eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام😊✋ صبحتون پر انرژی و نشاط ☕️🌹😊 سلامی ✋ به قشنگی بهشت 🥰 به زیبایی گلها 🌹 به ‌محکمی پیوند قلبها ❤️ و سلامی که یاد آور خوبیها است☺️ یکشنبه تون بخیـر و زیـبا 🌺 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خوشمزهه😋 1 عدد سینه ی مرغ مکعبی خورد شده یک بسته نان تست 2 عدد تخم مرغ نصف فلفل دلمه نمک و فلفل به مقدار لازم 2 ق غ پنیر ماسکارپونه 1 ق غ سس مایونز 1 ق غ سس فرانسوی کاهو آرد سوخاری ابتدا لبه های نان تست رو بگیرین و دو‌عدد نان تست را روی هم بگذارید ( حتما دوتا نون تست روی هم بذارین وگرنه پف نمیکنه)و با وردنه صاف کنید با یک وسیله گرد دایره ای در بیارین سپس داخل تخم مرغ و آرد سوخاری زده و در روغن داغ سرخ کنید خیلی کم تا حدی که پف کنه داخل تابه کره بریزید و فلفل دلمه و سینه مرغ خورد شده و نمک و فلفل و پنیر ماسکارپونه و سس مایونز و فرانسوی بریزید و سپس هم بزنید نان های تست رو از وسط نصف کرد و داخلش کاهو و موادو بریزید😋 نکته خیلی مهم: دوستای گلم حتما حتما اولش دوتا نون تست باید رو هم بذارین و با وردنه صاف کنید و بعد کاتر بزنید با یه نون تست نکنید اینکارو که پف نمیکنه) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک سه رنگ مواد لازم :👇 تخم مرغ 3 عدد درشت (درشت نبودن 4 عدد بزنید) شیر 1 لیوان روغن مایع 2/3لیوان آرد 2 و1/2لیوان (یک ق غ پر از ارد را جدا کنید و کنار بگذارید ) شکر 1لیوان (سرخالی هم میشه ریخت) وانیل 1/4ق چ بیکینگ پودر 2ق چ استاندارد پر پودر کاکائو 1ق غ پودر نسکافه 1ق غ آرد 1ق غ دستور تهیه : تخم مرغهای همدمای محیط +شکر +وانیل را با همزن حدود 5 دقیقه خوب بزنید تا کرم رنگ وکشدار شود، سپس شیر ولرم وروغن مایع را ازکنار ظرف اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن با همزن یکدست کنید، درنهایت مخلوط سه بار الک شده ارد وبیکینگ پودر را در طی دو سه مرحله بیفزایید وبا لیسک در حد یکدست شدن مایه هم بزنید، توجه کنید که مواد را بیش از حد هم نزنید چون دوباره قراره با پودر کاکائو و ... هم بخوره، دراینصورت پف کیک گرفته میشه وبافت اون سفت، مایه کیک را سه قسمت کنید (درون سه ظرف جدا) به یک قسمت 1ق آرد به قسمت دوم 1ق پودرکاکائو وبه سومی 1ق پودر نسکافه اضافه کنید وآرام درحد یکدست شدن مایه مخلوط کنید، هم زدن مواد در حد یکدست شدن کافیه دوباره تاکید می کنم زیاد از حد هم نزنید پف کیک گرفته بشه، کف قالب سایز 22_20را کاغذ روغنی انداخته مایه کیک ساده را کف قالب بریزید،مایه کاکائویی را وسط ان بریزید ومایه نسکافه ای را وسط قسمت کاکائویی سپس در فر ازقبل گرم 175 درجه حدود 45 دقیقه تا یک ساعت پخت دهید،چک کنید که مغز کیک پخته باشد،ممکنه زمان بیشتری برای پخت نیاز داشته باشه، این کیک بافتش خوب هست ولی نسبت به کیکهای دیگه کمی منسجمتره، به جای سه رنگ می تونید دو رنگ درست کنید . ضمنا بعضیا میپرسن چرا کیکمون گنبدی میشه، دلایل گنبدی شدن کیک اینکه قسمت وسط کیک بالا آمده و ترک خورده است : 1.