#پودينگ_خرما 🧉 😋
🔸١٠ عدد خرما رو با ٣ ق غ شير ميكس كردم
بعد محلبي رو آماده كردم ٢ ل شير و ٢/٥ ق غ آرد و ٢/٥ ق غ نشاسته ذرت ريختم تو قابلمه و گذاشتم رو گاز هم زدم تا خودشو گرفت ٢ ق غ شكر و خرماي ميكس شده و ١ ق غ كره هم اضافه كردم و ريختم توظرف ها سرو کردم
🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی جامع:🌿
https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74
🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿
@ashpazi_day_gah
#شولی
#پیشنهاد_اعضا
دستور شولی البته من کرمانی هستم واینجوری درست میکنیم
ابتدا آب را جوش ماوریم سپس سبزی اش یا اگه نبود حتی اسفناج هم میشه ریخت داخل آب میریزیم ومیگذاریم تا کمی سبزی بپزه سپس حبوبات نخود وعدس را که از قبل پختیم بهش اضافه میکنیم سپس نعنا داغ وپیاز سرخ شده که زردچوبه فراوان بهش اضافه کردیم (برای خوش رنگ تر شدن) را هم به مواد اضافه میکنیم وکمی هم برای تزئین روش نگه میداریم ما سیاه دانه هم میریزیم داخلش وبعد که کمی مواد با هم جوش خورد تو یه ظرف دیگه مقداری آرد میریزیم وبا آب مخلوط میکنیم که گلوله نباشه وبعد کم کم به مواد شولی اضافه میکنیم وتند تند هم میزنیم که گلوله نشه وبعد یه کم زیرش رو کم میکنیم کمی زمان میدهیم تا هم کمی غلیظ شه وهم جا بیفته وبعد توی ظرف دلخواه سرو میکنیم وروش رو پیاز داغ ونعنا تزیین میکنیم
ما کرمانی ها رب انار روهم موقع خوردن به عنوان چاشنی کنار ظرفمون میزاریم که کسی دوست داشت به شولیش اضافه کنه .
🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی جامع:🌿
https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74
🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿
@ashpazi_day_gah
#فرنی_زعفرانی
#پیشنهاد_اعضا
فرنی زعفرانی مجلسی با نشاسته چگونه تهیه میشود؟😍😋
🧁مواد لازم🎂
شیر سرد ۲ لیوان
شکر ۲ قاشق غذاخوری
نشاسته ۲ قاشق غذاخوری
گلاب، پودر وانیل یا عرق هل به میزان دلخواه
زعفران آب کرده به میزان دلخواه
پودر شکلات یا شکلات آب شده در صورت تمایل یک قاشق مرباخوری
🍨۱ برای تهیه فرنی مجلسی زعفرانی با نشاسته ابتدا باید به صورت جداگانه شیر سرد را در یک قابلمه بریزید و روی شعله ملایم گاز کمی گرم کنید،
۲. سپس شکر و نشاسته را به شیر اضافه کنید و به طور مرتب هم بزنید. باید مخلوط فوق را مرتب هم بزنید تا گوله نشود و به کف قابلمه نچسبد.
۳. زمانی که مایه به غلظت دلخواهتان رسید، خامه، گلاب، پودر وانیل، عرق هل، زعفران، پودر شکلات یا هر افزودنی که میپسندید را به آن اضافه کنید.
🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی جامع:🌿
https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74
🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿
@ashpazi_day_gah
#عدس_پلو
#پیشنهاد_اعضا
من عدس پلوبا گوشت چرخ کرده و پیاز داغ فراوان و مغر گردو درست میکنم خیلی خوشمزه میشه
پیاز داغ میگیرم گوشت چرخ کرده بهش اضافه میکنم ادویه بهش میزنم خوب تفت میدم بعد خیلی کم آب روش میکنم میزارم گوشت خوب بپزه طوری که هیچ آبی نداشته باشه
داخل تابه جدا پیاز داغ فراوون میگیرم
مغز گردو هم جدا سرخ میکنم تمام این مواد با گوشت چرخ کرده قاطی میکنم
برنجم آبکش میکنم کمی زعفرون بهش میزنم ودم میکنم
بعد موقع سروغذا تمام مواد گوشتی با برنج مخلوط میکنم
بعضی وقتا هم فقط گوشت رو با برنج دم میکنم ولی پیاز داغ ومغز گردو فقط موقع سرو با برنج قاطی میکنم چون وقتی با برنج دم میکنی مغز گردو و پیاز داغ سیاه میشه
عدس هم از قبل میپزم قاطی گوشت چرخ کرده میکنم
برای پخت عدس هم میریزم تو آب درحال جوش کمی آب لیمو و ادویه هم بهش میزنم اینجوری باعث میشه عدس خیلی خوشرنگ بشه ودیگه سیاه نیس
🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی جامع:🌿
https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74
🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿
@ashpazi_day_gah
#حلوا_بدون_شکر
#پیشنهاد_اعضا
مواد مورد نیاز برای حلوا خوشمزه مون 😋
🍁مواد برای سه نفر 🍁
🔰آرد گندم مخصوص قنادی ▪️هفت قاشق غذاخوری
🔰شکر ▪️هفت قاشق غذاخوری
🔰زعفران دم شده چهار قاشق غذاخوری
🔰عرق هل ( از عطاری تهیه کنید معرکه است ) ▪️سه قاشق غذاخوری
🔰گلاب اصیل ▪️چهار قاشق غذاخوری
🔰روغن محلی یا کره محلی▪️هفت قاشق غذاخوری
🔰شیره انگور ▪️سه قاشق غذاخوری
🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱
طرز تهیه خوشمزه جان مون 😋❤️
🌿لطفا اندازه ها رو دقیق بگیرید 🌿
اول شربت حلوا مون رو درست میکنیم به این صورت :
هفت قاشق شکرمون رو داخل یک ظرف که بهتره نسوز باشه میریزیم و زیر شعله ملایم باشه
مرتب همش میزنیم
کم کم شروع به آب شدن میکنه و ما هم مرتب هم میزنیم وقتی که کامل شکر آب شد
و هیچ دانه شکری نموند و یک دست شد
حالا بهش نصف لیوان آب میریزیم
و مرتب هم میزنیم و زیر شعله حتما ملایم باشه
چند دقیقه آیی هم میزنیم تا کامل حل بشه و حالت شربت بشه
وقتی کامل حل شد و آب شد شعله رو خاموش میکنیم میزاریم کنار میریم سراغ آرد مون
هفت قاشق آرد مون میریزیم تو ماهیتابه
با حرارت ملایم
مرتب هم میزنیم یک ربع آروم آروم هم میزنیم اینجوری کامل خامی آرد گرفته میشه و بوی خامی نمیده
بعد که آرد مون کمی تغییر رنگ داد و بوی آرد بلند شد
حالا هفت قاشق روغن زرد مون رو اضافه میکنیم و هم میزنیم چهار دقیقه کافیه
میزان روغن باید جوری باشه که آرد در اون رقیق بشه نه سفت و نه خیلی شل!
بعد از این به آرد و روغن مون شربتی رو که اول درست کردیم اضافه میکنیم
کمی هم میزنیم
سپس زعفران ؛ عرق هل؛ نوک قاشق چایخوری
دارچین ؛ شیره انگور ؛ گلاب
اضافه میکنیم و شروع میکنیم به هم زدن پنج دقیقه آیی هم میزنیم حلوا باید جوری بشه که نه سفت بشه نه رقیق
🔴اگر دیدید که حلوا خیلی شل شده
بهش پنج قاشق آب سرد بریزید سررررریع خودشو جمع میکنه و این یک فوت کوزه گری هست 😉
به همین راحتی 😍❤️
🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی جامع:🌿
https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74
🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿
@ashpazi_day_gah
#آموزش_بریلو
#پیشنهاد_اعضا
مواد لازم
نشاسته ذرت یک قاشق غداخوری
اب:۱/۴ پیمانه
شکر:۱/3 پیمانه
ابلیمو:۱/۴پیمانه(من چون ترش دوست ندارم نصف این مقدارو میریزم)
طرز تهیه
✏️✏️✏️
ابتدا یک ق غ نشاسته رو با دو ق اب مخلوط کرده تا کاملا یکدست شود مابقی اب و با شکر در قابلمه ای ریخته و روی حرارت ملایم گذاشته تا شکر به خوبی مخلوط و کاملا حل شود بعد ابلیمو و مخلوطه نشاسته رو اضافه کرده مرتب هم زده تا غلیظ شود. نکته: این دستور برای شما ژله بیرنگ میده شما برای طرحه مربوطه رنگه مورد نظرو ریخته.
این مواد حدود یه کاسه ماست خوری بزرگ ژل به شما میده.
