eitaa logo
آشپزی خاص
96.6هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
40.7هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
دوستان شیرینی دانمارکی با دونوع خمیر درست می شه یکی خمیر هزار لا است که کار سختیه ووقت زیادی می گیره وممکنه نتونید درست کتید ولی خمیر دوم که خونگی است کار بهاش راحت ونتیجه هم بسیار عالی است مواد لازم شیر ولرم یک لیوان ومایه خمیر یک ونیم قاشق غذاخوری روغن مایع نصف لیوان تخم مرغ دوعدد شکر نصف لیوان وانیل نصف قاشق جایخوری زعفران یک قاشق غذاخوری دلخواه آرد حدود 4تا پنج لیوان الک شده کرم وانیلی وشهد که دستور وکلیپش در پست بعد وکنجد طرز تهیه نصف از یک لیوان شیر را ولرم باشه با یک قاشق از شکر ومایه خمیر مخلوط وربع ساعت استراحت دهید تا پف کنه . بقیه شیر وروغن وشکر وتخم مرغ ووانیل را مخلوط کنید ودر صورت تمایل زعفران وبعد ارد را کم کم اضافه کتید ومخلوط کنید تا خمیری لطیف ونرم بدون چسبندگی بدست بیاد میزان ارد بستگی به حجم تخم مرغ وری ارر داره بعد خمیر را استراحت دهید بمدت 45دقیقه تا 1ساعت تا حجمش دوبرابر بشه بعد خمیر رل دوقسمت کنید وسطح کار را کمی ارد پاشی وخمیر را به قطر نیم سانت باز اطرافش را مرتب کنید واز کرم لبه خمیر ریخته وبرشهای به اندازه دلخواه بزنید یا مثلثی یا پنجه ای یا رولی که همه توی فیلم نشون دادم وتوی سینی کاغذ روغنی بذارید نیاز به چرب کردن نداره با فاصله شیرینی را بچینید ومجددا بیست دقیقه استراحت دهید وبعد یه زرده ودو قاشق شیر وژعفران را مخلوط وروی شیرینی بمالید وکنجد یا پودر پسته بپاشید ودر فری که از قبل با دمای 180درجه گرم شده بمدت 20 دقیقه همینکه زیر شیرینی طلایی شد کافیه بیشتر بمونه می سوزه و بعد چند دقیقه روی شیرینی را گریل کتید تا طلایی بشه ودر اخر شیرینی داغ وشهد سرد یا برعکس روی شیرینی بریزید خیلی بهتره تا رومال کنید البته دلخواه است وسرد که شد توی ظرف منتقل کنید نکته...... میتونید نصف مواد درست کنید اگر شیرینی شما زیاد بود فریز کتیدوقبل مصرف بیرون بیارید انگار تازه از فر درامده 😊نوش جان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پف_پفى_هندوانه_ای مارشمالو_هندوانه_ای سلام بچه ها پف پفی یه کِیس آسون و جذاب برای مهمونی های شب یلداست ،در عین حالی که خیلی سریع آماده میشه تو سفره یا میز شب یلدا خیلی چشمگیر و زیبا به نظر میاد مواد لازم دوبسته ژله قرمز، ترجیحا هندوانه + دو قاشق غذا خوری سرساف گلوکز + دوسوم پیمانه آب سرد یک بسته ژله سبز + یک قاشق غذاخوری سرصاف گلوکز + یک سوم پیمانه آب پودر نارگیل مقداری آب رو دقیق اندازه بزنید چون خیلی مهمه از عسل هم میتونید بجای گلوکز استفاده کنید ولی گلوکز بافتشو بهتر میکنه ژله قرمز و آب رو مخلوط کنید و روی حرارت بنماری مدام هم بزنید تا زمانی که شفاف بشه حدود ده دقیقه طول می‌کشه، حالا گلوکز رو باهاش خوب مخلوط کنید و از حرارت بردارید و با همزن بزنید تا زمانی که بافتش پفکی بشه حدود پنج تا هفت دقیقه بستگی به همزنتون داره ،برای من چهار دقیقه طول کشید اگه طولانی بشه سرد و سفت میشه و راحت تو قالب پخش نمیشه حالا کف و دیواره یک ظرف پلاستیکی مربع یا مستطیل شکل ( ۲۰در ۲۰) رو چرب