با چاقوی اره ایی که تو هر خونه ایی هست عزیزم
اگه اولین بارت هست اول دورش رو به قطر 2سانت با چاقو علامت بزن بعد اروم اروم برش بوه
100 گرم خامه رو روی حرارت خیلی کم قرار بدید اطراف خامه که یکم به جوش اومد 200 گرم شکلات تخته ایی رو که کامل خوردش کردید رو بریزید توش حواستون باشه خامه نجوشه شکلات ها نسوزه اگه یگبرای اولین باره هی از دوی حرارت بردارید و دوباره بزارید تا خراب نشه کامل که رون شد کنار بزارید تا خنک بشه
حالا خامه قنادی رو فرم بدید کامل که فرم گرفت شکلات و خامه تون که دیگه سرد شده رو باکمی پودر کاکائو به خامه اضافه کرده و دوباره باهمزن بزنید و بعد داخل قیف ریخته و تزیین کنید
نوش جان
صلوات برا آقا امام زمان فراموش نشه
سلام عزیزدلم❤️
#نحوه_خارج_کردن_ژله 🍮
نکته ی اول درین زمینه اینه که ژله یا هر چیزی که در قالبه اول خوب گرفته باشه و سفت شده باشه.
ینی شل و یا نیم بند از یخجال در نیارید که ژله بد در میاد. بعد به دنبال مراحل بعدی باشید.
برای این کار قبل از ریختن مواد ژله یکم روغن به قالب بزنید و کل دیواره ی قالب رو چرب کنید.
بعد هنگام خروج ژله از قالب کمی بیرون بذارید تا ب دمای طبیعی برسه یا برای چند دقیقه داخل آب گرم بذارید قالب رو .😊
در آخر با چاقو سعی کنید لبه های متصل ژله به قالب رو آزاد کنید .
این روش ها برای جدا کردن ژله از قالب عالیه👍
مرحله آخر اینکه قالب رو برگردونید تو یه ظرف مسطح که پستی و بلندی نداشته باشه و خود ظرفم کج نباشه و صاف باشه که ژله برعکس نیاد بیرون.☺️
بعد قالب رو روی ظرف برگردونید و بگذارید خودش از قالب جدا بشه و وقتی بیشترش آزاد شد با ضربات کوتاه به کف قالب سعی کنید جداش کنید😊
اینا برای هر چیزی (مثل ژله که در قالب هست )کاملا جواب میده❤️
🌿لینک گروه آشپزی دی گاه :🌿
https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74
🌿لینک کانال تهیه مواد مرتبط :🌿
@day_gah
تیرامیسو
کیک شکلاتی مخصوص تیرامیسو
تخم مرغ ۲ عدد
شیر نصف لیوان
آرد یک لیوان
شکر نصف لیوان
روغن ۶ ق غذا خوری
وانیل کمی نوک ق
بکینگ پودر ۱ق چ
پودر کاکائو ۲ق غذا خوری
تخم مرغ و شکر و وانیل و روغن را مخلوط میکنیم دو دقیقه میزنیم بعد شیر را اضافه میکنیم و هم میزنیم و بعد آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو را الک کرده اضافه میکنیم وبا لیست هم میزنیم در قالب کیک می ریزیم با کاغذ روغنی ودر فر قرار دهید ۱۷۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه
من دو تا کیک این اندازه درست کردم و وسطش کرم خامه ای قرار دادم میتوانید یک طبقه کیک و یک طبقه بیسکویت لیدی فینگر تیرامیسو قرار دهید
کرم تیرامیسو
پنیر ماسکارپونه ۱ بسته ۲۰۰ گرم
خامه قنادی ۲۵۰ گرم
پودر قند ۲ ق غذا خوری
ابتدا خامه را فرم داده کنار بگذارید و پنیر و پودر قند را مخلوط کنید و خامه فرم گرفته را اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم این هم کرم تیرامیسو
یک طبقه کیک شکلاتی که کمی با شیر یا شربت آن را تر میکنین و بعد کرم تیرامیسو میتوانید تکه های موز حلقه شده و گردو خرد شده هم بریزید سپس یا بیسکویت لیدی فینگر و یا یک کیک دو تخم مرغی دیگه قرار دهید سپس اطراف و روی کیک را هم با کرم آستر کشی میکنید من اطراف کیک هم بیسکویت لیدی فینگر تیرامیسو قرار دادم البته باید کمی در نسکافه بزنید تا به کیک بچسبد و به دلخواه تزیین کنید
❤️خانما بریم واسه دستور پخت #جایزه امروز که یه پنیر درجه یک هست به اسم پنیر تبریزی 😋❤️
❤️دستور پخت #پنیر_تبریزی ❤️
✅مواد لازم:✅
🧀شیر پر چرب:یک لیتر
🧀مایه پنیر :یک گرم
✅طرز تهیه پنیر خانگی تبریز:✅
1⃣مرحله اول:شیر را درون قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید به مدت ۱۵ دقیقه، تا دمای آن به ۷۵ درجه سانتیگراد برسد، سپس حرارت را کم کنید .🔥
2⃣مرحله دوم:بعد از آن، شیر را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا دمای آن به ۳۵ درجه سانتیگراد کاهش پیدا کند.©
3⃣مرحله سوم:مایه پنیر را داخل یک لیوان آب ریخته و در آب حلش کنید. آن را به شیر افزوده و هم بزنید. بعد از نیم تا یک ساعت شیر دلمه میشود. در این زمان، شیر را تکان ندهید چون در غیر این صورت شیر دلمه نمیشود و پنیر به دست نمیآید.🚫
4⃣مرحله چهارم:پارچه نازکی را درون آبکش قرار داده و دلمهها را در آن بریزید. سپس لبههای پارچه را گره بزنید.😌
5⃣مرحله پنجم:پنیر را روی سطح صافی قرار داده و روی آن جسم سختی بگذارید تا آب آن خارج شود. پس از مدت زمان ۵ الی ۶ ساعت پارچه را باز کنید و پنیر را برش بزنید.🍽
باید به مدت یک ماه پنیر را در آب نمک ۱۵% نگهداری کنید تا قابل استفاده شود. چون پنیر روی آب نمک قرار میگیرد آن را درون ظرف در بسته بگذارید تا فاسد نشود.😍
💚نوش جااااان😍💚
🌿لینک گروه آشپزی دی گاه :🌿
https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74
🌿لینک کانال تهیه مواد مرتبط :🌿
@day_gah