eitaa logo
آشپزی خاص
103.4هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
کیک باقلوا یا کیک شربتی کیکی بسیار مجلسی و خوشمزه و عالی آرد 3 لیوان شکر1.5 لیوان روغن 1.5 لیوان (من یه کوچولو از این مقدار کمتر ریختم) (فرقی نداره مایع یا جامد) ماست 1.5 لیوان( ترش نباشه) تخم مرغ 6 عدد بیکینگ پودر 3 ق چ پودر هل 1 ق چ زعفران غلیظ به میزان لازم و به دلخواه برای شربت آب 1.5 لیوان شکر 1.5 لیوان گلاب کمتر از نصف لیوان زعفران به میزان لازم روغن و شکر رو با هم مخلوط کردم . با همزن کمی زدم . پودر هل رو هم اضافه کردم .تخم مرغ ها رو دونه دونه به موادم اصافه کردم و هر سری خوب با همزن زدم . بعد ماست رو ریختم و کمی هم زدم .( من این بار داخل مواد هم کمی زعفران ریختم به دلخواهه) آرد و بیکینگ پودر رو الک کردم و داخل موادم ریختم و دیگه با قاشق هم زدم ، زیاد هم نزنین . قالب 30 در 40 ( قالب من 34 در 44 بود) رو انتخاب کردم و توش کاغذ روغنی انداختم . اگه قالب کوچیکتر باشه ارتفاع کیک بیشتر و اگه قالب بزرگتر باشه ارتفاعش کمتر میشه . بستکی به علاقه خودتون داره موادم رو داخلش ریختم و در فر از پیش گرم شده با درجه 180 به مدت 25 دقیقه قرار دادم . از اونجا که دمای فرها فرق داره زمانش رو حتما خودتون چک کنین . برای شربت هم آب و شکر و زعفران رو روی حرارت قرار دادم . ده دقیقه که جوشید ، گلاب رو اضافه کردم و از روی حرارت برداشتم . اگه دوست داشتین توی شربت میتونین هل هم بریزین . بعد از اینکه کیک پخت ، از فر بیرون آوردم و خنک شد برگرددوندم و کاغذ روغنی رو کندم و دوباره توی قالب گذاشتم و توی خود قالب برش دادم ، من به شکل لوزی برش دادم و بعد شربت خنک رو روش ریختم . روی کیک هم کمی پودر نارگیل و پودر پسته ریختم . بعد کیک رو داخل یخچال گداشتم تا خنک بشه و موقع سرو خوشمزه تر بشه . نکته : وقتی میخواین شربت رو روی کیک بریزین ، حتما هم کیک و هم شربت خنک باشه . با این مقدار و در این قالب برای من بین 80 تا 90 برش شد . البته بستگی به خودتون داره چه اندازه برش بدین . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تخم مرغ 4 عدد ماست سفت 100 گرم (4 ق غ) آرد سفید 100 گرم (دو سوم لیوان) وانیل 1/2 ق چ بیکینگ پودر 10 گرم (2 ق م) زعفران به دلخواه برای شربت : شکر دو لیوان ، آب یک لیوان ، گلاب 4 ق غ ، زعفران به میزان لازم ، پودر هل 1 ق چ برای تهیه شربت آب و شکر رو روی حرارت قرار دادم و گذاشتم ذرات شکر حل بشه . قاشق و چیزی نزنین تا همین طوری روی حرارت بمونه و شکر حل بشه و بعد بهش گلاب و زعفران و هل اضافه کنید 5 دقیقه بعدش بمونه و بجوشه و بعد از حرارت بردارین و بزارین خنک بشه توی محیط . توی یه کاسه ای تخم مرغ ها و وانیل رو با همزن دستی زدم . ماست رو اضافه کردم و بیکینگ پودر رو هم ریختم. آرد رو هم الک کردم و ریختم و مخلوط کردم . اگر خواستید می تونید داخل موادش هم زعفران به دلخواه بریزین . داخل قالب ها رو چرب کردم کمی و بعد از مواد داخلش ریختم . یه کم جا بزارین برای اینکه پف می کنه . اگر دوست دارید می تونین مغزی هم بریزین من یه کم گردو خرد شده ریختم . فر از یه ربع قبل گرم کردم و توی فر 180 درجه به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار دادم . بعد از فر خارج کردم و خاگینه که گرم هست شربت خنک رو داخل قالب ریختم .