eitaa logo
آشپزی پولسازِ دی گاه🤤🍓
5.4هزار دنبال‌کننده
6.3هزار عکس
12.4هزار ویدیو
4 فایل
ادمین : @m_haydarii 🌿برای عکس ها و مطالب بیشتر وارد گروه آشپزی شوید: eitaa.com/joinchat/757727287C531571fd80 🍓اینجا یاد میگیری با #آشپزی پول دربیاری😎 🌿تبلیغات و خدمات: @hich_club
مشاهده در ایتا
دانلود
❤️خب آقا ما اومدیم با ،اونم یه غذای تبریزی و سنتی!😍 امروز روز غذای سنتی و سالمم هست پس همراه باشید با ما ، با یه دوست جدید❤️ آش گوجه فرنگی یک از آش های خوشمزه ایرانی می باشد که اصالتش به شهر تبریز برمیگرده. این آش در تبریز به نام آبغورا آشی یا بامادور آشی معروفه و به شیوه های مختلفی پخته میشه و در هر شهری یک نام متفاوت دارد.😊 برای این آش ۲ روش پخت وجود داره که من هر دو رو براتون میگم.😱 ❤️دستور پخت 🍅❤️ ✅ مواد اصلی روش اول:✅ 🍅گوجه فرنگی:1 کیلوگرم 🍅برنج:1 پیمانه 🍅تره:200 گرم 🍅جعفری:200 گرم 🍅غوره:نصف پیمانه 🍅آبغوره:1 پیمانه 🍅پیاز:2 عدد 🍅لوبیا چشم بلبلی:1 پیمانه 🍅آب گوشت:3 پیمانه 🍅نعناع خشک:2 قاشق غذا خوری 🍅نمک، زردچوبه و فلفل:به مقدار لازم ✅دستور تهیه:✅ پیش از شروع به آشپزی کردن بهتر است که لوبیاها را از شب قبل در یک کاسه آب بریزید و چند بار آب آن را عوض کنید تا خیس بخورد. این کار باعث می شود هم سریعتر پخته شوند و هم نفخ آن ها گرفته شود.👍 در ابتدا پیازها را پوست بگیرید و بشویید، سپس به صورت نگینی خرد کنید. یک قابلمه را که در آن مقداری روغن ریخته اید و بر روی اجاق گاز با شعله ملایم قرار دهید. بعد از اینکه روغن داغ شد، پیازها را به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید تا سبک شوند. بعد از اینکه کمی پیازها طلایی شدند، به آن ها زردچوبه اضافه کنید و هم بزنید و با یکدیگر تفت دهید. می توانید مقداری از پیاز داغ را برای تزیین آش بردارید.😜 لوبیاها را از کاسه خارج کنید و آبکشی کنید. سپس به پیازها اضافه کنید و تفت دهید. سپس 5 پیمانه آب به قابلمه اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید و حدود یک ساعت به آن اجازه دهید تا پخته شود.5⃣ برنج را بشویید و آبکش کنید و بعد از پخته شدن لوبیاها به همراه آب گوشت به قابلمه اضافه کنید. در ادامه مواد را با یک ملاقه هم بزنید.💧 بعد تره و جعفری را پاک کنید و بشویید. سپس بر روی تخته آشپزخانه خرد کنید و به همراه غوره به مواد اضافه کنید. دقت داشته باشید که آب آش در این مرحله باید خیلی تبخیر شده باشد. و فقط مقدار کمی که روی سبزی ها را بگیرد کافی است. سپس در قابلمه را بگذارید و به مدت 20 دقیقه صبر کنید تا سبزی ها پخته شوند.🕔 در ادامه گوجه ها را بشویید و سپس آن ها را رنده کنید و یا اگر میکسر دارید، آن ها را میکس کنید. و بعد از پخته شدن سبزی ها آن را به قابلمه اضافه کنید.🍅 سپس یک قاشق غذا خوری نعناع خشک را به قابلمه اضافه کنید و سپس فلفل و ادویه های دلخواه را به قابلمه اضافه کنید و خوب مواد را هم بزنید.