eitaa logo
آشپزی خاص
94.1هزار دنبال‌کننده
14.2هزار عکس
41.5هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فرنی پرتقال اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
🍕 پیتزای مرغ با سس باربیکیو 🔶 مواد اولیه : 🔸خمیر پیتزا (خانگی یا آماده) 450 گرم 🔸آرد ذرت برای پاشیدن روی سینی فر 🔸سس باربکیو (جدا) نصف فنجان 🔸مرغ (پخته یا سرخ شده به روش دلخواه، 🔸چهارگوش خرد شده) 1 فنجان 🔸پنیر موزارلا (رنده شده) 1 فنجان 🔸پیاز (نازک حلقه شده) 1/3 فنجان 🔸گشنیز (خرد شده) برای تزئین 🔶 طرز تهیه 🔸فر را با دمای 500 درجه فارنهایت (260 درجه سانتی گراد) داغ کنید. 🔸خمیر پیتزا را روی یک سطح کمی آرد پاشی شده با وردنه پهن کنید تا به عرض 25 سانتی متر و ضخامت نیم سانتی متر برسد. یک سینی فر را برگردانید و روی آن مقدار زیادی آرد ذرت بپاشید. 🔸خمیر را روی سینی فر قرار دهید. 🔸در یک کاسه ی متوسط، مرغ خرد شده را با 1/4 فنجان سس باربکیو هم بزنید و مخلوط کنید. 1/4 فنجان سس باربکیوی باقی مانده را روی خمیر بمالید و فاصله ی 1 سانتی متری لبه های آن را خالی بگذارید. بسته به شکل پیتزا ممکن است احتیاج به سس بیشتری داشته باشید. 🔸پنیر موزارلا را روی سس باربکیو بپاشید سپس مرغ آغشته به سس را به صورت یکدست روی پنیر بریزید. پیاز قرمز حلقه شده را روی مرغ ها پخش کنید. 🔸پیتزا را 10 تا 12 دقیقه در فر بپزید تا خمیر آن کاملاً بپزد و قهوه ای طلایی شود. بعداز گذشت نیمی از این زمان پیتزا را بچرخانید. پیتزا را از فر بیرون بیاورید و روی یک تخته قرار دهید. روی آن گشنیز بپاشید. برش دهید و سرو کنید. 🔶نکته: 🔸می توانید خمیر را به شکل یک دایره به عرض 25 سانتی متر در بیاورید یا آن را به تکه های کوچکتر تقسیم کنید تا تعداد پیتزاهای بیشتری داشته باشید. زمان پخت را بسته به شکل پیتزا ها تغییر دهید. 😋 نوش جان اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
پیتزای مرغ با سس باربیکیو اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
موادلازم: آرد ........ 2 + یک سوم پیمانه ( 290 گرم) تخم مرغ .......2 عدد پودر قند......2 پیمانه ( 250 گرم ) کره....... 150گرم  وانیل ........1 ق چ. کشمش...... 100 گرم کره باید به دمای محیط رسیده باشه. ابتدا کره و پودر قند رو با همزن بزنید تا کرمی شود مرحله بعد تخم مرغ هارو دونه دونه اضافه کنید و بعد هر بار اضافه کردن خوب بزنید تا مخلوط بشه به و تخم مرغ بعدی. بعد وانیل و مرحله بعد آرد و اضافه کنید و باهمزن بزنید تا خوب مخلوط بشه در اخر کشمش هارو که از قبل شستین رو داخل ارد بغلطونید و به مواد اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید و داخل قیف ساده بریزید کف سینی کاغذ روغنی بزارین و با کمی فاصله بریزید و در اخر روشو با پودر قند الک کنید تا وقتی پخت حالت ترک بشه. نکته:بجای قیف میتونید از قاشق هم استفاده کنید ولی با قیف مرتب تر میشه. سعی نکنید خیلی موادو پهن بریزید در سینی به اندازه گردو بزرگ بریزید چون شیرینی وقتی تو فر میره کمی پهن میشه. شیرینی ها رنگش بعد پخت تغییر نمیکنه یه کوچولو فقط زیرش طلایی میشه. در اخر شیرینی هارو در فر از قبل گرم شده با دمای 160 به مدت 15دقیقه بزارید و سر بزنید دمای فرها متفاوته. جایگزین کره روغن صاف قنادی هست که مقدارش هم بیست گرم کمتر از مقدا کره است اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱 🏵🏵🏵🏵🏵🏵
شیرینی کشمشی اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
سلام مهربانان صبحتان پرازمحبت اولین روزهفته تون شاد وقشنگ الهی سهم امروزتان شادی سهم زندگیتون عشق سهم قلبتون مهربانی سهم چشمتون زیبایی و سهم عمرتون عزت باشه @ashpaziykhs
