#کوفته_بادمجان_ترکی
مواد لازم:
3 عدد بادمجان
500 گرم(نیم کیلو) گوشت چرخی
2تا3 قاشق غذاخوری پودر سوخاری
2 حبه سیر
فلفل سیاه و نمک به مقدارلازم
مواد سس:
1/5 لیوان آب
1 قاشق غذاخوری رب گوجه
برای رومال:
فلفل سبز
گوجه فرنگی
طرز تهیه:
ابتدا بادمجان ها رابه شکل نشون داده شده پوست بکنیدوبرش بزنید.
وبعد در روغن سرخ کنید.مواظب باشید برش بادمجونا ازهم جدا نشه. (میتونید بادمجون ها رو سرخ نکرده هم درست کنید ولی سرخ کرده طعم بهتری داره). برای درست کردن کوفته قلقلی تمام مواد کوفته رو خوب مخلوط ورز بدین .
از کوفته قلقلی ریز که درست کردین بردارید ودر مابین برش های بادمجون سرخ شده بزارید.
بادمجونا رو داخل سینی فر گذاشته و روی بادمجونا گوجه فرنگی و تکه های فلفل دلمه ای ریخته ودرآخر رب گوجه را در کمی آب حل و روی بادمجونا بریزید.
روی ظرف را کاغذ روغنی گذاشته(کمی کاغذ رو خیس کنید) و در فرازقبل گرم شده بادمای 200 درجه به مدت 20 دقیقه گذاشته تا پخته شود. بعد پخت کاغذ روغنی رابردارید تا روی بادمجونا هم برشته شود.
(میتونید از گریل استفاده کنید)😋🤗🤗
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سوپ_نودل
طرز تهیه :
برای 3 نفر
مرغ چند تکه
هویج 1 عدد متوسط
نخود فرنگی 2 ق غ
جوپرک 3 ق غ
پیاز 1 عدد
جعفری 3 ق غ
نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه به میزان لازم
نودالیت مرغ 1 بسته
یه پیاز رو خرد کردم و کمی تفت دادم و مرغ رو اضافه کردم و کمی نمک و زردچوبه و فلفل ریختم و تفت دادم و رب گوجه رو هم اضافه کردم و بعد از کمی تفت آب اضافه کردم و گذاشتم مرغ بپزه .
هویج رو رنده کردم و وقتی مرغ نیم مز شد داخلش ریختم .
من از مرغ استخوان دار استفاده کردم و بعد از پخت مرغ استخوان هاش رو دراوردم و گوشت رو تکه تکه کردم و دوباره داخل قابلمه ریختم .
جوپرک رو هم اضافه کردم و نخودفرنگی رو هم ریختم . بعد یه ربع نودالیت رو همراه چاشنی داخل بسته اش و همچنین کمی جعفری اضافه کردم .
بعد ریختن نودالیت 7 الی 8 دقیقه برای پخت کافیه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#بادمجان_پلو
برای 3 نفر
بادمجان 3 عدد(حدودا نیم کیلو)
برنج 3 پیمانه
گوشت چرخ کرده 150 گرم
پیاز 1 عدد
سیر 2 حبه
گوجه فرنگی 2 عدد
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
برنج رو شستم و با کمی نمک خیس کردم .
بادمجون ها رو پوست کندم من به حالت شیاردار پوست کندم طرح دار بشه و توی پلو خوشگل تر نشون داده بشه . بعد حلقه ای خرد کردم مقداری نمک پاشیدم و گذاشتم کمی موند . می تونید داخل آب نمک قرار بدین .
بعد داخل تابه مقداری روغن ریختم و سرخ کردم . در تابه رو هم می تونید بزارید تا روعن کمتری استفاده کنید .
پیاز رو خلالی کردم و با روعن تفت دادم و سیر خرد شده رو اصافه کردم و بعد گوشت چرخ کرده رو اصافه کردم و تفت دادم و بعد از اون نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه ریختم و بعد کمی تفت از حرارت برداشتم .
