فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام صبحتون بخیر 🌸
یه کلیپ شاد و پر انرژی زیبای صبح بخیر ، تقدیم به تک تک اعضا😍
خداجون دوستت دارممم❤️
دوشنبتون عالی مثل خودتون 🌺
لینک join👇
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیرینی کشمشی
دستور یه شیرینی خوشمزه اوردم براتون
این شیرینی هم با فر درست میشه وهم بدون فر توجه کنید شیرینی کشمشی هیچ وقت روش طلای نمیشه فقط زیرش که طلای شد کافیه زمان پختش چهدر فر و چه بدون فر حدود 15 الی بیست دقیقه است
میتونید کل مواد رو نصف کنید
آرد 420 گرم حدود سه لیوان
پودر قند 300 گرم یک لیوان ونیم
روغن صاف قنادی 100گرم روغن جامد پخت وپز 50 گرم
تخم مرغ درشت دوعدد
ماست 140 گرم یا نصف لیوان
وانیل نصف قاشق چایی خوری
کشمش 150 گرم یا یک لیوان
گاز رو روشن کنید کمترین درجه حرارت شعله پخش کن بزارید ماهی تابه رژیمی روش تا گرم بشه از فر استفاده میکنید.از فر دست ساز هم میتونید استفاده کنید دمای فر 170 درجه به مدت 15 دقیقه
روغن وپودر قند رو بزنید حدود چهار الی پنج دقیقه تا پوک وسفیدرنگ بشه سپس تخم مرغ رو دونه دونه اضافه کرده ومیزنیم وانیل هم اضافه ،سپس ماست رو اضافه کرده در حد مخلوط کردن میزنیم همزن رو خاموش آرد رو یکدفعه میریزیم وبا دست مخلوط میکنیم زیادی ورز ندید که بهروغن بیفته فقط با نوکانگشتان مخلوط کنید آخر سر کشمش که قبلا نیم ساعتی تو آب خیس کردیم تا نرم بشه آبکش کردیم میریزیم ومخلوط میکنیم میریزیم تو قیف ساده نداشتید از دو قاشق استفاده کنید
ماهی تابه که گرم شده دو عدد کاغذ روغنی انداخته خمیر رو قیف میزنیم میخواید رویه شیرینی کمی ترد بشه کمی پودر قند روش بپاشید(اختیاریه)در ماهی تابه رو میبندیم ومیزاریم رو شعله پخش کن حدود پانزده دقیقه شعله خیلی کم باشه به ارومی درشو باز میکنیم زیرش طلای شد کافیه اونو خالی میکنیم کاغذروغنی انداخته سری بعد دوباره میزازیم
توی فر هم تو سینی کشمشی ها رو قیف زده ومیزاریم تو فر از قبل گرم شده به مدت 15 الی 20 دقیقه از پشت شیشه نگاه کنید زیرش طلای شد کافیه بعد از سرد شدن از کاغذ روغنی جدا میکنیم کاغذ روغنی چرب کردن نمیخواد
به جای روغن صاف میتونید از جامد پختوپز استفاده کنید ویا فقط از روغن صاف قنادی استفاده کنید لوازم قنادیا دارن
روغن مایع به هیچ عنوان نمیشه
میتونید به این مقدار روغن از کره استفاده کنید وای من طعم کره رو تو شیرینی دوست ندارم طعمش غالب میشه
سعی کنید از ترازوی دیجیتالی برای اندازه گیری استفاده کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#قند_تزیینی
این قند های تزیینی و فانتزی . که وقتی مهمون دارین می تونین توی قندون بریزین و در پذیرایی از مهمونی هاتون و همچنین در عید هم کاربرد داره .
🔷مواد لازم
🔹شکر نصف لیوان
🔹گلاب یا عرق هل 2 ق م .
🔹شکر و گلاب رو با هم مخلوط کردم . گلاب یا عرق هل تا جایی اضافه بشه که شکر به صورت ماسه ای در بیاد . زیاد نریزین که شل نشه .
از وانیل و یا هر اسانس دیگه ای هم می تونین استفاده کنین .