کاتمر یک دسر خوشمزه ترکیه‌ای است که شبیه باقلواست، اما باقلوا نیست. این دسر خوشمزه را می‌توانید با بستنی نوش جان کنید. مواد لازم خمیر کاتمر: آرد ۱ کیلو آب نیم لیتر نمک ۱۵ گرم مواد داخل خمیر: شیر ۱ لیتر آرد ایرمیک (سمولینا) ۱۲۰ گرم شکر ۱ لیوان پودر پسته ۱ لیوان برای پخت: کره برای پخت کاتمر ۲ قاشق غذاخوری طرز تهیه: آرد الک شده را روی میز کار بریزید داخل آن را گود کرده و آب ولرم را آرام اضافه کرده و خمیر را ورز دهید. خمیر باید نه سفت باشد نه خیلی به دست بچسبد. سپس به ۶ قسمت مساوی تقسیم کنید.خمیر‌هایی که به شکل گرد درآورده اید درون روغن افتاب گردان بگذارید و به مدت ۱۲ ساعت نگهدارید. (روغن تا نصف توپک‌های خمیر برسد) شیر را درون ظرفی ریخته، بگذارید بجوشد و آرد ایرمیک را اضافه کنید هم بزنید تا زمانیکه بپزد و حالت پودینگ به خود بگیرد،سپس کنار بگذارید تا خنک شود.خمیر آماده شده را بعد از ۱۲ ساعت با وردنه باز کنید، تا مثل ورق یوفکا نازک شود. خمیر را به شکل مربع دربیاورید. روی میز کار پهن کرده شکر، پودر پسته و کرم که درست کرده بودید را وسط خمیر بمالید.از هر ۴ طرف به داخل تا کنید و درون سینی که با کره چرب کرده اید بگذارید.فر را با ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید و کاتمر هارا به مدت ۶ الی ۸ دقیقه یکی یکی بپزید.بعد از پخت می‌توانید با پودر پسته تزیین کرده و با بستنی خامه ای میل کنید. نوش جان. نکته: هر کاتمر را جدا گانه در سینی‌هایی که با کره، چرب کرده اید به مدت ۸ دقیقه در فر از قبل گرم شده بپزید. به نازک بودن خمیر دقت کنید نوش جان😋😋 اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
کاتمر ترکیه اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
نان_پوآچاى_شكلاتى مواد لازم : كره؛ ١/٤ پيمانه تخم مرغ؛ يك عدد شكر؛ نصف پيمانه آرد؛ چهار تا پنچ پيمانه نمك؛ يك قاشق چايخورى شير ولرم؛ يك و نيم پيمانه شكلات چيپسى؛ دو پيمانه روغن مايع؛ سه قاشق سوپخورى وانيل شكرى؛ يك قاشق مرباخورى پودر خمير مايه؛ يك قاشق سوپخورى مواد لازم رومال : تخم مرغ؛ يك عدد شير؛ يك قاشق سوپخورى كنجد؛ به مقدار لازم براى روى نان تخم مرغ را با چنگال زده تا مخلوط شده و از لختگى دربيايد. سپس شير را اضافه كرده و مخلوط كنيد. طرز تهيه : پودر خمير مايه و شكر و شير ولرم را مخلوط كنيد. درپوش ظرف را كذاشته و به مدت پنچ دقيقه در محيط گرمى قرار دهيد تا خمير مايه پف كرده و عمل بيايد. در ظرف گودى تخم مرغ و كره و روغن مايع را مخلوط كنيد. خمير مايه عمل آمده را اضافه كرده و هم بزنيد. آرد و نمك را مخلوط كرده و الك كنيد. سپس آرد را با كنترل تا حدى كه خمير به دست نچسبد به مواد اضافه كنيد. خمير را چند دقيقه ورز دهيد. سپس خمير را در ظرفى كه با روغن مايع چرب شده قرار داده و چرخى بدهيد تا سطح خمير به روغن آغشته شود. سپس روى خمير را با حوله تميزى بپوشانيد. خمير را در محيط آشپزخانه به مدت يك ساعت استراحت دهيد تا خمير عمل آمده و حجمش دو برابر شود. پف خمير عمل آمده را با مشت دست بگيريد. سپس خمير را به اندازه يك ليموى كوچك چانه گيرى كنيد. چانه ها را در سينى كه از قبل با كاغذ روغنى پوشانده شده با رعايت فاصله بچينيد. روى چانه ها را با حوله تميزى پوشانده و به مدت ده دقيقه استراحت دهيد. سپس هر چانه را به شكل بيضى پهن كنيد. در قسمت بالاى خمير يك قاشق مرباخورى از شكلات چيپسى را گذاشته و لبه خمير را روى شكلات بياوريد. با چاقوى تيزى برش هايى روى خمير پهن شده نقش بياندازيد. سپس خمير را از قسمت بالا كه شكلات چيپسى را كذاشته شده رول كنيد. خمير هاى فرم داده را در سينى فرى كه از قبل با كاغذ روغنى پوشانده شده با رعايت فاصله بچينيد. خمير در استراحت دوم مجدد پف خواهد كرد و اگر فاصله بين خميرها را رعايت نكنيد طى پخت بهم مى چسبد. روى خمير را مجدد به مدت پانزده دقيقه با حوله تميزى بپوشانيد. خمير را بعد از استراحت دوم با مواد زرده رومال كنيد. روى خميرهاى رومال شده را كنجد بپاشيد. داخل فر يك كاسه آب گرم بگذاريد تا نان طى پخت خشك نشود. سپس سينى را در فرى كه از قبل روى ١٨٠ درجه سانتى گراد گرم شده قرار داده و به مدت ٣٠ تا ٤٠ دقيقه يا تا زمانى كه روى نان طلايى شود، بپزيد. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
#نان_پوآچاى_شكلاتى پودر خمير مايه و شكر و شير ولرم را مخلوط كنيد. درپوش ظرف را كذاشته و به مدت پنچ دقيقه در محيط گرمى قرار دهيد. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
#نان_پوآچاى_شكلاتى خمير مايه بعد از پنج دقيقه استراحت پف كرده و عمل آمده است. اشپزی خاص 🔱eitaa.com/ashpaziykhs🔱
در ظرف گودى تخم مرغ و كره و روغن مايع و خمير مايه عمل آمده را مخلوط كنيد. آرد و نمك را با كنترل تا حدى كه خمير به دست نچسبد به مواد اضافه كنيد. اشپزی خاص 🔱 eitaa.com/ashpaziykh