7.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سالاد انار😋
#یلدا
مواد این سالاد🔻
🔶️کلم قرمز متوسط ریز خورد شده
🔶️۲ عدد اَنار
🔶️۱ عدد هویج رنده شده
🔶️کرفس
🔶️سس مایونز
🔶️خردل،نمک،فلفل قرمز خشک،آویشن
🔶️آبلیمو
🔶️ریحان خشک
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
10.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
﷽ فیلم طرز تهیه کامل پنکیک 👆🏻👆🏻👆🏻
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽فیلم تزیین کیک با ژله بریلو و گاناش👆🏻👆🏻
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#پودینگ_سه_رنگ بدون فر🤩💞
150 گرم کره یا مارگارین
یک لیتر و یک لیوان شیر
1 و نیم لیوان آرد شیرینی پزی
1 لیوان شکر
1 ق چ وانیل(داخل فیلم مشخص نیست ولی ریختم)
2 بسته شکلات تخته ای 80 گرمی
1 ق غ پودر کاکاعو
ابتدا کره رو ذوب کنین و سپس آرد دوبار الک شده رو اضافه و خوب تفت بدین تا بوی خامی آرد گرفته شه، و بعد شیر و شکر رو بریزین و روی حرارت کم مدام هم بزنین تا کاملا یکدست شه و بعد وانیل رو ریخته( حتما موادتون صاف و یکدست باشه اگه نشد با همزن بزنید)و بعد درون قالب ،کاغذ روغنی بیاندازید و یک سوم موادو بریزین و داخل یخچال بذارین وبه بقیه مواد یک بسته شکلات خورد شده رو اضافه کنین و روی حرارت هم بزنید تا ذوب شه و موادتونو داخل قالب بریزین و دوباره در یخچال قرار بدین و به باقیمانده پودینگ 1 بسته شکلات و 1 ق غ پودر کاکاعو اضافه و روش روبا سلفون یا نایلون بپوشانید و داخل یخچال بذارین تا ببنده سپس کاغذ روغنی رو نواری برش بزنید و روی کیک بذارین و با پودر کاکاعو و پودر پسته تزیین کنین🤩❤️
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ژله_ویترینی
مواد لازم :: ژله آلوئه ورا ب میزان من سه بسته استفاده کردم
میوه یا کمپوت میوه( هر میوه ای که دوست داشتین، من از خود میوه ها استفاده کردم،موز ،انار،کیوی و نارنگی استفاده کردم)
قالب ژله من فلزی و گنایش6 لیوان آب رو داشت (این همون قالب کیک هویج پرتقالیمه ک پنج پره )
هر بسته ژله آلوورا رو با دو لیوان آب جوش حل میکنیم (من هیچ وقت آب سرد نمیریزم چون ژله ی کم کدر میشه و زیاد شفاف نیست) میذاریم تا خنک شه.
من قالبم رو کمی چرب کردم توش اب ریختم و آب اضافه رو خالی کردم،نیم ساعت گزاشتم فریزر ،
ته قالب رو به ضخامت یک سانتی متر از مایع ژله میریزیم و میذاریم یخچال تا نیم بند شه(اینکار برای اینه، میوها ب کف قالب نچسبن).
بعد بیرون میاریم و هر گوشه قالب رو ی لایه از میوه ها میچینیم، سعی کنید میوها ب دیواره قالب نچسبن و کمی فاصله داشته باشن،وگرنه موقع خارج کردن ظاهر جالبی ندارن،
قالب ک با میوه پره شد،
با قاشق کمی از ژله الوورا روی میوه ها ریخته و داخل یخچال میذاریم تا کمی خودشو بگیره و میوه ها ثابت ش.
دو بار این کار رو انجام میدیم تا قالب پر شه. من شب تا صب میزارم یخچال
بعد بیرون میاریم.
