eitaa logo
آشپزی پولسازِ دی گاه🤤🍓
5.4هزار دنبال‌کننده
6.2هزار عکس
12.3هزار ویدیو
4 فایل
ادمین : @m_haydarii 🌿برای عکس ها و مطالب بیشتر وارد گروه آشپزی شوید: eitaa.com/joinchat/757727287C531571fd80 🍓اینجا یاد میگیری با #آشپزی پول دربیاری😎 🌿تبلیغات و خدمات: @hich_club
مشاهده در ایتا
دانلود
5.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جدیدترین روش 🥒 🔸میتونید از چندتا نخود خام هم استفاده کنید که باعث ترد شدن میشه👌 🍔🍛🥗🍜 🍔↝•|@ashpazi_day_gah
8.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگه خواستی سیر درست کنی، حتما این آموزش و ببین 🍔🍛 🥗🍜 🍇🍺🧄🍔↝•|@ashpazi_day_gah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک قصر🏰 😍 ترکیبی از کیک مربع، گرد و نون بستنی👌 از نظر من کیکسازی یعنی عشق❤️ هیجان 🦋 ، خلاقیت👩🏻‍🎨 و حال خوب🥲🌿 🍔🍛 🍔↝•|@ashpazi_day_gah
8.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍱🍝 به همین آسونی این خوشمزه رو درست کنید👌😍 🍔↝•|@ashpazi_day_gah عاشقش میشن🧚🧚‍♀
12.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش 😍😋 کیک باقلوا بدون فر و همزن که تو دهن آب میشه عطر و طعمش فوق العادست😍😋 ♦مواد لازم برای شربت باقلوا👇🏻 آب : ۱ لیوان شکر : ۱ لیوان گلاب : ۱/۳ لیوان زعفران دمکرده : به میزان لازم ♦️مواد لازم کیک👇 تخم مرغ : ۴ عدد شکر : نصف لیوان پودر هل : ۱ قاشق چایخوری ماست شیرین : ۱ لیوان روغن مایع : نصف لیوان آرد نونوایی یا قنادی : ۲ لیوان بکینگ پودر : ۱ قاشق غذا خوری ❌نکته ها👇🏻 ✅ماست حتما شیرین باشه. ✅کیک رو اگه داخل تابه رژیمی درست کردید حتما واشر نارنجی رنگ رو در بیارید. ✅اگه داخل تابه معمولی درست کردید حتما دمکنی بزارید. ✅حرارت کم و روی شعله پخش کن باشه. ✅شربت و کیک هر دو خنک باشه بعد شربت رو روی کیک بریزید. ✅من نصف شربت رو روی کیک ریختم. ✅داخل فر یا توستر با دمای ۱۷٠ درجه به مدت ۳٠ دقیقه. 🍔🍛🍔↝•|@ashpazi_day_gah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 مواد لازم ✨۵۰۰ گرم سینه مرغ یا یک عدد سینه مرغ کامل ✨۲حبه سیر له شده ✨۱قاشق چایخوری کاری ✨۱قاشق چایخوری فلفل سیاه ✨۱قاشق چایخوری فلفل قرمز ✨۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون ✨ نمک کافی (نمک را با احتیاط بریزید زیرا سس سویا شور است) ✨۳قاشق غذاخوری سس سویا ✨۲قاشق غذاخوری عسل ✨۲قاشق غذاخوری کنجد ✨ ۱ عدد پیاز 🍔🍛🍔↝•|@ashpazi_day_gah
14.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شامی کباب خرم آبادی😋 بدون اغراق از بهترین غذاهاس که من دوسش دارم - گردالی وسط شامی به مغزپخت شدن غذا کمک میکنه!😉 - شکر کاملا بر اساس ذائقه‌س، من این غذارو ملس روبه شیرین میپسندم - غذارو کم چرب درست کنید چون گردو حسابی براتون روغن میندازه😍 -سبزی هرکدوم نداشتین موردی نیست‌ ولی ترخون باشه😉 🍔🍛🍔↝•|@ashpazi_day_gah
8.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش کاشتن توت_فرنگی در گلدان😍🪴 🍔↝•|@ashpazi_day_gah
10.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این خورشت خوشمزه و متفاوت یکی از غذاهای سنتی تبریز محسوب میشه👌🏻 🍔🍛 🥗🍜 🍔↝•|@ashpazi_day_gah
12.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‌ این پیتزا با نمونه ی بازاریش مو نمیزنه 😍 خمیرش فوق العادست مواد لازم برای خمیر آب ولرم ۱ لیوان خمیر مایه ۱ ق غ سرپر شکر ۱ق چ سرپر روغن ۴ق غ آرد نول۳تا ۴لیوان آب رو با خمیرمایه و شکر هم بزنید و بهش روغن رو اضافه کنید . نصف آرد رو روش الک کنید بعد نمک رو اضافه کنید و بقیه‌ی آرد رو توی چند مرحله الک کنید تا خمیر لطیفی بدست بیاد . بعد ۱۰دقیقه ورزش بدید تا چسبندگیش از بین بره .داخل کاسه رو چرب کنید خمیر رو بزارید روی خمیر رو هم چرب کنید نایلون چرب شده هم روش بزارید . ۱ ساعت داخل یه جای تاریک مثل کابینت استراحتش بدید کف سینی رو چرب کنید خمیر رو که از قبل پهن کردید داخلش بزارید روش با چنگال سوراخ ایجاد کنید و سس بزنید برای سس از ( دو ق غ سس مایونز جعفری خرد شده یک حبه سیر رنده شده بهمراه آویشن استفاده کردم ) پنیر پیتزا و مواد پیتزا که من سینه ی مرغ رو نواری برش زدم سه چهار دقیقه داخل تابه تفت دادم با زردچوبه ونمک و فلفل . زیادی مواد روی نون نزارید .روی مواد نیاز نیست دیگه پنیر باشه دمای فر گازی ۲۳۰ درجه ۱۵دقیقه فر برقی ۲۲۰ تستر ۲۲۰ سه دقیقه ی آخر گریل 🍔↝•|@ashpazi_day_gah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📆 تقویم شنبه ☀️ ۴ اسفند ۱۴۰۳ هجرے شمسے 🌙 ۲۳ شعبان ۱۴۴۶ هجرے قمرے 🎄 ۲۲ فوریه ۲۰۲۵ میلادے ذکر روز : ۱۰۰ مرتبه یا رب العالمین هشتگ های مهم ایتا برای سرچ اخبار و اتفاقات مهم : گروه مامـــــــــــــــــانای خوشگل واسه چـــــــــــــــــت! 👩🏻‍🍼🤰🏻