eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
چیز برگر داخل خمیر جادویی موادلازم: گوشت چرخ ڪرده 800 گرم(میتونیدےه پیازهم رنده ڪنید تومخلوط گوشت بریزید ) نمڪ 1ق چ فلفل 1ق چ پونه 1ق چ خمیرجادوییر660 گرم سے ڪچاپ نصف پیمانه پنیر مازارلا دو سوم پیمانه سوسیس پپرونے 2تڪه(تند) ڪره، سیر، جعفرے نصف پیمانه طرزتهیه: گوشت وفلفل و نمک وپونه راباهم مخلوط ڪرده ورزشان دهید ومثل ڪلیپ سرخ ڪنید. ےڪ گلوله ازخمیرپیتزابرداشته وپهنش ڪرده وبه ترتیب همبرگرسرخ شده،گوجه وپنیرموزارلا،دوبرش ازسوسیس ودرآخردوباره یک همبرگر گذاشته وطبق ڪلیپ خمیررادور موادبپیچید. نان هاراروے ڪاغذ روغنے درقالب قرارداده وروشونوباقلمو (مخلوط ڪره ذوب شده وسیرخرد شده)مالیده ودرفر180 درجه سانتے گراد بمدت 30 دقیقه قرارشان دهید. 😁خمیر_جادویی ازاین خمیرمیتونید براے اشترودل وپیراشڪے وپیتزا و.. استفاده ڪنید. بافت این خمیرفوق العاده میشه. موادلازم: نمڪ نصف ق چ پودرخمیرمایه 1 ق م شیرولرم نصف پیمانه شڪر 1ق م آرد 2_1لیوان تخم مرغ 1عدد روغن مایع 3ق غ طرزتهیه: شیرروباشڪروخمیرماےه مخلوط ڪنید وبذارید یه ربع بمونه تاعمل بیادبعد روغن ونمک وتخم مرغ رویه ڪم هم بزنیدوخمیرمایه عمل اومده رواضافه ڪرده همشون بزنید.آردروکم ڪم اضافه ڪنید تاخمیربه دستتون نچسبه وخمیرروبمدت دوساعت تومحیط آشپزخانه بذاریدوبعدش میتونید استفادش ڪنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خوشگلل و خوشمزه😋 2 عدد بادمجان بزرگ 500 گرم گوشت چرخڪرده 1 عدد پیاز متوسط نصف دسته جعفری 2 ق چ فلفل سیاه 1 ق چ زیره نمڪ براے سس: 1 ق غ رب 2 حبه سیر نصف فنجان روغن 2 لیوان آب ابتدا بادمجان هارو نصف ڪنید و مطابق فیلم برش بزنید و براے مواد گوشتے پیاز نگینے و گوشت چرخڪرده و جعفرے خورد شده و نمک و‌فلفل و‌زیره رو باهم مخلوط ڪنید و تفت بدین و داخل شیار بادمجان ها قرار بدین و براے سس, رب و تفت بدین و روغن و آب و سیر رنده شده بریزین و روے حرارت بذارین تا غلیظ شه و روے بادمجان ها ریخته و در فر 180 درجه بذارین بعد یڪساعت ببینید اگه سس ڪم بود مقدارے اب اضافه و 5 دقیقه دیگه بذارین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
😋 1 عدد سینه ے مرغ مڪعبے خورد شده یک بسته نان تست 2 عدد تخم مرغ نصف فلفل دلمه نمک و فلفل به مقدار لازم 2 ق غ پنیر ماسڪارپونه 1 ق غ سس مایونز 1 ق غ سس فرانسوی ڪاهو آرد سوخاری ابتدا لبه هاے نان تست رو بگیرین و دو‌عدد نان تست را روے هم بگذارید ( حتما دوتا نون تست روے هم بذارین وگرنه پف نمیڪنه)و با وردنه صاف ڪنید با یک وسیله گرد دایره اے در بیارین سپس داخل تخم مرغ و آرد سوخارے زده و در روغن داغ سرخ ڪنید خیلے ڪم تا حدے ڪه پف ڪنه داخل تابه ڪره بریزید و فلفل دلمه و سینه مرغ خورد شده و نمک و فلفل و پنیر ماسڪارپونه و سس مایونز و فرانسوے بریزید و سپس هم بزنید نان هاے تست رو از وسط نصف ڪرد و داخلش ڪاهو و موادو بریزید😋 نڪته خیلے مهم: دوستاے گلم حتما حتما اولش دوتا نون تست باید رو هم بذارین و با وردنه صاف ڪنید و بعد ڪاتر بزنید با یه نون تست نڪنید اینڪارو ڪه پف نمیڪنه) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نوشیدنی شکلات داغ مواد لازم: اسانس وانیل ۱ قاشق چای خوری شکلات (تخته ای و خرد شده) ۲ قاشق غذا خوری چیپس شکلات ۵۰ گرم چوب دارچین 3_2 تکه عسل ۱ قاشق چای خوری شیر ۲ لیوان خامه‏ ۲ قاشق غذا خوری طرز تهیه: 1. ابتدا شیر و خامه را داخل مخلوط کن ریخته و آنها را به خوبی یکنواخت میکنیم. 