🥣 شعله اجاق گاز را ملایم کنید و به آش گوجه فرنگی به مدت 30 دقیقه وقت دهید تا پخته شود و جا بیفتد. باید در این مدت آش را هم بزنید تا ته نگیرد.🔥 بعد از اینکه آش پخته شد آن را از اجاق گاز پایین بیاورید. سپس به آن آبغوره اضافه کنید و هم بزنید تا آش طعم آبغوره را به خود بگیرد.😋 در نهایت آش گوجه فرنگی را با پیاز داغ و نعناع داغ تزیین کنید و برای ناهار میل نمایید.😍 ✅مواد لازم برای روش دوم:✅ 🍅گوجه فرنگی:1 کیلوگرم 🍅تره:200 گرم 🍅جعفری:200 گرم 🍅بلغور:1 پیمانه 🍅آبغوره:3 قاشق غذا خوری 🍅پیاز:2 عدد 🍅لوبیا چشم بلبلی:1 پیمانه 🍅آب گوشت:3 پیمانه 🍅نعناع خشک:2 قاشق غذا خوری 🍅نمک، زردچوبه و فلفل:به مقدار لازم ✅دستور تهیه:✅ بهتر است که لوبیاها را از شب قبل در یک کاسه آب بریزید و چند بار آب آن را عوض کنید تا خیس بخورد. این کار باعث می شود که  نفخ آن ها گرفته شود و هم سریعتر پخته شوند.♻️ سپس در مرحله اول پیازها را پوست بگیرید و بشویید و بر روی تخته آشپزخانه به صورت خلالی خرد کنید. یک قابلمه مناسب را تهیه کنید و در آن مقداری روغن مایع بریزید و بر روی اجاق گاز با حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود. سپس پیازهای خرد شده را به آن اضافه کنید و تفت دهید.❇️ بلغور ها را که از قبل شسته بودید را به پیازهای طلایی شده اضافه کنید و حرارت اجاق گاز را کم کنید تا به آرامی پخته شوند.🔥 در مرحله بعدی گوجه فرنگی ها را بشویید و سپس با استفاده از رنده، آن ها را درشت رنده کنید.  و به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا با یکدیگر مخلوط شوند.🥣 لوبیا ها را آبکشی کنید و در یک قابلمه دیگر به همراه مقداری آب بریزید و بر روی اجاق گاز قرار دهید تا پخته شوند.🍵 بعد از اینکه لوبیا ها پخته شدند، آن ها را به قابلمه بلغور اضافه کنید.😋 در ادامه سبزیجات را پاک کنید و بشویید و سپس بر روی تخته آشپزخانه خرد کنید. و هنگامی که آش کاملا پخته شده و جا افتاده آن را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید مقداری با آش پخته شود. سعی کنید که سبزی ها خیلی پخته نشوند تا رنگ آن ها کدر نشود.🌱🌿 در انتها قابلمه را از روی اجاق گاز پایین بیاورید و به آن آبغوره اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا طعم آبغوره به خورد آن
برود. 🤩 در نهایت آش گوجه فرنگی را در یک کاسه زیبا بکشید و به همراه پیاز داغ و نعناع داغ تزیین کنید.😍 ✅نکات اضافه:✅ ❗️همانطور که گفته شد در مناطق مختلف از حبوبات مختلف در آش گوجه فرنگی استفاده می کنند. 😀 ❗️شما می توانید علاوه بر حبوبات گفته شده، عدس، لپه، گندم و… را به آش اضافه کنید.😊 ❗️در دستور تهیه اصلی آش گوجه فرنگی گوشت وجود ندارد، اما در صورت تمایل می توانید از گوشت چرخ کرده قلقلی شده در آش استفاده کنید.😍 ❗️در صورتی که آب گوشت را در اختیار نداشتید می توانید از عصاره مرغ یا گوشت استفاده کنید.😉 ❗️اگر آش گوجه فرنگی شما با اضافه کردن گوجه فرنگی بازم بی رنگ بود، می توانید از 1 قاشق غذا خوری رب در آش استفاده کنید.😛 ❗️دستور تهیه آش گوجه فرنگی که به آموزش آن پرداختیم برای چهار نفر مناسب می باشد. در صورت کم یا زیاد شدن افراد، نسبت مواد اولیه را تغییر دهید.☝️ 🌿لینک گروه آشپزی دی گاه :🌿 https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74 🌿لینک کانال تهیه مواد مرتبط 🍅:🌿 @day_gah
