#کیک_شیفون_شکلاتی
مواد لازم:زرده تخم مرغ۵عدد.وانیل۱ق چ.روغن مایع۴۰گرم.شیر۸۵گرم.آرد سفید سه صفر۶۵گرم.پودر کاکائو۲۰گرم.نمک۱/۸ق چ.سفیده تخم مرغ۵عدد.شکر سفید دانه ریز۷۰گرم.پودر تارتار۱/۴ق چ.
قالب ۲۰ سانت به ارتفاع۷ سانت که نیازی به چرب کردن و یا کاغذ نیست.
وزن هر تخم مرغ بین ۵۷ الی ۶۰ گرم باشه.
فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
طرز تهیه:
سفیده تخم مرغ را با همزن برقی بزنید کف که کرد تار تار را اضافه کنید.سپس شکر را در سه مرحله اضافه کرده و اجازه دهید تا سفیده کاملا سفت شود.در ظرف دیگری زرده تخم مرغ و وانیل را با همزن دستی تقریبا سه چهار دقیقه بزنید.روغن و شیر اضافه کنید کمی بزنید و بعد آرد،پودر کاکائو و نمک را روی مواد الک کرده و با مواد مخلوط کنید.حالا یک سوم از سفیده را اضافه و با همون همزن دستی یا ویسک به هم بزنید.حالا ویسک را کنار گذاشته یک سوم دیگه از سفیده را با کمک لیسک در مواد فولد کنید یعنی خیلی آرام با حرکت دورانی با مواد مخلوط کنید.حالا این مواد رو روی بقیه سفیده تخم مرغ بریزید و فولد کنید.مواد خمیری رو درون قالب ریخته و روی اونو صاف کنید.قالب رو سه بار به سطح صاف بکوبید تا حباب داخل خمیر خارج شود سپس قالب را درون فر بذارین و دمای فر رو به ۱۶۰ درجه کاهش داده برای مدت ۲۰ دقیقه تنظیم کنید این مدت بیست دقیقه ثابت نیست و ممکنه برای هر فری بین ۱۵ الی ۲۰ دقیقه متفاوت باشه.باید تا زمانی که یه لایه روی کیک ببنده و اون براقی روی خمیر از بین بره کیک تو فر باشه من ۱۸ دقیقه که شد از فر بیرون آوردم. روی کیک رو با چاقوی تیزی برش بزنید.این مرحله نباید بیشتر از یک دقیقه طول بکشه حالا قالب رو مجددا بذارین در فر و دمای فر رو برای مدت ۴۵ دقیقه روی ۱۳۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید پس از این مدت فر را برای ۱۵ دقیقه روی ۱۵۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید در تمام مدت به هیچ عنوان درِ فر نباید باز شود پس از این مدت کیک را از فر خارج کرده و بلافاصله قبل از اینکه تغییر شکل دهد قالب را وارونه روی سه تا لیوان یا کاسه که به شکل سه پایه قرار دادین برگردونید و اجازه بدین تا کاملا خنک بشه بعد اطراف کیک رو با کاردک از قالب جدا کرده و کیک رو درون ظرف سرو برگردونید.با چاقوی تیزی برش زده و نوش جان کنید بافت کیک کاملا نرم و پنبه ایه و اگه دوست داشته باشین میتونید با خامه فرم گرفته و یا گاناش تزیین کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#شیرینی_ساق_عروس
یک شیرینی سنتی وخوشمزه ،نکاتی داره توضیح میدم ان شاا تهیه کنید ولذت ببرید،
برای تهیه این شیرینی می تونید از روغن جامد یا مخلوط روغن جامد وکره استفاده کنید،من روغن نیمه جامد استفاده کردم(روغن نیمه جامد لادن قوطی آبی رنگ، روی بخاراب کتری اب کنید وبگذارید یخچال تا خوب ببنده،پس از بستن استفاده کنید)
حدود نصف لیوان یا ۱۰۰ گرم روغن
پودر قند ۳ ق غ پر
پودرهل ۱ق م
گلاب ۱ق غ به دلخواه
ارد شیرینی پزی حدود ۲۵۰ گرم _یک ودو سوم لیوان_