غلظت ژل بستگی به نوعه کاره خودتون داره یعنی اگر خواستید برای کاور کردن استفاده کنید باید غلظتش کم باشه.اگر خواستید روی طرحتون کار کنید کمی باید بیشتر باشه
امتحان شده✅✅
🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی جامع:🌿
https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74
🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿
@ashpazi_day_gah
#براونیز_کوکی
#پیشنهاد_اعضا
مواد لازم:
تخم مرغ یک عدد
آرد یک و یک سوم پیمانه
پودر کاکائو 4 ق س
کره 100گرم
روغن مایع دو ق س
چیپس شکلاتی یک چهارم پیمانه
شکر یک دوم پیمانه
بکینگ پودر یک دوم ق چ
نمک یک چهارم ق چ
وانیل مایع 5 قطره
طرز تهیه:
فر را با دمای ۱۷۰ درجه گرم کنید
داخل سینی فر کاغذ روغنی بیندازید
کره و روغن و شکر را بزنید تا رنگش روشن شود بعد تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و پس از اینکه کامل مخلوط شد آرد و بکینگ پودر و نمک و پودر کاکائو را الک کنید و کم کم اضافه کنید و مخلوط کنید و در آخر چیپس شکلاتی را اضافه کنید از خمیر گلوله هایی به اندازه یک گردو بردارید گرد کنید و داخل سینی بچینید سینی را حدود ۱۵ دقیفه داخل فر قرار دهید. پس از اینکه از فر که خارج کردید پس از پنج دقیقه از کاغذ روغنی جدا کنید
🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی جامع:🌿
https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74
🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿
@ashpazi_day_gah
#کیک_ساده_قابلمه_ای
#پیشنهاد_اعضا
تخم مرغ ۳ عدد
وانیل یک ق چ
شیر یک لیوان
روغن یک دوم لیوان
شکر یک لیوان
بکینگ پودر یک ق چ
آرد ۳ لیوان
تخم مرغ وشکر راباهمزن میزنیم تاکرم وپفداربشه بعدشیر وروغن را میریزیم کمی هم میزنیم بعدآردوبکینگ پودررا الک میکنیم داخلش هم میزنیم.
موادرابه سه قسمت تقسیم میکنیم به یک قسمت کاکائو میزنیم به یک قسمت زعفران میزنیم یک قسمت هم هیچی نمیزنیم بعد قابلمه راچرب میکنیم باملاقه کوچک یک ملاقه ازموادکاکائو میریزیم یک ملاقه ساده میریزیم وسطش بعدیک ملاقه زعفرانی میریزیم وسطش همینطوربه ترتیب میریزیم وسطش تاموادتموم شه بعدروگازشعله پخش کن میزاریم قابلمه رامیزاریم روشعله کم درش هم دمکن میزاریم به مدت ۵۰الی۱:۳۰دقیقه.
🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی جامع:🌿
https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74
🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿
@ashpazi_day_gah
#اشکنه
سلام😁
ما تو کرمان یه غذا داریم (اشکنه)
اول یه پیاز رو خردمیکنیم و داخل روغن سرخ میکنیم وقتی سرخ شد بهش زردچوبه اضافه میکنیم وکمی فلفل
بعد رب گوجه رو داخلش میریزیم و کمی تفت میدیم بعد سیب زمینی حلقه شده یا خرد شده رو اضافه میکنیم و بعد اب اضافه میکنیم و بعد نمک میریزیم و زیرش رو زیادمیکنیم تاجوش بیاد وقتی جوش اومد شعله رو مقداری کم میکنیم و میذاریم تا سیب زمینیابپزه
وقتی سیب زمینی پخت اماده ست
🌺میتونید به دلخواه داخلش تخم مرغ بشکنید اگه هم نزنید بهتره چون تقریبا مثل تخم مرغ ابپز میشه شکلش و پخش نمیشه
🌺مقدارمواد چشمی هست براساس تعدادتون بریزید😁
برای خوشمزه ترشدنش میتونید بعد اضافه کردن زرد چوبه کمی اردنخود هم بریزید ولی موقع اب ریختن هم بزنید تا گلوله گلوله نشه ناگفته نماند که بعضیا کمی ترخون هم اضافه میکنن مثل ابگوشت☺️
در اخر با نون و ماست یا ترشی میل بفرمایید😁
🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی جامع:🌿
https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74
🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿
@ashpazi_day_gah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #شیر_عسلی 😍☺️
اینم یه شیر عسلی معرکه خونگی...از طعم و کیفیتش هم نگم براتون😋👌
شکر 1 پیمانه
شیر 1 لیتر
شیرخشک 1 پیمانه
کره 60 گرم
◀اضافه کردن شیرخشک باعث طعم بهتر شیرعسلی میشه ولی قابل حذفه
◀میتونید از شیرخشک نیدو استفاده کنید یا از لوازم قنادی شیرخشک تهیه کنید فقط دقت کنید شیرخشک دو نمونه هست...مدلی رو از لوازم قنادی بخرید که بدون نمکه
◀شیرخشک بچه ها مناسب نیست
◀بین 1 تا 1 و نیم ساعت زمان لازمه تا با حرارت ملایم شیرعسلی قوام پیدا کنه
◀حرارت کاملا ملایم باشه و شیر نباید به هیچ عنوان بجوشه...اگه حرارت زیاد باشه شیرعسلی شکرک میزنه
◀باید مدام هم بزنید وگرنه ته میگیره اگه ته گرفت باید قابلمه رو عوض کنید
◀بعد از اینکه قوام پیدا کرد حرارت رو خاموش کنید و بلافاصله در شیشه بریزید صبر کنید تا داخل شیشه کاملا خنک بشه بعد در شیشه رو ببندید و در یخچال برای 1 ماه به راحتی قابل نگهداریه
◀دقت کنید شیرعسلی بعد از اینکه سرد میشه سفت و غلیظ تر میشه
😋😋😋👌👌👌اینقدر خوشمزه میشه که نگوووووو...دیگه امکان نداره شیرعسلی آماده بخرید😇❤
🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی جامع:🌿
https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74
🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿
@ashpazi_day_gah
7.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش #باقلوا_شعریه 😍☺️
باقلوای بدون فر و آسون😍😋
خوبیش اینه که به دلخواه خودتون میتونید شیرینی و سفت یا نرم بودنشو تغییر بدید😉👌
اگه قالب ندارید داخل ظرف پیرکس بریزید وقتی سرد و سفت شد لوزی برش بزنید یا رول کنید(دو لایه سلفون یا فویل آلومینیومی روی سطح کارتون قرار بدید، موادُ یکدست پهن کنید، روش از مغزیجات بریزید و رول کنید)
👩🍳
✅مواد لازم:
_رشته شعریه ۱ بسته که معمولا ۱۵۰ گرمی هستش
_کره ۵۰ الی ۷۰ گرم
_شیر عسلی نصف لیوان یا بیشتر
_خامه صبحانه ۲ قاشق غذاخوری
(درصورت تمایل میتونید حذف کنید ولی باشه باقلوا نرم تر میشه)
_۱ الی ۲ قاشق غذاخوری گلاب
_یک قاشق چای خوری هل
_زعفران غلیظ تا دو ق غ
_مغزیجات مثل گردو یا پسته و ...
ادامه مطلب👇👇👇
🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی جامع:🌿
https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74
🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿
@ashpazi_day_gah
✅طرز تهیه:
باقلوای شعریه رو میتونید از لوازم قنادی ها تهیه کنید، داخل همون بستش، شعریه رو خورد کنید و تو ماهیتابه با حرارت کم و مداوم ۱۰ دقیقه تفت بدید تا خامیش گرفته بشه، رنگش طلایی بشه. بعد کره رو اضافه کنید و اجازه بدید به خُرد شعریه بره و شعریه رو نرم کنه.
حالا نوبت اضافه کردن شیر عسلی هست، (آموزش شیر عسلی رو قبلا گذاشتیم) یک کوچولو روی حرارت تفت بدید ( اگه دوست دارید باقلواتون خیلی ترد نباشه ۲ قاشق غذاخوری خامه صبحانه هم اینجا اضافه کنید) در آخر گلاب و زعفران و هل را اضافه و شعله رو خاموش کنید.
قالب سیلیکونی رو از قبل کمی با چرب کنید با روغن مایع، از مواد باقلوا که همچنان گرم هستش بریزید تو قالب، با مغزیجات مثل گردو یا پسته پر کنید و مجدد از مواد بریزید و سطحش را صاف کنید.
به مدت ۵، ۶ ساعت در فریزر و یا ۱۲ ساعت در یخچال نگهداری کنید تا کاملا سفت بشه و بعد آماده مصرف است به اندازه های دلخواه می تونید برش بدید.
🌿لینک گروه پاسخگویی آشپزی جامع:🌿
https://eitaa.com/joinchat/757727287Cc12e027d74
🌿لینک کانال آشپزی جامع:🌿
@ashpazi_day_gah