❤️آقا من اومدم با یه دستور پخت دیگ😁 یه شیرینی خوش مزه و عالی و البته قدیمی و یادآور کلی خاطره خوب❤️ ❤️دستور پخت 🥐❤️ ✅مواد لازم برای آرد شیرینی:✅ 🥐۸۰۰ گرم آرد سفید 🥐۱ لیوان آب 🥐۲ قاشق غذاخوری خمیرمایه 🥐۱۰۰ گرم شکر 🥐۳۰۰ گرم کره 🥐۲ عدد تخم مرغ 🥐۱/۲ پیمانه شیر 🥐۱/۴ پیمانه برابر با ۶۰ گرم روغن مایع با این مقدار مواد اولیه می توانیم حدود ۵۰ عدد شیرینی دانمارکی خانگی خوشمزه بپزیم.😋 ✅مواد لازم برای تهیه روکش شیرینی دانمارکی:✅ 🥐۳ قاشق غذاخوری کنجد 🥐۱ قاشق چایخوری وانیل 🥐۱ عدد تخم مرغ ✅دستور پخت:✅ ابتدا تخم مرغ ها را با شکر و مواد دیگر به غیر از آرد به خوبی مخلوط می کنیم.♻️ سپس آرد را تا حدی که به دست نچسبد و خمیر سبک باشد، اضافه کنید.❇️ در این مرحله ابتدا کمی آرد روی میز کار پاشیده و سپس مطابق تصویر خمیر را روی میز کار پهن می کنیم. تا جایی که خمیر نرم و یکدستی بدست بیاید آرد میریزیم و چند دقیقه خوب ورز میدهیم تا زمانی که خمیر به دست نچسبد و کاملا صاف و یکدست شود.✋🤚 نکته مهمی که در پخت شیرینی گل محمدی باید رعایت کنید این است که کره حتما بین دو لایه پلاستیک قرار دهید و بعد با وردنه صاف کنید.🧀 حال کره ای را که بین دو پلاستیک قرار داده و صاف کرده بودیم را روی نیمه خمیری که پهن کرده بودیم قرار می دهیم و نیمه دیگر خمیر را روی آن قرار می دهیم.🥠 در این مرحله بعد از اینکه کره به خوبی در لایه میانی خمیر قرار گرفت، باید خمیر را به مدت ۲۰ دقیقه در یحچال قرار دهیم تا استراحت کند.🕑 بعد از اینکه خمیر ۲۰ دقیقه در یخپال ماند حال خمیر را از یحچال بیرود درآورده و با استفاده از وردنه چندین مرتبه خمیر را باز کرده و دوباره تا می کنیم و در جهت خلاف وردنه می زنیم و دوباره در یخچال قرار می دهیم. این کار را سه مرتبه تکرار می کنیم.3⃣ ✅مواد لازم برای کرم شیرینی دانمارکی:✅ 🥐۱/۲ لیتر شیر 🥐۱ قاشق مربا خوری وانیل 🥐۲ قاسق غذاخوری گلاب 🥐۳ قاشق غداخوری نشاسته ذرت 🥐۱۰۰ گرم شکر ✅طرز تهیه کرم شیرینی دانمارکی:✅ ابتدا تمام مواد را با هم مخلوط کرده و روی شعله قرار می دهیم.♻️ تا وقت به جوش آمدن مواد باید به هم زدن ادامه دهیم تا مواد ته نگیرد.🥣 در این مرحله وقتی مواد به جوش آمد، از زمان به جوش آمدن، یک دقیقه طول می کشد تا مواد به غلظتی مانند فرنی برسد. وقتی به این غلظت رسید شعله را خاموش می کنیم.💧 اکنون خمیر را از یخچال در می آوریم و خمیر را با وردنه صاف کرده به طوری که ضخامت آن یک سانتی متر باشد.