#کوکو_گل_کلم
مواد لازم برای ۴ نفر
۵۰۰ گرم گلکلم پاک شده ۸ عدد تخممرغ ۳۰۰ گرم هویج ۳۰۰ گرم سیبزمینی ۳ عدد پیاز متوسط ۳ عدد گوجهفرنگی متوسط ۲ /۱ ق چ سرخالی پودر زعفران ۳ عدد فلفل دلمهای نمک و فلفل به میزان لازم روغن مایع مخصوص سرخ کردنی به مقدار لازم
طرز تهیه:
۱(dot) ابتدا گلکلمها را بشویید و در سبدی بریزید تا آب اضافی آنها خارج شود، سپس آنها را خرد کنید.
۲٫ در یک قابلمه مقداری آب ریخته و روی حرارت اجاق گاز قرار دهید. سپس کمی نمک به آن اضافه کنید. بعد از جوش آمدن آب، گلکلمهای خرد شده را داخل قابلمه بریزید، در ظرف را بگذارید و صبر کنید تا گلکلمها نیمپز شوند؛ سپس آنها را آبکش کنید.
۳٫ پیازها را پوست بگیرید و خلالی خرد کنید.سپس در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. حالا پیازها را داخل تابه بریزید و تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.
۴٫ در این فاصله، هویجها را بعد از پوست کندن نگینی خرد کنید. فلفل دلمهایها را شسته و تخم آنها را خارج کرده و به صورت ریز خرد کنید. حالا سیبزمینیها را هم بشویید و بعد از پوست گرفتن، به صورت نگینی خرد کنید. هر کدام از این مواد خرد شده را در ظرفهای جداگانه آماده نگه دارید.
۵٫ در این مرحله، ابتدا هویجهای خرد شده را داخل تابه حاوی پیاز داغ بریزید و همراه با پیاز، کمی تفت دهید. سپس سیبزمینیها را هم اضافه کرده و بعد از حدود یک ربع فلفل خرد شده را هم بیفزایید و اجازه دهید تا این سبزی هم تفت داده شوند.
۶٫ کاسه بزرگی آماده کنید و ابتدا تخممرغها را در آن بشکنید. سپس نمک، فلفل و زعفران را به آن اضافه کنید و توسط چنگال آنقدر بزنید تا مایه تغییررنگ پیدا کند.
۷٫ مخلوط پیاز، سیبزمینی، هویج و فلفل تفت داده شده را خوب با هم مخلوط کنید. سپس آن را به مواد داخل کاسه (مایه تخممرغی) اضافه کنید و خوب هم بزنید.
۸٫ پوست گوجهفرنگیها را بکنید و آنها را فیله کنید؛ سپس به صورت نگینی خرد کرده و به مواد فوق اضافه کنید. به این ترتیب، مایه کوکو برای سرخ کردن آماده میشود. حالا تابه نچسب مناسبی آماده کرده و مقداری روغن داخل آن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا داغ شود.
۹٫ وقتی روغن داغ شد، مایه کوکو را داخل تابه بریزید و سطح آن را صاف کنید. در تابه را بگذارید و اجازه دهید کوکو به مدت ۱۵ تا۲۰دقیقه روی شعله کم اجاق گاز حرارت ببیند تاخودش را کمی بگیرد.
۱۰٫ بعد از گذشت این مدت، یک شعله پخشکن زیر تابه بگذارید و به مدت ۳۰ دقیقه صبر کنید تا زیر کوکو سرخ شود. برای سرخ شدن طرف دیگر کوکو یا آن را مثل کوکوی سبزی برش دهید و هر برش را به صورت جداگانه برگردانید یا اینکه روی دهانه تابه، سینی گرد بگذارید و پس از برگرداندن کوکو، دوباره آن را به داخل تابه انتقال دهید؛ به این ترتیب دو طرف کوکو مانند تهچین به صورت درسته سرخ میشود.
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
#رست_چیکن
مواد لازم برای این خوشمزه :
یک سینه ی مرغ یا سیصد گرم گوشت بوقلمون
یک عدد هویج پخته نگینی
یک عدد تخم مرغ
نصف لیوان کنسرو نخود فرنگی
سه عدد سوسیس رنده شده
صد گرم کالباس
نمک وفلفل به مقدار لازم
یک بسته چیپس کچاپ یا هالوپینو فلفل قرمز خلال شده یک عدد
گوشت بوقلمون یا سینه ی مرغ یا مخلوط چرخ کرده ویک پیاز رنده شده رو با تمام مواد ذکر شده مخلوط میکنیم وروی کیسه فریزر که چیپس رو خرد کردیم وهمه جای اون پخش کردیم بصورتی که پر از چیپس خرد شده باشه پهن میکنیم وبه هر شکلی که دوست داریم ،من مثلثی کردم ،رول میکنیم وبه ظرف چرب شده انتقال میدیم ودر فر از قبل گرم شده 200درجه قرار میدیم وهر سمتش رو تقریبا ده الی پانزده دقیقه میگذاریم بمونه ،حتما امتحان کنید طعمش بی نظیره 👌
نوش جان 💋❤️
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
.
از اینکیک قرتی جدیدا 😍.
#بیسکو_کیک
.
