eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم: ساق مرغ: ۸ عدد پیاز: ۱ عدد فلفل سیاه، ادویه کاری، زردچوبه و نمک برای پخت مرغ داخل آب: به مقدار لازم پودرسوخاری: ۱.۵ پیمانه آرد سفید: ۱.۵ پیمانه تخم مرغ: ۳ عدد پودرسیر، پودرپیاز، فلفل سیاه، پاپریکا و نمک: به مقدار لازم طرز تهیه: پیاز و بصورت خلالی ریز می کنیم. ساق مرغ و همراه با کمی روغن، پیازخلالی، ادویه ها، نمک و سه لیوان آب برای بیست تا سی دقیقه پخته تا ساق های مرغ نیم پز شوند، بعد پخت ساق ها را درآورده و کنار می گذاریم تا خنک شود. تخم مرغ ها را داخل ظرف شکسته و هم می زنیم. پودرسوخاری با پودرسیر، پودرپیاز، فلفل سیاه، پاپریکا و نمک مخلوط می کنیم. ساق های مرغ را به آرد سفید، تخم مرغ همزده و پودرسوخاری آغشته می کنیم و داخل روغن داغ با شعله ملایم حدود ۱۰ دقیقه سرخ می کنیم. نوش جان 😄😍 نکات: برای روشن تر شدن مرغ سوخاری می توانید بجای پودرسوخاری از آرد معمولی و بجای فلفل سیاه از فلفل قرمز استفاده کنید. مرغ را تا حدی داخل آب بپزید که وا نرود. بجای ساق مرغ می توانید از فیله مرغ استفاده کنید که نیاز به نیم پز کردن ندارد. برای مخلوط پودرسوخاری ادویه های متفاوتی وجود دارد که با توجه به ذائقه می توانید استفاده کنید. موقع سرخ کردن مرغ سوخاری روغن باید داغ باشد و درب ظرف را نگذارید تا تخم مرغ داخل غذا باعث کف کردن روغن مایع نشود ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷مواد لازم: 🔹آب: دو پیمانه 🔹شیر: دو لیتر 🔹برنج: یک و یک دوم پیمانه 🔹چوب دارچین: یک عدد 🔹نمک: یک چهارم قاشق چای‌خوری 🔹پوست پرتقال (خرد شده): یک عدد 🔹پوست رنده شده لیمو ترش: یک قاشق سوپ‌خوری 🔹پوست رنده شده پرتقال: یک قاشق سوپ‌خوری 🔹شکر: یک پیمانه 🔹وانیل: دو قاشق چای‌خوری 🔹پودر ژلاتین: چهارده گرم ♨️طرز تهیه: شیر و آب را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید تا گرم شوند. برنج، چوب دارچین، نمک، پوست پرتقال خرد شده، پوست رنده شده لیمو ترش و پوست رنده شده پرتقال و شکر را اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید. وانیل را اضافه کنید و اجازه دهید مواد روی حرارت بپزند تا برنج نرم شود. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و پودر ژلاتین را در مقدار کمی آب حل کرده و به مواد اضافه و مخلوط کنید. مواد را در یک قالب از قبل چرب شده بریزید و به مدت یک ساعت یا بیشتر در یخچال قرار دهید تا ژله خودش را بگیرد. سپس ژله را از قالب درآورید و با چوب دارچین و برش‌های لیمو تزئین و سرو کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
♨️طرز تهیه کیک گلدونی: پودر کیک شکلاتی اماده یک بسته و یک بسته پودر کیک براونی اماده و هشت تا تخم مرغ رو خوب هم میزنیم با همزن.بعد تو یک قالب گلدونی شکل فویل میکشیم توش رو از مواد پر میکنیم و برای مدت زمان یک ساعت و درجه 180میزاریم تو فر .بعد در قالب های کپسولی از باقیمانده مواد کیک میریزیم و با درجه 180و مدت زمان 15دقیقه میزاریم توی فر. بعد در ظرفی دو پیمانه باتر کریم و سی قطره رنگ زرد غذا میریزیم و ده قطره رنگ قرمز و چهار قطره قهوه ای رو باهم مخلوط میکنیم.ودر ظرفی دیگه دو پیمانه باتر کریم رو با یک قطره رنگ قرمز مخلوط میکنیم. بعد کیکی که در قالب گلدانی بود بعد از سرد شدن از فویل جدا میکنیم و از باتر کریم که رنگ قهوه ای روشن شده مطابق فیلم حالت گلدون میزنیم روی کیک بعد باتر کریم قرمز هم با ماسوره گل رز روی کاپ کیک ها گل رز میزنیم.