⏏ اکنون دور خمیر را با چاقو صاف کرده و خمیر را در اندازه های یکسان به صورت مربع های کوچک یا به هر شکلی که دوست دارید خمیر را فرم دهید و به شکل شیرینی دانمارکی درست کنید. سپس داخل آنها مقداری از کرم می ریزیم و می بندیم.😁 سینی فر را با کاغذ روغنی می چوشانیم و شیرینی دانمارکی ها را با کمی فاصله در آن می چینیم و روی شیرینی ها را پوشاده و به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه صبر میکنیم تا استراحت کند. سپس روکشی که آماده کرده بودیم را با قلمو روی شیرینی می مالیم. فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کرده سپس شیرنی ها را به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر می گذاریم تا پف کرده و پخته شود.🕑 ✅براق کردن شیرینی دانمارکی:✅ وقتی که شیرینی دانمارکی ها طلایی شدند آن ها را از فر بیرون می آوریم و وقتی کمی خنک شدند با عسل رقیق شده و یا شربت روی دانمارکی ها می مالیم تا براق تر شوند.😍 ✅نکاتی برای پخت شیرینی دانمارکی:✅ ⭕️حرفه ای مانند قنادی هابرای تهیه شیرینی دانمارکی حتما آرد را ۳ مرتبه الک کنید.3⃣ ⭕️به دلخواه می توانید در دستور پخت خمیر شیرینی دانمارکی از شیر گرم به جای آب استفاده کنید.😊 ⭕️روی شیرینی دانمارکی می توانید بادام خرد شده، کاکائو یا پودر نارگیل بپاشید.🥥 ⭕️برای طعم بهتر شیرینی دانمارکی می توانید مقداری پودر هل به خمیر و یا کرم شیرینی اضافه کنید.❇️ ⭕️در طرز تهیه خمیر شیرینی دانمارکی می توانید گلاب را با آب جایگزین کنید البته به این موضوع دقت کنید که نباید گلاب را به صورت کامل جایگزین آب کنید.💦 💚نوش جاااااان😍💚 🌿لینک گروه آشپزی دی گاه :🌿 https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74 🌿لینک کانال تهیه مواد مرتبط 🥐:🌿 @day_gah
❤️اقا اومدم و باز اومدم😁 با یه غذای سنتی درخواستی 😊❤️ ❤️دستور پخت 🍨❤️ ✅مواد لازم جهت تهیه بامیه پلو:✅ 🍨كره 150 گرم 🍨برنج 200 گرم 🍨آب مرغ 500 میلی‌لیتر (2 پیمانه) 🍨بامیه 200 گرم 🍨سركه‌ی قرمز 50 میلی‌لیتر (سه و یك‌دوم قاشق سوپخوری) 🍨پیازچه‌ی خرد كرده 2 ساقه 🍨فیله‌ی گوجه‌فرنگی خرد كرده 2 عدد 🍨نمك و فلفل به میزان لازم 🍨آبلیمو 2 قاشق سوپخوری 🍨و نهایتا در صورت علاقه قارچ سوخاری و سیب زمینی سرخ کرده شکل دار برای تزیین ✅طرز تهیه بامیه پلو:✅ 100 گرم از كره را در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق آب كنید. برنج خیسانده را بیفزائید و قدری تفت دهید تا شیشه‌ای و شفاف شود.😍 آن‌گاه آب مرغ را بیفزائید، در قابلمه را ببندید و برنج را روی حرارت متوسط، به مدت تقریبی 20 دقیقه بپزید. سپس ساقه‌ی بامیه‌ها را بگیرید و همراه با سركه در كاسه‌ی مناسبی بریزید و هم بزنید تا كاملا به سركه آغشته شوند.🍾 بعد بامیه‌ها را زیر آب سرد بگیرید.❄️ باقیمانده‌ی كره را در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید. پیازچه را بیفزائید و 5 دقیقه تفت دهید.🔥 حالا بامیه‌ها، گوجه‌فرنگی، قارچ سوخاری ، سیب زمینی سرخ کرده مدل دار ،نمك، فلفل، آبلیمو و قدری آب به آن بیفزائید و 20 دقیقه، بامیه را بپزید. اكنون برنج پخته را در ظرف مناسبی بكشید و با بامیه وگوجه‌فرنگی بیارائید.😌 ❤️نوش جااااااان😍❤️ 🌿لینک گروه آشپزی دی گاه :🌿 https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74 🌿لینک کانال تهیه مواد مرتبط 🍨:🌿 @day_gah
