eitaa logo
آشپزی خاص
96.2هزار دنبال‌کننده
13.9هزار عکس
40.8هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
زرشک‌پلو برای ۴ الی ۵ نفر روغن: ۳ قاشق غذاخوری پیاز: ۲ عدد بزرگ مرغ: ۱۵۰(تا۱۸۰) گرم برای هر نفر هویج: ۴ عدد آب لیمو تازه: ۱ عدد رب گوجه: ۱/۵ قاشق غذاخوری -ادویه: دارچین: نصف قاشق چای‌خوری زردچوبه: ۱ قاشق چای‌خوری پودرسیر: ۱ قاشق چای‌خوری نمک: ۱ قاشق چای‌خوری فلفل سیاه: نصف قاشق چای‌خوری آب: ۲ لیوان (در ۱ ساعت زمان پخت در ۴ مرحله اضافه کنید) . کته: برنج: ۴ پیمانه آب: ۴ تا ۶ پیمانه (به نوع برنج بستگی داره) کره: ۳۰ گرم نمک: ۱ قاشق چای‌خوری (یا بیشتر) . زرشک: ۵ قاشق غذاخوری خلال بادوم: ۳ قاشق غذاخوری خلال پسته: ۳ قاشق غذاخوری زعفرون (دم شده): ۲ قاشق غذاخوری کره: ۲۰ گرم شکر: ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری (بسته به ذائقه خودتون بریزید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام دوستان🌹 وقت بخیر.رابطه تون با غذاهاے دریایے چطوره؟راستش ما ڪه زیاد خوب نیست و سعے میڪنم از طرق مختلف و در طعمهاے گوناگون درست ڪنم و مصرف ڪنیم.اینبار ماهے شڪم پر با طعم و مزه ملس درست ڪردم.اونم با ماهے شیر.انواع ماهے در شمال و جنوب ڪشور وجود داره ڪه مزه هاش با هم متفاوته .به نظر من ماهے همش خوبه هر ڪدوم ڪه در دسترس باشه و استفاده ڪرد مفیده.من از ماهے شیر استفاده ڪردم.ماهی شیر پوست ضخیم و چرم مانندے داره ڪه اڪثرا با پوست، پخته و یا سرخ میشه سپس پوستشو جدا میڪنند.اما میشه اونو هم فیله ڪرد ولے ڪمے به سختے پوستش جدا میشه.به نسبت ماهیهاے دیگه تیغ ڪمترے داره و هر چه ماهے بزرگتر باشه گوشتش سفت تر میشه. این ماهے رو من ابتدا بدون استخوان ڪردم و تیغهاشو ڪاملا گرفتم مزه دار ڪردم بعد داخل شڪمشو پر ڪردم و داخل فر گذاشتم. ابتدا ماهے تمیز ڪردم شستم و بعد فیله ڪردم بطورے ڪه هیچ گونه تیغے داخل گوشت ماهے نباشه بعد مقدارے سرڪه،نمڪ و فلفل داخل شڪم و روے ماهے زدم ڪه بوے اونو به خوبے بگیره سپس زعفران دمڪرده زدم.مقداری پیاز خلالے شده و سیر خردشده داخل شڪم ریختم همینطور روے ماهے .روشو سلفون ڪشیدم و گذاشتم یخچال .تقریبا دوازده ساعت تو یخچال بود بعد از این مدت پیازها رو برداشتم و مجدد زعفران و ڪمے تمر زدم موادے رو ڪه آماده ڪرده بودم داخل شڪم ماهے گذاشتم و با خلال دندون فیڪس ڪردم.ماهی رو روے پیاز هاے حلقه شده گذاشتم تا بعد از پخت به فویل نچسبه بعد هم داخل فویل پیچیدم بطورے ڪه ڪامل بسته نشه و بخار بتونه ازش خارج بشه.داخل فر 200 درجه گذاشتم تقریبا 45 دقیقه اے طول ڪشید تا پخته شد بعد هم فویل رو باز ڪردم و مجددا داخل فر بود تا رطوبت اطراف ماهے بخار بشه بعد هم ڪه پوست روے ماهے رو برداشتم و روے گوشت زعفران و ڪمے روغن زدم.