👈درابتدا روغن+پودرقند و پودرهل را باهمزن انقدر بزنید تا حجیم وکرم رنگ شود سپس ۱ق غ گلاب افزوده وحدود ۲۵۰ گرم ارد را کم کم ریخته،درابتدا با لیسک مخلوط کنیدو درنهایت خمیر بدست امده را که ممکن است کمی پودری باشد با نوک انگشتان دست ورز دهید تا کاملا یکدست ولطیف و جمع شود
سپس خمیر را داخل نایلون حدود یک تادوساعت دریخچال استراحت دهید،
من ۲۵۰ گرم ارد را ریختم اگر ارد کم باشه شیرینی داخل فر پهن میشه،
سپس ازخمیر گوله های کوچکی برداشته کف دست بصورت بیضی پهن کنید گردو بگذارید وبافشار دست به دلخواه شکل دهید بدون درز و ترک خوردگی
(فقط خوب شکل بدین ومنسجم کنید که بعد ازپخت باز نشه یا شکلشون بهم نریزه)
درفر ازقبل گرم ۱۸۰درجه حدود بیست دقیقه، زیر شیرینی کمی طلایی میشه ومغز اون کاملا پخته،
پخت شیرینی راچک کنید که وسط اون پخته باشه
البته خیلی هم داخل فرنمونه که خشک وسفت بشن،این شیرینی کاملا ترده،
پس ازپختن وسردشدن درون پودرقند فراوان بغلطانیدچون این خمیر کم شیرینه وشیرینی اون ازپودرقنده،
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کباب دیسی با پوره سیب زمینی
برای کباب:
۵۰۰ گرم گوشت چرخکرده
۱ عدد پیاز
۱ دسته متوسط جعفری
۳ قاشق غذا خوری آرد سوخاری
۲-۳ حبه سیر(من بهتون بگم که هرچی بیشتر بهتر)
۱ عدد فلفل دلمه قرمز متوسط
۱ عدد تخم مرغ
۱ عدد گوجه
نمک و فلفل
برای سس:
۱ و نیم قاشق غذاخوری رب گوجه
۱ و نیم قاشق غذاخوری رب فلفل
(اگر رب فلفل ندارین جاش رب گوجه بریزین + یک قاشق غذا خوری پودر فلفل قرمز)
(من اگه باشم به جای نصف قاشق غذا خوری رب گوجه ۲ تا گوجه رنده شده میریزم)نمک و فلفل
برای پوره:
۴ عدد سیب زمینی متوسط
۱ قاشق غذا خوری کره
۲۰۰ گرم پنیر پیتزای رنده شده
۱ استکان شیر، آب یا آب گوشت بسته به سلیقه خودتون
برای کباب گوشت رو با تمام سبزیجات خورد شده مخلوط کنین، ورز بدین و اگه وقت دارین بذارین ۲-۱ ساعت تو یخچال استراحت کنه
برای خورد کردن سبزیجات میتونین از خوردکن کمک بگیرین... سیب زمینی ها رو آب پز کرده، له کنین، کره رو تا هنوز داغه اضافه کنین بعد شیر رو... وقتی خنک شد پنیر رو اضافه کنین ( وگرنه پنیر آب شده و پورهتون کشدار میشه)
مخلوط گوشت رو توی سینی فرتون قشنگ و یکدست پهن کنین، سس رو روش بریزین و در فر که از قبل روی ۲۰۰-۱۹۰ درجه گرم کردین حدود ۳۰-۲۰ دقیقه بپزین
خوب که پخت (خیلی خشک نشه دقت کنین!) از فر در بیارین، پوره رو قشنگ روش پخش کنین گوجه و فلفل سبزها رو روش خوشگل بچینین و دوباره حدود ۱۵-۱۰ دقیقه تو فر بپزین تا حسابی روش برشته و خوشرنگ بشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#هویج_پلو
من اومدم بایه غذای فوق العاده خوشمزه امیدوارم خوشتون بیاد😍😋
موادلازم:
دوپیمانه برنج
دوعددهویج
شکر ۲ قاشق غذاخوری
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
پیاز یک عددمتوسط
نمک وفلفل بمیزان لازم
دارچین برای لابه لای برنج ودرون گوشت قلقلی ها
زعفران دم کرده بمیزان لازم
خلال پسته وبادام بمیزان دلخواه(قابل حذف هست)
سیب زمینی یک عدد وکمی کنجدبرای ته دیگ
کره ۱۰۰_۵۰ گرم
روغن بمیزان لازم
بعضیاکشمش وزرشک هم میریزن امامن دوست ندارم😊
طرزتهیه:
برنج راشسته خیس کنید وآبکشش کنید وکناربگذارید.