اگه دوتا قالب دارید که یکیش کوچیک تره و یکیش بزرگتر میتونید مثل من وسطش و با ماسوره سوراخ نکنید و از قالب کوچیکتره استفاده کنید. 😋😋😋 🌿لینک گروه آشپزی دی گاه :🌿 https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74 🌿لینک کانال تهیه مواد مرتبط :🌿 @day_gah
🧡طرز تهیه یا 🧡 🔴مواد لازم:🔴 🍪آرد سفید: ۲۸۰ گرم 🍪پودر قند الک شده: ۴۵گرم 🍪تخم مرغ : ۱ عدد 🍪روغن جامد: ۱۵۰ گرم 🍪شیر خشک: ۱۰گرم (یک قاشق غذاخوری سرخالی) 🍪وانیل: نصف قاشق چایخوری 🍪مارمالاد یا بِریلو، پودر یا خلال پسته، شکلات سفید یا تلخ، پودر گل محمدی، شکلات سنگی ،پودر نارگیل و کنجد: برای تزئین 🔴طرز تهیه:🔴 اول روغن ، آرد سفید ، شیر خشک و پودر قند رو با همزن بزنید تا مخلوط بشن بعد تخم مرغ و وانیل رو بریزید و هم بزنید بعد عسل رو اضافه کنید. بعد خمیر رو با دست جمع کنید و داخل پلاستیک فریزر پهن کنید و بزارید یخچال ۲۰دقیقه بمونه بعد با ماسوره وسط شیرینیا رو خالی کنید و با فاصله توی سینی بچینید. ✔️تعداد شیرینی ها باید زوج باشه. فر رو از قبل با دمای ۱۷۵ درجه گرم کنید و بعد سینی شیرینی رو به مدت ۱۰تا۱۲ دقیقه داخل فر بزارید. بعد از پخت اجازه بدین شیرینی ها خنک بشن و بعد تزئین کنید. ✔️این شیرینی در یخچال و ظرف دربسته تا ۱ هفته و در فریزر قبل از تزیین تا دو ماه موندگاره. فقط اگر فریزری کردین تو ظرفی بذارین که هوا نکشه. ✔️بهتره مواد رو با ترازو اندازه بگیرید. ✔️نکات و مو به مو انجام بدید تا نتیجه کار خوبی داشته باشید. ✔️مواد رو هم اصلا تغییر ندید ✔️شیرینی ها باید به موقع از فر خارج بشن و الا خشک میشن ✔️اگر شیر خشک نداشتید ایرادی نداره ، نزنید. ✔️بافت این شیرینی با روغن جامد روغن صاف و روغن نیمه جامد حالت نرم و پودری پیدا میکنه و بهتر از روغن های دیگه هست. با کره هم میشه ولی دیگه این بافت و نداریم. 🌿لینک گروه آشپزی دی گاه :🌿 https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74 🌿لینک کانال تهیه مواد مرتبط :🌿 @day_gah
من سیر ترشی رو اینطور درست می کنم ......سیر که خریدم می شورم گلی چیزی داشته باشه میره ولی پوستش و نمی گیرم می ریزم تو سبد کاملا آبش میره می ریزم تو شیشه های بزرگ یا دبه روش سرکه سیب یا انگور محلی می گذارم یکی و دوروز جلوی آفتاب می گذارم و چون سرکه کم کم به خورد سیر میره سرش خالی میشه سرکه روش می ریزم که خشک نشه و درش و محکم می کنم می گذارم بمونه تا جا بیفته من هرسال سیر ترشی میگرم همیشه دارم و هفت ساله شد درش و باز می کنم که کا ملا جا افتاده.......الان بعضی ها از شیره انگور و خرما اضافه می کنند که زودتر رنگش عوض بشه من این کار نمی کنم چون می خوام طبیعی باشه .
