eitaa logo
آشپزی پولسازِ دی گاه🤤🍓
5.4هزار دنبال‌کننده
6.2هزار عکس
12.3هزار ویدیو
4 فایل
ادمین : @m_haydarii 🌿برای عکس ها و مطالب بیشتر وارد گروه آشپزی شوید: eitaa.com/joinchat/757727287C531571fd80 🍓اینجا یاد میگیری با #آشپزی پول دربیاری😎 🌿تبلیغات و خدمات: @hich_club
مشاهده در ایتا
دانلود
( ) 🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی دی گاه:🌿 https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74 🌿لینک کانال تهیه مواد مرتبط :🌿 @day_gah 🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿 @ashpazi_day_gah
( ) کشک ومیسابی میشه دوغ.برنج میذاری سرگازیکم بجوشه بعد دوغ رو میریزیم داخلش.نمک هم میریزی تا خوب بپزه اگه میخواستی سخت باشه میذاری خوب بپزه ولی اگه خواستی آبکی باشه اب جوش بریز داخلش 🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی دی گاه:🌿 https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74 🌿لینک کانال تهیه مواد مرتبط :🌿 @day_gah 🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿 @ashpazi_day_gah
❤️بستنی سنتی یکی از دسرهای سنتی و پرطرفدار ایرانی است که از قدمت بالایی برخوردار است. یکی از قدیمی ترین و معروف ترین بستنی های ستی ایرانی متعلق به فردی به نام اکبر مشدی بوده که برای درباریان قاجاری بستنی درست می کرده است.😋 با مقدار موادی که در این دستور قرار گرفته است می توانید برای ۶ نفر بستنی سنتی تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقداری کمتر یا بیشتری بستنی سنتی تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید.☺️❤️ ❤️طرز تهیه 🍨:❤️ ✅مواد لازم برای ۶ نفر:✅ 🍨شکر ۲ پیمانه 🍨خامه ۱۰۰ گرم 🍨گلاب ½ پیمانه 🍨شیر پر چرب ۴ پیمانه 🍨اسانس هل به دلخواه 🍨ثعلب ۲ قاشق چایخوری 🍨زعفران ۱ قاشق غذاخوری 🍨خلال پسته ۲ قاشق غذاخوری ✅دستور تهیه:✅ برای تهیه بستنی سنتی ایرانی ابتدا سینی بزرگ و لبه دار را انتخاب می کنیم و خامه را داخل سینی می ریزیم و با قاشق خامه را در کف سینی پهن می کنیم و به طوری که قطر خامه به ۲ میلیمتر برسد و سینی را داخل فریزر می گذاریم تا خامه یخ بزند.❄️ (بهتر است از خامه کم چرب استفاده کنیم تا خامه در فریزر یخ بزند) سپس شیر را در قابلمه ای می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا جوش بیاید و بعد حرارت را کم می کنیم و گلاب و زعفران دم کرده را به شیر می افزاییم و با هم مخلوط می کنیم.🥣 بعد ثعلب را به شکر اضافه می کنیم و با قاشق زیر رو می کنیم تا ثعلب همه جای شکر را فرابگیرد و بعد کم کم به مواد شیر اضافه می کنیم و مداوم هم می زنیم تا شکر گاملا در شیر حل شود و ثعلب باعث قوام گرفتن شود.☺️ زمانیکه مایه بستنی غلیظ شد قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و در کاسه ای می ریزیم و در ظرف بزرگتری یخ می ریزیم و کاسه مایه بستنی را در ظرف یخ قرار می دهیم و با همزن مایه بستنی را خوب هم می زنیم تا کمی کش دار شود.😍 و بعد بستنی را به مدت ۳۰ دقیقه در فریزر می گذاریم و بعد بیرون می آوریم و مجددا با همزن بستنی را می زنیم تا کشدارتر شود و در فریزر قرار می دهیم.این کار را ۴ الی ۵ بار انجام می دهیم تا بستنی کشدار و منسجم شود.🕔 سپس بستنی را از فریزر بیرون می آوریم و خامه یخ زده را نیز از فریزر خارج می کنیم و با چاقو خامه را برش می دهیم به اندازه مستطیل هایی کوچک و به بستنی اضافه می کنیم.همچنین خلال پسته را نیز به بستنی می افزاییم.