5.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پواچای_شکم_پاره 😍😋
شیر ولرم: 1.5 لیوان
آب ولرم: 1 لیوان چایخوری
خمیر مایه تازه: نصف بسته(۲۱ گرم) معادل 1 قاشق غذاخوری خمیر مایه خشک پودری
شکر: 1 قاشق غذاخوری
نمک: 1 قاشق مرباخوری
روغن: 1 لیوان چایخوری
آرد : مقدار لازم
زرده تخم مرغ برای رومال
گوجه فرنگی
فلفل پنیر صبحانه
برای تهیه خمیر، تمام مواد لازم به جز آرد را در ظرفی عمیق میریزیم و مخلوط میکنیم بعد آرد را آرام و کم کم اضافه میکنیم و ورز میدیم تا یک خمیر کاملا نرم به دست بیادروی خمیررومیپوشونیم و حداقل به مدت 1 ساعت استراحت میدیم بعد از آماده شدن خمیر مجدد ورز میدیم تا هوای داخلش خارج بشه خمیر رو به قسمت هایی به اندازه نارنگی تقسیم میکنیم با دست کمی باز میکنیم مطابق ویدیو برش میزنیم و مواد رو وسط خمیر میذاریم و دو طرف را روی هم میپوشونیم و روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده قرار میدیم بعد روی سینی را پوشانده و به مدت نیم ساعت دوباره استراحت میدیم.زرده تخم مرغ میمالیم روی پواچا ها اونها رو در فر از قبل گرم شده با دمای 18 درجه تا وقتی سرخ و طلایی بشن، میپذیم
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
24.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کباب
فقط با ۲۵۰ هزارتومان واسه ۶ نفر کباب درست کن 😳
مطمئنم عاشق این کباب میشی و هرروز تو خونه درست میکنی😋
با این کباب تابه ای جدید جلوی فامیلات پُز بده و منو دعا کن 😉
فیله های مرغ رو بکوب یکم نرم شه با زعفران ، نمک ، پودر سیر ، پاپریکا ، ادویه مرغ مزه دار کن
.
به گوشت چرخکرده پیاز ۶۶ درصد آب گرفته و نمک و فلفل و آرد سوخاری یا پودر نان بزن و اندازه گردو قلقلی کن
بذار یخچال تا خودشو بگیره
.
حالا گوشت چرخکرده رو بذار لای فیله و به سیخ چوبی بکش
میتونی تو روغن سرخ کنی یا گریل کنی یا اینکه رو زغال درست کنی
.
زعفران و کره آخرش یادت نره که دیگه خیلی محشرش میکنه 😋
مزه گوشت چرخکرده با مرغ یه مزه جالب و متفاوت توی دنیاس
که به نظر من همه باید امتحانش کنن 😋
عاشق کبابه 😍 عاشق های کباب باید این غذای جدید رو ببین
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
21.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کوبیده_دل_مرغ
بیا تا بهت بگم چطور درستش کردم😉
مواد لازم:
دل مرغ👈🏻۵۰۰ گرم
دنبه👈🏻۱۰۰ گرم
سینه مرغ👈🏻۲۰۰ گرم
پیاز👈🏻۲ عدد بزرک رنده شده اب گرفته شده
جوش شیرین👈🏻یک قاشق چای خوری
نمک و فلفل سیاه👈🏻یک قاشق چایخوری
تمام مواد رو سه بار چرخ کنید و خوب ورز بدید اگر دوست داشتید کمی زعفران هم بزنید برای عطر و طعمش👌🏻
اگر کباب خور هستید و گوشت گوسفندی ترجیح میدید بهتون پیشنهاد میکنم یکبار این کباب دل مرغ رو تست کنید که مطمئنم خوشتون میاد و عمرا متوجه بشید گوشت گوسفندی نیست😉
لیاقت ایرانی خوردن کباب گوشت گوسفندیه👌🏻ولی وقتی انقدر گرونه و تو دسترس خیلیا نیست طعم کباب و لذت دورهمی و بیرون رفتن رو از خودمون نگیریم😉
چند نکته مواد بعد اماده شدم حتما یکساعت فریزر بذارید
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
25.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ماهی_شکمپر
ماهی شکم پر🐟
ماهی شب عیدت رو اینجوری درست کن خیلی لذیذه
عطر سبزی های محلیش در کنار ماهی خیلی خوشمزه هست
ازماهی درشت استفاده کردم ترجیحا ماهی سفید خوشمزه تره
برای مرینت: زعفران ،آب نارنج و نمک و زرچوبه و فلفل
مواد شکم پر:
سبزی که شامل: اوجی، زلنگ،اناریژه،برگسیر،گشنیز
گردو خورد شده یا اسیاب شده
تخم انار خشک خورد شده
رب انار
نمک
ماهی رو اول با شعله زیاد و بعد طی ۲ساعت با شعله کم اجازه بدید تا سرخ بشه و با نارنج تازه میل کنید ، نوشجون
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
بفرمایید مرغ
این مرغ با آب خیلی کم پخت میشه و حسابی قبل پخت سرخ میشه
و کنارش آلو فراوان ریخته میشه
#کار_اعضا
🍔↝•|@ashpazi_day_gah
#شب_بخیر 😍
صلواتی برای #سید_حسن_نصرالله عنایت کنید♥️
داریم به #ماه_رمضان نزدیک میشیما🥰
کم کم باید امادگی های لازم رو انجام بدیم😌