گوجه ها رو هم حلقه ای کردم و کمی سرخ کردم .
برنج رو داخل آب جوش ریختم و وقتی نیم پز شد آبکش کردم .
کف قابلمه ته دیگه دلخواه تون رو قرار بدین من از سیب زمینی استفاده کردم و مقداری برنج رو ریختم و بعد روش بادمجون و گوجه و بعد مواد گوشتی رو ریختم و بعد دوباره باز برنج و بادمجون و گوجه و مواد گوشتی . لا به لا پلو این مواد رو ریختم و بعد دم کنی قرار دادم و روی حرارت ملایم رو به کم قرار دادم تا دم بکشه .
توجه کنید برنج رو کمی زنده آبکش کنید چون بادمجون و گوجه وقتی لای پلو میرن آب می اندازن و برنجتون شفته و نرم نشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کوفته ترکی
مواد لازم(برای 5-6 نفر):
برای کوفته:
بلغور کوفته ای3.5 لیوان (بلغور گندم ریز)
آب گرم2 لیوان
آرد نصف لیوان
رب گوجه فرنگی1 ق غ
تخم مرغ1 عدد
فلفل سیاه
فلفل قرمز
نمک
نعناع
در مرحله ورز دادن آب گرم1 لیوان
برای سس:
روغن مایع1 استکان(استکان کمرباریک ترک )
رب گوجه فرنگی2 ق غ
سیر1 حبه
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز پرک شده
آب نصف لیوان
برای روش:
ماست سیردار1 کاسه
طرز تهیه:
بلغور را با آب داغ خیس کنید در آن را ببندید 10 دقیقه صبر کنید. آرد ، رب ، تخم مرغ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز ، نمک و نعناع را بریزید و ورز بدید. کم کم آب بریزید دستتان را خیس کنید و نیم ساعت ورز بدید.(آب را به اندازه ای بریزید که مواد قابل شکل دادن شود) دستتان را خیس کنید از مواد کوفته اندازه فندق بردارید و کف دست گرد کنید وسط کوفته را با انگشت کوچک کمی فشار بدید گود شود. کوفته ها را داخل آب جوش بریزید و بپزید (حدود 10 دقیقه). فراموش نکنید که داخل آب ، نمک بریزید. بعد از 10 دقیقه کوفته های پخته شده را آب کشی کرده بردارید. برای سس رب گوجه فرنگی را داخل روغن تفت بدید سیر را رنده کنید ادویه را هم بریزید آب اضافه کنید. یک قل بجوشانید کوفته ها را به سس اضافه کنید و هم بزنید. سپس داخل بشقاب سرو بریزید روی آن ماست سیردار و جعفری اضافه کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آش گوجه🍲🍅 .
مواد لازم:
سبزی آش: 0.5 کیلوگرم
گوجه فرنگی: 2 کیلوگرم
سیب زمینی: 2 عدد
سیر: 2 بوته
پیاز: 1 عدد
برنج نیم دانه: 1.5 لیوان
نخود: 3/4 لیوان
لوبیاچیتی: 2/3 لیوان
عدس: 1/2 لیوان
بلغورجو: 1/3 لیوان
ترشی آلوجنگلی: 1 قاشق غذاخوری
نعناع: 1 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه: 1 قاشق مرباخوری
زردچوبه: 1 قاشق مرباخوری
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه:
نخود و لوبیاچیتی را از روز قبل داخل آب می ریزیم.
سیب زمینی ها را نگینی کوچک ریز می کنیم.نخود و لوبیاچیتی را جداگانه با چند لیوان آب می پزیم.داخل قابلمه، سبزی آش، بلغورجو، برنج، سیب زمینی و عدس را همراه با مقداری آب حدود یک ساعت می پزیم، بعد پخت مواد، لوبیاچیتی و نخود پخته شده را اضافه و هم می زنیم.گوجه فرنگی ها را برای دقایقی ابتدا داخل آب جوش و بعد داخل آب یخ می ریزیم و پوست گوجه ها را می گیریم و نگینی ریز می کنیم و داخل آش به همراه آب جوش می ریزیم، بعد از حدود دو ساعت و جا افتادن آش، ترشی آلو و نمک را اضافه می کنیم.پیاز را نگینی ریز کرده و به همراه مقداری روغن تفت می دهیم، پس از کمی طلایی شدن پیازها سیر را اضافه و به همراه پیاز سرخ می کنیم، فلفل سیاه، زردچوبه و نعناع را ریخته و تفت می دهیم و به آش اضافه می کنیم.