🌰🥜 و خوب بستنی را زیر و رو می کنیم تا خلال پسته و خامه یخ زده به همه نقاط بستنی آغشته باشد و اگر تمایل داشتید می توانید در اینجا کمی اسانس هل نیز به بستنی اضافه کنید و بعد بستنی را به مدت ۲ ساعت در فریزر می گذاریم تا کاملا آماده شود.🕰 ❤️نوش جااااااان😍❤️ 🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی دی گاه:🌿 https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74 🌿لینک کانال تهیه مواد مرتبط :🌿 @day_gah 🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿 @ashpazi_day_gah
🍨 با تزیین مغز پسته و گل محمدی.میتونین خامه هم بذارین یخ بزنه و به صورت تکه تکه داخل بستنی استفاده کنید.❤️ 🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی دی گاه:🌿 https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74 🌿لینک کانال تهیه مواد مرتبط :🌿 @day_gah 🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿 @ashpazi_day_gah
❤️بریم یه کیک ساده با کمترین میزان مخلفات و وسایل مورد نیاز😍❤️ ❤️طرز تهیه 🥞:❤️ ✅مواد لازم:✅ 🥞شکر:۱ لیوان 🥞آرد:۲ لیوان 🥞شیر:۱ لیوان 🥞بیکینگ پودر:۱ قاشق غذا خوری 🥞وانیل‏:۱ قاشق چای خوری 🥞تخم مرغ:۲ عدد 🥞روغن:به مقدار لازم ✅طرز تهیه:✅ ابتدا موادخشک را باهم ترکیب کنید.🥣 تخم مرغ،شیر و شکر را به وسیله چنگال هم بزنید.🍴 سپس موادخشک را به تدریج به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید ومخلوط کنید.🍳 ازمواد باقاشق بردارید ودر روغن داغ باحرارت ملایم سرخ کنید.🔥 ✅سایر نکات:✅ ⭕️شما میتوانید درصورت تمایل به مواد کیک گردو و کشمش اضافه کنید. ❇️ ⭕️منظور از لیوان دردستور، لیوان دسته دار فرانسوی است.🥛 ❤️نوش جاااان😍❤️ 🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی دی گاه:🌿 https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74 🌿لینک کانال تهیه مواد مرتبط :🌿 @day_gah 🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿 @ashpazi_day_gah
🥞 میتونید با سس شکلاتی و پودر پسته و ... تزیینش کنید.😋 🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی دی گاه:🌿 https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74 🌿لینک کانال تهیه مواد مرتبط :🌿 @day_gah 🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿 @ashpazi_day_gah
( ) دوستان ته انداز مرغ هستش که برای کسایی که دنبال روش های جدید طبخ مرغ هستن توصیه میکنم .عالی وخوشمزه ومتفاوت درطعم طرزتهیه ی ته انداز من مرغ ها رو سرخ کردم ویه پیاز رو سرخ کردم واضافه کردم وگذاشتم مرغم با یه لیوان اب بپزه .بعد برنج رو ابکش کردم .وبه یه کاسه از برنجم تخم مرغ وماست وزعفرون اصافه کردم مرغ ها رو کف قابلمه چیدم دورتا دور قابلمه وروی دیواره رو سیب زمینی چیدم ومواد ته دیگ تخم مرغی رو روش ریختم .بعد لابه لا برنج وبعد مخلوط زرشک وزعفرون رو اضافه کردم ودم گذاشتمش .امیدوارم شمام امتحان کنید واز طعم بینظیرش لذت ببرید 🌹🌹 🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی دی گاه:🌿 https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74 🌿لینک کانال تهیه مواد مرتبط :🌿 @day_gah 🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿 @ashpazi_day_gah
