✔️لیوان استفاده شده ۲۰۰ میلی لیتر
✔️فنجان استفاده شده ۱۲۵ میلی لیتر
مواد کیک🔻
6 عدد تخم مرغ (سفیده و زرده را جدا کنید)
1 فنجان چ شکر (معادل نصف لیوان فرانسوی)
نصف فنجان چ روغن مایع (معادل 1/4 لیوان فرانسوی)
نصف فنجان چ شیر
یک پنس نمک (نوک ق چ)
1 بسته 5 گرمی وانیل شکری (معادل 1 ق چ)
1 لیوان آرد
طرز تهیه🔻
ابتدا سفیده ها را کمی با همزن برقی بزنید تا سفت شود و کم کم شکر را اضافه و به زدن ادامه دهید تا کاملا سفید و سفت شود.
داخل ظرف دیگه زرده هاو روغن مایع و شیر را کمی مخلوط و آردووانیل و نمک را هم اضافه با همزن دستی مخلوط کنید
💥این کیک بکینگ پودر ندارد💥
سپس مواد سفیده را کم کم به مواد زرده اضافه و آرام و در یک جهت با همزن دستی مخلوط کنید تا به خوردش رود.مایه کیک را داخل سینی فری که کاغذ روغنی پهن کردید بریزید و صاف کنید.
و داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه بپزید (چون ضخامتش کم است خیلی زود میپزد حتما چک کنید تا نسوزد و با خلال دندان تست کنید تا از پختنش مطمئن شویدکیک را از فر خارج کنید و بعد از یکی دو دقیقه استراحت دادن، کیکتان را روی کاغذ روغنی دیگری برگردانید و کاغذ روغنی زیرش را جدا کرده و کیک را با کاغذ روغنی جدیدش رول کنید و 20-30 دقیقه به همین شکل استراحت دهید.
مواد کرمی روی کیک🔻
2 لیوان شیر
2 عدد زرده تخم مرغ
1 فنجان چ شکر (معادل نصف لیوان فرانسوی)
2 ق غ آرد
2 ق غ نشاسته ذرت
1 ق چ وانیل شکری
1 بسته 75 گرمی پودر کرم شانتی یا پودر خامه
(نصف بسته را با مواد کرمی پخته شده مخلوط کنید و نصف باقی مانده را با نصف فنجان شیر سرد و همزن برقی بزنید تا مثل خامه قنادی فرم گرفته شود و برای داخل رولت استفاده کنید)
کلا جایگزین پودر کرم شانتی میتوانید از خامه قنادی فرم گرفته استفاده کنید (خامه قنادی را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد)
طرز تهیه مواد کرمی🔻
همه موادبه غیر از وانیل و پودر کرم شانتی را داخل قابلمه بریزید و مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید و مدام هم بزنید تا بپزد و قوام بگرید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_ارده_گردو
شیر ولرم 1/2 پیمانه
خمیر مایه فوری 1 قاشق غذاخوری سرپُر
شکر 3 قاشق غذاخوری
ماست 1/4 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
نمک 1/4 قاشق چایخوری
آرد به میزان لازم(حدود 2/5 تا 3 پیمانه)
میزان آرد تقریبی هست و بسته به جنس آرد و درشتی و ریزی تخم مرغ متغیر هست
ارده 3 تا 4 قاشق غذاخوری پر(میزان ارده به سلیقه شما بستگی داره)
گردو،شکر و عسل به میزان دلخواه
همه مواد را از 1 ساعت قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند.
شیر ولرم+1قاشق مرباخوری از شکر+خمیر مایه را با هم مخلوط و روی ظرف را بپوشانید و 5 دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه عمل بیاید.
تخم مرغ+بقیه شکر+ماست+روغن مایع+نمک را مخلوط کرده و خمیر مایه عمل آمده را اضافه کنید.
به تدریج آرد را اضافه کنید
برای بهبود بافت نان حتما آرد را از قبل 3 بار الک کنید.
تا حدی آرد اضافه کنید که خمیر در کاسه جمع شود.در این مرحله خمیر کاملا چسبنده است و خیلی به دست میچسبد.
روی سطح کار کمی آرد بپاشید و خمیر را به سطح کار منتقل کرده و حدود 10 دقیقه ورز دهید.
