#کاپ_کیک_شکلات_و_گردو
تخم مرغ 2 عدد
شکر 200 گرم (تقریبا یک لیوان)
روغن مایع 100 گرم(تقریبا یک سوم لیوان)
شیر 120 گرم (نصف لیوان)
آرد سفید 225 گرم (یک و نیم لیوان)
بیکینگ پودر 4 گرم (1 ق م سر خالی)
پودر کاکائو 1 تا 2 ق غ
وانیل 1/4ق چ
گردو خرد شده به میزان دلخواه
شکلات چیپسی به میزان دلخواه
مواد به دمای محیط برسه .
تخم مرغ و شکر رو با همزن پنج دقیقه خوب زدم تا کرم رنگ و کشدار بشه . وانیل هم اضافه کردم . روعن مایع و شیر رو هم ریختم و یک دقیقه هم زدم . همزن رو کنار گذاشتم .
آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکایو رو با هم مخلوط و سه بار الک کردم .
داخل موادم کم کم ریختم و مخلوط کردم .
داخل گردو خرد شده و چیپس شکلاتی یک قاشق آرد ریختم و مخلوط کردم . این کار بابت این هست که در همه پخش بشه و ته نشین نشه و داخل موادم ریختم .
داخل قالب مافین کپسول انداختم . از هر نوع قالب کاپ کیکی می تونید استفاده کنید . از مواد تا دو سوم قالب ریختم . روی اون ها هم کمی شکلات چیپسی و گردو ریختم .فر رو از یک ربع قبل روشن کردم و داخل فر 180 درجه ،طبقه وسط یه مدت 20 تا 25 دقیقه قرار دادم .
با این مقدار مواد برای من به این شکل حدودا 22 عدد شد .
بدون فر هم می تونید به راحتی داخل فر دست ساز درست کنید به این صورت که یک قابلمه رو روی حرارت کم قرار بدید تا گرم بشه . داخل قالب یک رینگ یا سه پایه یا سبد قرار بدید . مواد رو که داخل قالب کاپ کیک ریختید داخل یک دیس بزارید و بعد که قابلمه گرم شد . دیس همراه با قالب کاپ کیک رو روی اون رینگ یا سبد و ... قرار بدید و در قابلمه رو بزارید . اگر در خوب چفت نمیشه از دم کنی استفاده کنید . تایم بدید تایم تقریبی و حدودا چهل دقیقه زمان می بره .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_قلبی
یه کیک با طرح قلبی قلبی😍❤❤
.
تخم مرغ 3 عدد
شکر 140 گرم (حدودا دو سوم لیوان)
آرد سفید 150 گرم (یک لیوان)
آب یا شیر 60 گرم (یک چهارم لیوان)
روغن مایع 60 گرم (یک چهارم لیوان)
بیکینگ پودر 4 گرم (1 ق چ)
وانیل 1/4 ق چ
خمیر برای طرح قلب
کره 30 گرم
پودر قند 25 گرم (2 ق غ)
سفیده تخم مرغ 1 عدد
آرد 30 گرم (حدودا 2 ق غ)
رنگ خوراکی
کرم وانیلی
شیر نصف لیوان
شکر 1 تا 2 ق غ
آرد سفید 1.5 ق غ
نشاسته ذرت 1 ق غ
خامه 2 ق غ ( قابل حذف و یا کره 1 ق غ)
وانیل 1/4 ق چ
داخل هر قالب گرد و یا مربع میشه . اینکه من قالب قلبی شکل انتخاب کردم مهم نیست . سایز قالب به قطر 20 خوبه .
به اندازه کف قالب کاغذ روغنی برش دادم و روش طرح قلب های کوچک و بزرگ کشیدم .کاغذ رو برگردوندم و کف قالب قرار دادم .
طرح زدن : کره و پودر قند رو کمی با همزن زدم و بعد سفیده تخم مرغ رو اضافه کردم و زدم وبعد آرد رو الک کردم و ریختم و در حد مخلوط شدن ترکیب کردم .