کنید و کفه ش پودر نارگیل بریزید و پف پفی قرمز رو یکدست پخش کنید و بذارید کنار حالا ژله سبز رو با همین روش آماده کنید و روی لایه ی قرمز بریزید روشو صاف کنید و مقداری پودر نارگیل روش بپاشید یک ساعت بذارید یخچال تا کامل سفت بشه و سپس از قالب خارج کنید روی میز کار پودر نارگیل بپاشید و مطابق فیلم برش بزنید و در پودر نارگیل بزنید ،برای روش میتونید کمی پودرنارگیل اضافه بپاشید و سپس چیپس شکلاتی اشکی بذارید تا شبیه تخمه های هندوانه بشه من شکلات چیپسی روشو خودم درست کردم و بعد آماده ست در ظرف دربسته تا حداقل یه هفته در یخچال و یکماه در فریزر تازه میمونه نوش جانتون من یک قطره رنگ خوراکی اضافه کردم تا پر رنگتر بشه من چون با نصف مقدار مواد درست کردم توی فیلم بجای دوقاشق گلوکز اشتباهی نوشتم یک قاشق ،شما تصییح کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
رولت ژامبون مواد لازم برای نان رولت : تخم مرغ سه عدد آرد 5 قاشق سوپ خوری شیر یک سوم لیوان مواد لازم برای داخل رولت : ژامبون 4_3 ورق نازک پنیر ورقه ای 6 ورق سیب زمی نی پخته رنده شده یک عدد خیارشور رنده شده 5_3 عدد سس مایونز 5 قاشق غذاخوری بزرگ ادویه نمک وفلفل بمیزان لازم دستور تهیه : برای نان رولت ابتدا تخم مرغ هاراباچنگال بزنید وسپس شیررااضافه کرده همشان بزنید. مقداری ازمخلوط بدست آمده درآرد ریخته همش بزنید تاآرد حالت خمیری پیداکند چون اگرهمینطورآردرااضافه کنید آرد گوله گوله میشه توی مواد.سپس آرد راکه خمیری شده به مخلوط تخم مرغی اضافه کرده وهمشان بزنید ومقداری نمک وفلفل نیز اضافه کنید. موادبدست آمده رادر قالب چرب کرده (ترجیحابدون کاغذ روغنی و تفلون چون باکاغذروغنی سخته جداکردن نان رولت ازکاغذ) ریخته وآن رادر فر175 درجه بمدت 15 دقیقه قراردهید. سیب زمینی پخته وخیارشور را بارنده ریز رنده کرده آنهارا با کمی نمک وفلفل و سس مایونز مخلوط کنید. نان رولت را باز کرده و ابتداکمی سس مایونز پخش کنید روی نان وسپس مخلوط سیب زمینی روپخش کنید(میتونید مثل من اول ژامبون روبذارید اما پخش کردن سیب زمینی روش یه کم سخته)سپس ژامبون ودرآخرپنیرورقه ای راچیده ورولشان کرده و آن را با کاغذ روغنی بپیچید چندساعت در یخچال بگذارید وسپس به راحتی با یک چاقوی تیز برشش بزنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
والک پلو 😍مواد لازم: سبزی والک: 500 گرم برنج: 1 کیلوگرم مرغ: 1 کیلوگرم 🍗ادویه مرغ: زردچوبه، ادویه کاری، فلفل سیاه و دارچین: هر کدام یک قاشق مرباخوری سیب زمینی: 4 عدد 🥔ادویه سیب زمینی: پودر انارترش: 3 قاشق مرباخوری زردچوبه و فلفل سیاه: هر کدام 1 قاشق مرباخوری پیاز: 2 عدد ترشی انار: 2 قاشق غذاخوری نمک: به مقدار لازم طرز تهیه: سیب زمینی ها را بصورت نگینی بزرگ ریز می کنیم. پیاز ها را هم بصورت نگینی ریز می کنیم. مرغ ها را داخل روغن به همراه مقداری نمک و نصف ادویه ها سرخ می کنیم و برمی داریم، نصف پیاز نگینی ریز شده را می ریزیم، پس از کمی سبک شدن ترشی انار و مابقی ادویه ها را اضافه می کنیم و تفت می دهیم، زیر شعله را خاموش کرده و مرغ های سرخ شده را با این مواد مزه دار می کنیم. سیب زمینی ها را با بقیه پیازها داخل روغن سرخ می