پیازرارنده کرده باگوشت چرخ کرده ودارچین ونمک مخلوط کنید وقلقلی کرده وباکره سرخش کنید.
گوشت رابرداشته وهویج های رنده کرده با رنده ی درشت را(یاخلالی خرد کرده) ریخته وباکره تفتشان دهید.
سپس زعفران وکمی آب وشکررا اضافه کرده ده دقیقه در ظرف رابگذارید تاهویج نرم بشه.
سپس خلال پسته وبادام رااضافه کرده و وقتی هویج بدون آب شدآن راازروی گازبردارید.
یک سیب زمینی را پوست کنده شسته ورقه ای کنید وآنهارادرکنجدبگذارید وته قابلمه ای که کمی روغن چیدید بچینیدشان.
سپس بترتیب برنج وهویج وگوشت وزعفران وکمی دارچین درهرلایه بریزید تامواد تمام شوند.
سپس کمی روغن روی برنج داده ودم کنی بگذارید وآنراروی شعله کم قراردهید.
۴۵_۳۰دقیقه بعد هویج پلو آماده هست.
فوق العاده خوشمزه هست حتماامتحانش کنید😋😍
نکته:
میتوانید درون مواد ازکشمش وزرشک هم استفاده کنید.
مقدارشکرباتوجه به ذائقتون قابل تغیر هست.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کرم_باواریا
یه دسر خوشمزه و نرم و لطیف . که می تونین مثل من این طوری بهش رنگ خوراکی بزنین و یا حتی می تونین از پودر کاکائو و یا زعفران جای رنگ خوراکی استفاده کنین و یا حتی تک رنگ درست کنین .
شیر دو و نیم لیوان
شکر نصف لیوان
زرده تخم مرغ ۲ عدد
خامه صبحانه یا قنادی ۳ ق غ (میزان خامه کاملا سلیقه ای می تونین کم یا زیاد استفاده کنین )
پودر ژلاتین ۳ ق غ
وانیل ۱/۴ ق چ
زرده تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن خوب زدم تا کشدار و سفید رنگ بشه . پودر ژلاتین رو هم با نصف لیوان آب سرد مخلوط کردم ، میتونین از شیر هم استفاده کنین و روی حرارت غیر مستقیم قراردادم تا ذراتش حل بشه . شیررو روی حرارت قرار دادم تا گرم بشه حتما نیاز نیستش بجوشه ، وقتی شیر گرم شد ، مواد تخم مرغی رو کم کم و به تدریج داخل شیر ریختم و مدام هم زدم تا تخم مرغ توش خوب حل بشه و بعد ژلاتین حل شده رو ریختم و هم زدم و از روی حرارت برداشتم (شعله رو خاموش کردم). بعد خامه رو داخل موادم ریختم و هم زدم .
۷ تا کاسه قرار دادم و داخل هر کدوم کمتر از یه ملاقه از مواد ریختم و به هر کدوم رنگ خوراکی جزیی ریختم و هم زدم و داخل قالب (که چرب کردن نمی خواد چون این دسر خامه داره ) ریختم و گذاشتم یخچال تا ببنده کمی از نیم بند سفت تر بشه و بعد مایه سفید رو ریختم . حواستون باشه که مایه سفید توی محیط خنک شده باشه بریزین گرم باشه بریزین رنگ هاتون قاطی میشه و بعد کلا یه شب تا صبح داخل یخچال قرار دادم .