سلام عزیزدلم😘 با کلید چرخون درجه حرارت را روی همون درجه که برای فر گفته شده تنظیم کنید. توجـــــــــــــــــه : چون ماکرو یا سولا 170 درجه - 180 درجه و ... داره اگه مثلا گفته بود 175 شما روی 180 بذارید ولی حواستون به زمان باشد چون در زمان اصولا تغییری ایجاد نمی کنه!  بدون دادن زمان، کلید start رو بزنید.  زمانی که دمای ماکروویو یا حالا شولاردوم به دمای تنظیم شده برسه با بوق زدن اعلام میکند. اگه مواد آماده بود که میگذارید درغیر اینصورت با آف و آن کردن دما را در همان درجه نگه می دارد.👍  بعد از رسیدن به دمای تنظیمی و شنیدن صدای بوق دستگاه , قالب را در دستگاه قرار میدیم و کلید stop را فشار میدیم . بلافاصله دوباره دکمه کانوِکشن را میزنیم.  با کلید چرخان دما را روی دمای گفته شده برده و کلید چرخان را فشرده و زمان را تنظیم کرده و حالا start را بزنید.😁  در هنگام استفاده از کانوکشن می توانید از قالب فلزی یا سیلیکونی هم استفاده کنید.😊 ❤️
، 🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی دی گاه:🌿 https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74 🌿لینک کانال تهیه مواد مرتبط :🌿 @day_gah 🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿 @ashpazi_day_gah
💛طرز تهیه 💛 🔴مواد لازم:🔴 🥞آرد: ۱پیمانه 🥞بیکینگ پودر: ۱و ۱/۲قاشق چایخوری 🥞نمک: ۱/۸قاشق چایخوری 🥞شکر: ۲قاشق غذاخوری 🥞تخم مرغ: ۱عدد 🥞شیر: ۱پیمانه 🥞روغن مایع یا کره به دمای محیط رسیده: ۲قاشق غذاخوری ✔️ ولی بهتره از کره استفاده کنید چون هم طعم پنکیک و بهتر میکنه و هم لطافت بیشتری به پنکیک میده 🔴طرز تهیه:🔴 1⃣بهتره اول همه مواد رو بزارید بیرون از یخچال تا به دمای محیط برسن. 2⃣آرد، بیکینگ پودر و نمک رو مخلوط کنید و بعد ۳ بار الک کنید. 3⃣تخم مرغ، شکر و وانیل رو ۷دقیقه با دور تند همزن بزنید تا سبک و روشن بشه. ✔️میتونید به جای وانیل از نصف قاشق چایخوری اسانس دلخواهتون استفاده کنید. 4⃣بعد کره به دمای محیط رسیده رو هم اضافه کنید به مواد و ۱دقیقه دیگه هم بزنید. 5⃣شیر رو هم اضافه کنید ومخلوط کنید. 6⃣بعد مخلوط شیر و تخم مرغ رو کم کم به مواد خشک اضافه کنید و به آرومی با لیسک مخلوط کنید. ✔️زیاد هم نزنید چون بیکینگ پودر خاصیتش رو از دست میده و پنکیک خوب پف نمیکنه. ✔️برای اطمینان از یکدست شدن مایه پنکیک میتونید در حد 20 ثانیه با کند ترین درجه همزن مواد رو به ارومی در یک جهت هم بزنید. 7⃣کف تابه نچسب رو با روغن کمی چرب کنید. ✔️دفعه اول چرب کردید کافیه و برای دفعه های بعدی نیازی نیست تابه رو چرب کنید 8⃣هر بار با ملاقه کوچک مقداری از مایه پنکیک رو در تابه بریزید. حرارت باید متوسط باشه و صبر کنید تا تمام سطح پنکیک حباب بزنه و بعد برگردونید تا سمت دیگر هم پخته و طلایی بشه. ✔️مدل پنکیک کم شیرین هست و با خامه، نوتلا، عسل، مربا، مارمالاد، شکلات و ... مصرف میشه. پنکیک رو بیشتر در وعده صبحانه درست میکنن و خیلی خوشمزه هست. نوش جان😋 🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی دی گاه:🌿 https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74 🌿لینک کانال تهیه مواد مرتبط :🌿 @day_gah 🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿 @ashpazi_day_gah
من بین دوتا پنکیک خامه زدم و موز و توت فرنگی گذاشتم. روش هم که سس شکلاتی😋😋😋 شما هر چیزی که دوست داشته باشید رو میتونید به پنکیک اضافه کنید و نوش جان کنید ❤️❤️❤️ 🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی دی گاه:🌿 https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74 🌿لینک کانال تهیه مواد مرتبط :🌿 @day_gah 🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿 @ashpazi_day_gah