💜طرز تهیه خوشمزه با بافت عالی💜 🔴مواد لازم برای خود کیک:🔴 🍰آرد: ۲پیمانه 🍰تخم مرغ: ۴عدد 🍰شکر: ۱پیمانه 🍰پودر کاکائو: ۲/۵قاشق غذا خوری 🍰بیکینگ پودر: ۱قاشق غذا خوری 🍰وانیل‏: ۱/۲قاشق چای خوری 🍰شیر: ۱پیمانه 🍰روغن مایع: ۱/۲ پیمانه 🔴مواد لازم برای سس شکلات:🔴 🍰شیر: ۱/۵پیمانه 🍰روغن: ۶قاشق غذاخوری 🍰شکر: ۳قاشق غذاخوری + نصفی 🍰پودر کاکائو: ۲ قاشق غذا خوری 🍰شکلات تخته ای: ۸۰گرم 🍰خامه صبحانه: ۱/۵ قاشق غذاخوری 🍰وانیل: ۱/۲قاشق چایخوری 🔴طرز تهیه:🔴 اول تخم مرغ وشکر و وانیل رو با همزن بزنید تا کرم رنگ و سبک بشه. بعد شیر و روغن رو بهش اضافه کنید ودرحدمخلوط شدن هم بزنید بعدهمزن راخاموش کنید. آرد و بیکینگ پودر و پودرکاکائو رو ‌که سه بار الک کردید و کم کم به مواداضافه کنید. و با یک کفگیر چوبی یا پلاستیکی (لیسک یا همزن دستی) مواد رو مخلوط کنید تا گلوله ای از آرد داخل مواد نباشه موادرو به یک سمت هم بزنید. بعد از مخلوط شدن مواد رو داخل قالب مورد نظرتون که کاغذ روغنی یا روغن و آرد پاشی کردید بریزید وتوی فرکه ازقبل گرم کردید به مدت ۴۰ دقیقه با دمای ۱۸۰درجه بپزید البته چون دمای فرها با هم فرق میکنه شما بعد از ۳۰ دقیقه تست کنید اگه تستر تمیز بیرون اومد پخته وگرنه نیازبه زمان بیشتری داره. 🔴طرزتهیه ی سس شکلاتی کیک:🔴 شیر، شکر، کمی وانیل و پودرکاکائو رو داخل قابلمه یا تابه کوچیک بریزید و بزارید روی حرارت متوسط و هم بزنید. بعد روغن مایع رو اضافه کنید و دوباره هم بزنید بعد شکلات تخته ای و خامه صبحانه رو اضافه کنید و دوباره شروع کنید به همزدن به مدت نیم ساعت بزارید سس روی حرارت بمونه زیرش هم کم باشه وقتی کیک پخته شد و از فر خارج کردید باید بزارید کمی از داغی بیفته(نباید خیلی خنک بشه ) بعد روی کیک سوراخ ایجاد کنید و سس رو شروع کنید ریختن روی کیک(سس هم نباید خیلی سرد شده باشه) و بزارید یک ساعت بمونه تا به خورد کیک بره. ✔️برای تزئین هم میتونید:بعد از پخت و ریختن سس میتونید کیک رو باگردو و خلال پسته و بادام یا هرچیز دیگه ای که مد نظرتون هست تزیین کنید . 🌿لینک گروه آشپزی دی گاه :🌿 https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74 🌿لینک کانال تهیه مواد مرتبط :🌿 @day_gah