در این فاصله اگر خمیر حین ورز دادن زیاد چسبنده بود کم کم آرد اضافه و به ورز دادن ادامه دهید.
تا جایی که خمیر ضمن اینکه کاملا لطیف است ولی دیگر به دست نچسبد.
اگر زیاد آرد اضافه کنید خمیر خشک و سنگین شده و نان حاصله خشک و سفت میشود.
خمیر آماده را در کاسه چرب قرار داده و روی آن یک +ایجاد کنید .
روی کاسه را با سلفون بپوشانید و برای 1 و نیم تا 2 ساعت در جای گرم استراحت دهید تا حجم خمیر 2 برابر شود.
سپس با مشت پف خمیر را بخوابانید.
روی سطح کار کمی آرد بپاشید و خمیر را به شکل مستطیل به ضخامت نیم سانت پهن کنید.
روی خمیر ارده بمالید.شکر بپاشید(من از عسل استفاده کردم)و گردوی نگینی بریزید.
مطابق ویدئو خمیر را فرم دهید.
در قالب گرد 25 سانت که کف آن را کاغذ روغنی انداخته و چرب کردید قرار دهید.
روی خمیر را بپوشانید و 1 ساعت دیگر استراحت دهید تا حجم خمیر 2 برابر شود.
سپس با مخلوط زرده تخم مرغ+کمی زعفران+1 قاشق مرباخوری خامه صبحانه رومال کرده
فر را از قبل روشن کنید تا گرم شود
در فر 180 درجه به مدت 30 دقیقه بپزید.
کف فر حتما یک ظرف آب جوش قرار دهید تا ضمن پخت لطافت نان حفظ شود
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شکلات_نارگیلی
پودر نارگیل ترجیحا درشت 1 و 3/4 لیوان
شیر عسلی میزان شیر عسلی رو نمیشه دقیق گفت،بسته به غلیظ یا رقیق بودن شیر عسلی میزان مصرفی اون میتونه تغییر کنه.
من از شیر عسلی که خودم درست کردم استفاده کردم و تقریبا همه میزان شیر عسلی برای این دستور استفاده شد.
شکلات برای کاور حدود 150 تا 200 گرم
میزان تلخی یا شیرینی شکلات به ذائقه شما بستگی داره...من از شکلات 65 درصد برای کاور این شکلات استفاده کردم
پودر وانیل کمی
پودر نارگیل را در ظرفی بریزید و شیر عسلی را به تدریج به اون اضافه کنید تا به صورت خمیر لطیفی دربیاد.
سپس مقداری وانیل اضافه و مخلوط کنید.
کف ظرف مستطیلی را دو لایه کیسه فریزر بیندازید.
مواد خمیر نارگیلی را در ظرف پهن کنید و سپس ظرف را در یخچال قرار دهید تا خمیر سفت شده و خودش را بگیرد.
سپس دور تا دور خمیر را با نوک کارد از ظرف جدا کرده به کمک کیسه فریز خمیر را از ظرف خارج و به اندازه دلخواه برش بزنید.
شکلات را خرد کرده به ازای هر 100 گرم شکلات حدود 1 قاشق غذاخوری روغن مایع به آن اضافه و روی بخار کتری ذوب کنید.
سپس ابتدا کف خمیر نارگیلی برش خورده را در شکلات مذاب فرو برده و روی کاغذ روغنی قرار دهید تا خودش را بگیرید.
در پایان سطح روی خمیر نارگیلی را با شکلات مذاب کاور کنید.
کنی صبر کنید تا کاور شکلاتی ببندد.
در پایان بنا به سلیقه خود با مقداری شکلات مذاب روی شکلات نارگیلی را تزئین کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_سبوسدار
خمیرمایه فوری 2قاشق غذاخوری استاندارد
من از خمیرمایه مارک رضوی استفاده میکنم
خمیرمایه فوری رو از لوازم قنادیها میتونید تهیه کنید
شکر 1قاشق چایخوری استاندارد
نمک 1قاشق چایخوری استاندارد
روغن 2قاشق غذاخوری
پودر سبوس گندم 100 گرم حدود 1 و 1/3 پیمانه
سبوس گندم رو از سوپر مارکتها میتونید تهیه کنید
آرد سفید شیرینی پزی(آرد سه صفر) 500 گرم
آب ولرم به میزان لازم
آرد را سه مرتبه الک کنید.