بعد از بسته شدن دور دسر رو با چاقو آزاد کردم و چون این دسر خامه داره خیلی راحت از قالب جدا میشه و کمی قالب رو این طرف و اون طرف کردم و روش یه دیس گذاشتم و برگردوندم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#گل_گوجه
گوجه ها رو ورقه ای کردم و هر ورق رو به دونیم تقسیم کردم و بعد به دور خودشون پیچیدم و مابقی هم در کلیپ مشخصه .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷#كرپ_پنيرى 🥯 😋
▫️شير٢ ليوان
▫️تخم مرغ٢ عدد
▫️آرد١ ليوان
▫️نمك يك ق م
🔸تخم مرغها را با همزن مى زنيم نا يك دست بشه بعد شير آرد و نمك را مى ريزم و خوب مخلوط مى كنيم و بعد از صافى رد مى كنيم تا يكدست بشه بعد يك ملاقه از مواد داخل تابه نچسب مى ريزم حرارت كم ميزاريم هر دو طرفش كمى طلاى بشه مواد داخل كرپ هر چى دوست داشتيد بزاريد و كمى پنير پيتزا بريزيد و كرپ را از چهارطرف ببنديد يا رول كنيد بعد داخل روغن كمى سرخ كنيد
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸 صبحتون معطر به
💙بوی مهربانی
🌸الهی جسم و جانتون سلامت
💙قلبتون مملو از آرامش
#صبحتون_بخیر 🌸
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#نان_سیمیت
مواد لازم:
شیر ولرم ۱/۲ پیمانه
آب ولرم ۱/۲
آرد نان فانتزی حدود چهار پیمانه
تخم مرغ یکعدد
روغن مایع سه ق.س
نمک یک ق.چ
شکر دوق.س
مایه خمیر یک ق.س
شیره انگور یا خرما به میزان لازم
کنجد به میزان لازم
طرزتهیه:
ابتدا شیر و آب ولرم و با شکر مخلوط کنید و نصفش و بریزید تو یک لیوان جدا و مایه خمیر و بهش اضافه کنید و در ظرف و بذارید تا عمل بیاد.
بعد تو یک کاسه مابقی شیر و آب و بریزید و با روغن مایع و تخم مرغ مخلوط کنید.مایه خمیر عمل اومده رو بهش اضافه کنید،مخلوط کنید،آرد و دو پیمانه ش و الک کنید و اضافه کنید و با قاشق چوبی هم بزنید،بعد یک پیمانه دیگه اضافه کنید و هم بزنید،پیمانه چهارم و کم کم اضافه کنید و با دست ورز بدید تا خمیر لطیفی داشته باشید که به دست هم نچسبه.نباید آرد و یکباره اضافه کنید ،خمیرتون سفت میشه،از آردهای دیگه هم میشه استفاده کرد،ممکنه با تغییر نوع آرد،آرد کمتر یا بیشتری ببره،ده دقیقه ورز بدید،کف ظرف و چرب کنید و خمیر و بذارید ،روش و با سلفون بپوشونید،یا یک پارچه نخی و بذارید تو جای گرم تا عمل بیاد ،برای من بعد یکساعت عمل اومد و حجمش دوبرابر شد،بعد خمیر و بردارید و ورز بدید و هوای بینش و خالی کنید با ورز دادن،از خمیر چونه های یک وزن جدا کنید،هر چونه رو دو قسمت کنید،و هر قسمت و به صورت لوله ای شکل دربیارید،بعد مثل طناب ببافید،دو سرش و به هم بچسبونید،هر چقدر نازکتر باشه بهتره،البته نه خیلی،چون اصل این نون مثل برای من پفدار نیست،بعد یک سمتش و بزنید تو شیره انگور یا خرما که با آب رقیق کردید و بعد تو کنجد بزنید،بذارید تو فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰،حرارت و به ۱۸۰کاهش بدید،به مدت یک ربع الی ۲۰دقیقه تا مغز پخت بشه،بعد روش و گریل بگیرید تا طلایی بشه،این نون در ترکیه خیلی برشته ست.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان بافت فندقی
