eitaa logo
آشپزی خاص
96.5هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
40.6هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذای ساده و خوشمزه😋 مواد لازم🔻 🥔سیب زمینی بزرگ:۱عدد 🧉روغن زیتون:2 قاشق غذاخوری 🥣سس گوجه فرنگی 🧀 پنیر پیتزا 🍅گوجه فرنگی ، 🌶️فلفل دلمه 🌽 ذرت 🍗مرغ (اختیاری) ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. . گوشت چرخ کرده ۳۵۰ گرم نمک و فلفل سیاه پیاز رنده شده ‌خلال پسته ۲ قاشق غذا خوری سر پر خلال بادوم ۲ قاشق غذا خوری سر پر کشمش ۲ قاشق غذا خوری شکر ۱ قاشق غذا خوری هویج ۲ عدد زرشک ۲ قاشق غذا خوری برنج ۳ پیمانه روغن ۲ قاشق غذا خوری . . این خورش یا مواد رو به همراه انواع پلو میتونید سرو کنید ،عدس پلو یا رشته پلو ،امیدوارم درست کنید و لذت ببرین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فینگر فود 😍🌸 امروز براتون آموزش یه فینگر فود خوشگل و خوشمزه گذاشتم خیلی هم راحت و بی دردسر هست امیدوارم درست کنید و لذتش رو ببرید ‌ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷الهی بهترین صبح 💞بهترین سرنوشت 🌷بهترین دنیـا 💞بهترین آخرت 🌷بهترین دوست 💞بهترین زندگی 🌷از هرچیزی امروز بهترینش را 💞براتون از درگاه پروردگار آرزومندم 🌷صبح دوشنبه تون قشنگ🌷 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
عزیزان بیشتر شیرینیهای خشک با روغن صاف قنادی یا همون (پنجاه پنجاه)درست میشه با این روغن کیفیت شیرینی عالیه👌 شیرینیهای بازاری از این روغن استفاده میکنن (کره جایگزین این روغن نکنید )اگه میخواید روغن جامد جایگزین کنید به همان مقدار روغن جامد خوراک پزی استفاده کنید .روغن نیمه جامد هم نمیشه (حتمااااااااا جامد باشه) مواد لازم آرد قنادی(شیرینی پزی )600گرم یا (پنج پیمانه) روغن صاف قنادی 300 گرم یا روغن جامد (یک پیمانه ➕یک سوم پیمانه ) پودر قند 100گرم (ده قاشق غذاخوری ) شیر 60 گرم (یک چهارم پیمانه ) عسل گرم 60 گرم یا شربت بار(همون شهد بامیه وزولبیا) (دو قاشق سرپر) عسل رو بزارید رو سماور یا ماکروفر تا روان بشه تخم مرغ یک عدد وانیل نوک قاشق چایخوری مارمالاد به اندازه لازم تمام مواد آماده ودم دستتون باشه حتمااا برای اندازه گیری از ترازوی دیجیتالی استفاده کنید روغن وپودر قند رو با هم زن میزنیم تا سبک وخامه ای بشه(حدود پنج دقیقه) تخم مرغ سپس شیر وعسل و وانیل ؛ زیاد هم نمیزنم.( یک دقیقه کافیه) آرد رو الک کرده ودر سه یا چهار مرحله اضافه میکنیم فقط مواد با هم مخلوط بشن (زیادی بزنید خمیر به روغن میافته وشیرینی خشک وسفت میشه) خمیر ابتدا کمی حالت چسبندگی داره بره یخچال درست میشه خمیر رو بزارید تو نایلون فریزیر وبزارید یخچال تا یک الی دوساعت بیشتر هم بمونه اشکال نداره پست بعدی باز کردن خمیروقالب زدن وتزیین رو میفرستم حتمااااا از پودر قند استفاده کنید آگه تو خونه نداشتید شکر رو با مخلوط کن یا با میکسر روغن صاف لوازم قنادیا دارن ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دونات مرغ . مواد لازم 👩🏻‍🍳 . سینه مرغ 350 گرم سیب زمینی یک عدد متوسط نان تست 5 عدد شیر یک و نیم لیوان تخم‌ مرغ یک عدد سیر 3-2 حبه جعفری خرد شده حدودا یک مشت بیکینک پودر نصف ق م آرد سوخاری به مقدار لازم ادویه نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، کاری، پاپریکا و آویشن به مقدار لازم . 1.داخل ظرفی شیر میریزیم و نون های تست رو داخلش میذاریم تا به شیر آغشته بشه. ( احتیاجی نیست حالت خمیری پیدا کنه؛ همین که با شیر نرم بشه کافیه) . 2.