مدت ڪمے هم گریل روشن ڪردم. برای مواد داخل شڪم ماهے اڪثرا از سبزیجات بخصوص گشنیز استفاده میشه اما من از ڪشمش،زرشڪ،مغز گردو ڪه داخل پیاز داغ تفت دادم همراه با زعفران و ڪمے تمر هندے استفاده ڪردم همون چیزے ڪه براے مرغ شڪم پر هم استفاده میشه اینطورے دیگه مطمئن بودم با وجود مزه ملس بیشتر مورد پسند واقع میشه. برای سبزے پلو هم چون من برنجم معمولا بصورت ڪته درست میڪنم ابتدا مقدارے پیاز داغ درست ڪرده ڪمے زردچوبه و شنبلیله خشک میریزم تفت بخوره فقط نباید زیاد باشه چون تلخ میشه.بعد سبزے خرد شده اضافه میڪنم تفت ڪه خورد برنج خیس ڪرده میریزم داخلش و به مقدار ڪافے آب و نمک میریزم وقتے آبش ڪشیده شد دمڪنے میزارم تا برنج دم بڪشه و آماده بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷مواد لازم 🔹 4 سیب زمینے متوسط 🔹 ​​4 عدد تخم مرغ، 🔹 200 گرم سوسیس (و یا گوشت چرخ شده و یا مرغ آب پز 😋)، 🔹 150-200 گرم پنیر موزارلا 🔹 گوجه فرنگے گیلاسے چند عدد ♨️طرز تهیه سیب زمینے را رنده سپس نمک بزنید ، 5 دقیقه بعد با دست فشار دهید آب آن گرفته شود سپس داخل تابه روغن بریزید و ڪمے تفت دهید بعد سیب زمینے را ڪف تابه فشار دهید. تخم مرغ را هم بزنید روے آن بریزید بعد از اینڪه ڪمے خودش را به اصطلاح بست. فورا ڪالباس یا سوسیس، مرغ، گوشت چرخ شده و هر آنچه ڪه دوست دارید را روے آن بریزید، بعد گوجه فرنگے و پنیر رنده شده و حالا درب تابه را ببندید براے 10-15 دقیقه سپس نوش جان بفرمایید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. شوڪومالد نارگیلی . 🔹پودر نارگیل 120گرم 🔹شڪلات تخته اے سفید 200گرم_مے تونین برحسب ذايقه از160گرم تا200گرم بریزید 🔹شیرعسلے 100گرم_شیرعسلے را به صورت اماده ازلوازم قنادیها یاسوپریها تهیه ڪنید مثلا شیرعسلے الفجر معمولا همه سوپریها هم دارند. ♨️طرز تهیه درابتدا شڪلات تخته اے سفید خردشده رابرروے بخاراب ڪترے ذوب ڪنید(من روے شوفاژ ذوب ڪردم)،ازروی حرارت بردارید پس از ڪمے ازدما افتادن شیرعسلے وپودرنارگیل اسیاب شده رابه ان اضافه ڪنیدخوب مخلوط ڪنید تاخمیرلطیفے بدست بیاد،خمےر راداخل قالبهاے شڪلات خوب فشرده ڪنیدوبه مدت پانزده دقیقه درفریزر بگذارید پس ازآن از قالب جدا ڪنید ونوش جااان.... پودرنارگےل اسیاب شده:پودر نارگیل رادرون اسیاب خوب پودرڪنید،درحد نرم شدن نه به روغن افتادن، برای شڪومالدپسته همان میزان مواد یعنی: پودرپسته120گرم شڪلات 200گرم فقط شیرعسلے را70گرم بزنید ڪه احیانا خمیر شل نشه وبه همان روش گفته شده عمل ڪنید، برای شوڪومالد گردو و بادام هم به همین روش عمل ڪنید اگه خمیر سفت و پودرے بود بازم شیر عسلے استفاده ڪنید. .شیرعسلی رو ڪم ڪم اضافه ڪنید تا خمیرتون لطیف باشه و داخل قالب شڪل بگیره. اگر حس ڪردید سفت شده ظرفتون رو روے حرارت خیلے ڪم بذارید تا نرم بشه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیرینے عاالے و نرم و خوشمزه . اگر ترازو دارین لطفا با گرم اندازه گیرے ڪنید.