مواد لازم برای تهیه خمیر:
1 استکان شکر(استکان کمر باریک ترک ، 70 گرم)
1 پاکت خمیر مایه خشک فوری(1 قاشق غذاخوری و یا نصف پاکت خمیر مایه خیس)
1 عدد تخم مرغ
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 لیوان شیر ولرم
1 استکان آب ولرم(استکان کمر باریک ترک،100 گرم)
2 قاشق غذاخوری کره نرم شده
1 قاشق مرباخوری نمک(نکته: نمک را در قاشق سر پر نریزید،سرصاف باشد)
حدود 5 لیوان آرد
مواد لازم برای سس فندقی داخل آن:
4_5 قاشق غذاخوری شکر
200 گرم فندق آسیاب شده
نصف قاشق چایخوری دارچین
1 پاکت وانیل شکری
2 قاشق غذاخوری کره آب شده
نصف استکان آب
1 قاشق مرباخوری پودرکاکائو
طرز تهیه:
حدود 4 لیوان آرد را داخل ظرفی بریزید. وسط آرد را باز کنید نمک را در کناره هایش بریزید.خمیر مایه ، آب ولرم ، شکر ،شیر ولرم ،تخم مرغ ،کره نرم شده و وانیل را در وسط آرد بریزید.با دست از وسط آن شروع به هم زدن کنید. با دستتان آردهای کناری را آهسته آهسته به وسط آن آورده ورز دهید.1 لیوان آرد باقیمانده را اگر نیاز بود اضافه کنید و خمیر نرمی که به دست نمیچسبد بدست آورید(و اگر سفت بود آب ولرم بریزید)به هیچ وجه خمیرتان را سفت نکنید.بعد از اینکه خمیر شکل گرفت حدود 5 دقیقه ورز بدید وقتی خمیر یکدست شد و به دست نچسبید روی آن را بپوشانید،1 ساعت استراحت بدید.
برای مواد داخل آن تمام مواد را در ظرفی بریزید مخلوط کنید. باید در قوامی باشد که بتوانیم روی خمیر بمالیم. برای همین آب را کم کم بریزید تا بتوانید قوام مواد را کنترل کنید.
خمیر استراحت داده شده که حجمش دو برابر شده را کمی ورز بدید و به شکل مستعطیل باز کنید. روی آن مواد داخلی را روی خمیر بمالید و رول کنید.
داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بذارید.با چاقو از وسط ببرید.دو قسمت را مثل فیلم طوری که قسمت بریده به سمت بیرون باشد ببافید.طرف دیگر را نیز ببرید آن را هم ببافید.
یک سینی روی آن بذارید و دوباره در محیط معتدل نیم ساعت استراحت بدید. فر را در دمای190_200 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که زیر و روی نان سرخ شود. حدود 40 دقیقه بپزید.
از فر خارج کنید روی آن پارچه تمیز بکشید 15 دقیقه استراحت کند.
پارچه را بردارید و روی آن درصورت دلخواه مارمالاد هلو بمالید براق شود. و یا مثل من آب لیمو را در پودر قند بریزید و هم بزنید و سس درست کنید و آنرا روی نان بریزید.آب نصف لیمو برای یک لیوان پودر قند کافی است. البته آب لیمو را کم کم با هم زدن بریزید شل نشود.روی نان بریزید و وقتی نان سرد شد میل کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
با یک دستور کتلت جدید وخوشمزه چطورید؟
کتلت همه جورش خوشمزس😋
.
برای این مقدارمواد حدوداً 21 عدد کتلت به مامیده😊
. #کتلت_پنیری
مواد لازم:
گوشت چرخی 1 کیلوگرم
پیاز بزرگ 2 عدد
سیب زمینی خام 1 عدد بزرگ (یا2 عددمتوسط)
تخم مرغ 4 عدد.