مواد بیش از حد هم زده شده است 2.میزان آرد مورد استفاده زیاد بوده است ویا میزان مایعات کم 3.فر بیش از حد ممکن داغ شده است 4.اندازه قالب نسبت به میزان مواد کوچک بوده است 5. مایه در مرکز قالب نسبت به کناره ها بیشتر ریخته شده است ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کوفته برنجی مواد لازم :👇 پیاز متوسط رنده شده 1 عدد گوشت چرخ کرده 500 گرم لپه پخته شده 1 پیمانه برنج کمی زنده 1/5 پیمانه تخم مرغ 2 عدد شوید 4 قاشق غذاخوری مرزه 4 قاشق غذاخوری ترخون 3 قاشق غذاخوری زردچوبه 1/5 چایخوری نمک و فلفل به میزان لازم برای سس : پیاز بزرگ نگینی خرد شده 1 عدد رب گوجه فرنگی 3 ق غ نمک و فلفل به میزان لازم آب 5 لیوان دستور تهیه : پیاز رو رنده میکنیم و گوشت چرخ کرده رو به پیاز اضافه میکنیم ،برنج و لپه و سبزی ها، نمک و فلفل و زردچوبه به علاوه تخم مرغ ها اضافه میکنیم و حسابیییی یعنی حسابی ها ورز میدیم، بعد از ورز دادن حسابی یه کاسه آب میزاریم کنار دستمون و توپ های یه اندازه برمیداریم و اگر خواستیم میتونیم داخلش آلو و زرشک قرار بدیم. برای تهیه سس : پیاز بزرگ رو نگینی خرد میکنیم وقتی کمی طلایی شد زردچوبه رو اضافه میکنیم و بعد از کمی تفت رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل رو اضافه کرده و تفت میدیم و به اندازه 4 تا 5 لیوان آب میریزیم مقدار آب هم باید در حدی باشه که روی کوفته ها رو بگیره. بعد از اینکه آب جوش اومد میتونیم کوفته ها رو داخل سس بزاریم و بعد از اون زیر گاز رو کم میکنیم و میزاریم در حدود 1 ساعت بپزد. میتونین کوفته ها رو قبل از انداختن داخل سس حدود نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
موادلازم: 60 گرم کره آب شده 65 گرم آرد یک قاشق چایخوری پکینگ پودر این سه مواد رو در دمای متوسط هم بزنید. 3 عدد زرده تخم مرغ شیر 45 گرم یک قاشق چای خوری وانیل این مواد را هم به قبلی ها اضافه کرده و هم بزنید. سفیده های تخم مرغ ها را جدا هم بزنید. 50 گرم شکر را به سفیده ها اضافه کرده و تا زمانیکه مثل برف سفید شود، حدود 3-4 دقیقه هم بزنید. سفیده ی تخم مرغ را در سه مرحله به زرده تخم مرغ اضافه کرده و با لیسک به آرامی هم بزنید. دو قاشق سوپ خوری کاکائو را با دو قاشق غذاخوری آب گرم مخلوط کرده و هم بزنید. از مواد کیک 4 قاشق غذاخوری برداشته و به کاکائو اضافه کنید. مواد کیک را داخل کاغذ کاپ کیک بریزید و از مواد کاکائویی برای تزئین استفاده کنید. در دمای 150 درجه حدود 42-50 دقیقه بپزید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیر 250 گرم (یک لیوان) کره 50 گرم شکر 50 گرم (حدودا 2 تا 3 ق غ) آب ولرم 60 گرم (یک چهارم لیوان) پودر خمیر پایه 7 گرم (1 ق غ سر صاف) آرد سفید یا آرد نان فانتزی حدودا 375 گرم ( حدودا دو و نیم لیوان) شیر و کره و شکر رو با هم مخلوط روی حرارت گذاشتم تا گرم