eitaa logo
آشپزی خاص
103.4هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم: 2 عدد نان میکادو یا بستنی مواد میانی : 250تا300 گرم بیسکویت پتی پور 1لیوان آب (یا پیمانه قنادی) 1 لیوان شکر 200 گرم کره 250 گرم شکلات تیره 1 استکان پسته(دلخواه) 5تا6 عدد انجیر خشک خیس داه شده چند عدد گردو خرد شده طرز تهیه : ابتدا سس شکلاتی رو آماده کنید. آب وشکر را در ظرف بریزید وبزارید روی حرارت تا آب بجوشد وشکر حل شود وظرف را از روی حرارت بردارید وکره وشکلات را اضافه کنید وبا قاشق چوبی مرتب هم بزنید تا سس صاف وروان شود. در یک کاسه گود ، بیسکویت ها را به تکه های بزرگ خرد کنید ، سس شکلات را روی آن بریزید، پسته ، گردو و انجیر خرد شده را بریزید و همه آنها را مخلوط کنيد . یک ورق از نان را گذاشته ومواد را بصورت یکسان با کاردک پهن کنید(میتونید از رینگ هم استفاده کنید) و نان دیگه را بصورت وارونه(قسمت برجسته روی مواد گذاشته بشه) قرار بدیدویک جسم نسبتأ سنگین روی نان‌ها بزارید تا لایه ها خوب بهم فشرده شده وبچسبد. بزارید تا یکشب بمونه بعد با چاقو به اندازه دلخواه برش بزنید واز مهماناتون پذیرایی کنید کامتون شیرین از شکلات با کیفیت استفاده کنید. برای جسم سنگین سعی کنید اندازه خود نان باشه تا یکنواخت فشرده شود. از جسم زیاد سنگین استفاده نکنید چون باعث میشه نان میکادو خرد شود ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای ۸۰ عدد کره یا روغن جامد ۲۵۰ گرم (حدودا یک لیوان) پودر قند ۱۵۰ گرم (حدودا یک لیوان) زرده تخم مرغ ۲ عدد آرد سفید ۳۵۰ گرم (حدودا دو و یک سوم لیوان ) وانیل ۱/۲ ق چ بیکینگ پودر ۱ ق م پودر کاکائو ۱ تا ۲ ق غ کنجد و شکلات برای تزیین انواع مغزها به دلخواه من از ترکیب نصف کره و نصف روغن نیمه جامد استفاده کردم . پودر قند و ارد جدا الک بشه . مواد به دمای محیط برسه . روغن و پودر قند رو با همزن خوب زدم . زرده تخم مرغ رو اضافه کردم و کمی زدم ، وانیل هم ریختم . بیکینگ پودر ریختم و آرد رو کم کم بهش اضافه کردم با نوک انگشت جمع کردم ارد تا جایی اضافه بشه که خمیر به دست نچسبه میزان تقریبیه . می تونین بیکینگ پودر هم اضافه نکنید . خمیر رو دو قسمت کردم اگر بخواید کاملا کاکائویی بشه که از همون ابتدا قبل ریختن آرد بهش پودر کاکایو اضافه کنین . من یه قسمت رو ساده گذاشتم موند . از خمیر گوله های ۸ تا ۹ گرمی برداشتم و وسطش فندق قرار دادم . می تونین هر مغزی مثل گردو و کشمش و نخود و ... بزارین یا نه هیچی نزارین . من فندق رو قبلش کمی بو دادم داخل فر روشن ۱۰ دقیقه داخل یه طرفی قرار دادم و بعد پوستش رو ازش جدا کردم . داخل سینی فر چیدم در فر از پیش گرم شده طبقه وسط با دمای ۱۷۰ درجه ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دادم . بعد از پخت روی اون هایی که ساده بود شکلات تخته ای آب شده ریختم و اون یکی ها روش کمی شکلات اب شده ریختم و روش کمی کنجد پاشیدم . نکات : بدون فر داخل فر دست ساز می تونین درست کنین . ماندگاری این شیرینی در محیط خنک در طرف درب بسته تا یک ماه می باشد . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کتلت گوشت و سیب زمینی 😋😋 تو خونه ما خیلی طرفدار داره و اون ادویه کاری و سماق چه طعم متفاوت و بینظیری رو میبخشه به کتلت های شما 🤗 تو ویدئو یادم رفت بریزم بعدش اضافه ‌کردم به این شیوه میل کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام دوستان خوبم🌴 به شنبه هفتمین روز بهار خوش آمدی 🌸 خدایا🙌 هفته پیش رو را برای همه ی دوستان و عزیزانم😍 7 روز خیر و برکت 7 روز سلامتی 7 روز آرامش و پیشرفت 7 روز زندگی پر از خوشبختی💑 7 روز عبادت مورد قبول و 7 روز پر از استجابت دعا قرار بده 🌸شروع هفته تون عالی ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دوستان شما میتونید این کیک را کاملا ساده یا شکلاتی درست کنید که اگر خواستید شکلاتی باشه از میزان ارد کم وبجاش کاکائو بریزید واگر ساده بود کاکائو را حذف کنید کرم کیک یک لیوان شیر سرد را با دوقاشق نشاسته ذرت ودوقاشق شکر وکمی وانیل مخلوط وروی حرارت بذارید تا مثل فرنی بشه زیاد سفت نشه سلفون روی کرم بکشید تا رویه نبندد توپکهای نارگیلی دولیوان پودرنارگیل ریز اگر درشت بود کمی اسیاب کنید تا ریزتر بشه با چهار قاشق پودر قند و سه تا سفیده مخلوط کنید تا حالت خمیری پیدا کنه بعد گلوله هایی به سایز گردو درست کتید ترک نداشته باشه کیک یک تخم مرغ کامل را با سه تا زرده که سفیده اش را واسه توپکهای نارگیلی استفاده کردیم توی ظرف ریخته با یک پیمانه شکر وکمی وانیل می زنیم تا کرم رنگ وکشدار بشه وحجمش دوبرابربشه بعد سه چهارم لیوان روغن اضافه کرده وکمی زده بعد یک لیوان شیر ولرم اضافه وکمی زده بعد سه لیوان ارد را از قبل با یک قاشق غذاخوری بیکینگ پودر سه بار الک کرده ودرطی سه مرحله به مایع کیک اضافه کرده وبا هم زن دستی مخلوط کنید قالب ساده یا طرحدار فرقی نداره سایز قالب من 28×19بود را با روغن جامد چرب کرده وکف قالب را کاغذ بیندازید وسه قسمت مایع کیک را توی قالب ریخته ویک قسمت دیگر را با یک قاشق کاکائو مخلوط ودوقاشق شیر اضافه تا به غلظت مناسب برسه بعد روی مایع کیک ساده ریخته وارام صاف کرده طوریکه مخلوط نشه وبعد توپکهای نارگیلی را بصورت مرتب طبق فیلم روی مایع کیک چیده کمی با انگشت فشار داده ودر فری که از قبل با دمای 180درجه گرم شده حدودا50تا 60دقیقه قرار بدین وحتما تست کنید کیک پخته باشه روی کیک در عین پخت خودش کمی طلایی می شه نیاز به گریل نداره تا کیک گرم است کرم را روی کیک بمالید وپودر کاکائو بپاشید ودوساعتی توی یخچال بذارید تا خودش را بگیره قبل برش زدن توی کناره ها مشخص است کجای کیک نارگیل داره با خلال مشخص کنید تا بتونید برش تمیزی بزنید بدون فر...... تمام مراحل را توی تابه یا قالب انجام بدین وشعله پخش کن بذارید وحدود یک ساعت با حرارت متوسط بعد چک کتید اگر توی قالب ریختید کیک را توی فابلمه بزرگتر بذارید ودم کنی هم فراموش نشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سوهان عسلی دارچینی یکی از تنقلات خوشمزه و بی دردسر و همچنین کم هزینه این دستور برای هر نوع سوهان عسلی مناسبه شما میتونین به دلخواه از کنجد یا خلال بادام و مغزهای دلخواهتون استفاده کنین ولی اینجا از دارچین استفاده شده یه ایده جدیدیه دیگه😊 شکر 1 پیمانه روغن مایع 1 قاشق غذاخوری پر عسل 1 قاشق غذاخوری کامل دارچین به میزان دلخواه اگر دوست داشتین کنجد یا مغز بریزین هم مراحل دقیقا به همین ترتیبه خب حالا یه تابه نچسب بردارین شکر و روغن و عسل را بریزین داخل تابه رو حرارت ملایم تا کم کم آب شه گاهی همش بزنین که نسوزه در حدی که فقط زیر و رو شه وقتی رنگش کاراملی شد دارچین رو اضافه کنین و قشنگ زیر و روش کنین که همه جاش یکنواخت پخش شه دوستان یه راهی میخوام یادتون بدم برای اینکه بفهمین سوهانتون حاضر شده یا نه یه لیوان آب یخ دستتون باشه یه قطره از سوهان بریزین تو آب یخ اگر حل شد و پخش شد هنوز حاضر نیست باید رو حرارت بمونه ولی اگر ریختین تو آب تیکه ای بسته شد و کف آب موند و پخش نشد میتونین از رو حرارت برش دارین و روی یک کاغذ روغنی بریزین و بزارین 20 دقیقه بمونه تا خنک شه و به راحتی از کاغذ روغنی جدا میشه میتونین یکم آرد پاشی کنین که تو ظرف بهم نچسبه میتونین تو ظرف در بسته نگهش دارین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
(مناسب برای رویه و میان کیک) کرم شکلاتی که برای رویه کیک و حتی ما بین کیک می تونید استفاده کنید کرم خوشمزه و عالی هستش☺😋 . من نسبت کم درست کردم مواد رو هر چند برابر که دوست دارید می تونید بکنید دو برابر سه برابر و .... . نشاسته ذرت ۶ گرم (۱ ق م) آرد سفید ۱۰ گرم ( ۱ ق غ) شیر نصف لیوان شکر ۴۰ گرم (حدودا ۲ تا ۳ ق غ) (البته این میزان رو به دلخواه نسبت به این که شیرین تر و یا تلخ تر دوست داشته باشید زیاد و کم می تونید بکنید .) پودر کاکائو (۲ ق غ ) (میزانش دل به خواهی ) کره ۲۰ گرم شکلات تخته ای مقداری نشاسته رو با کمی آب سرد مخلوط کردم . همه مواد رو جز کره داخل ظرفی ریختم و روی حرارت ملایم قرار دادم . مدام روی حرارت هم زدم تا به غلظت فرنی برسه و کمی غلیظ بشه . آخر هم کره رو اضافه کردم و بعد از روی حرارت برداشته بشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
برای این بیسکویت خوشمزه احتیاج داریم به حدود دومشت پر خرما را بدون هسته کنید وروی بخار اب بذارید با در بسته تا کاملا نرم بشه بعد چنگ بزنید تا یکدست بشه سه تا تخم مرغ را با کمی وانیل بزنید تا پف کنه بعد سه چهارم لیوان شکر وسه چهارم لیوان روغن مایع اضافه وکمی مخلوط کنید بعد سه جهارم لیوان شیر خشک نیدو یا قنادی با نصف قاشق جایخوری پودر هل را اضافه ومخلوط کنید ارد میزان دقیقی تداره کم کم اضافه کنید با یک قاشق مرباخوری بیکنبک پودر ومخلوط کنید تا جایی ارد اضافه کنید که خمیری لطیف وبدست نچسبد کلا این خمیر خیلی نرم ولطیفه ونیاز به استراحت نداره تابه دوطرفه را کاغذ روغنی بذارید دولایه با ارده یا