eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
عزیزان سعی کنید از لبوی گرد وتپل استفاده کنید خوش رنگترن لبو رو با پوست خوب بشورید بدون اینکه سروته شو جدا کنید بعضی از عزیزان ترشی رو با لبوی خام درست کرده بودن من ترجیح دادم بپزم اما نه‌در حدی که کامل پخته نشه دندون گیر باشه به جای سرکه قرمز از سرکه سیب یا سرکه سفید هم میتونید استفاده کنید به جای شکر از نبات هم میشه استفاده کرد اگه میخواید ترشی تند باشه خالص از سرکه استفاده کنید در غیر اینصورت از مخلوط سرکه واب لبو استفاده کنید لبو رو میتونید نگینی خرد کنید یا با رنده درشت رنده کنید من لبو رو قالب زدم اضافات رو هم ریز خرد کردم در دو شیشه جداگانه گذاشتم لبوی گرد وتپل و سایز متوسط یک کیلو سرکه یک تا یک لیوان ونیم (به سرکه یک جوش زدم) وگذاشتم سرد بشه نمک دو قاشق شکر دوقاشق یا نبات دو شاخه انار یک تا یک لیوان ونیم دون شده لبو رو درسته وبا پوست بشورید(سروته جدا نکنید)وبزارید تو قابلمه به اندازه ای آب بریزد تا روی لبوها رو بگیره حدود ۴۵دقیقه تا یکساعت زمان بدید تا بپزه اما کامل نه سپس پوست بکنید وبه سلیقه خود خرد کنید انار وسرکه واب لبو ونمک رو بریزد روش وباهم قاطی کنید وبریزد تو شیشه در دار ودرشو کیپ ببنید ترشی یک هفته تا ده روز قابل خوردنه اگه جای خنک ندارید بعد از چند روز بزارید یخچال عزیزان شکر یا نبات رو هم میتونید موقع پخت به لبو اضافه کنید هم موقعی که میخواید ترشی رو درست کنید توش بریزید عزیزان شکر قابل حذفه دوست ندارید نریزید اب لبو همون آبی که لبو توش پخته شد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یلدایی😊😋 اگ میخای یلدا امسال خاص باشی اینو حتما درست کن♥️✔️ 💕عضوشید↙️ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
28.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه دسر پاناکوتا 👆🏻👆🏻 با کانال آشپزخونه کوچیک من همراه باشید👇🏻 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توجه: من به دستور غذا گردو اضافه نکردم ، اما اگر دوست دارید اضافه کنید ، خیلی خوشمزست ... 1 لیوان شکر دانه ریز (کاملاً پر) 1 لیوان روغن نباتی (کامل) دلمه 1 پرتقال 1 قاشق چایخوری دارچین 1 ق چ بکینگ پودر نصف قاشق چای خوری وانیل 2 فنجان آرد (بسته به قوام میوه ، ممکن است لازم باشد 2 قاشق غذاخوری آرد اضافه کنید) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
‍ امیدوارم خداوند 💕 برای امروزتون سبدسبد🌸🍃 اتفاقات خوب 🌸🍃 و خوش رقم بزنه و حال🌸🍃 دلتون مثل 💕 گل تازه و باطراوت باشه🌸🍃 در پناه خداوند باشید 🌸🍃 صبح اول هفته تون عالی 😍 👌