بشه و در حد حل شدن بمونه . وقتی یکدست شد از حرارت برداشتم گداشتم کنار که از دما بیفته . داخل آب ولرم 1 ق م شکر ریختم و مخلوط کردم ، پودر خمیر مایه رو اضافه کردم و درش رو گذاشتم 5 تا 10 دقیقه به عمل بیاد . داخل مخلوط شیر و کره کا از دما افتاده خمیر مایه به عمل اومده ریختم و ترکیب کردم . آرد رو هم الک کردم و کم کم داخلش ریختم . میزان آرد تقریبی هستش ، حواستون باشه آرد زیادی لطافت نون شما رو می گیره . پس با احتیاط ریخته بشه ، چسبندکی کمتر بشه .خمیر رو 10 دقیقه ورز دادم . داخل ظرفی که کمی چرب کردم قرار دادم و روش رو پوشوندم یک تا یک و نیم ساعت استراحت داشته باشه . بعد از استراحت پف خمیررو با ورز دادن گرفتم و یک دقیقه ورز دادم . بسته به اینکه چه سایز نون درست کنید می تونید تقسیم کنید 2 یا 4 قسمت و یا کوچیکتر . من 4 تا چونه برداشتم و بعد روی چونه ها رو پوشوندم یک ربع استراحت داسته باشه . هر چونه رو روی کاغذ روغنی باز کردم و پهن کردم . داخل سینی چیدم . با سر انگشت وسط خمیر طرح زدم و توسط یک استکان که سرش کمی روعن زدم روی خمیر مهر زدم و طرح ایجاد کردم و در آخر ته استکان هم کمی روغن زدم و وسط خمیر طرح زدم . فقط با فشار باشه که بعد از پخت پف می کنه خیلی محو نشه طرح ها . برای رومال ترکیب یک عدد زرده تخم مرغ و زعفران و 1 ق م شیر هستش که رومال زدم و روش کنجد پاشیدم . فر هم از یک ربع قبل گرم و ظرف حاوی اب داخل فر برای ایجاد رطوبت و نرم و لطیف شدن نان ها قرار دادم . سینی رو طبقه وسط با دمای 190 درجه 25 الی 30 دقیقه قرار دادم . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 گوشت گوسفند یا گوساله: 300 گرم لپه خام: 100 گرم پیاز: یک عدد بزرگ رب گوجه‌فرنگی: 1 قاشق غذاخوری چوب دارچین 1 عدد لیمو‌عمانی: 3 عدد نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم زعفران دم کرده: به مقدار دلخواه گلاب در صورت دلخواه: 1 قاشق غذاخوری قلم یا آب قلم در صورت دلخواه طرز تهیه🔻 ابتدا پیاز را ریز خرد کنید و تفت دهید. وقتی که پیاز‌ها طلایی شد، گوشت و قلم را اضافه و تفت دهید رب گوجه‌فرنگی را اضافه کنید و خوب تفت دهید. حالا زردچوبه را اضافه کنید و خوب تفت دهید تا طعم خامی آن گرفته شود و سپس فلفل قرمز و در صورت تمایل کمی فلفل سیاه اضافه کنید و همچنین چوب دارچین را اضافه کنید آب را اضافه کرده، لیمو عمانی را از قبل خیس کنید که تلخی آن گرفته شود حدودا دو ساعت قبل لیمو رو اضافه میکنیم به خورشت مون لپه رو از روز قبل حتما خیس کنید و آبش رو عوض کنید تا نفخ آن گرفته بشه لپه رو توی قابلمه‌ای جداگانه ریخته و دو لیوان آب میریزم و میگذاریم به جوش بیاید که کف سفید لپه رو بگیریم بعد از به جوش اومدن و قل زدن لپه را شسته و اضافه میکنیم به موادمون ( این کار برای این هستش که هم رنگ خورشت مون بهتر شه هم بوی بد لپه گرفته میشه ) لازم است که گوشت و لپه یک ساعت با آب بپزند قبل از اضافه کردن زعفران و نمک ، لیموعمانی‌ها را از خورش بیرون بیاورید و بعد اضافه کنید . حدود بیست دقیقه دیگر اجازه بدهید خورش روی حرارت ملایم بماند تا خوب جا بیفتد و غلیظ شود، در انتها یک قاشق غذاخوری گلاب یا نصف قاشق چایخوری گل محمدی به خورش قیمه اضافه کنید. خورش قیمه را با سیب‌زمینی خلالی سرخ شده تزیین و با برنج سرو کنید. ⚠️نکات: در صورت اضافه کردن پودر دارچین رنگ خورش شما تیره می‌شود. گلاب، باعث می‌شود خورش قیمه عطر و بوی فوق‌العاده داشته باشد. اگر به جای آب از آب گوشت استفاده کنید خورش قیمه زعفرانی مجلسی شما لذیذتر می‌شود. استفاده از گوشت گوسفند خورش را چرب‌تر و خوش‌طعم‌تر می‌کند. اما طرز تهیه خورش قیمه با مرغ هم به همین ترتیب است. خورشت قیمه را روی شعله بسیار ملایم گاز بپزید و حتما لیمو‌عمانی‌ها را از خورش جدا کنید تا طعم خورش تلخ نشود. برای عطر بهتر خورش، در صورت تمایل می‌توانید یک یا دو عدد هل در ده دقیقه انتهایی پخت به آن اضافه کنید. می‌توانید از بادمجان سرخ شده هم برای تزیین و هم طعم لذیذ آن با خورش قیمه استفاده کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم پنج الی شش بادمجون متوسط گوجه فرنگی سه الی چهار عدد نسبتا بزرگ فلفل سیاه وفلفل قرمز ونمک سیر تازه یک بونه کوچک روغن به میزان لازم بادمجون وسیر وگوجه فرنگی رو کبابی کنید آگه حیاط دارید ومنتقل آگه خونتون اپارتمانیه ،رو گاز کبابی کنید رو گاز گوجه فرنگی و سیر الزامی نیست کبابی کنید بادمجون رو کبابی کنید کافیه بعد از کبابی کردن همه رو پوست بگیرید وبا ساتور بکوبید تا له بشن در یک ماهی تابه روغن بریزید وسیر را باهاش تفت بدید بادمجون رو اضافه کنید وبزارید آبش کشیده بشه گوجه فرنگی اضافه کنید نمک وفلفل قرمز وفلفل سیاه بزنید ودرشو بزارید تا خوب بپزه وجا سرخ بشه وقتی که سرخ شد گوشه ای جمع کنید وتخم مرغ رو بریزید تا نیم بند بشه وقتی نیم بند شد همه رو با هم خوب مخلوط کنید شعله رو کم کنید تا ده الی پانزده دقیقه تا به روغن بیفته میتونید بعد از زدن تخم مرغ نیم ساعت رو بخار کتری بزارید خانواده من هنوز که آماده نشده سر سفره نشسته وهشت چشم بهم زل زدن ومنتظرن😆فرصت عکس گرفتن هم نداشتم 😑 عزیزان آگه میخواید میرزا قاسمی به قرمزی بزنه یک قاشق رب بزنید من نزدم زردچوبه طعم کبابی بادمجون رو میگیره بهتره نزنید تخم مرغ جداگانه نیم بند کنید واضافه کنید خوشمزه تره مستقیم بریزید طعم املت میگیره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سينه مرغ ١عدد پنير گودا به مقدار لازم ژامبون گوشت ٦ ورق پياز ١عدد سير ١عدد فلفل دلمه رنگي به مقدار لازم نصف ليمو ترش ٣ق غ كره اب شده نمكو فلفل و زردچوبه به مقدار لازم 😋😋😋😋😋😋😋 بهتره ك يه سينه مرغ كامل باشه(اما واسه من تكه شده بود) از وسط برشش بديد تا نازوك بشه سیر خرد شده پياز خلال شده كره اي شده و نمك و فلفل و زردچوبه و ابليمو رو اضافه كنيدو خوب مخلوط كنيد و بزاريد يخچال تا مزه دار بشه، سينه مرغو لايه كيسه