بعد برای اینکه به رنگ های مختلف دربیارین از رنگ خوراکی ، زعفران ، رنگ های طبیعی مثل آب البالو و لبو و ... می تونین استفاده کنین فقط زیاد نریزین که شل نشه . من تقسیم کردم به چند قسمت و هر کدوم رو به یه رنگی دراوردم .
بعد هم داخل قالب های فنری ریختم و منسجم کردم و توی یه ظرفی که کاغذ روغنی انداخته بودم قرار دادم .
توی محیط خونه نیاز به جای خاصی نداره یکی دو ساعت بمونه خشک میشه و خیلی راحت جدا میشه .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کتلت_آلمانی
این کتلت یکی از غذاهای محبوب آلمانی است وبین خودشون خیلی پرطرفداره.معمولا با نان باگت وسیب زمینی سرو میشه.
🔷مواد لازم
🔹گوشت چرخ کرده 500گرم
🔹باگت از طول 10سانت برش داده بشه
🔹خردل 1ق چ
🔹نمک وفلفل به میزان لازم
🔹تخم مرغ1عدد
🔹پیاز 1عدد بزرگ ریزخردشده
🔹پودرپاپریکا 1ق چ
🔹سیر 1حبه
ابتدا باگت رو داخل ظرفی قرار داده وروش یک لیوان آب بریزید وبزارید نیم ساعت خیس بخوره .بعد با دست فشار داده تا آب اضافی آن خارج بشه .پیاز وسیر رو با 1ق غ کره تفت بدید تاکمی نرم شود وباقی مواد رو بهش اضافه وبا دست خوب مخلوط کرده و ورز دهید.
تو ماهیتابه مقداری روغن ریخته واز مواد بردارید وداخل دست گرد کنید وتو تابه باحرارت ملایم سرخ کنید.
توضیح در مورد سیب زمینی دورچین این غذا👇👇
این سیب زمینی سرخ شده آلمانی است وکنار غذاهای گوشتی سرو میشه.پودر مخصوص برای مزه دار کردن آن مخلوطی از ادویه هاست.
🔷مواد لازم
🔹سیب زمینی 800گرم
🔹روغن 4ق غ
🔹فلفل سیاه مقداری
🔹پیازبزرگ 1عدد
🔹جعفری خردشده 2ق غ درصورت تمایل
🔹ادویه زیره.جوزهندی.پودرسیر
🔹سیب زمینی ها رو با پوست حدود 10تا 15دقیقه تو آب بپزید(نباید له شود با چاقو تست کنید )
بعد از نیم پز شدن سیب زمینی اونها رو پوست بگیرید وبه قطر نیم سانت حلقه حلقه کنید وبگذارید سرد بشه
پیاز رو خرد کرده وتو روغن تفت بدید پیاز نباید سرخ بشه وطلایی رنگ بشه سپس سیب زمینی ها رو اضافه کنید وتفت بدید تا حدی که سیب زمینی ها طلایی شه ودر اواسط کار نمک وادویه ها رو اضافه کنید وکمی هم زردچوبه برای خوشرنگ شدنش اضافه کنید وسرو کنید.
امیدوارم درست کنید واز خوردنش لذت ببرید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#حلوا_سوهانی
امروز با یه حلوای بیییی نهایت عالی و خوشمزه و مدرن و بوتیکی اومدم🤗😍 . این حلوا خیلی خوشمزه است 🙂.
این حلوا به دلیل وجود ارد جوانه گندم یک کم زبری داره . آرد جوانه گندم در تهیه سوهان به کار میره و از لوازم قنادی فروشی ها می تونید تهیه کنید .
.
آرد سفید 120 گرم (کمی کمتر از یک لیوان)
آرد جوانه گندم 35 گرم (حدودا 2 ق غ) (این آرد رو می تونید از لوازم قنادی فروشی ها تهیه کنید)
سوهان له و آسیاب شده 100 گرم (3 تا 4 ق غ)
پودر قند 50 گرم (حدودا یک سوم لیوان)
کره 50 گرم (روغن جامد و یا روغن حیوانی هم می تونید استفاده کنید)
شیر 60 گرم (یک چهارم لیوان)
خامه صبحانه 50 گرم (2 ق غ)
پودر هل 1 ق چ
زعفران 1 ق غ
گلاب 1 تا 2 ق غ
سوهان رو من داخل آسیاب ریختم و له کردم و به صورت کرمی در اومد . یا خوب پودر بشه . شیر و سوهان و خامه رو با هم مخلوط کردم و روی حرارت قرار دادم تا یکدست بشه قبل اینکه بجوشه از حرارت برداشتم .