روغن جامد چرب کنید نصف خمیر را کف تابه باز کنید خرما را روش باز کنید ومجددا باقی خمیر را باز کنید وکنجد بپاشید وروی حرارت متوسط روبه کم با شعله پخش کن بذارید حدود یک ساعت وقتی طلایی شد تابه را برگردونید تا روی بیسکویت هم طلایی بشه وبه سایز دلخواه برش بزنید توی ظرف در دار تا یکماه توی یخجال قابل نگهداریه فقط هوا وارد ظرف نشه توی فر خواستید درست کنید 180درجه طبفه وسط بمدت تقریبی 45تا 60دقیقه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پاستا 400 گرم شکل پاستا به سلیقه شما بستگی داره سینه مرغ 400 گرم قارچ 300 گرم سیر 1 حبه خامه 300 گرم میزان خامه به سلیقه شما بستگی دارد پنیر خامه ای 2 قاشق غذاخوری(به دلخواه) پنیر پارمسان 2 تا 3 قاشق غذاخوری پنیر پارمسان شور هست در مورد نمک غذا دقت کنید کره 1 قاشق غذاخوری به دلخواه نمک و فلفل به میزان لازم من به جای نمک و فلفل از 1 عدد قرص عصاره مرغ استفاده کردم شیر 2 تا 3 لیوان بسته به جنس پاستا و اینکه چقدر دوست دارید سس پاستا رقیق یا علیظ شود میزان شیر رو میتونید تغییر بدید. . سینه مرغ را بین دو نایلون کمی بکوبید. با مقداری نمک وفلفل سس خردل و سس ووستشایر(به دلخواه)و سیر ورقه شده مزده دار کنید و 2 تا 3 ساعت در یخچال استراحت دهید تا مزه دار شود. سپس در کمی روغن دو طرف سینه را سرخ کرده و به اندازه دلخواه خرد کنید. میتونید اول سینه مرغ رو خرد کنید و بعد مزه دار کنید...ولی طعم نهایی مرغ در این دو حالت کمی باهم فرق داره...که این مورد به سلیقه شما بستگی داره. قارچ ورقه شده را با یک قاشق روغن و یک قاشق آبلیمو تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود. در تابه کمی روغن و کره بریزید و 1 حبه سیر رنده شده را یک دقیقه در آن تفت دهید تا عطر سیر خارج شود. سپس خامه و در صورت تمایل پنیر خامه ای را افزوده و هم بزنید تا یکدست شده...شیر را کم کم اضافه کنید. در این مرحله در صورت تمایل یک یا نصف یک عدد قرص عصاره مرغ را هم اصافه و در سس حل کنید. قارچ تفت داده شده+پاستای آبکش شده+مرغ را اضافه و با سس مخلوط کنید. معمولا در این مرحله سس کمی رقیق باید باشد تا چند دقیقه همه مواد در آن بجوشند و سس کمی به خورد مواد برود. در انتها پنیر پارمسان اضافه و مخلوط کنید اگه پارمسان در دسترس ندارید ایرادی نداره میتونید حذفش کنید مواد را در ظرف فر بریزید و روی سطح ظرف را با پنیر پیتزا بپوشانید و برای حدود 1 ساعت یا تا زمانی که پنیر ذوب و روی آن طلایی شود در فر بگذارید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تخم مرغ ۲ عدد شکر ۲۳۰ گرم (یک لیوان) شیر ۱۲۰ میلی (نصف لیوان) روغن مایع ۱۲۰ میلی (نصف لیوان) آرد سفید تقریبا ۶۰۰ گرم ( تقریبا ۴ لیوان) بیکینگ پودر ۵ گرم ( ۱ ق م) پودر خمیر مایه ۴ گرم (۱ ق چ) پودر هل نصف ق چ و یا وانیل ( هل حذف نشه طعم و عطر خوبی میده) گلاب ۲ ق غ ( قابل حذف) تخم مرغ و شکر و پودر هل رو با همزن زدم . همزن دستی یا برقی فرقی نداره فقط خیلی خوب زده بشه . بعد روعن مایع و بعد شیر رو اضافه کردم . آرد و بیکینگ پودر و خمیر مایه رو مخلوط و الک کردم .