2. شیر را داخل ظرفی میریزیم و روی حرارت زیاد قرار میدهیم و دارچین را به آن اضافه میکنیم. شیر کاملا داغ شود اما نجوشد. 3. شکلات رنده شده و چیپس های شکلاتی را به شیر اضافه کنید، هم بزنید تا شکلات آب شود سپس عسل و اسانس وانیل را اضافه کنید و مخلوط نمایید تا شکلات داغ به غلظت دلخواه تان برسد. 4. چوب دارچین را از مواد جدا کنید.هات چاکلت را داخل لیوان ریخته و نوش جان کنید. سایر نکات: 1. در صورت تمایل از شیر یا عسل بیشتری استفاده کنید. 2. میتوانید 1 تا 2 قاشق چایخوری قهوه یا پودر نسکافه هم به هات چاکلت اضافه کنید. 3. در صورت تمایل به جای شکلات از پودر کاکائو استفاده کنید 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک خوراک سیب خوشمزه مواد لازم گوشت مرغ. کره وروغن. پیاز. رب گوجه فرنگی. قارچ. گوجه. فلفل دلمه ای. سیب زمینی. پنیر پیتزا. نمک. زردچوبه. ادویه. آویشن. مراحل پخت کاملا مشخص هست توی کلیپ فقط وقتی همه مواد رو توی ماهیتابه چیدین مقداری رب رو با یک استکان آب جوش مخلوط کنید ودرماهیتابه بریزید ودر ظرف رو ببندید تا غذای ما جا بیفته وآماده بشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ی روش جالب برای پخت مرغ😍☝️☝️ مواد لازم :عسل،انواع ادویه های دلخواه و مقداری روغن ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بامیه عربی مواد لازم: ارد.... یک پیمانه ،یک قاشق غذاخوری سرصاف از آرد رو بردارید و به همون اندازه پودر نشاسته با آرد مخلوط کنید تا بامیه ها حسابی ترد بشن اب......یک پیمانه تخم مرغ.....دو عدد متوسط شربت بار یا عسل رقیق یا شکر.....یک ق غ وانیل....نوک ق چ کره یا روغن جامد......پنجاه گرم اول اب و کره و شربت رو توی یه تابه ی نچسب میریزیم و روی حرارت متوسط میزاریم ، همینکه شروع کرد ب قل ریز زدن مخلوط آرد و نشاسته رو اضافه و با کفگیر مدام همش میزنیم تا خمیر جمع بشه ،حالا حرارت رو کم و به مدت ده دقیقه خمیرو هم بزنید(پهن و جمع کنید) ،بعد بزارید کمی خنک شه سپس تخم مرغها و وانیل رو کمی بزنیدو در دو مرحله به خمیر اضافه کنید، و با دست یا همزن برقی خوب مخلوط کنید( بادست راحتتره) خمیر نباید راحت از قیف بیرون بیاد ،باید حد وسط باشه ،اگر خمیرخیلی سفت شد و از قیف رد نشد یه دونه تخم مرغ رو بزنید و یک ق غ از اون رو با خمیر مخلوط کنید تا کمی نرم شه حالا روغن شناور رو بزارید با حرارت کم کمی گرم بشه( اصلانباید روغن داغ باشه) خمیر رو مطابق فیلم داخل روغن بندازید ،باید حرارت خیلی کم باشه تا خوب مغز پخت و برشته بشه تا در نهایت بامیه های تردی داشته باشین کمی که سرخ شد با قاشق بامیه هارو داخل روغن حرکت بدین تا همه جاش یکدست برشته بشه، زمان میبره، بعد سریع اونهارو داخل شربت