آرد سفید رو الک کردم . داخل تابه ریختم و روی حرارت کم قرار دادم و تفت دادم . حدودا نیم ساعت روی حرارت تفت دادم . برای این حلوا نه خیلی زیاد و نه خیلی کم نشه تقت دادن آرد . بعد از تفت دادن دوباره الک کردم . آرد جوانه رو الک کردم و اضافه کردم و هر دو رو روی حرارت قرار دادم و کمی تفت دادم . از اونجا که آرد جوانه گندم زیاد نباید تفت بخوره والا می سوزه توجه بشه . کره رو اضافه کردم و ترکیب کردم و بعد مواد سوهانی رو ریختم و از حرارت برداشتم . پودر قند الک شده ، پودر هل ، زعفران و گلاب رو اضافه کردم و مخلوط کردم .اگر کمی پودری موند میشه کمی گلاب ریخت تا جمع بشه و یکدست بشه .
میشه داخل این حلوا پسته خام خرد شده هم.ریخت.
بعد همون طور که حلوا گرم هستش داخل قالب سیلیکونی (حلوا چون روغن داره نیازی هم به چرب کردن قالب نیست من جزیی با روغن قالب رو چرب کردم) ریختم و خوب فشرده کردم . داخل یخچال یکی دو ساعت ( یا داخل فریزر 20 دقیقه ) قرار دادم و بعد از قالب خارج کردم . روش کمی پودر پسته ریختم .
برای من 15 عدد این شکلی حلوا شد .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻
عدس1 پیمانه
برنج 3 پیمانه
گوشت چرخکرده 300 گرم
پیاز 1 عدد
پیاز داغ (برای تزیین)1 عدد
کشمش پلویی 1 پیمانه
زرشک نصف پیمانه
زعفران به مقدار لازم
کره به مقدار لازم
هویج یک عدد متوسط
رب یک قاشق غذاخوری
زعفران به میزان لازم
نمک و فلفل پاریکا به میزان لازم
طرز تهیه🔻
ابتدا عدس را با میزان کمی آب در حدی که به اندازه یک بند انگشت آب روی عدس را بگیرید بپزید تا در نهایت بتوانید از آب حاوی مواد مغذی آن در تهیه غذا استفاده نمایید.
( توجه داشته باشید که نباید اجازه دهید عدس بیش از حد پخته شود چرا که پوست آن جدا خواهد شد و به هنگام دم کشیدن له میشود.)
در این فاصله مایه گوشتی را تهیه نمایید.
گوشت چرخشده را به همراه پیاز رنده شده، نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران طعمدار کنید سپس در تابه تفت دهید.
زمانی که آب گوشت جمع شد مقداری زعفران آب زده غلیظ به گوشتها اضافه کنید تا رنگ و عطر بینظیر زعفران به خورد گوشت برود. سپس کمی کره به تابه اضافه کنید و اجازه دهید گوشتها به همراه کره کمی تفت بخورند.
در این مرحله کشمشها را که از قبل شستشو دادهاید و نیم تا یک ساعت در آب خیس خوردهاند و کاملا نم آن را گرفتهاید آماده کنید .
برنج را با آب و نمک بپزید و در مرحله آخر زمانی که میخواهید برنج را آبکشی کنید عدس پخته شده را به برنج در حال جوشیدن بیفزایید و اجازه دهید مدت زمان کوتاهی به همراه عدس بجوشند و کاملا با یکدیگر مخلوط شوند.