مواد لازم خمير:
كره: ٢٠٠ گرم
شكر دانه ریز :١٥٠ گرم
عسل یا گلوکز : ٢٠ گرم
تخم مرغ: ١٢٠ گرم
وانيل مايع: ١٠ ميلى ليتر
آرد: ٥٥٠ گرم
بيكينگ پودر : ۱ پنس
نمك: ١ پنس
طرزتهيه:
کره و شکر را به مدت ۱۰ دقیقه هم بزنید تا یکدست شود ؛
عسل وانیل و تخم مرغها را اضافه کنید و دوباره هم بزنید
در انتها ارد ، نمک و بکینگ پودر را اضافه کنید ، خمیر نباید چسبنده و یا خشک باشد . خمير را داخل نایلون يكساعت در يخچال استراحت دهيد.
فر را روى دماى ١٦٠ درجه سانتى گراد روشن نماييد. خمير را به چهار قسمت تقسيم كنيد. هر قسمت را روى کاغذ روغنی به كمك وردنه به ضخامت ٣ ميلى متر باز کنید
و الگوى خود را روي ان قرار داده و به کمک چاقو بُرش دهيد و اضافات خمير را گرفته و با همان کاغذ روغنی به سينى انتقال دهيد و به مدت تقريبىِ ٢٠ دقيقه بپزید
در اين مرحله اگر خمير بيش از حد گرم شده آن را در يخچال قرار دهيد و بعد از سرد شدن داخل فر بگزاريد.
بعد از اطمينان از پُخت سينى را از فر خارج كرده و اجازه دهيد كاملا خُنك شود.
خمیر را روی سینی و یا تخته بگذارید و کرم مورد نظر یا خامه را به کمک سر قیف ساده روی سطح بیسکویت پایپ کنید
لایه بعدی بیسکویت را قرار داده و دوباره کرم بزنید
تا انتها.... لایه اخر را بعد از کرم زدن با میوه و گلها و شکلات تزئین کنید ( به دلخواه )
برای کرم پنیری :
۵۰۰ گرم خامه فرم دهید و بعد ۲۵۰ گرم پنیر ماسکارپونه به ان اضافه کنید و بعد استفاده کنید . ( در صورت دلخواه اسانس نیز بزنید )
اشپزی خاص
🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
آشپزی خاص
#کتلت_گوشت 🆔 @ashpaziykhs
#کتلت_گوشت_و_سبزیجات
سیب زمینی سه عدد پخته شده
و یک عدد سیب زمینی کوچیک خام رنده شده
200 گرم گوشت چرخ شده
یک عدد پیاز کوچک رنده و آب گرفته شده
یک حبه سیر رنده شده یا نصف قاشق پودر سیر
دو عدد تخم مرغ
نمک و فلفل و زردچوبه و نصف قاشق چ پودر تخم گشنیز و( هر ادویه ای که خودتون دوست دارید)
پودر سوخاری دو قاشق غ
سبزی شامل جعفری و چوچاق( اگه چوچاق نداشتید فقط یه مشت خرد شده جعفری )
سیب زمینی پخته رو له و یا رنده کنید و سیب زمینی خام هم رنده کنید.پیاز رو هم رنده و آبشو بگیرید.تمام مواد رو بهش اضافه کنید وخوب مخلوط کنید. نیم ساعت بزارید یخچال تا مزه ها با هم تلفیق بشه بعد داخل تابه روغن بریزید و هر مدل که دوست دارید شکل بدید و سرخ کنید.این کتلت برای افطار گزینه مناسبیه.
دوستان اگه بنا به دلیلی از گوشت قرمز نمیتونید استفاده کنید یک عدد سینه مرغ رو چرخ کنید
🆔 @ashpaziykhs
آشپزی خاص
#کتف_مرغ_سوخاری 🆔 @ashpaziykhs
کتف مرغ سوخاری
زمان آماده سازی 15 دقیقه زمان پخت 30 دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
1 کیلوگرم کتف مرغ
1 پیمانه آب ماست (یا دوغ)
2 پیمانه آرد سوخاری درشت ادویهدار
1/2 و 1 پیمانه آرد سفید ساده
به مقدار لازم روغن سرخ کردنی
سس چیلی شیرین برای سرو
دستور تهیه ۱۰ میان وعده مرغی
طرز تهیه
1 - مرغها، آب ماست و نیمی از آرد سوخاری مزهدار را در کاسهای بریزید و خوب مخلوط کنید. بقیه آرد سوخاری ادویهدار را با آرد سفید در کاسهای بریزید و با هم ترکیب کنید. یک تکه کتف مرغ را از مخلوطی که در آن غوطهور است بیرون بیاورید و کمی تکان دهید. بعد آن را در مخلوط آردی بزنید و همه جای مرغ را به این مواد آغشته کنید. همه مرغها را به این صورت آماده کنید.
2 -در قابلمهای گود مقداری مناسب روغن سرخ کردنی بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود. مرغها را در روغن داغ سرخ کنید. وقتی هر تکه مرغ برشته و طلایی رنگ شد، آن را از روغن بیرون بیاورید و روی حوله کاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی گرفته شود.
همه مرغها را به این ترتیب سرخ کنید. موقع افزودن روغن، قبل از انداختن مرغ به داخل آن، کمی صبر کنید تا دوباره روغن داغ شود. مرغهای سوخاري را با سس چیلی شیرین سرو کنید.
نوش جان😋😋
🆔 @ashpaziykhs