نکات:
مواد این آش برای هشت تا ده نفر کافی هست.
به جای ترشی آلوجنگلی از آبغوره می توانید استفاده کنید.
سبزی آش شامل جعفری، گشنیز، جعفری و اسفناج هست که به جای اسفناج از برگ چغندر هم می توانید استفاده کنید.
آش گوجه به علت داشتن بلغورجو و برنج لعاب زیادی می دهد و سفت می شود، به همین دلیل بعد له شدن گوجه ها به مقدار کافی آب جوش اضافه کنید.طعم آش گوجه به سیرداغ، پیازداغ و نعناع داغ آن هست در ریختن این مواد خساست به خرج ندهید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان هویج
🍔مواد لازم:
آرد 300 گرم (2.4 فنجان)
مخمر خشک 7 گرم
نمک نصف قاشق چایخوری
شکر 20 گرم (0.1 فنجان)
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
هویج 3 عدد
آب 90 میلی لیتر (0.38 فنجان)
🍔روش تهیه:
150 گرم هویج را نیم پز کنید و سپس با 110 میلی لیتر آب را در مخلوط کن بزنید.
300 گرم آرد بریزید ، 1 قاشق چایخوری مخمر اضافه کنید. ½ قاشق چایخوری نمک ، 25 گرم شکر و 30 گرم روغن زیتون ، و سپس پوره هویج را بریزید ، خوب مخلوط کنید و خمیر را ورز دهید.
بگذارید 30 دقیقه استراحت کند. خمیر را هم بزنید، روی آن را با پارچه بپوشانید و اجازه دهید 30 دقیقه استراحت کند. دوباره همین کار را تکرار کنید. خمیر را به 12 قسمت تقسیم کرده و چانه بگیرید. بگذارید به مدت 45 دقیقه استراحت کند. سپس به مدت 20 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد در فر بپزید. قبل از اینکه در فر بگذارید می توانید مانند ویدئو نانها را با پودر قند تزیین کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کباب خانگی در فر
نیم کیلو گوشت چرخی
1 عدد پیاز رنده شده
1 پر سیر رنده شده
4 قاشق غذاخوری ارد سوخاری
1 قاشق غذاخوری روغن
1 قاشق غذاخوری شیر
1 قاشق غذاخوری آب
نمک، فلفل سیاه وسفید، فلفل قرمزپرک شده، زیره، آویشن
ادویه کباب
سیخ چوبی
طرزتهیه :
ابتدا سیخ های چوبی رادرآب گذاشته تا خیس ومرطوب شوند.
تمام مواد +ادویه جات رادرکاسه ریخته وخوب مخلوط میکنیم
تا حالت چسبندگی پیداکند.
روی موادراپوشانده و نیم ساعت استراحت میدهیم. 🤓
کناردستمان مقداری اب گذاشته وبرای به سیخ کشیدن گوشت کمی دستمان را خیس میکنیم وطبق فیلم گوشتها رابه سیخ میکشیم ودرسینی فر که کاغذ روغنی انداخته ایم گذاشته وبافرچه کمی روغن یاکره روی کبابها کشیده ودرفر200 گذاشته تا کبابها پخته شوند. برای کنارکباب میتونید از سیب زمینی کبابی استفاده کنید. 😋
سیب زمینی رابانمک وفلفل سیاه وپاپریکا وکمی رزماری یا اورگانو وروغن زیتون مزه دارکنید ودر فر بزارید تا کبابی شود. 👌
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