نکات مهم برای سرخ کردن بادمجون🍆
اگه میخوای بادمجونت موقع سرخ شدن #روغن کمتری ببره نکات زیرو بخون👇
🍆اول بادمجونهاتو ده دقیقه
بزار داخل آبجوش ، بعد با چهارقاشق
روغن سرخشون کن اصلا روغن نمیبره👌🍆
🍆ولی اگه وقتت کمه موقع سرخ کردن
در ماهی تابه رو بزارین با شعله کم سرخ کنین .
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
28.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بریم سبزی محلی بچینیم 😍
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
18.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کاچی زعفرانی ...
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
14.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
غوره مسما
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
9.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خورش ته بریان ...
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
9.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوراک سبزیجات تازه ..
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
10.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سبزی_محلی
اسم این سبزی معطر شمالی رو میدونینچیه⁉️⁉️⁉️
فقط و فقط تو شمال هست 💯
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
15.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نان_کدوحلوایی
دستور این نون خوشمزه سیو کن که خیلی راحته 🌻
مواد لازم
شیش لیوان آرد
یک لیوان شیر ولرم
یک لیوان کدو پخته
یک لیوان شکر
چهار قاشق غ روغن
یک قاشق غ خمیر مایه
تخم مرغ یک عدد
نمک یک قاشق غ
دارچین یک قاشق چایخوری
همه مواد رو با هم قاطی می کنم به آرد اضافه میکنم تا یک خمیر نرم و لطیف بدست بیاد ✅
مقدار آرد با توجه به کیفیت آرد ممکن بیشتر یا کمتر بشه
پس آرد کم کم بریزین 🤌
بعد خمیر تو هر تابه ای که میخواهید بپزین بزارین بعد بپیچین دو ساعت استراحت کنه تا خمیر عمل بیاد 👌
بعد دو ساعت خمیر رو شعله ملایم گاز و شعله پخش کن زیرش بزارین روش دم کنی بزارین تا نون شما خوب بپزه ، یک طرف کامل پخت بعد پشت رو کنید تا طرف دیگه نون هم بپزه🪴
این دستور نون خوشمزه رو بفرست برای دوستت تا اونم درست کنه 🌾
🍔↝•|@ashpazi_day_gah