eitaa logo
آشپزی خاص
95.9هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
40.9هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
همانطوری که میدونید نارگیلی رو که خریداری میکنید یه مایع شفافی داخلشه که آب نارگیل هست خیلیم خوشمزس و برای اینکه بتونید اونو خارج کنید اول باید پوست نارگیل رو که سفت و محکمه از گوشت نارگیل جدا کنید سه تا لکه تیره روش هست که جای سه تا حفره هست دوتاش رو باید با یه وسیله ای نوک تیز مثل یخ شکن باز کنید برای راحتی کار دوتا نی بذارین داخلش که از یکیش آب نارگیل به راحتی خارج بشه میتونید بذارین یخچال خنک بشه و بعد نوش جان کنید.حالا گوشت نارگیل رو از پوست جدا کرده و لایه قهوه ای رنگ روی اونو با پوستگیر یا چاقو بردارید قسمت سفید رنگ رو بشویید خرد کنید و داخل مخلوط کن بریزین چندتا پالس بزنه بعد به ازای بک لیوان نارگیل دو لیوان آب معمولی یا همون آب نارگیلی که داخل نارگیل بود در مخلوط کن بریزین(یا از ابتدا نارگیل و آب با هم بریزین) و اجازه بدین تا خوب مخلوط بشه و شیره یا عصاره نارگیل دربیاد بعد هم صاف کنید و به عنوان شیرنارگیل ازش استفاده کنید.خب حالا اون تفاله هایی که از صاف کردن محتویات میکسر باقی میمونه رو در یه سینی پهن کنید یا در فر یا در هوای آزاد بذارین تا کاملا خشک بشه و بعد برای تزیینات روی کیک استفاده کنید.من کیک نارگیلی رو با همونا کاور کرده بودم. یه راه دیگه برای تهیه شیرنارگیل اینه که خیلی راحت برین سوپرمارکت و اونو بصورت آماده تهیه کنید. دوستان به نظرم استفاده از پودر نارگیل برای تهیه شیرنارگیل آخرین راهه.میتونید با کمی آب گرم اونو خیس کنید بعد همراه با آب میکس کنید و بقیه مراحل رو انجام بدین. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای ۲ نفر🔻 پودر ژله آلوئه ورا ۱ پسته پودر ژله شاتوت ۱ بسته ماست یونانی ۲ قاشق غذا خوری گرانولا ۴ قاشق غذا خوری انار ۱ قاشق غذا خوری توت فرنگی برای تزیین آب داغ برای هر بسته ۱ لیوان ابتدا ژله شاتوت رو به حالت بنماری آماده کنید ،بعد از خنک شدن کامل ،اون رو با انار بریزین ته ظرف و تو یخچال بزارید تا ببنده ،روش گرانولا و ترکیب ژله آلوئه ورا و ماست یونانی بریزید و دوباره بزارید یخچال ،اینجا با میوه های فصل و‌نعنا تزیین کنیدش این ژله ها طعمشون طبیعیه و خیلی شبیه به میوه ست بسته ژله های بدون شکر دراژه به دلیل حذف شکر سبک‌تره ولی همون حجم ژله رو به شما می ده ژلاتین حاوی کلاژن هست که از افتادگی پوست جلوگیری می کنه بخصوص اگر با صبحانه میل بشه. شما می تونید این دسر رو به عنوان صبحانه یا یک میان وعده با هر میوه ای که دوست دارید درست کنید و میل کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم 3 تا 4 عدد بادمجان 300 گرم گوشت ورخ کرده 1 عدد پیاز 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی جعفری ساطوری شده حدود ۴۰ گرم فلفل سیاه و پاپریکا به مقدار لازم نمک به مقدار لازم برای پوره سیب زمینی 2 سیب زمینی بزرگ (آب پز شده) حدود 1 لیوان شیر 1 قاشق غذاخوری کره نمک بادمجان رو‌ پوست بگیرید و حداقل برای نیم ساعت در آب نمک بگذارید و با آب شسته و کنار بگذارید. در این فاصله برای تهیه مواد میانی پیاز خرد شده رو‌ در تابه تا حد نرم شدن سرخ‌ کنید، سپس گوشت چرخ شده را اضافه کنید و به پختن ادامه دهید بعد از پخت گوشت رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و اجازه بدید رنگ رب کمی تیره تر بشه در ادامه ،نمک ، فلفل و جعفری تازه ساطوری شده را اضافه کنید و و برای یک تا دو دقیقه دیگر طبخ کنید و اجاق را خاموش کنید. بادمجان ها را خشک کنید و آنها را روی حرارت متوسط ​​سرخ کنید... تا زمانی که بادمجان ها نرم شوند. میان بادمجان رو خالی کرده و از مواد گوشتی تهیه شده درون آن قرار دهید. برای تهیه پوره سیب زمینی ، سیب زمینی پخته شده رو با چنگال له کنید و روی حرارت به اون کره رو اضافه کنید و کم کم بهش شیر رو اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه از پوره تهیه شده روی مواد گوشتی بریزید. درون ظرف رو از سس تهیه شده با رب گوجه و آب ریخته و برای سی دقیقه در فر با دمای 180 تا 200 درجه سانتیگراد قرار