گرم بندازید تا شربت خوب به خوردشون بره سپس داخل صافی بریزید. بامیه عربی چون باریک و ترده باید شربتش ولرم یا گرم باشه و بیشتر تو شربت بمونه تا شربت خوب به خوردش بره ماسوره ش هم حتما باید سایز سرش کوچیک باشه تا بامیه باریک بشه و تپل نشه همیشه از قسمت پایین قیف خمیرو به بیرون فشار بدین برای سرخ کردن سری دوم بامیه بذارید روغن از حرارت بیافته بعد به کار ادامه بدین هرچی زمان سرخ شدن بامیه طولانی تر باشه ،بامیه های ترد تری خواهید داشت تخم مرغ زیاد و شربت آبکی باعث نرم شدن بامیه میشه همچنین درب ظرف نگهداریه بامیه باز باشه تا نرم نشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ڪیک تیرامیسو ‌ مواد لازم براے ڪیڪ؛ 5 عدد تخم مرغ 1 پیمانه شڪر نصف فنجان چایخورے آب ولرم (40گرم) 3 قاشق غذاخورے پودر ڪاڪائو 1.5 پیمانه آرد 1 بسته بیڪینگ پودر (10 گرم) 1 بسته وانیل (5گرم) مواد لازم براے خیس ڪردن ڪیک ؛ 2 پیمانه شیر 2 قاشق غذاخورے دانه ے قهوه 2 قاشق غذاخورے شڪر براے ڪرم تیرامیسو؛ 3 پیمانه شیر 2 زرده تخم مرغ 1 پیمانه شڪر 1 پیمانه آرد 1 قاشق چایخورے نشاسته ذرت 400 گرم پنیر لبنه 1 بسته وانیل (5گرم) براے تزیین؛ پودر ڪاڪائو طرز تهیه ؛ اول از همه بگم ڪه وقتے این ڪیک رو بخورین معتاد بافت و طعم بینظیرش میشین. این دسر باب ڪساییه ڪه قهوه دوس دارن هارمونے طعم قهوه و پودر ڪاڪائو بینظیره اڪیداً توصیه میڪنم ڪه حتما امتحانش ڪنید. طرز تهیه ڪیڪ؛ تخم مرغ و شڪر رو داخل یه ڪاسه میریزیم و به مدت 15 دقیقه با سرعت زیاد همزن میزنیم و سپس مواد دیگه رو اضافه میڪنیم و با لیسک مخلوط مبڪنیم بعد خمیر ڪیک رو داخل قالب دایره اے 22 سانتے مترے میریزیم .و داخل فر از قبل گرم شده در دماے 170 درجه میزاریم بپزه. بعد از 25 دقیقه با یه خلال دندون تست میڪنیم ببینیم پخته یا نه بعد از فر درش میاریم و میزاریم خنک بشه. طرز تهیه ڪرم تیرامیسو ؛ همه ے مواد بجز پنیر لبنه و وانیل رو داخل قابلمه میریزیم میزاریم روے حرارت مدام هم میزنیم تا به غلظت فرنے برسه بعد از روے حرارت برش میداریم وانیلو اضافه و مخلوط میڪنیم و میزاریم خنک بشه بعد پنیر لبنه رو اضافه و با همزن مخلوط میڪنیم.قهوه و شڪر و شیر گرم رو با هم مخلوط میڪنیم ڪیک رو به 3 قسمت مساوے تقسیم میڪنیم یه قسمتشو داخل قالب دایره اے میزاریم روشو با مخلوط قهوه خیس میڪنیم ڪرم تیرامیسو رو به 3 قسمت تقسیم میڪنیم روے لایه ے اول ڪیک از ڪرم میریزیم و صاف میڪنیم بقیه لایه ها به همین ترتیب روے ڪرم لایه آخر پودر ڪاڪائو الک میڪنیم بعد میزاریمش یه شب توے یخچال بمونه تا طعما به خورد هم برن. (توجه میزان قهوه رو بر اساس ذائقه تون میتونین ڪم و زیاد ڪنین) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیرینی نعل اسبی از خوبای شیرینی☺️ . . . آرد قنادی170تا200گرم پودر قند40گرم زرده تخم مرغ1عدد کره گیاهی(مارگارین)100گرم وانیل1/4قاشق چایخوری کره حتما از قبل در دمای محیط قرار دهید.سپس با پودر قند با دور تند همزن بزنید تا حجیم و روشن بشه.