کم کم آرد اضافه کردم ممکنه که برای شما کمتر و یا بیشتر از این میزان آرد ببره . خمیرمنسجمی به دست میاد کمی چسبندگی داره وقتی با دست جمع می کنید خمیر رو دوباره دستتون رو بشورید و بیایید سراغ خمیر چون خمیر به دست چسبیده و این شکلی فکر می کنید ارد لازم می ریزین . خیلی آرد نریزین چون بافتش رو سفت می کنید .خمیر رو داخل ظرفی که کمی چرب کردم قرار دادم روش نایلون کشیدم و پارچه تمیز کشیدم توی محیط یک ساعت استراحت قرار دادم . خمیر بعد از استراحت پف نمی کنه فقط استراحت بابت انسجامش هست . از خمیرچونه های ۹۰ ، ۱۰۰ گرمی برداشتم و به شکل بیضی کردم و لوله ای و استوانه ای کگی باریک و بعد با وردنه اون رو پهن کردم .عرضش زیاد نشه چون توی فر پف می کنه و شکلش ناجور میشه .ضخامت خمیر هم یک سانت الی نیم سانت . یک سانت بهتره .استراحت دوم نداره و بعد رومال که ترکیب مواد زرده و زعفران و روعن مایع و نمک رو با قلمو روش زدم و با چنگال روش کشیدم و طرح زدم و کمی کنجد پاشیدم . فر از یک ربع قبل روشن کردم . داخل فر ۱۹۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دادم و آخر هم دو سه دقیقه گریل شعله بالا رو روشن کردم که روی نون ها خوشرنگ تر بشه . دمای فرها فرق داره حتما حتما چک کنید. بعد از اینکه از فر بیرون آوردم . یک کم گذشت داخل نایلون قرار دادم چون در معرض هوا زود خشک میشه . حدودا ۱۲ عدد چای چورگی میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
عزیزان تو قالبهای کوچکتر هم میتونید درست کنید قالبتون سیلیکونی باشه بهتره من این سایز رو نداشتم قالب رو با روغن مایع کمی چرب کنید شکلات تخته ای رو با کارد تکه تکه کنید شکلات خرد شده رو بریزید تو کاسه استیل وبزارید رو بخار آب به روش بن ماری روان کنید(بدون هیچ افزودنی)نه خامه نه روغن مایع بزنید فقط شکلات با قاشق سیلیکونی یا قاشق چوبی بزنید تا شکلات روان ویکدست آب بشه سپس بریزید تو قالب مدام بچرخونید تا شکلات کم کم یکدست سفت بشه اگه شکلات بریزید و قالب رو نچرخونید شکلات چون روان هست ته قالب میره وکناره ها لایه نازکی میمونه موقع برگردونن میشکنه شکلات که سفت شد حدود ده دقیقه کم کم سفت میشه(یخچال نمیخواد) پشمک رو لایه لایه بریزید هر لایه که ریختی فشار دهید تا تو قالب فشرده بشه قالب که پر شد لایه ای از شکلات روان شده روش بریزید وبا قاشق روشو صاف کنید وبزارید جای خنک یا یخچال تا شکلات کاملا سفت بشه سپس دو طرف مقابل قالب رو به طرف بیرون بکشید تا شکلات از قالب جدا بشه برگردونید تو ظرف مورد نظر عزیزان موقع برش حتما کارد رو کمی گرم کنید تا با گرمی کارد شکلات به راحتی برش بخوره وشکسته نشه عزیزان من اینقدر قالب رو چرخوندم تا شکلات یکدست سفت شد ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شکلاتی شیر 3لیوان شکر3/4لیوان شکلات رنده شده 80تا100گرم پودر کاکائو 2قاشق غذاخوری خامه صبحانه 3/4پاکت پودر ژلاتین 2قاشق غذاخوری وانیل 1/2قاشق چای‌ خوری اول پودر ژلاتین رو با یک لیوان شیر مخلوط کرده و روی بخار کتری بن ماری ميکنيم. بعد داخل قابلمه ای جدا شکر و پودر کاکائو و وانیل وشکلات تخته ای خرد شده و شیر رو با هم مخلوط کرده و روی شعله قرار میدیم تا شکر حل بشه و مواد خوب با هم مخلوط بشن.