مواد لازم براي خمير : آرد حدود دو لیوان (البته ميزان آرد بايد به اندازه اي باشه كه خمير به دست نچسبه) تخم مرغ يك عدد درشت شیر یا ماست نصف ليوان روغن مایع براي داخل خمير حدود دو تا سه قاشق غذاخوری پکینگ پودر يك قاشق غذاخوري وانیل يك هشتم قاشق چایخوری روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم مواد لازم برای شهد خاگینه: آب يك پيمانه شکريك پيمانه زعفران دم کرده يك قاشق سوپخوری گلاب يك قاشق سوپخوری طرز تهیه: تخم مرغ و وانیل را كاملا هم مي زنيم سپس شير و روغن را اضافه مي كنيم بعد آرد را كه قبلا بابكينگ پودر الک کرده ايم كم کم به مواد اضافه کرده هم میزنیم تا خمیر بدست آمده به دست نچسبد سپس به مدت پانزده دقیقه به خمیر استراحت میدهیم و بعد خمیر را روی میز به اندازه نیم سانت باز کرده به شکل مستطيل هاي کوچک برش میزنیم درست از وسط مستطیلها خمیر را با دو انگشت جمع میکنیم ودور آن را با نواری از خمیر مي بنديم ودر روغن داغ شده سرخ میکنیم بعد از سرخ شدن پاپیونها را داخل شهد انداخته سرو میکنیم. پ .ن.: شربت سرد شده را روی خاگینه داغ میریزیم و يا برعكس نكته: خمير را به چند قسمت تقسيم كنيد و هربار يك قسمت خمير را روي ميز يا سطح كار كه كمي آرد پاشيده ايد باز كنيد كه كارتون راحتتر بشه نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد شهد دوسوم لیوان شکر دوسوم لیوان آب زعفرون به میزان لازم گلاب دوتا سه ق غ اول آب و شکر میزاریم روی حرات چند جوش که زد گلاب و زهفرون رو میریزیم بعد ۵ دقیقه زیر گاز و خاموش میکنیم نباید زیاد بنونه در حد آب شدن شکر کافیه مواد خاگینه آرد گندم ۵ ق غ نمک‌نصف ق چ بکینگ پودر یک ق چ زعفرون هرچه دست د دلباز نباشید توریختنش خاگینه اتوخوشرنگ تر میشه خسیس نشید دست ودلبازانه بریزید ماست ۴ ق غ تخم مرغ ۴ ع پودر هل نصف ق چ روغن برای سزخ کردن به میزان لازم اول تخم مرغها و پودر هل با همزن دستی یا دونا چنگال یه دست میکنیم‌از لختگی دربیاد بعد ماست و زعفرون می ریزیم خوب مخلوط میکنیم بعدم مواد خشک شامل آرد و نمک‌بکینگ پودر یه بار الو میکنیم وارد مواد میکنیم خوب با همزن دستی هم میزنیم تا گلوله های آرد باز شه یه مایع یه دستی به ما بده تابه کوچک نسوز روی تابه میزاریم چند قاشق روغن میرزیم داغ که شد اول نصف مواد می ریزیم در تابه هم گذاشته میشه با حرارت کم رویه مواد که بسته شد تقریبا ۸ الی ۱۰ دقیقه طول می کشه تا رویه بسته شه میتونید انواع مغزها حالا بادام و پسته گردو هر کدوم دردسترس روش بریزید بعد مواد مایع دوباره روش بزارید باز درتابه رو بزارید تا خوب بسته شه روش بعد برش میگردونیم اونورشم سرخ شه اگه با کف گیر سختتون برش گردونید روی تابه یه بشقاب بزارید برش گردونید دوباره بزار ید توتابه اونورشم سرخ شه بعدخاگینه رو چهار قاچ کردم روش شهد رو ریختم بعد م روش مخز ریختم به یه روش دیگه اصلن احتیاجی نیست وسط ش مغز بزارید فقط مواد رو بریزید توتابه بعدم که دوطرف سرخ شد برش بزنید شهد بریزید روشو مغز بریزید نکته 🔴حتما قبل برگردوندن خاگینخ پیمان بشید سرخ شد ه یک طرفش حتما باحرارت کم درست کنید تا خاگینه نسوزه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بهتره سیب زمینی سایز نسبتا کوچک باشه از اونایی که پوست خیلی نازک وروشنی دارن چون قراره با پوست درست بشه البته بدون پوست هم می شه ولی پوست سیب زمینی خیلی مفیده واصلا طعم بدی