مواد رو دو قسمت کردم و به یکی رنگ خوراکی مشکی و به دیگری رنگ خوراکی قرمز ریختم داخل قیف یکبار مصرف ریختم و دور طرح رو خطوط مشکی کشیدم و داخلش رو با قرمز پر کردم . نیم ساعت داخل فریزر گذاشتم .
از هر نوع کیکی میشه استفاده کرد ، من شیفون درست کردم
زرده و سفیده رو جدا کردم (تخم مرغ خنک باشه ).سفیده رو با نیمی از شکر با دور تند همزن زدم تا فرم بگیره . زرده رو با مابقی شکر و وانیل هم زدم و بعد روغن مایع و بعد از کمی مخلوط کردن شیر رو اضافه کردم. آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط و سه بار الک کردم.
طی 2 تا 3 مرحله مواد آردی وسفیده رو داخل مواد زرده ریختم و به صورت دورانی ترکیب کردم .
قالب رو از قریزر بیرون آوردم و مایه کیک رو ریختم . فر از یک ربع قبل گرم کردم .داخل فر 170 درجه حدودا 45 دقیقه طبقه وسط قرار دادم .
به تنهایی همین ساده هم می تونید سروکنید . من یک کرم وانیلی درست کردم و مابینش قرار دادم .
برای کرم : شیر و نشاسته و آرد و شکر رو مخلوط و روی حرارت قرار دادم و مدام هم زدم به غلظت رسید وانیل ریختم و از حرارت برداشتم . می تونید به دلخواه کره و خامه هم بریزید .
کیک که کاملا خنک شده از وسط برش دادم با کمی شیر لایه کیک رو مرطوب کردم . کرم رو داخل قیف ریختم و روی لایه کیک ریختم و کمی مغز گردو( و یا حتی میوه دلخواه) ریختم و لایه بعدی رو قرار دادم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شکلات خانگی
اینم کلیپ شکلات خانگی واسه عزیزانی که درخواست داشتن مواد لازم:
آب 1لیوان
پودر کاکائو 2 لیوان
کره 2سوم لیوان
شکر نصف لیوان
شیر 2سوم لیوان
پودرقند 1چهارم لیوان 📝طرز تهیه:
ابتدا داخل قابلمه بزرگی مقداری آب میریزیم و میگذاریم بجوشد، بعد زیر شعله را کم میکنیم...کره نرم شده و پودر کاکائو الک شده را باهم مخلوط میکنیم و آنها را داخل ظرفی کوچکتر از قابلمه آب ریخته و ظرف کوچکتر را روی آب در حال جوش روی شعله ملایم قرار داده و مرتب هم بزنید...دقت کنید هیچ توده ای داخل مواد باشد...حال یک لیوان آب گرم را به مواد اضافه کرده و خوب هم بزنید، زیر شعله را کمی زیاد کنید ولی مراقب باشید کاکائو نجوشد، درصورتی که احساس کردید دما زیاد شده دوباره شعله را کم کنید...مخلوط را به ظرف جداگانه ای منتقل کرده، شکر و پودرقند را باهم مخلوط و آنرا به شکلات اضافه کنید...شیر را جوشانده و صبر کنید کاملاً ولرم شود و بعد کم کم به شکلات اضافه کرده و خوب هم بزنید تا صاف و یکدست شود...قالب مناسبی را چرب کرده و شکلات را داخل آن بریزید، در صورت تمایل میتوانید درون شکلات ها مغز دلخواه بریزید...بعد اجازه دهید شکلات ها یک شب داخل فریزر بماند.