(در اینجا دسر رو بچشید اگر شیرین تر دوست داشتید کمی شکر اضافه کنید)بعد ژلاتین روان شده رو اضافه میکنیم و هم میزنیم ومیذاریم مواد کمی سرد بشن خامه ی صبحانه رو با مواد شکلاتی کمی روان میکنیم و اضافه میکنیم. میریزیم داخل قالب و میذاریم داخل یخچال برای 12ساعت تا خوب ببنده به راحتی لبه های دسر رو از قالب جدا میکنیم و دسر رو برمیگردونیم احتیاجی به چرب کردن قالب نیست ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام دوستای گلم باز هم فینگر فود که خیلی راحت و سادس همین ها رو وقتی برین سفارش بدین هر کدوم رو به قیمتی میگن اما توی خونه شما با هزینه کمتر و خیلی هم بهتر می تونین درست کنین راتای مرغ خودش دسته بندی میشه ، پایه اش مواد زیر هستش وقتی توش بادام و یا روش خلال بادام بریزن میشه راتا مرغ و بادام ، وقتی داخل موادش پودر پسته بریزن میشه راتا مرغ و پسته ، کرفس ریخته بشه راتا مرغ و کرفس ، سیب زمینی راتا مرغ و سیب زمینی و ... بعصی ها هم برای اینکه رنگ بدن رنگ خوراکی می ریزن من خودم رنگ نریختم اونایی که سبزه پودر پسته ریختم اونایی که صورتی آب لبو برای ۱۲ عدد راتای مرغ سینه مرغ ۱ عدد پنیر خامه لبنه ۱۰۰ گرم سس مایونز ۲ ق غ نان تست ۳ عدد سینه مرغ رو همراه با کمی نمک و برگ بو پختم دیگه زردچوبه و پیاز نریزین توی رنگ و طعمش تاثیر میزاره . بعد از پخت داخل میکسر ریختم و پودری دراوردم . توی یه کاسه سینه مرغو پنیر خامه لبنه و سس مایونز رو با هم مخلوط کردم . نون تست رو قالب زدم با این قالب های فلزی هر نون تست چهار تا شد بعد یه کیسه فریزر انداختم و قالب رو قرار دادم از مواد داخل قالب تا دو سوم پر کردم و فشرده کردم و بعد نون تست رو روش قرار دادم . بعد برداشتم و از زیرش اون قسمتی که نون تست هستش و برای اینکه از قالب بیرون بیارم حالا اگه قالبتون رینگ و گرد باشه زیرش یه استکان بزادین و در بیارین من خود یه قالب کوچولو رو فشار دادم و راتا رو از زیر نون تست به سمت بالا کشیدم تا صاف و یکدست در بیاد یه حالت دیگه ای هم داره که قالب مخصوص داره خوب همه ما به قالب مخصوص دسترسی نداریم اون هایی که سفارش میگیرن و در حد خیلی زیاد درست می کنن دیگه کارشون خیلی با این قالب های مخصوص راحته حالا یه مقدار از مواد دو یه قاشق برداشتم کمی پودر پسته ریختم یه سری رو سبز درست کردم دو سه قاشق هم از مواد برداشتم و اب لبو غلیظ ریختم و هم زدم تا صورتی بشه بعد هم برای تزیین از گل محمدی و خلال پسته و بادم و زرشک استفاده کردم یک ساعت داخل یخچال برارید و بعد سرو کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