بعد این گل های رز رو با خلال دندون روی کیک گلدان فیکس میکنیم و مطابق فیلم تزیین میکنیم.امیدوارم دوست داشته باشید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 🥤آب ولرم:۲لیوان 🧂نمک:۱ق.م 🍚شکر:۱ق.غ 🧉مخمر:۱ق.غ 🍙آرد:۵لیوان طرز تهیه خمیر🔻 اول آب ،شکر و مخمر رو مخلوط میکنیم و اجازه میدیم ور بیاد بعد آب ،مخمر اماده شده، نمک و ارد رو باهم مخلوط میکنیم (ارد رو کم کم اضافه کنید تا جایی ک خمیر به دست نچسبه) کمی ورز بدید و ۱ساعت استراحت بدید. مواد میانی🔻 🥓سوسیس:به میزان دلخواه 🧀پنیر پیتزا یا پنیر چدار در اخر برای روی پیراشکی ها کمی روغن نباتی یا کره میزنیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تخم مرغ 4 عدد ماست سفت 100 گرم (4 ق غ) آرد سفید 100 گرم (دو سوم لیوان) وانیل 1/2 ق چ بیکینگ پودر 10 گرم (2 ق م) زعفران به دلخواه برای شربت : شکر دو لیوان ، آب یک لیوان ، گلاب 4 ق غ ، زعفران به میزان لازم ، پودر هل 1 ق چ برای تهیه شربت آب و شکر رو روی حرارت قرار دادم و گذاشتم ذرات شکر حل بشه . قاشق و چیزی نزنین تا همین طوری روی حرارت بمونه و شکر حل بشه و بعد بهش گلاب و زعفران و هل اضافه کنید 5 دقیقه بعدش بمونه و بجوشه و بعد از حرارت بردارین و بزارین خنک بشه توی محیط . توی یه کاسه ای تخم مرغ ها و وانیل رو با همزن دستی زدم . ماست رو اضافه کردم و بیکینگ پودر رو هم ریختم. آرد رو هم الک کردم و ریختم و مخلوط کردم . اگر خواستید می تونید داخل موادش هم زعفران به دلخواه بریزین . داخل قالب ها رو چرب کردم کمی و بعد از مواد داخلش ریختم . یه کم جا بزارین برای اینکه پف می کنه . اگر دوست دارید می تونین مغزی هم بریزین من یه کم گردو خرد شده ریختم . فر از یه ربع قبل گرم کردم و توی فر 180 درجه به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار دادم . بعد از فر خارج کردم و خاگینه که گرم هست شربت خنک رو داخل قالب ریختم .یه ربع موند و بعد از قالب خارج کردم . نکات و سوال های شما : خاگینه بدون فر هم میشه داخل تابه روی گاز می تونین درست کنید این قالب ها ، قالب های ریز و کوچیک سیلیکونی هستند که در لوازم قنادی فروشی ها موجود هست . قابلیت حرارت دیدن داره و جنس مرغوب تهیه کنید . فرقی نداره قالب بزرگ باشه یا کوچیک این دیگه به خودتون مربوطه اگر بزرگ هست تایم پخت تا چهل دقیقه در فر هست . جنس قالب بهتره سیلیکونی باشه . من قبلا توی قالب مافین فلزی درست کردم یه کم دراوردنش سخت تره . شربت نیازی نداره که قوام خیلی بیاد یه کم جوشیده بشه کافیه . بدون شربت این نوع خاگینه رو هم یه عده درست می کنند شیره انگور و یا پودر قند میشه ریخت مجلسی به این صورت بهتره . با این مقدار مواد به این اندازه قالب های کوچولو ، حدودا 40 تا شد . من چون حدودا 100 تا می خواستم باز دوباره درست کردم این سری اول پخت من هست . مقدار مواد رو می تونید نصف ، دو برابر و.. کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
4 عدد تخم مرغ در دمای محیط 2 لیوان آرد 1 قاشق مرباخوری پر بیکینگ پودر 1/3 لیوان شیر یا آب کمپوت آناناس(من آب کمپوت ریختم) 1 لیوان سرخالی روغن مایع 1 لیوان سرخالی شکر 3 قاشق غذاخوری پودر نارگیل 1 بسته وانیل ترک 5گرمی(یا 1/4 قاشق چایخوری وانیل ایرانی) کمپوت آناناس به میزان لازم طرز تهیه : تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن زده برقی بزنید تا حجم مواد دو برابر شده و مایه کشدار وکرمرنگ شود. روغن مایع را اضافه ودر حد مخلوط شدن بزنید. بعدآب کمپوت آناناس یا شیر را اضافه وباز یک کم بزنید، آرد و بیکینگ پودر را که از قبل سه بار الک کرده اید را بهمراه پودر نارگیل اضافه و با همزن دستی مخلوط کنید تا مایه کیک صاف و یکدست شود.