زرده و وانیل رو هم اضاف کنید و 2دقیقه دیگه با دور تند بزنید. آرد الک شده را کم کم اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا آرد به خورد مواد برود.با دست ورز ندهید چون کره با دمای دست ذوب میشه. آرد رو کم کم اضاف کنید چون ممکن هست 2قاشق کمتر یا بیشتر مصرف شود،خمیر منسجمی باید داشته باشید،کمی با دست بردارید و گلوله کنید اگر صاف و بدون ترک بود آرد کافیه. خمیر رو به صورت نعل اسب در بیارید و در سینی فر قرار دهید با دمای180درجه به مدت 12تا15دقیقه،کف شیرینی کمی تغییر رنگ داد یعنی آمادس،بیشتر در فر بماند خشک میشود. از فر در آوردین شیرینی نرم و شکننده هست بزارید خنک شه بعد جدا کنید و در شکلات تلخ بن ماری(ذوب)شده بغلتانید و میتونید با پودر نارگیل یا پودر پسته تزئین کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شربت های رنگی پنیرک گل پنیرک رو از عطاری تهیه کردم،برای این شربتها من 4 قاشق غذاخوری گل پنیرک خشک رو یکبار با آب سرد زود شستم تا رنگش نره بعد روش یک لیوان آب سرد ریختم و اجازه دادم نیم ساعت بمونه تا گلهاش رنگ پس بدن. این گیاه طعم خاصی نداره پس باید یه شربتی رو درست کنید و عصاره پنیرک رو با اون مخلوط کنید،از عرق بیدمشک،عرق بادرنجبویه،عرق بهارنارنج،گلاب به عنوان طعم دهنده میتونید استفاده کنید.شربت آبلیمو رنگ آبیشو میبره و صورتیش میکنه. من از شربت بیدمشک استفاده کردم برای شربت بیدمشک یک لیتر آب رو با نصف پیمانه عرق بیدمشک و دو ملاقه شکر مخلوط کردم و توی پارچ ریختم. مقدار شکر بستگی به خودتون داره. یک لیوان آب رو هم با مقداری زعفران و یه قاشق گلاب و دو قاشق شکر مخلوط کردم به عنوان شربت زعفران استفاده کردم. وقتی پنیرکها رنگ پس دادن از صافی رد کنید و با پشت قاشق بهش فشار بیارین تا خوب رنگ پس بدن،این عصاره رو توی لیوانها بریزید و روش شربت بیدمشک بریزید،اگه مقدار عصاره رو زیاد بریزید رنگش کاربنی میشه اگه به این رنگ کاربنی یه قاشق آبلیمو اضافه کنید صورتی پررنگ میشه،اگه مقدار عصاره رو کم بریزید آبی کمرنگ میشه اگه به آبی کمرنگ یک قاشق آبلیمو بریزید صورتی کمرنگ میشه،اگه به کمی از عصاره کمی شربت زعفران اضافه کنید رنگش سبز میشه،خلاصه با کم و زیاد کردن عصاره پنیرک رنگهای خیلی قشنگی بدست میاد،باقیمانده شربت زعفران رو هم تو یک لیوان بریزید و روش شربت بیدمشک بریزید. تخم شربتی ها رو هم از قبل با آب سرد خیس کنید تا ژله ای شوند و به هر لیوان یک قاشق اضافه کنید و به دلخواه داخل لیوانها یخ بریزید. دوستان بهتره برای مهمونیاتون تو همون ساعت آخر این شربت رو درست کنید چون این شربت هرچقد میمونه کمرنگتر میشه. حتما پنیرک رو با آب سرد بذارین تا رنگشو پس بده ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک کشمشی عزیزان این مقدار اندازده کیک تو قالب سی در چهل هستش من مقدار مواد رو دو برابر کردم. این کیک بدون فر هم عالی میشه طبق کیک بدون فر پستای پایین که گذاشتم برید نصف لیوان کشمش پلویی رو شسته تو آب خیس کنید به مدت یکساعت سپس از صافی رد کرده بزارید آبش کاملا کشیده بشه سپس تو آرد بغلتونید وبریزید رو مایه کیک میتونید همراه کشمش کمی هم گردو بزنید اندازه ها لیوان دسته دار فرانسه آرد دو لیوان تخم مرغ سه عدد شکر یک لیوان سرخالی به اندازه بند انگشت خالی باشه شیر نصف لیوان روغن نصف لیوان بیکینگ پودر یک قاشق سوپ خوری سرخالی ویا قاشق مرباخوری پر پودر هل یک دوم قاشق مرباخوری دوست دارید به جای پودر هل وانیل بزنید یک هشتم قاشق چایخوری تخم مرغ وشکر رو حدود چهار ویا پنجم دقیقه با دور کند همزن بزنید پودر هل اضافه کنید.