من بیشتر طعم موز و کیوی و انارو دوس داشتم تو ژله😋
من کیوی هارو با 1/4 آب و دو قاشق شکر 10 دقیقه جوشوندم تا حالت اسیدیش خنثی شه و یک قطره رنگ خوراکی سبز بهش اضافه کردم تا خوشرنگ باشه،
ولی اگه کیوی ها کاملا رسیده و نرمه نیاز ب اینکار نیست و ژله میبنده
ی نکته دیگه موزو از قبل برش نزنید ک سیاه نشه، و همینطور پرتقال ک تلخ نشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#ژله_ویترینی
مواد لازم :: ژله آلوئه ورا ب میزان من سه بسته استفاده کردم
میوه یا کمپوت میوه( هر میوه ای که دوست داشتین، من از خود میوه ها استفاده کردم،موز ،انار،کیوی و نارنگی استفاده کردم)
قالب ژله من فلزی و گنایش6 لیوان آب رو داشت (این همون قالب کیک هویج پرتقالیمه ک پنج پره )
هر بسته ژله آلوورا رو با دو لیوان آب جوش حل میکنیم (من هیچ وقت آب سرد نمیریزم چون ژله ی کم کدر میشه و زیاد شفاف نیست) میذاریم تا خنک شه.
من قالبم رو کمی چرب کردم توش اب ریختم و آب اضافه رو خالی کردم،نیم ساعت گزاشتم فریزر ،
ته قالب رو به ضخامت یک سانتی متر از مایع ژله میریزیم و میذاریم یخچال تا نیم بند شه(اینکار برای اینه، میوها ب کف قالب نچسبن).
بعد بیرون میاریم و هر گوشه قالب رو ی لایه از میوه ها میچینیم، سعی کنید میوها ب دیواره قالب نچسبن و کمی فاصله داشته باشن،وگرنه موقع خارج کردن ظاهر جالبی ندارن،
قالب ک با میوه پره شد،
با قاشق کمی از ژله الوورا روی میوه ها ریخته و داخل یخچال میذاریم تا کمی خودشو بگیره و میوه ها ثابت ش.
دو بار این کار رو انجام میدیم تا قالب پر شه. من شب تا صب میزارم یخچال
بعد بیرون میاریم.
من بیشتر طعم موز و کیوی و انارو دوس داشتم تو ژله😋
من کیوی هارو با 1/4 آب و دو قاشق شکر 10 دقیقه جوشوندم تا حالت اسیدیش خنثی شه و یک قطره رنگ خوراکی سبز بهش اضافه کردم تا خوشرنگ باشه،
ولی اگه کیوی ها کاملا رسیده و نرمه نیاز ب اینکار نیست و ژله میبنده
ی نکته دیگه موزو از قبل برش نزنید ک سیاه نشه، و همینطور پرتقال ک تلخ نشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#قیمه_سیب_زمینی
دوستان اول چند نکته بگم که اگه رعایت کنید بهترین قیمه رو درست میکنید
من برای هر نفر یه مشت لپه استفاده میکنم که بعد پاک کردن حدود یک ساعت خیس میکنم. دوم اینکه من تلخی لیمو عمانی رو میگیرم وبعد مصرف میکنم، به این صورت که با چنگال لیمو عمانی ها رو سوراخ میکنم ودر یک کاسه ميزارم وآب اضافه میکنم ومیزارم یکساعتی بمونه و بعد این کار رو دوبار تکرار میکنم وبعد استفاده میکنم.