دهید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 2 حبه سیر خرد شده 1 سینه مرغ پخته و ریش ریش شده 5 عدد سیب زمینی آبپز شده 3 قاشق غذاخوری سس کچاپ 1 قاشق غذاخوری سر پر آرد برنج 1_2 قاشق غذاخوری جعفری تازه یا خشک 100 گرم پنیر خامه ای(قابل حذف شدن) 2 عدد تخم مرغ 1 لیوان آرد 1 لیوان آرد سوخاری نمک،فلفل و پودر پاپریکا یا ادویه های دلخواه طبق ذائقه طرز تهیه🔻 ابتدا ماهیتابه را روی حرارت گذاشته مقداری روغن اضافه کنید و سیر خرد شده را تفت دهید،بعد مرغ پخته شده را اضافه کنید نمک،فلفل و پاپریکا بزنید و با هم تفت دهید سپس کچاپ و پنیر خامه ای را بریزید و کامل مخلوط کنید و در آخر مقداری جعفری بپاشید و از روی حرارت بردارید تا مواد مرغ خنک شود،در این زمان سیب زمینی های آبپز و خنک شده را پوره کنید ،نمک ، جعفری خشک و یک قاشق آرد برنج اضافه کنید(ترجمه از پیج آشپزی_خلاق)و مخلوط کنید تا کامل با هم ترکیب شوند،در مرحله بعد کف دستان خود را با روغن چرب کنید از مخلوط سیب زمینی برداشته کف دستتان پهن کنید یک قاشق از مواد گوشتی وسط آن گذاشته و در صورت تمایل مقداری کمی پنیر خامه ای بگذارید و توپک را جمع کرده و فرم دهید،سپس توپک آماده را ابتدا در مخلوط تخم مرغ زده شده و نمک سپس آرد دوباره تخم مرغ و مرحله آخر در آرد سوخاری بغلتانید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد برای 30 دقیقه بپزید تا روی توپک ها طلایی و ترد شود،و یا در روغن داغ و شناور روی اجاق گاز سرخ کنید،نوش جان🤗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
باقلوا ترکی مواد لازم: یوفکای باقلوایی نصف بسته ۵۰۰ گرمی کره ۱۵۰ گرم پودر هل ۲ قاشق غ پودرقند ۴ قاشق غ گلاب ۳ قاشق غ مغز گردوی خرد شده ۲ پیمانه زعفران رقیق شده یکی دو قاشق پودر پسته مقداری برای تزئین مواد لازم برای شربت: شکر یک و نیم پیمانه آب یک پیمانه شیر عسلی نصف پیمانه گلاب ۲ قاشق غ طرز تهیه: اول شربت رو درست میکنیم،برای درست کردن شربت آب،شکر و شیر عسلی را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم میذاریم و‌ هم میزنیم تا شکر حل شود بعد اجازه میدیم شربت به جوش بیاد و تا حدودی غلیظ بشه و به قوام بیاد کف حاصل از جوشیدن رو میگیریم وقتی شربت به قوام اومد دو قاشق گلاب اضافه میکنیم و وقتی یکی دو قل دیگه زد گازو خاموش میکنیم. حالا مواد داخل باقلوا رو آماده میکنیم،برای مواد داخلش دو پیمانه گردو را با آسیاب چرخ میکنیم نباید زیاد ریز بشه یا درشت بمونه،بعد از اینکه گردو رو چرخ کردیم،دو پیمانه گردوی خرد شده را با پودر قند و پودر هل مخلوط میکنیم بعد بهش سه قاشق گلاب اضافه میکنیم و مواد رو با هم مخلوط میکنیم تا مواد کمی بهم بچسبن و خمیری شوند. خمیر یوفکای باقلوایی را از بستش خارج کنید من از خمیر یوفکای ایرانی مارک هومینا استفاده کردم ولی اگه خمیر یوفکای ترک پیدا کردین از اونم میتونید استفاده کنید. ورقه های یوفکا خیلی نازکن پس باید خیلی با احتیاط لایه ها رو بردارین،سه لایه از یوفکاها رو یکی یکی پهن کرده و مابینشون رو با قلمو کره مال میکنیم تا لایه ها بهم بچسبن بعد از مخلوط گردو روش میریزیم و روی همه ی قسمتها پهنش میکنیم و شروع به رول کردن یوفکاها میکنیم بعد از رول کردن با کارد تیز به اندازه های سه سانت رول رو برش میزنیم و بهمین ترتیب سه الی چهار تا رول درست میکنیم و در ظرف پیرکس چرب شده کنار هم قرار میدیم و در آخر روی همشونو با قلمو کره میمالیم و برای خوشرنگ شدن کمی زعفران رقیق شده روی باقلواها میمالیم و باقلواها رو در فری که از قبل با ۱۸۰ درجه گرم شده بمدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه در طبقه وسط فر قرار میدیم و در آخر دو الی سه دقیقه گریل را روشن میکنیم تا روی باقلواها طلایی شود،باید مواظب باشیم باقلواها نسوزن،بعد از اینکه باقلواها رو از فر خارج کردیم همونطور داغ شربت خنک شده را کم کم روش میریزیم و روی باقلواها پودر پسته میریزیم و نیم ساعت بهش اجازه میدیم تا شربت به خورد باقلواها برود. موقع درست کردن باقلوا یه دستمال تمیز روی یوفکاهایی که استفاده نمیکنید بذارید تا خشک نشن،یوفکاهای اضافی رو بسته بندی کرده و تو فریزر نگهداری کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