سبوس گندم را به آرد اضافه و مخلوط کنید.
خمیرمایه فوری+نصف لیوان آب ولرم+شکر را مخلوط و روی ظرف را بپوشانید و صبر کنید تا خمیر مایه عمل بیاید.
خمیرمایه عمل آمده و روغن مایع را به مخلوط آرد و سبوس اضافه کنید.
نمک را در کمی آب ولرم حل و اضافه کنید.
سپس به تدریج آب ولرم را اضافه کنید و با قاشق چوبی هم بزنید تا خمیر جمع شود.
سپس خمیر را به مدت 10 دقیقه کاملا ورز دهید تا لطیف شود.
خمیر نهایی باید لطیف بوده ولی به دست نچسبد.
خمیر را در کاسه ای که کمی چرب کردید قرار داده روی کاسه را بپوشانید و 1 ساعت در جای گرمی استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود.
کف قالب یا سینی مورد نظر را چرب کنید و سبوس بپاشید.
پف خمیر را بگیرید و از خمیر چانه بگیرید.
خمیر را با فاصله در سینی قرار دهید.
روی چانه ها را با نایلون چرب بپوشانید و 20 دقیقه دیگر در جای گرم استراحت دهید تا چانه ها دوباره حجیم شوند.
فر را با دمای 180 درجه روشن کنید و ظرف آب جوش کف فر قرار دهید تا فضای داخل فر کاملا گرم و مرطوب شود.
بعد از 20 دقیقه استراحت دوم،نایلون چرب را از روی چانه ها بردارید و روی هر کدام را با مقداری روغن رومال کنید و کمی به دلخواه کنجد بپاشید
سپس سینی محتوی چانه ها را در فر قرار دهید به مدت 30 دقیقه تا نانها خوب بپزند.
برای تست پخت نان از خلال دندان استفاده کنید هر زمان تمیزخارج شد سعنی نان پخته...
در صورت نیاز برای خوشرنگ شدن روی نانها چند لحظه گریل فر را روشن کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای ۴ نفر🔻
روغن: ۴ قاشق غذاخوری
پیاز: ۴ عدد بزرگ (به صورت ریز خورد شود)
سینه مرغ: ۸۰۰ گرم
ادویه کاری: ۲ قاشق چایخوری
نمک: ۱/۵ قاشق چایخوری
آبجوش: ۲ لیوان
برای سس یلدا🔻
آب انار تازه: ۱ فنجان
رب انار (با مزه دلخواه): ۲ قاشق غذاخوری
دون انار: ۱ عدد بزرگ (یا ۲ عدد کوچک)
(به غلظت نهایی سس توی فیلم دقت کنید)
#شب_یلدا
کته ایرانی🔻
به ازای هر نفر ۱ پیمانه برنج و ۱/۵ پیمانه آب. به همراه نمک و روغن.
⏰در تهیه خورشت، پیاز رو به خوبی سرخ کنید، مرغ رو اضافه کنید، هر وقت رنگش عوض شد، ادویه رو بزنید و ۷-۸ دقیق سرخ کنید. ۲ لیوان آب جوش بریزید و ۹۰ دقیقه روی حرارت کم بپزید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم برای 21 کتلت🔻
1 کیلو گوشت چرخ کرده
2 عدد پیاز رنده شده
1_2 عدد سیبزمینی رنده شده
4 عدد تخم مرغ
2 ق غ آردسمولینا یا آرد ذرت
3 ق غ آرد
100تا 150 گرم پنیر
نمک
فلفل
طرز تهیه🔻
در یک کاسه گوشت، پیاز و سیب زمینی رنده شده ، تخم مرغ،آرد سمولینا، نمک، فلفل و آرد را بریزید و همگی را خوب مخلوط تا کامل با هم ترکیب شوند ،پنیر را به شکل تکه های مکعبی برش بزنیدمقداری از مواد گوشتی روبردارید و یک تکه از پنیر را وسط مواد گوشت گذاشته و شکل دهید،روغن را در ماهیتابه ریخته و گرم کنید و کتلت ها را در روغن داغ سرخ کنیدبا سس دلخواهتون سرو کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#رانی_پرتقالی
آب پرتقال 2 لیوان
آب 3 لیوان
شکر 3 لیوان
تکه های پرتقال به میزان لازم
اسانس پرتقال و رنگ خوراکی نارنجی به میزان لازم
آب و شکر را در قابلمه روی حرارت بالا قرار دهید تا به مرحله جوش برسد. سپس حرارت را کم کنید و به مدت 35 دقیقه بجوشانید. سپس آب پرتقال را اضافه کنید و زمان دهید تا دوباره به جوش آید. تکه های پرتقال را درون تنظیف نازکی بپیچانید و بعد از به جوش آمدن آب پرتقال به درون قابلمه اضافه کنید.