نداره😋😋 بعد از آبپز کردن با چنگال یا گوشت کوب یه فشار به سیب زمینی بیارید مثل فیلم تا بازبشه بعد بهتره روغن زیتون باشه یا کره یا ترکیب هردو اول کمی کره بعد روغن زیتون روی سطح سیب زمینی بریزید خیلی کم نباشه چون باید ترد باشه (من کره نزدم چون میخواستم رژیمی باشه)بعد نمک وفلفل سیاه بزنید ودر فری که از قبل با دمای 200درجه گرم شده طبقه وسط حدود 45تا یک ساعت تا وقتیکه زیر سیب زمینی کاملا طلایی بشه ودر اخر گریل را روشن کنید تا سطحشم برشته بشه خیلی خیلی ترد وخوشمزه ست (آخر فیلم کاملا مشخصه😉😉😋) میتونید روش جعفری تازه هم بریزید وبا سس کچاب تا داغه میل کنید . این سیب زمینی در کنار سالاد و سبزیجات بخار پز یا گریل شده هم عالی میشه😍 ⬅️⬅️این سیب زمینی با کره هم عالی میشه اگر نمیخواید رژیمی باشه(اگر روغن زیتون رو دوست ندارید از روغن کنجد یا آفتابگردون استفاده کنید) ⬅️⬅️تو فر برقی و تستر هم به همین صورته فقط ممکنه زودتر طلایی بشه هواستون باشه😍 ⬅️⬅️توی سولار دوم هم روی حالت فر و با همین درجه درست کنید اخر سر هم گریل و بزنید طلایی بشه(اگر حالت فر سولاردوم الحی رو خواستید استوری کردم براتون) ⬅️⬅️اگه میخواید کاملا نا سالم و غیر رژیمی ولی بی نظیر و لذیذ تر شه میتونید روشون پنیر پیتزا ام بریزید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دوستان عزیز من مهمونام زیاد بود مواد رو حدودا دو برابر کردم تو کلیپ. برای این غذای خوشمزه و دلچسب ابتدا چهار تا سیب زمینی متوسط آبپز شده رو با گوشتکوب له و پوره میکنیم بعد بهش کمی نمک و فلفل و آویشن و و حدود چهار ق غ آرد نخودچی میزنیم از مایه سیب زمینی اندازه یک گردو برمیداریم گردش میکنیم و داخلش حفره ایجاد میکنیم داخلش رو با مایه گوشتی یا هر چیز دیگه از جمله مرغ و یا کالباس و غیره پر میکنیم البته من با مایع مرغ مشابه مایه ماکارونی ولی با مرغ پرش کردم و روش کمی پنیر پیتزا میرزیم قسمت پر شده رو میبندیم حالا توپهای سیب زمینی رو سوخاری میکنیم به این صورت که ابتدا داخل آرد سفید سپس تخم مرغ و در آخر داخل آرد سوخاری میچرخونیم( من داخل ظرف در بسته تو یخچال گذاشتم تا مهمونام میان سرخ کنم که ترد و داغه داغ سرو کنم ) میتونید داخل یه قابلمه گود یا شیر داغ کن با روغن زیاد که خوب داغ شده سرخ کنید (من داخل سرخ کن سرخ کردم ) مواد میانی که من استفاده کردم🔻 پیاز داغ رو داخل تابه ریختم و مرغ ریش ریش شده قارچ و فلفل دلمه رو اضافه کردم و حسابی تفت دادم تا آب قارچ گرفته بشه و فلفل دلمه ها نرم بشن بعد رب رو اضافه کردم و باز تفت دادم تا حسابی سرخ بشن. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