یه ربع موند و بعد از قالب خارج کردم . نکات و سوال های شما : خاگینه بدون فر هم میشه داخل تابه روی گاز می تونین درست کنید این قالب ها ، قالب های ریز و کوچیک سیلیکونی هستند که در لوازم قنادی فروشی ها موجود هست . قابلیت حرارت دیدن داره و جنس مرغوب تهیه کنید . فرقی نداره قالب بزرگ باشه یا کوچیک این دیگه به خودتون مربوطه اگر بزرگ هست تایم پخت تا چهل دقیقه در فر هست . جنس قالب بهتره سیلیکونی باشه . من قبلا توی قالب مافین فلزی درست کردم یه کم دراوردنش سخت تره . شربت نیازی نداره که قوام خیلی بیاد یه کم جوشیده بشه کافیه . بدون شربت این نوع خاگینه رو هم یه عده درست می کنند شیره انگور و یا پودر قند میشه ریخت مجلسی به این صورت بهتره . با این مقدار مواد به این اندازه قالب های کوچولو ، حدودا 40 تا شد . من چون حدودا 100 تا می خواستم باز دوباره درست کردم این سری اول پخت من هست . مقدار مواد رو می تونید نصف ، دو برابر و.. کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍗 . مواد لازم :👇 سینه مرغ پودر سوخاری پانکو تخم مرغ دو عدد زردچوبه و نمک . طرز تهیه :👇 ابتدا سینه مرغ را خرد میکنیم و به خلال دندان میزنیم تخم مرغ هارا با ادویه و نمک مخلوط میکنیم ابتدا مرغ ها را در تخم مرغ سپس در پودر پانکو میزنیم دوبار اینکار را تکرار میکنیم و در روغن داغ سرخ میکنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نون بستنی 12عدد کره آب شده 6 ق غ سرپر 10 دقیقه بره داخل فریزر موز ورقه شده 3 عدد بستنی شکلاتی 4 پیمانه 20 دقیقه بره داخل فریزر بستنی وانیلی 4 پیمانه 1 ساعت بره داخل فریزر در نهایت برش داده و با مقداری خامه قنادی، گردوخرد شده، گیلاس وشکلات آب شده تزیین میکنیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم🔻 سیب زمینی آب پز 4 عدد نمک نشاسته ذرت 125 گرم یا 1 پیمانه پودر سوخاری 100 گرم یا 1 پیمانه تخم مرغ 2 عدد + نمک پنیر چدار یا پیتزا 100 گرم سوسیس ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آش خوشمزه وخوش خوراک پیش غذای سبک و کم هزینه عزیزان این آش نسبت به آش های دیگه سبزی خیلی کم میریزین عزیزان من این مقدار رو دوبرابر کردم برای درست کردن این آش سعی کنید از برنج گرده استفاده کنید اگه نداشنید نیم دانه هم میشه (حتمااا از برنج گرده نداشنید از برنج نیم دانه ایرانی) لطفا با برنج هندی درست نکنید خوشمزه نمیشه برنج گرده یک لیوان لپه نصف لیوان شوید وجعفری 200 گرم نسبت شوید بیشتر باش پیاز داغ دو قاشق آب مرغ یک کاسه عصاره مرغ دو عدد اگر آب مرغ نداشتید سه عدد عصاره بزنید ماست دولیوان لپه رو بشورید وبزنید اما له نشه دندون گیر باشه برنج رو از قبل خیس کنید تا زودتر بپزه خیس هم نکنید مشکلی نیست برنج رو با یکی دو کاسه آب بزارید نیم پز بشه عزیزان توجه کنید برنج گرده از برنج ایرانی دیرپز تره پس به این نکته توجه کنید از چه برنجی استفاده کنید آب زیادی نریزید که برنج زیادی بپزه وهمش وا بره برنج که نیم پز شد لپه تقریبا پخته رو بهش اضافه میکنیم عصاره مرغ رو در کمی آب حل کرده واضافه میکنیم سپس سبزی،پیاز داغ،فلفل سیاه وفلفل قرمز ونمک اضافه میزاریم تا کاملا بپزه زیاد رقیق وابکی نباشه چون وقتی ماست میریزید رقیق تر میشه ماست رو با همزن دستی خوب بزنید تا یکدست بشه وکم کم بهش اضافه میکنیم مدام هم بزنید تا نبره توجه کنید ماست فقط داغ بشه نباید جوش بزنه ماست که داغ شد گاز رو خاموش کنید نوش جان😊 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