سپس برنج را آبکشی کنید و تهدیگ مورد نظر خود را کف قابلمه قرار دهید و برنج را لایه لایه با پاشیدن دارچین طعمدار کنید (دارچین
دلبخواهی ) و در نهایت آب و روغن بدهید
(من کشمش رو روی برنج میریزم که خشک و سفت نشه شما میتونین سرخ هم کنید کشمش رو) سپس اجازه دهید برنج به مدت 30 تا 40 دقیقه دم بکشد.
زرشک رو کمی با کره تفت بدین
هویج رو رنده درشت کنین و با چهار قاشق آب بزارین کمی بخار پز شه و بعد با کمی پیاز تفت بدین
یک پیاز رو خلالی کنین و سرخ کنین برای تزئین روش بریزید
مقدار مناسبی از برنج دمکشیده را با زعفران آب زده و کره ذوبشده مخلوط نمایید
عدس پلو را با پیاز داغ، مایه گوشتی و برنج زعفرانی زرشک و کشمش تزئین و به صورت قالبی و یا در دیس سرو نمایید
در صورت تمایل میتوانید پس از آبکش کردن برنج، از مایه گوشتی و کشمش به صورت لایه لایه مابین برنج به میزان مناسب بریزید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کلوچه_پرتقالی
تخم مرغ 1 عدد
پودر شکر (شکر آسیاب شده)200 گرم (تقریبا یک لیوان)
روغن مایع 100 گرم (کمی کمتر از نصف لیوان)
آب پرتقال 60 گرم (یک چهارم لیوان)
ماست 40 گرم (تقریبا 2 ق غ)
آرد سفید 400 گرم ( دو و دو سوم لیوان)
بیکینگ پودر 5 گرم (1 ق م)
رنده پوست پرتقال 1 ق چ
مواد به دمای محیط برسه .
آب یک عدد پرتقال رو گرفتم و از صافی رد کردم . نیاز به 60 گرم (حدودا یک چهارم لیوان) آب پرتقال داریم .
تخم مرغ و پودر شکر رو با همزن حدودا 5 دقیقه خوب زدم تا رنگش به سفیدی بزنه و کشدار بشه . رنده پوست پرتقال رو هم اضافه کردم . ماست و آب پرتقال و روغن مایع رو هم ریختم و ترویب کردم . همزن رو کنار گذاشتم . بیکینگ پودر رو ام ریختم . آرد رو الک کردم . آرد رو کم کم ریختم . آرد رو سعی کنید زیاد نریزید خمیر خودش کمی چسبندگی داره . اگر دیدید خیلی چسبنده است کمی بریزید ولی در ریختن آرد محتاطانه عمل کنید . ریختن ارد زیادی قاعدتا کلوچه شما رو سفت و سنگین می کنه و اون لطافتش از بین میره . پس صبوری کنید . خمیر ورز دادن نمی خواد . فقط نیم ساعت داخل یخچال استراحت قرار بدید که با استراحت چسبندگی هم رفع میشه .
بعد از خمیر گوله های به اندازه دلخواه من 80 گرمی برداشتم و بعد توی دستم کمی پهن کردم . داخل سینی قرار دادم .
مابقی کاملا سلیقه ای هست مثل طرح دادن و رومال زدن . می تونید با چنگال طرح بزنید . من با چنگال کمی خط انداختم . کمی با فشار که بعد از پخت اثراتش بمونه . رومال هم ترکیب زرده تخم مرغ و 1 ق غ ماست هست که رومال زدم و کمی کنجد پاشیدم . رومال باعث میشه رویه کلوچه خوشگل تر و خوش رنگ تر هم بشه .
فر هم مثل همیشه از یک ربع قبل گرم کردم و سینی رو طبقه وسط با دمای 170 درجه حدودا 20 تا 25 دقیقه قرار دادم . دمای فرها فرق داره حتما چک کنید . اخر هم یکی دو دقیقه گریل بالا رو روشن کردم که کمی روش تغییر رنگ پیدا کنه .
برای من 10 عدد کلوچه شد .
بدون فر داخل فر دست ساز یا تابه دوطرفه ردی گلز می تونید درست کنید .
در مورد دستگاه های دیگه اطلاع ندارم .
سعی کنید مواد رو جایگزین نکنید . چون ممکنه در کیفیت کار شما تاثیر بزاره .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