍓اینجا یاد میگیری با #آشپزی پول دربیاری😎 🌿تبلیغات و خدمات: @hich_club
مشاهده در ایتا
دانلود
16.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم برای ۲ کیلو مرغ:گوجه فرنگی ۸عدد ،پیاز بزرگ ۱ عدد ،سیر ۴ حبه ،پول بیبَر ۴ ق غ ،پودر پیاز ۲ ق غ ،نمک ۲،۵ ق غ،فلفل قرمز ۱ ق چ ،روغن مایع ۱۰ ق غ 🍔↝•|@ashpazi_day_gah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از ‌((منصوره‌‌))√
11.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم : کره ۱۰۰ گرم پودر قند ۹۰ گرم تخم مرغ ۱ عدد پودر بادام ۴۰ گرم کمی اسانس وانیل آرد ۲۸۰ گرم نمک ۱ پینچ 🍔↝•|@ashpazi_day_gah
هدایت شده از ‌((منصوره‌‌))√
6.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرحله به مرحله ی نان قاشقی😁👌 #🍔↝•|@ashpazi_day_gah
هدایت شده از ‌((منصوره‌‌))√
15.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یکی از خاص ترین و خوشمزه ترین حلواهاس😋 هم به عنوان عید میتونی ازش استفاده کنی هم سر سفره ی 🤤 مواد لازم: آرد سفید قنادی ۳۰۰ گرم آرد نخودچی ۱۲۰ گرم کره ۱۵۰ گرم پودر هل یا پودر دارچین یک قاشق چایخوری پودر زنجبیل یک قاشق چایخوری پودر قند ۱۰۰ گرم شکلات تخته ای کاکائویی بن ماری شده ۲۰۰ گرم شکلات سفید بن ماری شده ۲۰۰ گرم . ☘اگر قالب نداشتید میتونید داخل یه ظرف مستطیل نایلون بندازید و مواد رو داخلش بریزید و سطحش رو صاف کنید و بذارید یخچال تا خودشو بگیره بعد در بیارید و بذارید یکم در دمای محیط بمونه تا نرم بشه و خیلی تمیز برش بزنید ☘مراقب باشید آرد نخودچی زود میسوزه. ☘ حتماً آردها دوبار الک بشن ☘از کره گیاهی هم میتونید استفاده کنید ☘موقع سرو حتماً چند دقیقه در دمای محیط بذارید بمونه بعد نوش جان کنید ☘این حلوا داخل یخچال در ظرف دربسته حدود دو هفته ماندگاری داره 🍔🍔↝•|@ashpazi_day_gah
هدایت شده از ‌((منصوره‌‌))√
13.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•ساندويچ گوشت😋• مواد لازم براي خمير: آرد ٢٥٠گرم خميرمايه ١ ق غ شكر١/٢ق غ نمك ١/٤ق چ كره ١ ق غ آب گرم به اندازه اب خوره اردتون اضافه كنيد 🍔↝•|@ashpazi_day_gah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آب پنیر 2 لیتر روغن حیوانی یک قاشق غذاخوری ( در صورتی که شیر پرچرب باشه نیازی نیست ) شیره انگور 5 قاشق غذاخوری وقتی با اضافه کردن سرکه به شیر در حال جوش پنیر درست کردید، آب اضافه رو بذارید بجوشه در حین جوشیدن شیره انگور و روغن حیوانی رو اضافه کنید و شعله رو کم کنید تا جایی که حالت غلیظ و کشدار بشه ممکنه بسته به حجم مواد چند ساعتی طول بکشه برا این حجم حدودا یکساعت زمان میبره مواظب باشید نسوزه وقتی غلظتش از فرنی بیشتر شد کف یک سینی استیل آرد بپاشید و مواد رو بریزید. صبر کنید خنک بشه با کمک آرد لوله کنید تا خشک بشه . کلا اطرافش باید آرد داشته باشه تا نچسبه این یک شکلات طبیعی و سالم با خاصیت آب پنیر و شیره انگور است. نوش جان 😋 🍔↝•|@ashpazi_day_gah
15.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم: ميگو:نيم كيلو شويد:٢٠٠گرم گشنيز:٤٠٠گرم پياز:٢عدد سير:٥حبه فلفل عنابي:٢عدد ليموعماني سياه:٢عدد فلفل سبز:١عدد زردچوبه،فلفل،تخم گشنيز،ادويه مخلوط رب گوجه:١ق غ گوجه: ٢عدد برنج:٣پيمانه ميگو رو در حد ٤دقيقه روي شعله متوسط تفت بديد كه لاستيكي نشه برنج رو بخيسونيد وبعد از اضافه كردن برنج دوسانت بالاتر از برنج آب بزاريد و اول با شعله ي متوسط تا آبش كشيده بشه بعد شعله رو ملايم كنيد و دم بديد ميگو رو با كمي روغن (چون ميگو روغن ميندازه)چهار دقيقه تفت بديدوجدا كنيد باهمون روغن ميگو پياز رو تفت بديد بعد ادويه رو بريزيد سبزي رو تفت بديدگوجه،ربگوجه،فلفل سبز وليموعماني بعد سير وفلفل عنابي كوبيده رواضافه كنيد بعد برنج وآب رو اضافه كنيد وشعله رو در حد متوسط بزاريد تا آبش كشيده بشه بعد شعله رو كم كنيد ودم بديد 🍔↝•|@ashpazi_day_gah
6.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیر پرچرب ۲ لیتر سرکه ۱۲ ق غ شیر فقط در حد گرم شدن که انگشت احساس کنه سرکه رو تو سه مرحله کم کم بهش اضافه کنین دلمه که شد تو صافی بریزین و آب پنیر رو بذارین بجوشه ۱ ق غ نمک بزنین پنیر رو ۲۰ ثانیه تو آب پنیر و ۲۰ ثانیه تو آب یخ بذارین هر بار که از آب یخ بیرون میارین خوب آبش رو بگیرین این مرحله رو ۵ بار تکرار کنین آخرین بار هم از آب یخ که بیرون آوردین آبش رو کامل بگیرین بذارین تو کیسه فریزر ۷ ساعت فریزر بعد ۲۰ دقیقه بذارین تو محیط و رنده کنین اگر میخواین شور بشه نمک رو بیشتر کنین عالی شد😍😍 تا حالا امتحان کردین 🍔↝•|@ashpazi_day_gah