بسیار خمیر کار درست و نرم و لطیف . این خمیر برای پخت پیتزا خوبه و همچنین می تونین برای درست کردن پیراشکی و اشترودل و ... استفاده کنین . این خمیر برای پخت پیتزا نیاز به پخت اولیه هم نداره . . این مقدار برای 3 نفر (3پیتزا) آرد سفید قنادی یک و نیم لیوان (یه مقدار بیشتر می بره) (آرد نانوایی رنگش رو تیره و از لطافتش کم می کنه اگر براتون به این شکل قابل قبوله ایراد نداره) آب ولرم یک چهارم لیوان شیر ولرم یک چهارم لیوان(میتونین جاش از آب ولرم هم استفاده کنین) پودر خمیر مایه 1 ق م سرصاف(لوازم قنادی ها، برخی سوپری ها و نانوایی ها دارن) نمک 1/4 ق چ شکر 1ق چ روغن مایع 6 ق غ . آب ولرم و شکر و خمیر مایه رو مخلوط و در ظرف رو گذاشتم 10 دقیقه ای عمل اومد . توی یه ظرف دیگه شیر ، نمک ، نصف روغن یعنی سه قاشق روغن رو مخلوط کردم ، خمیر مایه به عمل اومده رو اضافه کردم و بعد آرد که الک کرده بودم ریختم و با دستم ورز دادم ، در این مرحله بقیه روغن که مونده بود روریختم و ورز دادم . اگه خمیر به دستتون می چسبه کمی آرد اضافه کنین برای من کمی بیشتر از یک و نیم لیوان آرد برد. . زیادی آرد نزنین . با این کار لطافت خمیر میره . نونتون بعد از پخت میشه سفت . بعد خمیر رو روی صفحه کارم 100 بار کوبیدم . خمیر نرمی و لطیفی هست توی ظرف تمیز گذاشتم و روش رو با پارچه پوشوندم حدود 40 دقیقه استراحت دادم . بعد از استراحت حجم خمیر باید دوبرابر بشه . نکته آخر این خمیر رو می تونین از روز قبل درست کنین و بزارین یخچال و روز بعد پیتزا درست کنین . در مورد فریزر من یه بار فریزر کردم زیاد راضی نبودم از کیفیتش . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🍴مواد مورد نیاز🍴 10 عدد نان تورتیلا 2 و ½ قاشق غذاخوری کره سیر 1 قاشق غذاخوری سس پیتزا 1 قاشق غذاخوری پنیر موزارلا رنده شده 2 ورقه پپرونی . ♨طرز تهیه♨ . 1. نان های تورتیلا را به کره سیر آغشته کرده سپس سس پیتزا را روی سطح نان پخش کرده و پنیر موزارلا را به همراه ورقه های پپرونی روی سطح نان پخش کنید. 2. نان ها را رول کرده و روی یک سینی فر قرار دهید. 3. باقیمانده کره سیر را روی سطح نان های رول شده پخش کنید سپس به مدت 10 دقیقه در دمای بالا گریل کنید. 4. سینی را از فر خارج کرده، باقیمانده پنیر موزارلا و پپرونی را داخل سینی روی نان ها پر کنید و سینی را به فر منتقل کنید. به مدت 5 دقیقه دیگر گریل کنید تا پنیر کاملا آب شود. نوش جان😄 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مانتی یا به عبارتی راویولیِ گوشت ترکی!!🥟🍅🤗‌ همونطور که میدونین راویولی نوعی پاستا هست که در ایتالیا به صورت لقمه درست شده و مثل ماکارونی با سس های مختلف حاضر و سرو میشه، داخل لقمه‌های کوچک طبق ذائقه مردم شهرهای مختلف یا تغییر فصل‌ها یا مناسبت‌ها تغییر میکنه. در ترکیه این لقمه‌ها به نام مانتی خوانده شده و معمولاً به صورت جوشونده شده در آب یا سرخ‌شده با ماست زده شده و فلفل قرمز پولکی و نعنا داغ به عنوان سس سرو میشه. مواد داخل این لقمه‌ها معمولا یا مخلوط گوشت چرخ‌کرده و پیاز هست یا سیب‌زمینی پخته شده است. سایز