آردسمولینا(سمید) حدود1/4 لیوان(لوازم قنادیها دارن)
آرد 3 قاشق غذاخوری
نمک وفلفل به میزان لازم
پنیر تازه (موتزارلا، پارمسان، گودا) هرکدوم شد100تا150 گرم
پیازراریز خورد کرده ویا رنده بزنید و سیب زمینی رنده شده (آب سیب زمینی گرفته بشه)را به گوشت چرخی اضافه وتخم مرغ +سمولینا +نمک وفلفل +آرد راافزوده وهمگی راخوب چنگ میزنیم تا مواد خوب مخلوط بشه. پنیر را به قطعات کوچک تقسیم کنید. مقداری از گوشت برداشته وتکه ای از پنیر را وسط گوشت گذاشته وشکل بدید ودر روغن داغ سرخ کنید. برای سرخ شدن کتلت هر طرف 3-4 دقیقه کافیست.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
کوفته کادین بودو
مواد لازم:
نیم کیلو گوشت چرخ شده گوساله
1 عدد پیاز
1 مشت جعفری خرد شده
1 استکان برنج
نمک ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز پرک شده
روغن مایع برای سرخ کردن
برای روی کوفته ها:
2 عدد تخم مرغ
2 قاشق غذاخوری آرد
طرز تهیه:
1 استکان برنج را بشویید و داخل قابلمه ای بریزید 1.5 لیوان آب جوش بریزید و تا وقتی که آب برنج کشیده شود بپزید. سپس کنار بذارید سرد شود (اگر در خانه از روز قبل برنج دارید میتوانید 1 لیوان از آن استفاده کنید) 250 گرم گوشت چرخ کرده را داخل ماهیتابه خوب تفت بدید و کنار بذارید سرد شود. بعد از اینکه برنج و گوشت چرخ کرده سرد شد داخل یک ظرف بریزید. 250 گرم گوشت چرخ کرده باقیمانده را هم اضافه کنید. ادویه ها ، جعفری و پیاز ریز خرد شده را اضافه کنید. سپس تمام مواد را خوب ورز بدید. دستتان را با روغن چرب کنید و از مواد کوفته برداشته شکل بدید. دو عدد تخم مرغ را شکسته هم بزنید. کوفته ها را ابتدا در آرد و سپس در تخم مرغ بغلتانید و داخل روغن داغ سرخ کنید. نوش جان .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مرغ_زعفرونی
طعم زعفران وکره 😋😋 پیاز فراوان رو خلالی خرد کنید
کف ماهی تابه کمی روغن وکره بریزید کره که آب شد پیاز رو اضافه کرده وتکه های مرغ رو روش میچینم ودرشو میزاریم و شعله رو خیییییلی کم میکنم تا پیاز ها آب بندازن ومرغ باهاش بپزه
بعد از نیم ساعتی در ماهی تابه رو برداشته نمک وفلفل قرمز میزنیم دوباره درشو میزاریم تا نیم ساعت دیگه،سپس تکه های مرغ رو برمیگردونیم وزعفران دم کرده اضافه کرده دوباره درشو میزاریم تا پیازها ومرغ با هم سرخ بشن به همین راحتی☺
عزیزان تو این نوع پخت به هیچ وجهههه آب وزردچوبه نزنید طعم کره رو دوست ندارید فقط روغن بریزید
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام دوستان اینم از طرز تهیه چیکن استراگانف
مواد لازم برای سه نفر
سینه مرغ دو عدد
خامه صبحانه یک پاکت (دویست گرمی)
ادویه کاری و نمک و فلفل به مقدار لازم
شیر یک لیوان
ارد گندم یا ارد قنادی یک ق غ سر پر
پیاز دو عدد متوسط
قارچ یک لیوان خرد شده
ابتدا پیاز ها را خلالی کرده وبا کمی روغن درون تابه تفت دهید تا کمی طلایی شود
سپس مرغ ها رو که به صورت نوار های باریکی برش داده اید را به پیاز ها اضافه کنید .حرارت رو یکم بلند کنید و هم بزنید تا جایی که اب های اضافی تبخیر شوند سپس قارچ ها ی خرد شده را اضافه کرده و باز هم با حرارت بلند تفت دهید تا جایی که حسابی اب های درون تابه تبخیر شود. بعد نمک و ادویه کاری و فلفل اضافه شود و هم بزنید و بعد از یک دقیقه خاموش کنید .
حالا درون قابلمه ای کوچک یک ق غ سر پر ارد گندم را به همراه یک لیوان شیر هم روی حرارت کم هم بزنید تا سس به غلظت فرنی برسد وبعد خاموش کنید . مجدد زیر تابه را روشن کرده و سس سفید رو روی مرغ و پیاز ها ریخته و هم بزنید و در اخر خامه را اضافه کرده و هم بزنید و بعد از یک دقیقه خاموش کنید و با چیپس خلالی میل کنید.
نوش جان
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