(اگه مایه صاف نشد با همزن برقی با دور کند هم بزنید ولی مواظب باشید پف مایه نخوابد) قالب را کپسول انداخته و2/3 قالب را از مایه کیک بریزید ویک برش از آناناس روی مایه کیک در قالب بزارید. قالب ها را بزارید در فر از قبل گرم شده با دمای180درجه به مدت تقریبی30تا 40دقیقه تا کیک ها پخته شوند، اگه روی کیک طلایی نشد کمی گریل کنید. بعد پخت هم من روی کیک تا داغ بود عسل رومال زدم (شما میتونید از شربت بار هم استفاده کنید. برای این مقدارمواد حدود 9 عدد با قالب پای به من کیک داد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیوی 5 عدد شکر 2 تا 3 ق غ (بسته به شیرینی و ترشی کیوی شما دارد) پودر ژله کیوی یک بسته خامه قنادی 200 گرم ( در صورتی که خامه صبحانه را بخواهید جایگزین کنید بهتر هست که خامه صبحانه هم فرم بگیرد ) یک بسته پودر ژله کیوی رو با یک لیوان آب جوش روی حرارت غیر مستقیم حل کردم تا ذراتش خوب حل بشه و بعد گذاشتم کنار خنک بشه . کیوی ها رو پوست کندم و خرد کردم .وزن خرد شده رو اندازه زدم 350 گرم بود . داخل مخلوط کن ریختم و پوره کردم .پوره رو داخل قابلمه ریختم و شکر داخلش اضافه کردم (میزان شکر بسته به این داره که کیوی شما تا چه اندازه ترش یا شیرینه . ) روی حرارت قرار دادم 5 تا 10 دقیقه تا بپزه و بعد از حرارت برداشتم و کنار گذاشتم تا خنک بشه. خامه قنادی رو اول با دور کند همزن بعد با دور تند همزن زدم تا فرم بگیره . خیلی بهتره که خامه فرم گرفته توی این دسر استفاده بشه که لطیف تر می کنه . اگر خامه صبحانه استفاده می کنید داخل خامه صبحانه برای 200 گرم خامه نزدیک 70 گرم (حدودا یک سوم لیوان) شکر بریزید و بزارید فریزر به مدت نیم ساعت تا یخمکی بشه و بعد با دور کند همزن اول چند دقیقه بزمید و بعد دور همزن رو تند کنید و چند دقیقه بزنید تا فرم بگیره. خامه فرم گرفته رو داخل پوره کیوی خنک شده ریختم و مخلوط کردم . از ژله کیوی هم که خنک شده نصف مقدارش رو اضافه کردم . اگر خوب مواد ترکیب نشد با همزن مخلوط کنید . داخل جام ها مواد رو ریختم و گذاشتم یخچال . نصف مابقی ژله کیوی رو بهش حدودا یک چهارم لیوان آب ریختم و مخلوط کردم و وقتی که مواد داخل جام کمی خودش رو گرفت ژله رو هم روش ریختم . نکته : مواد دسر کیوی لایه زیرین جام خیلی سفت نیست و به صورت لیوانی تهیه شده اگر بخواهید قالبی درست کنید از 1 الی 2 ق غ پودر ژلاتین هم استفاده کنید . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در این آدینه مبارک 🌺🍃 از خــ❤️ـدا برایت من چنین خواهم دلت آرام❤️ تنت سالم🌹 دعاهایت مستجاب🙏 عاقبتت بخیر آفتاب عـمرت ☀️ هميشــه برقرار🌺 و زندگیت ❤️ سرشار از 🌺 عشق و آرامش خدا ❤️🙏 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
از لیوان فرانسوی دسته دار استفاده کنید. مواد لازم🔻 1 لیوان آب ولرم(200گرم) 1 استکان شیر ولرم (حدود100 گرم) 1 استکان روغن مایع(80 گرم) 1 پاکت خمیر مایه خشک 10گرمی ترک (1 ق غ) 1/5 ق غ شکر 1 قاشق چایخوری نمک 2 ق غ سرکه 4 تا 5 لیوان آرد سفید قنادی مواد میانی خمیر🔻 پنیر چدار یا پیتزا برای رومال🔻 کنجد 1 ق غ پر شیره انگور 1 لیوان آب طرز تهیه🔻 ابتدا همه مواد خمیر بجز آرد را دریک ظرف ریخته ومخلوط کنید وبا کنترل وکم کم ارد را اضافه کنید تا یک خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد.روی خمیر را بپوشانید و 40 دقیقه در دمای محیط استراحت بدید.روی میز کار کمی آرد بپاشید وخمیرا را کمی ورز دهید تا هواگیری شود و خمیر را به چونه های مساوی تقسیم کنید وبا دست به ضخامت 1سانت باز کنید ویک تکه پنیر مستطیل برش خورده در وسط خمیر بزارید و طبق ویدئو ببندید ورول کنید. سپس در شیره انگور که با آب مخلوط کرده اید زده وبعد در کنجد بزنید و دوباره 15 دقیقه دیگر استراحت دهید و بزارید در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته شده وبا چاقو روی خمیر را چند برش بزنید وبزارید در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه تا نانها پخته وبرشته شوند (حدود 20تا25دقیقه)برای سالم بودن خمیر مایه ،میتونید تا شکر وشیر یا آب مخلوط کنید وبزارید 10دقیقه بمونه وبعد اگه کف کرد و عمل تخمیر انجام شد استفاده کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مواد لازم🔻 شیر 1 فنجان پودر خامه قنادی 2 بسته (لوازم قنادیا دارن) پودر نارگیل 240 گرم شکلات تلخ یا شیری یا ترکیب هر دو 240 گرم ‌ توضیحات🔻 میتونین بجای پودر خامه قنادی ،از خامه قنادی زده شده و یا شیر عسل استفاده کنید و دیگه نیازی به استفاده از شیر نیست. اگر از پودر خامه معمولی استفاده میکنید، چند قاشق پودر قند هم بهش اضافه کنید. ‌ طرز تهیه🔻 پودر خامه قنادی و شیر رو با همزن بزنید، وقتی یکم سفت شد بهش پودر نارگیل اضافه کنید و با قاشق هم بزنید، بعد دستکش دستتون کنید و یکم ورزش بدین،زیاد نه.(یکم چسبناکه) اگه شل بود میتونید یکم دیگه پودر نارگیل اضافه کنید تا مثل کلیپ سفت و شکل پذیر بشه. بعد با دستتون بهش شکل بدین. شکلات رو بذارین توی مایکروویو آب بشه یا با حرارت غیر مستقیم (به روش بن ماری) آبش کنید و روی مواد نارگیلی که آماده کردین بریزین و 15 دقیقه بذارین داخل فریزر تا خودش رو بگیره. ‌ 🔻پودر خامه چیست؟ مواد تشکیل دهنده پودر خامه قنادی بسیار شبیه به مواد تشکیل دهنده خامه قنادی است. با حذف آب از خامه، محصولی بدست می آید که خامه خشک یا پودر خامه نامیده می شود و نسبت به خامه قنادی به صرفه تر و ارزان تر است. به ازای هر واحد پودر خامه، یک واحد پودر قند و سه میلی لیتر شیر نیاز است. به عنوان مثال به ازای 50 گرم پودر خامه، 50 گرم پودر قند و 150 میلی لیتر شیر سرد باید به آن اضافه شود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کیک قلب سوپرایز برای این کیک اول یک کیک شکلاتی تهیه کردم گذاشتم سرد شد قالب قلب رو گذاشتم روش برش دادم و کیک دو دو یا سه لایه میکنیم قالب قلب رو کمی چرب کنید شکلات تخته ای رو روی بخار کتری میزاریم آب بشه داخل قالب می ریزیم و پخش میکنیم میزاریم فریزر پنج شش دقیقه سفت بشه دوباره یک لایه دیگه شکلات میرزیم و پخش میکنیم حتما اینکارو رو انجام بدین تا شکلات ضخیم بشه و نشکنه بعد دوباره داخل فریزر میزلریم پنج دقیقه روی قسمت شکلاتی رو کمی سس کارامل یا شکلات صبحانه میمالیم کیک رو روش قرار میدیم کمی فشار میدیم بچسبه روش رو مرطوب میکنیم با شیر خامه فرم گرفته میزنیم روش لایه بعدی هم به همین صورت لایه آخر دوباره شکلات آب شده میرزیم و پخش میکنیم و میزاریم نیم ساعت داخل فریزر باشه بعد به راحتی از قالب درمیاد مواد لازم برای کیک شکلاتی تخم مرغ دو عدد شیر نصف لیوان شکر نصف لیوان آرد یک‌لیوان +سه ق غ پودر کاکائو سه ق غ بکینگ پودر یک و نیم ق چ روغن مایع یک سوم لیوان وانیل نوک ق چ برای پخت کیک اول شکر و تخم مرغ و وانیل