حرارت را کم کرده و به مدت 35 دقیقه دیگر روی حرارت نگه دارید. سپس تنظیف را از قابلمه خارج کنید. تنظیف را وقتی سرد شد فشار دهید و این عصاره را هم به شربت اضافه کنید. صبر کنید تا شربت کامل خنک شود و سپس درون یخچال قرار دهید. “شربت پرتقال خانگی”، یکی از سالم ترین و خوشمزه ترین شربت های مخصوص تابستان است.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تاس_کباب
مواد برای ۳ نفر
۳ تیکه مرغ
۱ عدد کدو(اختیاری)
۳ عدد گوجه فرنگی
۲ عدد سیب زمینی
۱ عدد هویج درشت
کدو ۱ عدد
آلو بخارا ۱۰ دونه (اضافه و یا کم کردن سبزیجات اختیاریه)
میتونید کرفس، بادمجان، گل کلم، کلم بروکلی و هر چیز دیگه ای اضافه کنید.
برای چاشنی از مواد زیر استفاده کردم👇
آب ۱ لیوان (مواد بالا در حین پخت هم آب پس میدن، همین ۱ لیوان آب کافیه)
نمک و فلفل سیاه و (زردچوبه ۱ ق م) ب میزان لازم
زعفران دمکرده غلیظ ۳ قاشق
آبغوره حدودا یک سوم لیوان
روغن ۲ ق غ
مواد بالا رو ترکیب میکنیم و کنار میزاریم. ابتدا مرغ رو کف ظرف میچینیم بعد مواد رو به ترتیب سفتی و زمان پخت ردیف ردیف روی مرغ میچینیم. بین هر لایه هم نمک و چاشنی ای ک اماده کردیم میریزیم. من اول هویج بعد سیب زمینی بعد پیاز بعد کدو گوجه و در آخر ده دونه آلو بخارا چیدم و در ظرف رو گرفتم و ب مدت حدودا یک ساعت و نیم تا دو ساعت روی حرارت ملایم گذاشتم تا مواد با بخار کاملا پخته بشه و جا بیفتن. خیلی خوشمزه و راحته حتما درست کنید و لذت ببرید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوفته مرغ😋
مواد لازم🔻
🥠سینه مرغ ریز خرد شده یا چرخ شده ۳۰۰ گرم
🍥ماست ۳ ق غ
🥡آرد ۳ ق غ
🧀پنیر چدار یا پیتزا ۱۰۰ گرم
🥚تخم مرغ ۱ عدد
🌿شوید خرد شده به مقدار لازم
🧂نمک ۱ ق چ
🥄پودر آویشن، فلفل چیلی یا قرمز ، فلفل سیاه هر کدام نصف ق چ
🔸ادویه ها به دلخواه شماست.