سینه مرغ رو چرخ میکنیم و داخل ظرفی میریزیم. . 3.یک عدد سیب زمینی رو آبپز و رنده میکنیم و به مواد اضافه میکنیم. . 4.سیر رنده شده و جعفری خرد شده رو به مواد اضافه میکنیم. . 5. یک عدد تخم مرغ داخل مواد میریزیم و ادویه های نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، کاری، پاپریکا و آویشن رو اضافه میکنیم و مواد رو خوب به هم میزنیم. . 6.حالا نون های تست رو از داخل شیر درمیاریم و خیلی خوب فشار میدیم تا شیر کاملا خارج بشه. حالا نون تست رو هم به مواد اضافه میکنیم، بیکینگ پودر زو هم اضافه میکنیم و همه ی مواد رو خیلی خوب مخلوط میکنیم و به هم میزنیم. . 7.یک گوله از مواد رو برمیداریم و بین کف دست گرد میکنیم( برای اینکه مواد به دستتون نچسبه یه مقدار کف دستتون رو خیس کنین)؛ حالا داخل آرد سوخاری میغلتونیم؛ مجددا تو دست گردش میکنیم و وسطش رو سوراخ میکنیم که به شکل دونات دربیاد. . 8.داخل قابلمه ای روغن میریزیم و روی حرارت میذاریم و اجازه میدیم تا روغن کاملا داغ بشه. بعد دونات مرغ رو داخلش میذاریم و اجازه میدیم تا با شعله کم خیلی خوب بپزه. یک طرف که سرخ شد برمیگردونیم تا اون طرف هم سرخ بشه. ‌‌‏ ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خورشت فسنجان نااب🤩🤩👌👌 تقدیم به همگی، بازهم طبق معمول میگم که شما می‌تونید در هایلایت فسنجان، توضیحات تکمیلی رو ببینید و به سوالاتتون برسید. توضیحاتی مثل مدل های مختلف خورشت فسنجان(گوشت قلقلی و ...) ، انواع رب انار ترش و شیرین و... برای 4 نفر: گردو: 250 گرم پیاز: 2 عدد آب: 5 لیوان رب انار(خانگی): 6 قاشق غذاخوری رب انار رقیق( مثل مدل‌های شرکتی): 1 لیوان روغن: صفر نمک: نصف قاشق چایی‌خوری زردچوبه: 1 قاشق‌غذاخوری مرغ: 5 تیکه (هر مقدار دوست دارید) گردو رو 2 بار چرخ کنید بعد پیازهارو چرخ کنید تا گردوهایی که توی چرخ‌گوشت گیر کرده رو بشوره بیاره😀 می‌تونید با غذا ساز یا مخلوط کن هم اونارو میکس کنید. گردو و پیاز، با رب انار باید 20 دقیقه بجوشه، بعد مرغ رو اضافه کنید. به مدت 1 ساعت. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اگه میخواید مرغتون بو نده قبل از پخت حتما با کمی آب بزارید رو شعله گاز تا کفش بالا بیاد اما جوش نزنه ابشو دور بریزید ودوباره بشورید دو عدد پیاز بزرگ رو خلالی خرد کرده کف ماهی تابه مقداری روغن بریزید گرم که شد پیاز ها رو بریزید زردچوبه وفلفل سیاه وفلفل قرمز بزنید تکه های مرغ روش بچینید و شعله گاز رو خیییلی کم کنید ودرشو بزارید تا پیازها آب بندازن واروم آروم بپزن یادتون نرخ شعله خیلی کم باشه نیم ساعت که گذشت مرغ رو برگردانید ظرف دیگش بعد از یکساعت آلوی خیس شده ونمک بزنید ودوباره درشو بزارید تا بپزه وهمزمان سرخ بشه یک یک ماهی تابه دیگه یا ظرف پیرکس چند حبه سیر رو رنده کنید وبا کمی روغن تفت بدید یک قاشق رب بزنید وباهاش تفت بدید یک لیوان آب اضافه کرده وبزارید سس به جوش بیاد مرغ پخته شده وبه همراه پیاز والو اضافه کرده کمی زعفران دم کرده روش میریزیم وچند قاچ گوجه فرنگی میزاریم تو فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت بیست وپنج دقیقه تا نیم ساعت عزیزانی که فر ندارن طبق دستور میرن ورو گاز با شعله خیلی کم میزارن میتونید همراه الو هویج هم بریزید هنگام پخت مرغ اصلا آب نریزید بزارید با همون آب پیاز بپزه میخواید روی مرغتون برشته بشه گریل رو چند دقیقه ای روشن کنید یک ساعت ونیم الی دوساعت مرغ کاملا مغز پخت میشه بیشتر از این مرغ وا میره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