فريزر بزاريد با بيف كوب اروم ميكوبيم تاجايي كه بافت قشنگ نرم بشه ولي از هم متلاشي نشه😜😜😜 يدونه نايلونو خوب باز ميكنيم مرغمو قشنگ روش پهن ميكنيم يك لايه ژامبون روي مرغ ميزاريم و روش پنير ميزاريم و هم چنين فلفل دلمه با كمك نايلون مرغو قشنگ رول ميكنيم و با كمك خلال دندون فيكس ميكنيم و توي پودر سوخاري ميغلتونيم و بعد تو روغن با حرارت كم سرخ ميكنيم و اجازه ميديم مرغم بپزه خيلييي خوشمزس . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🥔 😋 🔸سيب زميني آبپز كردم گذاشتم خنك شدبعد بهش سبزي معطر نمك فلفل آويشن پودر سير پودر كاري زدم و با هم مخلوط كردم. اندازه يه گردو برداشتم داخلش پنير گذاشتم .هر پنيري كه دوست داشتيد پيتزا گودا گيلاسي... پنيرهم اگر دوست نداشتيد ميتونيد گوشت بزاريد و قلقلي كنيد. اول بزنيد توي آرد گندم بعد تخم مرغ و آخر پودر سوخاري. روغن سرخ كردني رو بزاريد داااغ داغ بشه تا جاي كه روي كروكتهارو بگيره. همرو داخل روغن سرخ كنيد حدود ١دقيقه و بعد با سس كچاپ نوش جان کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷 🥯 آرد سفید یک پیمانه آرد نخود خام نصف پیمانه مایه خمیر یه قاشق غذاخوری بکینگ پودر یه قاشق مربا خوری زردچوبه ،پودر گشنیز .پودر پیاز .پودر زیره ونمک مقداری پیازچه .تره .جعفری ،گشنیز به میزان لازم آب ولرم یک پیمانه مواد خشک رو با هم مخلوط کرده بعد آب اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم وبعد هم سبزی ها . مواد رو یه ساعت در جای گرم استراحت داده وبعد در روغن سرخ میکنیم. ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷 ترفند 🍆 با روغن کم 👈اول بادمجان را بدون روغن میچینم توی ماهیتابه تا آبش کشیده بشه سپس روغن میریزم دقت کنید که حتما شعله کم باشه میبینید که بادمجون نه تنها روغن جذب نمیکنه بلکه روغنو پس میده ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کوفته اسفناج 🍜😋 مواد لازم: گوشت چرخ کرده..... پانصد گرم تخم مرغ..... یک عدد پیاز (رنده شده)..... یک عدد پودر سوخاری..... به مقدار لازم نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز..... به مقدار لازم پنیر چدار..... به مقدار لازم _مواد لازم میانی: پیاز (خرد شده)..... یک عدد برگ اسفناج..... پانصد گرم روغن زیتون..... به مقدار لازم _مواد لازم سس: گوجه فرنگی..... پنج عدد روغن زیتون..... به مقدار لازم نمک..... به مقدار لازم طرز تهیه: برای تهیه کوفته ابتدا یک عدد پیاز را رنده کرده و آب آن را بگیرد و سپس با گوشت چرخ کرده، تخم مرغ مخلوط کنید. نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و مقداری پودر سوخاری اضافه کنید. مواد را به خوبی ورز دهید و در سلفون پیچیده و در یخچال استراحت دهید. برای تهیه مواد میانی پیاز خرد شده را در روغن زیتون تفت دهید و سپس برگ اسفناج را اضافه کرده و تفت دهید تا نرم شود. کمی نمک اضافه کنید. برای تهیه سس، پوست گوجه فرنگی ها را