سپس شیر اضافه ویک دقیقه بزنید.روغن اضافه کرده در حد مخلوط کردن بزنید .مواد که مخلوط شدن آرد وبیکینگ پودر که قبلا با هم مخلوط والک شدن اضافه کرده وبا ویسک به صورت دورانی کمی میزنیم سپس چند ثانیه با دور کند مخلوط کن میزنیم تا صاف ویکدست بشه این مواد هم میتونید تو قالب کیک یزدی وهم تو قالب بیست در سی بریزید مواد کیک که ریختی کشمش روش بریزید وبزارید تو فر از قبل گرم شده با دمای صد و هشتاد درجه به مدت چهل الی چهل وپنج دقیقه تا روی کیک طلای بشه از فر دراورده بزارید خنک بشه واز قالب خارج کرده اگر تو قالب کیک یزدی میریزید کپسول کاغذی بزارید. اگر تو قالب بیست در سی ویا سی در چهل میریزید کناره ها رو چرب کفش کاغذ روغنی بندازید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آچما پنیری🥐🥖🧀 نان ترکیه مواد لازم: 2 لیوان شیر گرم (440 میلی لیتر) 1 لیوان روغن (200 میلی لیتر) 1 پاکت خمیر مایه تازه ترکی (تقریبا معادل 1.5 قاشق غذا خوری خمیر مایه فوری) 2 سفیده تخم مرغ (زرده ها برای رومال) 2 قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق چایخوری نمک تقریبا 6 لیوان آرد (750 گرم) مواد میانی👇 کره پنیر فتا طرز تهیه: همه مواد به جز آرد را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید،سپس آرد را به تدریج اضافه کنید و خوب ورز دهید تا یک خمیر یکدست و نرم داشته باشید(خمیر کمی بدست میچسبد)1 قاشق غذاخوری روغن مایع روی خمیر ریخته و آن را جمع کنید و حدود 45 دقیقه روی آن را گذاشته ،استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود، سپس روی سطح کار آرد بپاشید و هوای خمیر استراحت داده شده را بگیرید، به 16 قسمت (به اندازه نارنگی) تقسیم کنید،قسمت ها را به صورت چانه در آورده،1 قاشق چای خوری کره هم دمای محیط را روی هر چانه بمالید و مانند فیلم با دست، کامل چانه را باز کرده(ترجمه از آشپزی_خلاق)،پنیر فتا بریزید، رول کنید و کنار بگذارید،همه چانه ها به همین صورت رول کنید،سپس از خمیری که اول رول کردید شروع کنید ،رول را بکشید و بچیپانید تا مانند بافت شود،دو طرف رول ها را به هم بچسبانید و کف سینی فر که با کاغذ روغنی پوشاندید و چرب کردید بگذارید، نیم ساعت دیگر روی آن را بپوشانید و استراحت دهید، در یک کاسه زرده تخم مرغ و 1 قاشق چایخوری شیر را مخلوط کنید و با برس روی اچما بمالید ،کنجد بپاشید و در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه قرار دهید تا روی نان برشته و طلایی شود به محض بیرون آمدن از فر،روی آنها را با یک پارچه آشپزخانه تمیز بپوشانید تا بافت نرمی داشته باشند(10-15 دقیقه کافی هست) نوش جان🤗 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