فقط یه نکته با این میزان شکر وپودر قند شما شکلات تلخ خواهید داشت درصورت تمایل میزان شکر و پودر قند را افزایش دهید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یک کیک مثل پیانو
یک کیک لذت بخش با ظاهری زیبا
مواد لازم: .یک عدد کیک شکلاتی آماده کنید.( مثلا یک کیک شکلاتی با پودر کیک درست کنید) .برای تهیه مرنگ شکلاتی:
6 عددسفیده تخم مرغ
400گرم شکر
310گرم خرده شکلات
برای تهیه باتر کریم شکلاتی:
340گرم کره نرم شده در دمای اتاق
400 گرم شکر
130 گرم پودر کاکائو
140 میلی لیتر شیر
1قاشق مربا خوری وانیل
1قاشق چایخوری نمک
برای کرم شکلاتی:
630گرم شکلات تلخ
240میلی لیتر خامه
2قاشق غذاخوری روغن نارگیل
برای تزئین:
16عددشکلات کیک کت سفید
10عدد شکلات کیت کت قهوه ای
روش تهیه:
نیاز به یک کیک شکلاتی داریم پس ابتدا آن را تهیه میکنیم.
کیک شکلاتی را به 2 قسمت تقسیم میکنیم و یک تکه را روی یک صفحه بزرگ قرار میدهیم.
روی آن را با خامه شکلاتی پوشانده و سپس یک لایه مرنگ روی آن قرار داده و دوباره با خامه باقی مانده آن را میپوشانیم و سپس تکه دوم کیک را روی آن قرار میدهیم.
سطح آن را با باقی مانده خامه پوشانده و آن را 30 دقیقه در یخچال قرار میدهیم.
آن را از یخچال خارج کرده و کرم شکلاتی را که در دمای اتاق قرار دارد روی کیک میریزیم.
سپس اطراف و لبه ای کیک را نیز با دقت با کرم شکلاتی میپوشانیم.
شکلات های کیت کت سفید را در چهار ردیف در مرکز کیک میچینیم و سپس کیکت کت های قهوه ای را روی شکلات های سفید قرار میدهیم به گونه ای که شاسی های پیانو را تداعی کند.
کیک را تا حداکثر 4 روز میل بفرمایید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
ایده فوق العده لاکچری
مواد لازم:
بادکنک های کوچک سایز
شکلات تخته ای
بستنی
توت فرنگی یا شاتوت یا تمشک و برگ نعنا برای تزئین
.
روش تهیه:
بادکنک ها را باد کنید.
شکلات تخته ای را با روش حرارت بخار آب ذوب کنید (یا در ماکرو ویو به مدت 30 ثانیه قرار دهید)
مانند کلیپ بادکنک ها را در شکلات ذوب شده فرو کنید.
باد کنک ها را به مدت یک ساعت در فریزر یا 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا شکلات سفت شود.
بعد بادکنک ها را بترکانید.
جامهای شکلاتی ما آماده است.
بستنی ها را در جامهای شکلاتی بریزید و با میوه و نعنا تزئین کنید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
گل دانهای خوراکی
مواد لازم:
پنیر خامه ای 230 گرم
نصف لیوان شکر
نصف لیوان خامه
وانیل
شکلات شیری قهوه ای 115 گرم
شکلات سفید 115 گرم
لیوان کاغذی
بیسکوییت اوریو (بیکییت دولایه خامه دار تیره) به صورت خرد شده.
روش تهیه:
ابتدا یک لیوان کاغذی را همانند کلیپ از وسط نصف میکنیم بعد شکلات های سفید و قهوه ای را یا توسط ماکرو ویو و یا با حرارت بخار آب (بن ماری) ذوب میکنیم.
دیواره قسمت داخلی لیوان را به طور کامل با شکلات ذوب شده میپوشانیم و لیوان را 15دقیقهدر یخچال میگذاریم تا شکلات دیواره آن سفت شود.
پنیر خامه ای را با شکر و وانیل مخلوط میکنیم و سپس خامه را داخل آن میریزیم. و کاملا مخلوط میکنیم.
داخل لیوان یک توت فرنگی گذاشته و مخلوط آماده شده را داخل آن میریزیم و در یخچال به مدت 4 ساعت میگذاریم تا ببندد.
بعد ار خارج کرن از یخچال لیوان کاغذی را برش داده جدا میکنیم و روی گلدان بدست آمده را با بیسکوییت تیره خرد شده میپوشانیم.
بانعنا و گل خوراکی تزئین میکنیم.
این گلدانها واقعا خوشمزه هستند.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