4 عدد تخم مرغ در دمای محیط 2 لیوان آرد 1 قاشق مرباخوری پر بیکینگ پودر 1/3 لیوان شیر یا آب کمپوت آناناس(من آب کمپوت ریختم) 1 لیوان سرخالی روغن مایع 1 لیوان سرخالی شکر 3 قاشق غذاخوری پودر نارگیل 1 بسته وانیل ترک 5گرمی(یا 1/4 قاشق چایخوری وانیل ایرانی) کمپوت آناناس به میزان لازم طرز تهیه : تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن زده برقی بزنید تا حجم مواد دو برابر شده و مایه کشدار وکرمرنگ شود. روغن مایع را اضافه ودر حد مخلوط شدن بزنید. بعدآب کمپوت آناناس یا شیر را اضافه وباز یک کم بزنید، آرد و بیکینگ پودر را که از قبل سه بار الک کرده اید را بهمراه پودر نارگیل اضافه و با همزن دستی مخلوط کنید تا مایه کیک صاف و یکدست شود.(اگه مایه صاف نشد با همزن برقی با دور کند هم بزنید ولی مواظب باشید پف مایه نخوابد) قالب را کپسول انداخته و2/3 قالب را از مایه کیک بریزید ویک برش از آناناس روی مایه کیک در قالب بزارید. قالب ها را بزارید در فر از قبل گرم شده با دمای180درجه به مدت تقریبی30تا 40دقیقه تا کیک ها پخته شوند، اگه روی کیک طلایی نشد کمی گریل کنید. بعد پخت هم من روی کیک تا داغ بود عسل رومال زدم (شما میتونید از شربت بار هم استفاده کنید. برای این مقدارمواد حدود 9 عدد با قالب پای به من کیک داد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این سوپ فوق العاده‌ای خوش خوراک وخوشمزس حتما امتحان کنید این اندازه این مقدار سوپه تو قابلمه😊 از بال وگردن مرغ هم میتونید استفاده کنید هم از سینه مرغ استخوان رو که جدا کردم مقداری گوشت باهاش جا مونده بود با مقداری آب و یک پیاز چهار قاچ پختم گوشتها رو جدا کردم و همراه ابش واسه سوپ ازش استفاده کردم سیب زمینی متوسط دو عدد نگینی خرد شده هویج متوسط سه عدد نگینی خرد شده ورمیشل (رشته سوپ)یک پیاله متوسط رب گوجه فرنگی دو قاشق سرخالی جعفری خرد شده یک پیاله کوچک روغن ،نمک،فلفل،زردچوبه،اب لیمو به اندزه لازم روش من برای درست کردن سوپ ورمیشل یا همون سوپ رشته خودمون ورمیشل کمی باکلاسش کرده😆 ورمیشل همون رشته سوپه یک عدد پیاز رو ریز خرد کرده وبا یکی دو قاشق روغن تفت میدیم زردچوبه وفلفل میزنیم هویج رو پوست کنده ونگینی خرد میکنیم وبه پیاز سرخ شده اضافه میکنیم آب به اندازه کافی میریزیم مرغ ریش ریش شده هم اضافه کرده درشو میزاریم تا هویج ها نیم پز بشه .نیم پز که شدن سیب زمینی نگینی خرد شده +جعفری خرد شده+رب تفت داده شده+نمک اضافه میکنیم . سیب زمینی زود میپزم مواظب باشید له نشه .ده دقیقه آخر ورمیشل(رشته سوپ) بهش اضافه کرده تا بپزه وسوپ جا بیقته اواخر پخت آب لیمو میریزیم آگه میخواید سوپ زود آماده بشه وکنار بزارید این سوپ باید رقیق باشه وگاز رو خاموش کنید چون وقتی داره سرد میشه به دلیل داشتن رشته سفت میشه این رو حتما در نظر بگیرید این سوپ با قارچ هم خوشمزس روغن زیاد نریزید سوپ چرب خوشمزه نیست عزیزان اگه دیدید اواسط پخت سوپ کم آبه،اب جوش بریزید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تخم مرغ: ۳ عدد ماست: ۲ قاشق غذاخوری آرد سفید: ۵ قاشق غذاخوری روغن مایع : ۵ قاشق غذاخوری بکینگ پودر : ۱ قاشق چایخوری وانیل : نوک قاشق چایخوری مواد لازم برای شربت: آب: ۱ لیوان شکر: ۱ لیوان گلاب : ۲ قاشق غذاخوری زعفرون آبشده : ۲ قاشق غذاخوری 📝 ابتدا آب و شکر را در قابلمه ای ریخته و روی شعله ملایم