کنیم، پودرانار، زردچوبه و فلفل سیاه را ریخته و تفت می دهیم. برنج را داخل آب جوش و نمک می ریزیم، قبل آبکش کردن سبزی والک را اضافه کرده، بعد از جوش آمدن آب، برنج و سبزی آبکش می کنیم. داخل قابلمه کمی روغن ریخته و نان لواش قرار می دهیم، نصف مخلوط برنج و سبزی را داخل قابلمه می ریزیم، مرغ ها، سیب زمینی و مابقی مخلوط برنج و سبزی را می ریزیم و غذا رو حداقل برای یک ساعت و نیم با یک لیوان آب و روغن دم می کنیم. نوش جان 😄😍 نکات: نحوه پخت این برنج با سبزی والک به صورت محلی بوده، شما می توانید سبزی پلو را جدا پخته و با هر نوع گوشتی مثل گوشت گوسفند، ماهی و مرغ جدا سرو کنید. سبزی والک و داخل آب جوش برنج می ریزیم، تا برنج شفته (شل) نشه. والک نوعی سبزی کوهی هست که در فصل بهار پیدا میشه، برای مابقی سال می توانید سبزی را بصورت خشک یا فریز شده استفاده کنید. سبزی والک جایگزین مناسبی برای سیر با توجه به خواص فوق العاده و مشابه ای که داره با این تفاوت که بوی تند سیر نداره. با توجه به ذائقه این سبزی داخل برنج، آش، کوکو، سبزی خوردن و ... استفاده میشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تخمه خام رو با آب گرم خیس میکنیم نمک و وکمی آبلیمو میریزیم ومیزاریم به مدت دوازده تا بیست وچهار ساعت(گاه گاهی هم میزنیم) سپس تو آبکش میریزیم تا آبش کاملا بره دوباره نمک وکمی آب لیمو روش میریزیم رو سینی یا پارچه پهن کرده جلو آفتاب میزاریم تا کاملا خشک بشه الانه که هوا سرده من‌روی بخاری خشک کردم عزیزان توجه کنید باید مغز تخمه کاملا خشک وترد بشه وگرنه کپک میزنه بعد از اینکه خشک شدن تو کیسه نخی ریخته وجای خشک ودور از رطوبت میزاریم موقع مصرف مقداری از ان رو دوباره رو حرارت گذاشته(حرارت متوسط)حدود پنج الی 7 دقیقه بو داده مواظب باشید نسوزه توجه کنید هر وقت مغز تخمه داغ بشه کافیه گاز رو خاموش کنید تخمه بعد از سرد شدن مغزش ترد وخوشمزه میشه تخمه های سوخته مغزش سیاه وتلخ مزه میشه و قابل خوردن نبست آب شورک باید شور باشه کاملا خشک بشه تا کپک نزنه روش دیگه آینه تخمه خام به اندازه مصرف بشورید مقداری آب شور درست کنید وبریزید توش وبا همان آب بزارید رو گاز تا آبش کاملا کشیده بشه وقتی آبش کاملا کشیده شد مدام هم میرنیم تا یکنواخت بو داده بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کوکو گردو دستور تهیه :👇 اول از همه یک سیب زمینی متوسط و یک پیاز متوسط رو رنده میکنیمو ابشون رو میگیریم وبعد دو تا سه قاشق گردو اسیاب شده (بستگی به بزرگی سیب زمینی و پیاز داره نباید گردو خیلی زیاد بشه چون خمیر میشه) و نمک و فلفل قرمز و فلفل سیاه و زردچوبه اضافه میکنیم (من تو تمام کوکو هام سبوس گندم میریزم تو این کوکو هم ریختم دلبخواهی هست و پر خاصیت)و چهار تا تخم مرغ درشت ویا پنج تا اگر کوچیک بودن.حالا تمام مواد رو خوب با همزن دستی یا برقی میزنیم تا مواد کاملا یکدست بشه گردو گلوله گلوله توش نمونه.بعد تو روغن داغ میریزیم و در تابه رو میزاریم و زیرش رو کم میکنیم و بعد برش میگردونیم حواستون باشه کوکو گردو به خاطر گردوش زود میسوزه.حالا در کنار برنج یا با نون سرو و نوش جان میکنیم ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