کنده و آنها را رنده کنید و به همراه مقداری روغن زیتون و نمک روی حرارت دهید تا غلظت یافته و رنگ آن تغییر کند. مقدار کمی از مخلوط گوشت را مطابق فیلم میان دو سلفون قرار داده و فشار دهید تا پهن شود. سپس کناره های اضافی را با چاقو برش دهید. مقداری از مخلوط اسفناج را روی آن پخش کنید و یک برش پنیر چدار روی آن قرار دهید. گوشت را رول کنید و گوشه های آن را ببندید و کف دست خود شکل دهید. این کار را با بقیه مواد تکرار کنید. نیمی از سس را کف ظرف فر بریزید و کوفته ها را روی آن بچینید و بقیه سس را اضافه کنید. ظرف را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا کوفته ها بپزند سپس سرو کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تخم مرغ 1 عدد وانیل 1/4 قاشق چایخوری شیر 1/2 پیمانه روغن جامد یا کره نرم 2 قاشق غذاخوری شربت بار(شهد زولبیا بامیه) 2 قاشق غذاخوری شربت بار برای خوشرنگ شدن گوشفیل در زمان سرخ شدن به خمیر اضافه میشود. ماست 1قاشق غذاخوری ماست نباید ترش باشد بیکینگ پودر 1 و نیم قاشق چایخوری استاندارد آرد به میزان لازم میزان آرد کاملا تقریبی است برای من حدود 2 و نیم پیمانه مصرف شد همه مواد به دمای محیط رسیده باشند. تخم مرغ+وانیل+روغن جامد یا کره+شربت بار را در ظرفی با همزن دو دقیقه بزنید تا یکدست شوند. سپس ماست و بیکینگ پودر را در کاسه ای جداگانه مخلوط کنید تا بیکینگ پودر کف کرده و فعال شود و بعد به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید. آرد را به تدریج اضافه کنید تا خمیر جمع شود. وقتی خمیر جمع شد شروع به ورز دادن کنید و اگر چسبندگی خمیر خیلی زیاد بود کم کم دوباره آرد اضافه و ورز دهید تا خمیر لطیف شده ولی به دست نچسبد. دقت کنید خمیر نباید خشک و سفت شود بنابراین در اضافه کردن آرد دقت کنید وگرنه گوشفیل خوب پف نکرده و سفت میشود. سپس خمیر را در کاسه قرار داده روی ظرف را بپوشانید و 2 ساعت در محیط استراحت دهید. سپس هر بار مقداری از خمیر را روی سطح آردپاشی شده باز کنید و برش بزنید. گوشفیل ها را در روغن داغ و شناور با حرارت متوسط هم بزنید. خمیر را که در روغن می اندازید هم بزنید تا یکدست پف کند و زیر و رو کنید تا یکدست طلایی شود. طلایی که شد از روغن خارج کرده و بلافاصله در شربت بار سرد بیندازید و هم بزنید و 2 دقیقه بعد خارج کنید. حدود 1 کیلو گوشفیل با این دستور خواهید داشت ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پیتزا تخم مرغی🍳🍕 مواد لازم کالباس سوجوک (از فرآورده های گوشتی شبیه سوسیس) یک تکه کره برای مالیدن روی نان پنیر پیتزا تخم مرغ طرز تهیه: مثل فیلم قسمت بالای نان را به شکل گرد ببرید و جدا کنید. روی نان کره بمالید سپس پنیر پیتزا را روی نان بریزید. کالباس و سوجوک خرد شده را روی پنیر پیتزا بریزید و یک عدد تخم مرغ را در قسمت وسط بذارید و سپس در فر 200 درجه تا وقتی که بپزد نگه دارید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