eitaa logo
آشپزی پولسازِ دی گاه🤤🍓
5.4هزار دنبال‌کننده
6.3هزار عکس
12.4هزار ویدیو
4 فایل
ادمین : @m_haydarii 🌿برای عکس ها و مطالب بیشتر وارد گروه آشپزی شوید: eitaa.com/joinchat/757727287C531571fd80 🍓اینجا یاد میگیری با #آشپزی پول دربیاری😎 🌿تبلیغات و خدمات: @hich_club
مشاهده در ایتا
دانلود
بریوش_پنبه_ای_نارگیلی چگونه تهیه میشود؟😋😍 مواد لازم:🍴 یک تخم مرغ نصف پیمانه روغن یک چهارم پیمانه شکر یک قاشق غذاخوری مخمر نان مخمر قنادی 8 گرم یک چهارم قاشق چایخوری نمک کمی وانیل 2 پیمانه شیر گرم آرد به مقدار لازم برای خمیر ‌ برای تزئین:🧁 مربا نارگیل یک زرده تخم مرغ و کمی شیر برای رومال ‌ 🍥طرز تهیه: همه مواد را مخلوط کرده ، شیر و در آخر آرد اضافه می کنیم. خمیر را می گذاریم تا به مدت 45 دقیقه تخمیر شود ، سپس اجازه می دهیم نیم ساعت استراحت کنند ، آنها را با زرده تخم مرغ وکمی شیر رومال میکنیم، داخل فر 180 می گذاریم و بعد از خنک شدن به راحتی آنها را تزئین می کنیم 🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی جامع:🌿 https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74 🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿 @ashpazi_day_gah
موادلازم : اردگندم ١پيمانه اردبرنج ١/٢ پيمانه پودربادام ١/٢ پيمانه خلال پسته به مقدارلازم(اجباري نيست) بادام خردشده ٢ق س كره ٥٠ گرم روغن مايع ١/٢ پيمانه هل ١/٢ ق چ گلاب ٢ ق س شربت : ١/٢ ليوان اب رابه همراه ١/٢ ليوان شكرروي حرارت بذارين تا شكرحل بشه ١ ق چ زعفران دم شده وگلاب وهل رااضافه كنين ،وقتي جوش امد حرارت روخاموش كرده وظرف شربت روكناربذارين اردگندم رالك كرده وبذارين روي حرارت خيلي كم تاتفت بخوره وبوي خامي اردازبين بره (نيم ساعت تا ١ساعت من تفت دادم.) سپس اردبرنج راروي اردالك كرده و٥ دقيقه ديگه هم بزنين وتفت بدين ، بعداز٥ دقيقه پودربادام رااضافه كنين (بادام خردشده وپسته روهم اضافه كنين ). و٢ دقيقه ديگر تفت بدين ، حالا روغن مايع رواضافه كنين وبعدكره را اضافه و٥ دقيقه اردراسرخ كنين (حرارت خيلي ملايم باشه چون اردبرنج زودميسوزه ) بعدازسرخ كردن اردها شربت رااضافه وهم بزنين تا حلواجمع بشه دوسه بارقابلمه راباحركت دست بچرخونين تاحلوا جدابشه وهمونطورداغ داخل قالب ريخته وتزيين كنين. نكته : رنگ اين حلوا كلا سفيده وتزيين بافوندانته وهمينطورروشوميتونين باشكلات تزيين كنين . من بابيسكوييت وكاترحلواروتزيين كردم كاترو روي بيسكوييت گذاشتم وحلواروروي بيسكوييت وبعدحلواروازكاترخارج كردم. 🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی جامع:🌿 https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74 🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿 @ashpazi_day_gah
فیله ماهی بدون تیغ یک لیوان ارد گندم نصف لیوان ارد سوخاری یک لیوان شیر ولرم تخم مرغ نمک و فلفل پودر سیر و پیاز مواد مرینت ماهی: پودر سیر و پیاز نمک فلفل سیاه پوره سیر ماهی رو خوب بشورید کاملا خشک کنید، با مواد گفته شده مرینت کنید، یک ساعت استراحت بدید. تخم مرغ رو خوب مخلوط کنید، همه مواد رو یکی یکی اضافه کنید و خوب مخلوط کنید مایه یکدستی باید باشه نه سفت باشه نه خیلی شل تقریبا مثل مایه پنکیک ، تکه های ماهی رو بندازید داخلش ، اگه شب تا صبح بزارید توی مایه پفکی باشه که عالیه اما اگه وقت نداشتین حداقل سه یا چهار ساعت بزارید ماهی مزه دار بشه و توی ظرف ته گود روغن بریزید و بزارید خوب داغ بشه و با حرارت متوسط بزارید تکه های ماهی سرخ بشه و تمام. 🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی جامع:🌿 https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74 🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿 @ashpazi_day_gah
7.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋🥛🍪 شیر: ۳ لیوان خامه: ۲۵۰ میلی لیتر بیسکویت پتی بور: ۱ بسته کرم کارامل: ۱ بسته پودرنسکافه: ۲ قاشق غذاخوری پودرژلاتین: ۲ قاشق غذاخوری شکر: ۱/۴ لیوان وانیل: ۱/۲ قاشق چایخوری 🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی جامع:🌿 https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74 🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿 @ashpazi_day_gah
💥خبرِ خوب اینکه ثبت نام کلاس مجازی آموزش پکیج مقدماتی کیک شروع شد!😍 💫📌حدود۵۰۰هنرجو در این کلاس شرکت کرده اند و خداروشکر راضی بودن و تعداد زیادی مشغول کسب درآمد شده اند🤩 ⭕️از این دوره جا نمونید⭕️ 🌺لیست موارد آموزشی کلاس: 💫 معرفی ابزار کیک 💫 پخت کیک پایه ( کیک اسفنجی وانیلی و کاکائویی) 💫 برش اصولی کیک 💫 خامه کشی اصولی 💫 تکنیک شارپ ایج 💫 تزیین با ماسوره ۲d 💫 تکنیک چاپ خوراکی 💫 آموزش نکات تزیین کیک با گل 💫 معرفی انواع دریپ سس 💫 پاپ کیک بستنی چوبی 💫 کاسه آب نباتی 💫 گوی های خوراکی شکلاتی 💫 تمامی نکات فرم دهی و رنگ کردن خامه هزینه دوره مقدماتی ۱۰۰ هزار تومان فقط😍😌 🔰برای شرکت در این کلاس کلمه"کیک"رو به ایدی زیر ارسال بفرمایید👇👇 @m_haydarii 🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴
21.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋😋😋😋 🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی جامع:🌿 https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74 🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿 @ashpazi_day_gah