😊🙏 روغن نیمه جامد (جامد ) یا روغن صاف 150 گرم (تقریبی 2/3 لیوان)(در مورد ڪره و مارگارین اطلاع ندارم ) آرد سفید 170 گرم (ےه لیوان آرد 150گرمه ، یه خرده بیشتر از یه لیوان) پودر قند 120 گرم (تقریبا 3/4 لیوان ) وانےل نوک قاشق من در دو رنگ زعفرانے و یڪے صورتے ڪه رنگ خوراڪے زدم درست ڪردم . همین مواد بالا رو یه بار زعفرانے درست ڪردم ، یه بار با رنگ خوراڪے . من خودم در شیرینے بهشتے از ترڪیب روغن جامد و روغن حیوانے استفاده مے ڪنم . بے نهایت شیرینے رو خوشمزه مے ڪنه . روغن رو روے حرارت قرار دادم و آب ڪردم ، بعد گذاشتم توے محیط خنک بشه . روغن و پودر قند الک شده رو با همزن برقے 5 دقیقه خوب زدم تا حسابے ڪشدار و رنگش تغییر ڪنه . وانیل هم اضافه ڪردم . آرد رو الک ڪردم . آرد رو داخل موادم ریختم و با قاشق یا لیسک هم زدم . اگه زعفران مے خواین بریزین قبل از اینڪه آرد بریزین زعفران رو اضافه ڪنین ، و همچنین رنگ خوراڪے هم این زمان اضافه بشه . اگر بخواین ڪاڪائویے درست ڪنین ، از میزان آرد ڪم ڪنین و جاش پودر ڪاڪائو بریزین . بعد مواد رو داخل قیف ریختم ، عزیزان ببینین روغن مایع رو نریزین بعد ببینین شل شد و بعد از پخت شیرینے هاتون وابرن ، توجه ڪنین اگه موادتون از قیف رد نشد روغن مایع ڪمے اضافه ڪنین . خیلے مهمه ها . من براے اونے ڪه رنگ خوراڪے ریختم اصلا از روغن مایع استفاده نڪردم . اما براے زعفرانے از قیف رد نمے شد اصلا یه قاشق روغن مایع ریختم . داخل قیف با ماسوره شماره 132 (هر نوع ماسوره شڪوفه اے ڪه دارین میشه ) ریختم و شڪوفه زدم . روش هم تخم خرفه ریختم . فر رو از یه ربع قبل با دماے 170 درجه روشن ڪردم و سینے فر رو در طبقه بالا به مدت 12 تا 15 دقیقه قرار دادم .به هیچ وجه هم شعله بالا رو روشن نڪنین . بسیار مهم شیرینے ها بعد از پخت یه ساعت بمونه خنک بشه و بعد از سینے برشون دارین . با مواد بالا زعفرانے درست ڪردم نزدیک 65 عدد و همون میزان مواد بالا رنگ خوراڪے زدم نزدیک 70 عدد شد . سایزها تقریبا ڪوچیڪه ماندگارے این شیرینے بسیار بالاست و در محیط خنک در ظرف درب بسته تا چند ماه با ڪیفیت مے مونه . بدون فر هم توے فر دست ساز روے گاز میشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. . 🔷مواد مورد نياز : 🔹پياز ٣ عدد 🔹پنير خامه اى ٢ پياله 🔹پنير چدار ٢ پياله 🔹بيكن ١ پياله 🔹فلفل هالاپينو ٣ عدد 🔹پودر سير ١ حبه 🔹نمك ١ قاشق چاى خورى 🔹فلفل ١ قاشق غذا خورى 🔹آرد ٢ پياله 🔹تخم مرغ ٤ عدد 🔹آرد سوخارى ٢ عدد . ♨️ طرز تهيه : ١ _ فلفل هالاپينو رو به تكه هاى خيلى ريز خرد كنيد ٢ _ زمان خاصى جهت نگهدارى داخل فريزر وجود ندارد ، زمانى ميتونيد غذا ها رو سرخ كنيد كه تقريبا كمى نيمه منجمد شده باشد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