🔸همه ی مواد رو با هم مخلوط کرده، تابه مورد نظرتون رو چرب کنید و مقداری از مواد رو با قاشق توی تابه بریزین و روی حرارت کم اجازه بدین بپزه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸صبح زیبـاتون بخیر
💖امـیدوارم توشه
🌸امروزتون پُر باشه
💖از سلامتی، نشاط
🌸دل خـوشی
💖عاقبت بخیری
🌸عـشق و مـحبت
💖وخوشبختی و شـادی
🌸شروع صبحتون پُر برکت
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای درست کردن این خوشمزه دو تا پیاز رو نگینی خورد کردم و داخل قابلمه زودپز ریختم و بعد بهش روغن اضافه کردم و یکم تفتش دادم بعد گردن گوشت گوسفند رو بهش اضافه کردم و آروم تفتش دادم و بعد برگردوندم تا دو طرفش خوب تفت بخوره، موقع تفت هم یکم زردچوبه بهش اضافه کردم تا بوش خوب آزاد بشه😋 بعد یکم زعفران غلیظ دم شده ،چندتا چوب دارچین و چند لیوان آب جوش بهش اضافه کردند و دَر زودپز رو بستم، شما اگر زودپز ندارید و اگر وقت دارین میتونین داخل قابلمه بریزید و چند ساعت(حدود سه تا 4 ساعت) بگذارید تا خوب بپزه. اواسط پخت ،در زودپز را مجدد بعد از یکم خنک شدن باز کردم و 2 قاشق رب رو حسابی با روغن تفت دادم و بهش اضافه کردم، خب حالا تو این مرحله وقت اضافه کردن نمک و فلفله چون گوشتمون تقریباً دیگه پخته ،که متاسفانه من فراموش کردم داخل فیلم نمک و فلفل رو نشون بدم ولی حتما بهش نمک اضافه کنید و بچشید که ببینید نمکش خوبه یا نه. حالا مجدد یکم زعفرون دم شده بهش اضافه کنید و در زودپز رو ببندید تا حسابی روغن بندازه و جا بیفته و یه کوچولو آب داشته باشد نه خیلی. در آخر هم که خوب جا افتاد امتحان کنید که گوشتش خوب پخته باشه و داخل ظرف بکشید و با هر چیزی که دوست دارید تزیین کنید و با باقالی پلو یا برنج ساده نوش جان کنید.
⬅️⬅️⬅️من ماهیچه گوسفند رو هم به همین صورت میپزم فقط گوشتش یکم دیر پز تره.
⬅️⬅️چند حبه سیرم میتونید داخل آبش بندازید طعم و عطرشو بی نظیر میکنه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کباب_دیگی
کباب دیگی اگه مهمون داشتید میخواید دو نوع خورش درست کنید گزینه خوبیه امتحان کنید طعمش عالیه بخصوص با کته نرم و سبزی خوردن 😉
عزیزان مقداری که میگم واسه پنچ نفره
گوشت چرخ کرده مخلوط گوساله وگوسفندی 400 گرم
پیاز دو عدد متوسطه رنده شده واب گرفته شده(رنده ریز )
نمک +فلفل سیاه+فلفل قرمز+زردچوبه
همه رو با هم مخلوط میکنیم وبا دست حسابی ورز میدیم چند دفعه بلند کرده ومحکم میکوبیم تو کاسه تا انسجام پیدا کنه ومیزاریم یخچال تا خودشو بگیره(یک الی دو ساعت )
یک قاشق روغن تو ماهی تابه نچسپ بریزید ودو طرف کبابها رو سرخ کنید
مواد لازم برای سس
پیاز یک عدد
سیر دوسه حبه(اختیاریه)
گوجه فرنگی پنج عدد
نمک وفلفل وکمی زردچوبه گوجه فرنگی رنده کنید واز صافی رد کنید تا تخمای گوجه فرنگی وارد غذا نشه اختیاریه دوست دارید فقط رنده کنید
یک عدد پیاز رو ریز خرد وتفت میدهیم دوسه حبه سیر رنده شده (این قسمت رو یادم رفته ادیت کنم)وگوجه فرنگی رو اضافه میکنیم تا سرخ بشه وقتی سرخ شد یک قاشق رب فلفل و زردچوبه اضافه کرده وتفت میدیم ،آب جوش یا ولرم می ریزیم تا سس رقیقی بدست بیاد وقتی سس جوش اومد کبابها وچند قاچ وگوجه فرنگی بهش اضافه میکنیم ودرشو میزارم با شعله ملایم بپره حدود 20 الی 25 دقیقه زمان میخواید البته بستگی داره شما چقدر آب میریزید نباید سسش زیاد رقیق وابکی باشه
عزیزان آگه گوجه فرنگی رنده شده، رو از صافی رد کنید رنگ وروش عالی میشه
میشه گوجه فرنگی رو حذف کنید فقط رب بزنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8 عدد گوجه رنده شده درشت+ دو حبه سیر ودویست گرم ریحون(من ریحون نداشتم جاش از یکم فلفل دلمه استفاده کردم😋) درشت خرد شده رو بزارید تا بجوشه و آبش کمی کشیده بشه.دوقاشق روغن بریزید.300 گرم قارچ رو بزارید ابش کشیده بشه یک قاشق آبلیمو بریزید تا رنگ قارچ سفید بمونه دوقاشق روغن بریزید کمی تفت بدیدبعد به گوجه های درحال پخت اصافه کنید.نمک و فلفل و آویشن و زنجبیل و دو قاشق ابلیمو اضافه کنید.بعد از اینکه غلیظ شد خاموش کنید
200 گرم گوشت چرخ شده رو با یک عدد پیاز رنده شده و دو قاشق جعفری و ریحون خرد شده مقداری آویشن نمک و فلفل وکمی پودر گشنیز کاملا ورز بدید من یک حبه سیر هم روی گوشت رنده کردم چون طعم بسیار خوبی رو به گوشت میده ، داخل تابه کمی روغن بریزید و گوشت مزه دار شده رو بشکل قلقلی های کوچک فرم بدید و سرخ کنید اولش کمی آب میندازه نگران نشید بزارید آبش کشیده بشه.ازاین سسی که اماده کردیم سه قاشق روی گوشت بریزید تا کمی با سس بپزه ومزه دار بشه.درِ تابه رو بزارید و شعله رو روی کم کم تنظیم کنید .