مانتی‌ها در ترکیه در منطقه‌های مختلف متفاوته... مواد لازم برای خمیر: 4 لیوان آرد (لازم شد یکم بیشتر) 1 لیوان و نیم آب 3 قاشق چایخوری نمک 1 عدد تخم‌مرغ مواد داخل: نیم کیلو گوشت چرخ‌کرده 1 عدد پیاز نمک و فلفل برای روش: ماست زده شده (خیلی شل نباشه) رب گوجه نعنا آرد رو الک کنین نمک رو ‌باهاش مخلوط کنین، تخم مرغ رو‌ روش بکشونین و کمی با آرد مخلوط کنین، آب رو‌ یواش یواش اضافه و با آرد مخلوط کنین خوب ورز بدین و بذارین حدودا یک ساعت تویه ظرف استراحت کنه، روی ظرف رو با دستمال مرطوب بپوشونین گوشت‌ چرخ‌کرده و پیاز ریز یا رنده شده رو‌ با نمک وفلفل مخلوط کنین خمیر رو به تکه های کوچک تقسیم کرده تا ضخامت 3-2 میلی متر باز کنین، به اندازه دلخواه ببرین و مثل تصویر بپیچین برای پخت مانتی ها رودتوی آب در حال جوش آنقدر بپزین تا از زیر آب به روی آب بیان و مغز پخت بشن. توی ظرف دلخواهتون ریخته و با ماست و مخلوط رب و نعنای داغ شده تو کره و یا روغن زیتون تزیین کنین ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
سلام دوستان گلم حلوای عربی یا شیر خشک یه حلوا بسیار خوشمزه و نرم و عالی که طرفداران زیادی داره 😋. شیر خشک منطور شیر خشک نیدو هستش نه شیر خشک بچه . فله ای ها کمی شور هستند و طعم حلوا رو تغییر میدن . آرد سفید شیرینی پزی 1 لیوان (150 گرم) شیر خشک 1 لیوان (150 گرم) شکر 1 لیوان (200 گرم) آب 1 لیوان(250 میلی) گلاب 1/3 لیوان (80 میلی) پودر هل نصف ق چ روغن مایع 1/3 لیوان (80 میلی) کره 50 گرم روغن جامد 25 گرم ( 1 ق غ) آرد رو الک کردم و داخل ظرفی ریختم و روی حرارت قرار دادم و روی حرارت کم شروع کردم به تفت دادم و بو دادم . میزان رنگ حلوا به خودتون بستگی داره که دوست دارید رنگش روشن و یا تیره باشه . بعد آرد بو داده رو دوباره الک کردم و داخل ظرفم ریختم . شیر خشک رو هم الک کردم و بهش اصافه کردم و روی حرارت ملایم رو به کم قرار دادم و هی هم زدم یه کم شیر خشک گوله میشه ایراد نداره هی هم بزنین . شیر خشک زود در معرض حرارت می سوزه . حواستون باشه لحظه ای غفلت نکنین . دوباره مخلوط آرد و شیر خشک رو الک کردم . برای تهیه شربت : آب و شکر رو روی حرارت قرار دادم تا درات شکر حل بشه . بعد زعفران و گلاب و هل رو اضافه کردم و از حرارت برداشتم . به مخلوط ارد و شیر خشک کره و روغن ها رو اضافه کردم ( کره برای نرمی حلوا خوبه . روعن مایع هم برای براق شدن خوبه . پس بهتره از سه نوعش هم استفاده بشه یا ترکیب روعن مایع همراه با روعن جامد یا کره) (میزان روعن ها کلا تقریبی هست و به نوع ارد هم تاثیر میزاره توجه کنید ) روی حرارت کمی تفت خورد و بعد شربت رو بهش اضافه کردم . شربت اگر خنک باشه حلوا کشدار میشه . بعد از ریختن شربت خوب هم زدم تا گوله ای نمونه برای من گوله اصلا نشد و میزارین ردی حرارت بمونه تا به غلطت دلخواهمون برسه بعصی ها شل تر از این مقدار از حرارت برمی دارن ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