بزارید تا شکر در آب حل بشه وقتی شکر حل شد گلاب و زعفران را اضافه کرده حرارت و خاموش کنید اجازه بدین تا شربت کاملا خنک بشه. تخم مرغ و وانیل را با همزن خوب هم بزنید تا کرم رنگ بشه ماست و اضافه کنید بعد روغن مایع رو هم بهش اضافه کنید آردو بکینگ پودر الک شده را اضافه کرده وبا لیسک هم بزنید. قالب مورد نظر را با روغن جدا کننده یا روغن جامد چرب کنید از مایه تا دو سوم قالب بریزید قالب رو بزارید روی سینی فر و بعد داخل فر که از قبل گرم کردین با درجه حرارت ۱۸۰ بمدت ۴۵ دقیقه بزارید تا بپزه و طلایی بشه(دمای فرها متفاوته ممکنه کمتر زمان ببره)وقتی پخت داخل همون قالب شربت سرد شده را روی خاگینه داغ بریزید اجازه بدین چند دقیقه بمونه بعد از قالب جدا کنید. نکته : شیره حتما باید خنک باشه و خاگینه داغ😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 رشته شعیریه ۱ بسته شیر عسلی ۲۰۰ گرم کره ۵۰ گرم خامه صبحانه ۲ ق.غ زعفران دم کرده ۲ ق.غ هل سابیده شده ۱ ق.چ گلاب در صورت تمایل ۱ ق.غ دارچین کمی مغز دلخواه به میزان لازم. طرز تهیه🔻 رشته ها رو خرد میکنیم و داخل تابه روی حرارت کم بین ۵ تا ۱۰ دقیقه تفت میدیم تا خامی رشته ها گرفته شه و کمی رنگش عوض بشه. بعد کره رو اضافه میکنیم و حدود ۵ دقیقه تفت میدیم و حسابی مخلوط میکنیم تا یکدست بشه. بعد خامه،گلاب،زعفران و هل و دارچین رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم. در آخر شیر عسلی رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا یکدست بشه. و‌ به محض اینکه یکدست شد از روی شعله برمیداریم که سفت نشه. میتونید مثل من داخل قالب بریزید و داخلش رو گردوی پودر شده بریزید. و روش رو دوباره با رشته بپوشونید و داخل یخچال یا فریزر بذارید. یا کف یه پیرکس کیسه فریزر بندازین و مواد رو داخلش پهن کنید و بذارید داخل یخچال و بعدم در بیارید و برش بزنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
با سس کارامل گردویی اول مقداری هویج رو شستم پوست کندم رنده ریز کردم و ابشونو خوووب گرفتم تاجاییکه دولیوان فرانسوی پوره هویج بدون اب داشتم بعد ۴ تاتخم مرغ و یه لیوان شکر و نوک ق چ وانیل رو پنج دیقه باهمزن زدم کرمی و‌کشدار شد بعد سه چهارم لیوان روغن مایع ریختم کمی همزدم مخلوط بشه و دولیوان آرد،یه ق م بکینک پودر،یه ق چ دارچین رو الک کردم و تو سه مرحله به مایه اضافه کردم و هربار دورانی همزدم در اخرهم هویجها رو ریختم و یک سوم لیوان گردو رو که با یه ق ارد مخلوط کرده بودم اضاف کردم و دورانی مخلوط کردم ریختم داخل قالب تو فر دست ساز حدود۱ ساعت برای سس: نصف لیوان شکررو گذاشتم روحرارت ملایم بدون همزدن آب شد تغییر رنگ داد سریع برداشتم نسوزه نصف پاکت خامه صبحونه ریختم تند همزدم کمی هم گردو‌نگینی اضاف کردم میشه دوباذه رو‌حرارت گذاش البته کم گردو رو قبلا بودادم به اب هویجها هم‌کمی شکر اضاف کردم روشم بستنی ریختم کیک خوش طعم و بافت عالی داره😍👍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