رو پنج دقیقه با همزن دستی بزنید بعد روغن رو اضافه میکنیم مخلوط میکنیم بعد هم شیر رو اضافه میکنیم و در آخر مخلوط آرد و پودر کاکائو و بکینگ پودر رو اضافه میکنیم مخلوط میکنیم تا گلوله های آرد باز بشه کف تابه یا قالب رو چرب و آردپاشی کنید مایع کیک رو داخلش بریزید روش پخت روی گاز. شعله پخش کن رو روی شعله متوسط میزلریم داغ بشه بعد یک ربع تابه رو روش قرار بدین درش رو ببندین اگر تابه معمولی دمکنی میزلریم مدت چهل و پنج دقیقه زمان میبره تا آماده بشه بعد با سیخ چوبی داخلش بزنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است روش پخت داخل فر.فر رو با حرارت صد و هفتاد درجه میزاریم یک ربع داغ بشه بعد قالب رو داخلش میزلریم و مدت چهل و پنج دقیقه زمان میبره تا آماده بشه بعد با سیخ چوبی داخلش بزنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
امروز اومدم با دومین ایده ولنتاینی😂 . . دسر مخملی پایه دسرش هر مدلی که شما دوست دارید میتونه باشه، ژله ساده، پاناکوتا، یا هر دسری که براتون راحتتره❤️از اونجا که دستگاه ایربراش دستگاه گرونیه شما میتونید با این روش یه دسر شیک و خوشگل و مخملی داشته باشید😉 در ابتدا چند عدد بيسکوئيت پتی بور یا مادر یا.... رو با رنگ ژله ای یا مایع مخلوط کنید و داخل غذاساز یا خردکن یا هر وسیله ای که دارید بریزید و پودریش کنید. مقدار رنگ به خودتون بستگی داره. اگه بعد خرد کردن احساس کردید بيسکوئيت حالت خمیری داره و خیسه، اونو داخل سینی فر بریزید و حدود 5 دقیقه حرارت بدید و دوباره خرد کنید، داخل ماهیتابه هم میشه ولی سریع هم بزنید. بعد اونو با یه الک که سوراخش ریز باشه الک کنید. . میتونید از رنگ استفاده نکنید و اونوقت رنگش کرم رنگ میشه😉 . برای درست کردن دسر، من دو لیوان شیر و با 3 یا 4 قاشق شکر و نصف لیوان خامه مخلوط کردم روی حرارت گذاشتم تا شکر آب بشه ولی شیر نجوشه. بعد کنار گذاشتم تا کامل سر بشه. 2 بسته ژله توت فرنگی یا انار و با 1 لیوان آب جوش بنماری کردم و گذاشتم کامل سرد شد. بعد همدما شدن شیر و ژله با همدیگه مخلوطشون کردم. این یه دسر راحت و خوشمزه است، یه چیزی مابین ژله ساده و پاناکوتا 😂 بعد قالب مورد نظرتونو کمی چرب کنید، ژله رو داخل اون بریزید و حدود 3 الی 4 ساعت بگذارید تا کامل سفت بشه، بعد از قالب خارج کنید و به ظرف مورد نظرتون منتقل کنید. بيسکوئيت و روی اون به آرومی الک کنید و بعد با کمک یه دستمال کاغذی اضافه های اونو تمیز کنید❤️ من با شکلات آب شده و ترافل تزیین کردم😍 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ماهی ذغالی نمکی: ماهي. 1 عدد قزل الا یا سالمون جعفري 3 تا قاشق ليمو ترش 1 قاشق گردو. 3 تا قاشق رب انار. 2 قاشق ادويه نمک خیلی کم و فلفل روغن زیتون 1 قاشق 4 عدد سفیده تخم مرغ نمک زیاد برای قالب ماهی . بریم سراغش : 👨🏻‍🍳 اول مایع نمکی که میخوایم برای قالب ماهی بزنیم‌رو درست میکنیم سفیده تخم مرغ رو با نمک زیاد به قدری هم میزنیم که یه مایع سفت رو درست کنه . برای مواد داخل شکم ماهی پودر گردو ، آب لیمو ، رب انار، ادویه، جعفری و روغن زیتون رو ترکیب میکنیم تا یک مایع یک دست بشه و داخل شکم ماهی رو پر میکنیم .و با نخ بهداشتی میدوزیم که باز نشه . با قالب نمکی که آماده کردیم دور ماهی رو به اندازه یک سانت میپوشونیم و یک فویل نازک دوره ماهی میکشیم تا نمک از ماهی جدا نشه زیر ذغال قرار میدیم به مدت35 تا45 دقیقه تا خوب بپزه و مغز پخت شه. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