داخل قابلمه آب بریزید و یک قاشق نمک و کمی زردچوبه بریزید، وقتی جوش اومد پاستا ها رو داخلش بریزید تا کاملا بپزه. (چون نمیخوایم دم کنیم) یک دونه ازش بردارید وبخورید اگه مغز خام نداشت آماده هست.آبکش کنید و سس گوجه ای که آماده کردین با این پاستا مخلوط کنید.تا مواد بخورد پاستا بره.داخل ظرف بکشید بعد قلقلی هارو روش بریزید.
اگه تمایل داشتید کمی پنیر پارمزان روش بریزید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
شکر :150 گرم یا 3/4پیمانه
روغن: 150 میلی لیتر یا 3/4پیمانه
شیر: 150 میلی لیتر یا 3/4پیمانه
شکر :1 ق غ
بکین پودر: نصف ق غ
پودر کاکائو: 2ق غ
آرد: 180 گرم یا یک ونیم پیمانه
تخم مرغ درشت: 3عدد
مواد روی کیک🔻
انار: یک عدد
خامه قنادی یا کرم وانیلی یا کرم پنیری :به مقدار لازم برای روی کیک
برای ژله روی کیک میتونید مثل فیلم با اب میوه وژلاتین درست کنید ویا از پودر ژله استفاده کنید
ژله انار: یا طعم دلخواه یک بسته
یا
آب میوه 2 لیوان
ژلاتین 30 گرم
طرز تهیه🔻
تخم مرغ وشکر ووانیل با همزن مخلوط کنید تا کاملا کرم وحجمش بیشتر شود
شیر وروغن بهش اضاف کنید و2تا 3 دقیقه مخلوط کنید
آرد وبکین پودر وپودر کاکائو الک کنید وبه مواد اضاف کنید ودر اخر با همزن در حد مخلوط شدن همه مواد هم بزنید خیلی طولانی نشه
مواد در قالب بریزید ودر فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 25 تا 35 دقیقه قرار دهید
بعد از 25 دقیقه با خلال دندون چک کنید
بعد از پخت بزارید تو فر بمونه تا کاملا سرد بشه.
خامه قنادی را فرم دهید وژله را اماده کنید
اگر از ژله اماده استفاده میکنید که درست کردنش همه بلدید
اگر با آب میوه درست میکنید اگر لازم بود چند قاشق شکر اضاف کنید
آب میوه وژلاتین با هم مخلوط کنید وروی حرارت کم بزاریدومرتب هم بزنید تا به نقطه جوش برسه وبعد از جوشیدن از روی حرارت بردارید وبزارید تا کاملا سرد شود.
بعد از سردشدن کیک برای تزیین باید از قالب رینگی یا کمربندی استفاده کنید ویا کیک را در ظرف شیشه ایی بزارید وتزیین کنید.
روی کیک را با شیر سرد کاملا خیس کنید مخصوصا کناره های کیک را خوب شیر بریزید
وروی کیک خامه بریزید به جای خامه میتونید از هر نوع کرم وانیلی دلخواه استفاده کنید روی خامه انار بریزید ودر یخچال بزارید ونیم ساعت بعد ژله آماده که کاملا سرد شده به آرامی روی خامه بریزید ودر یخچال بزارید بهتره 4تا 6 ساعت در یخچال بمونه وبعد از قالب خارج کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