طرز تهیه :
ابتدا یه پیاز بزرگ رو ریز خرد کنید و توی روغن تفت بدید تا پیاز کمی طلایی وسبک بشه، بعد کمی نمک وفلفل وزردچوبه اضافه کنید تا بوی ادویه بلند بشه ، گوشت گوسفندی حدود 300گرم را اضافه وباز تفت بدید، یک قاشق رب گوجه ویک تکه چوب دارچین وکمی تفت بدین در این مرحله رب که رنگش باز شد پوره سه تا چهار تا گوجه را اضافه کنید تا اب گوجه خوب کشیده بشه خیلی مهمه توی طعم قیمه بعد حدود سه لیوان ابجوش ریخته وبزارید گوشت نیم پز بشه بعد لپه خیس خورده رو در تابه با کمی روغن تفت داد وکمی زعفران هم اضافه کنید تا بوی خامی لپه گرفته شود وبه همراه لیمو عمانی به گوشت نیم پز اضافه کنید و بزارید تا گوشت و لپه کاملا پخته شود و خورشت با حرارت کم جا بیفتد ودر آخر با خلال چیپسی سرخ شده تزیین کنید. میتونید در چند دقیقه اخر کمی زعفران وگلاب وکمی آبلیمو اضافه کنید که من فقط آبلیمو اضافه کردم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خورش مرغ
خورش مرغ با پوره گوجه فرنگی بسیار خوش مزه 😉 اگه دوست داشتید با برنج سرو کنید غلظت سس به همین غلظتی باشه که تو فیلمه اگه دوست داشتید با نون وسبزی سرو کنید کمی رقیقتر باشه اگه با نون سرو میکنید هنگامی تکه های مرغ به سس اضافه میکنید چند قاچ سیب زمینی هم اضافه کنید تا باهاش بپزه خیلی خوشمزس
تکه مرغ به اندازه تعداد نفرات این مقدار واسه پنج الی شش نفره
تکه مرغ پنج تکه
گوجه فرنگی رسیده یک کیلو
رب یک قاشق غذاخوری
کره حدود50 گرم
پیاز دو عدد( یک دونه خام با مرغ پخته میشه یک دونه رنده وسرخ میکنیم )
سیر دوحبه
نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه و زعفران دم کرده به میزان لازم
آبغوره یا آب لیمو در صورت نیاز
من همیشه قبل از اینکه مرغ رو فریزیر بزارم چند ساعتی تو اب ونمک میزارم سپس خوب میشورم ومیزارم ابش کاملا بره وبسته بندی میکنم
از فریزیر که در آوردم یخ زدای که شد همراه آب میزارم رو گاز تا کفش بالا بیاد اما جوش نزنه آبشو دور میریزیم دوباره خوب میشورم و آماده پخته، این روش مرغ اصلا بو نمیده
تکه های مرغ رو با پیاز چهار قاچ نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز وکمی زردچوبه ونمک میزاریم بپزه نزارید زیادی بپزه که گوشت واستخوان از هم جدا بشه .
مرغ که پخت از آب خارج کرده
تکه ای کره رو ذوب کرده وتکه های مرغ رو همراه زعفران دم کرده باهاش سرخ میکنیم
مرغ سرخ شده رو از ماهی تابه خارج کرده تو همون ماهی تابه یک عدد پیاز رنده شده میریزیم وتفت میریم یک دو عدد سیر رنده کیک قاشق رب هم باهاش تفت میدیم پوره گوجه فرنگی رو اضافه کرده درشو میزاریم تا سرخ بشه وبه روغن بیفته،سپس آب مرغ رو اضافه ومیزاریم سس به جوش بیاد تکه های مرغ رو به ارومی تو سس میزاریم شعله رو کم میکنیم تا سس غلیظ بشه اگه دوست دارید ترش مزه باشه اواخر پخت کمی ابغوره یا آب لیمو بزنید من گوجه فرنگیم ترش مزه بود هیچی نزدم ده دقیقه آخر چند عدد گوجه گیلاسی اضافه کردم
پوره گوجه فرنگی:
گوجه فرنگی رو خوب نشسته با رنده ریز رنده کنید واز صافی رد کنید تا تخماش ازش جدا بشه خیلیا فقط رنده میکنن واز صافی رد نمیکنن به نظر من تخماش جدا بشه خورش مجلسی تره
طعم کره دوست ندارید از روغن استفاده کنید
یا نصف نصف استفاده کنید
سیر اختیاریه دوست ندارید نریزی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