غذای خوشمزه با چرخکرده 🍴مواد مورد نیاز🍴 500 گرم گوشت چرخ 1 قاشق غذاخوری نمک 1 قاشق چای خوری فلفل 24 تکه نان تست 2 قاشق غذاخوری آرد 3 قاشق غذاخوری آب پنیر ورقه ای 300 گرم سس مایونز 2 قاشق چای خوری خردل 1 قاشق غذاخوری ترشی 2 قاشق چای خوری سرکه سفید 1 و ½ قاشق چای خوری پودر پیاز 1 و ½ قاشق چای خوری پودر سیر ½ قاشق چای خوری پاپریکا 1/2 قاشق چای خوری نمک 1 قاشق چای خوری شکر . ♨طرز تهیه♨ . 1. گوشت چرخ کرده را به نمک و فلفل آغشته کنید سپس به شکلت برگر های کوچک درست کنید(12 تکه کوچک) 2. هر طرف برگر ها را به مدت 30 ثانیه داخل روغن داغ سرخ کنید سپس کنار بگذارید تا خنک شود 3. با استفاده از یک‌ کاتر کوکی بزرگ یک حلقه از داخل نان ها خارج کرده و با وردنه رول کنید تا پرس شود 4. آرد و آب را داخل یک کاسه کوچک ترکیب کنید 5. یک برگر روی یک‌ تکه نان قرار داده و یک ورقه پنیر روی برگر قرار دهید. گوشه های نان را به مخلوط آرد آغشته کرده سپس یک تکه نان دیگر روی آن قرار دهید و پرس کنید این مراحل را با باقیمانده مواد تکرار کنید 6. برگر ها را کنار گذاشته و مواد سس را با هم ترکیب کنید. 7. روغن را در دمای 170 درجه سانتی گراد یا 340 درجه فارنهایت داغ کرده ساندویچ ها را داخل آن تا زمانی که به رنگ قهوه ای طلایی شود سرخ کنید. 8. با سس درست شده سرو کنید. نوش جان😄 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ نمکی 🍽️مواد لازم 🍽️ 5 کیلو نمک 7 عدد تخم مرغ 1 عدد مرغ کامل 2 عدد ران مرغ کامل مدت و زمان پخت»» 200 درجه سانتیگراد به مدت 2 ساعت نووووش جااان ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نخود و لوبیا سفید رو چند ساعت خیس کنید و چند بار آبشو عوض کنید . بعد با بلغور گندم و آب گوشت یا آب قلم و زردچوبه و فلفل بزارین تا به مدت سه ساعت بپزه . در نیم ساعت آخر هم سبزی آش رو اضافه کنید و بزارین تا آش جا بیفته .. و بعد گردوی خرد شده رو بریزین . بعد از ریختن گردو بزارین تا چند جوش بزنه . با کشک و پیاز داغ و نعنا داغ تزیین کنید و نوش جان کنین .... ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
یڪ باغ سلام 🌸🌷 یڪ سبد محبت یڪ دنیا عشق یڪ عالمہ خوشبختی🌸🌷 یڪ آسماڹ ستاره یڪ جهاڹ زیبایی یڪ عمرسرافرازی🌸🌷 یڪ تبسم ناز ازخداوند براتون آرزو دارم پنجشنبه بهاری تون پرگل🌸🌷 و سرشار از رحمت الهے 🌸🍃🌸
مرغ مجلسی مواد لازم: 4تکه مرغ(دو تکه ران،دو تکه سینه) پیاز متوسط دوعدد هویج متوسط دو عدد فلفل دلمه یک چهارم از یک عدد(ترجیحا قرمز) رب گوجه دو قاشق غذا خوری روغن برای سرخ کردن نمک و فلفل آب لیمو یا آب نارنج دوقاشق غذاخوری زعفرون سابیده شده ساقه کرفس(نصف پیمانه) یا ساقه جعفری ده عدد . 1.اول مرغ هام رو جداگونه در روغن سرخ کردم. بعد داخل یک ماهیتابه ،پیازهام رو که خیلی ریز خرد کردم‌رو تفت دادم و بهش نمک زدم.(فقط تفت دادم،سرخ نکردم).پیازم که سبک شد،فلفل دلمه ی خرد شده،هویج و رب گوجه رو اضافه کردم و حسابی تفت دادم تا رب گوجه ،خامیش گرفته بشه.ساقه کرفس رو اضافه کردم و در انتها زعفرون دم کشیده رو اضافه کردم. 2.دولیوان آب جوش اضافه کردم و وقتی سس به قل قل افتاد،مرغ هام رو توی سس چیدم.بهش کمی نمک زدم.درب ماهیتابه رو گذاشتم و اجازه دادم با شعله کم بپزه.یک ساعت بعد،دو قاشق اب نارنج(لیمو) اضافه کردم و در انتهای پخت فلفل سیاه اضافه کردم.سس رو چشیدم و مزه ها رو میزون کردم. مرغ باید داخل سس پخته بشه،پس قابلمه یا ماهیتابه بزرگی انتخاب کنید طوری که تکه های مرغتون کف قابلمه چیده بشه. اگر از ساقه جعفری استفاده میکنید،میتونید در انتهای پخت خارجش کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