eitaa logo
آشپزی خاص
94.7هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
41.3هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم: 2.5 لیوان آرد 2 لیوان آب 1 قاشق غذاخوری شکر 1 قاشق غذاخوری کره 1 قاشق غذاخوری ایرمیک (سمولینا) 1 قاشق غذاخوری نشاسته (نشاسته گندم یا ذرت فرق نمیکند) 1 پنس نمک 4_3 عدد تخم مرغ 1 لیتر روغن مایع برای سرخ کردن مواد لازم برای شربت: 3.5 لیوان شکر 3 لیوان آب 1 برش لیمو طرز تهیه: ابتدا برای شربت آب و شکر را داخل قابلمه ای بریزید و بجوشانید و شربت غلیظی آماده کنید. نزدیک به خاموش کردن آبلیمو را اضافه کنید و اجاق را خاموش کنید و شربت را کنار بذارید خنک شود. شربت حتما غلیظ باشد که تاتلی ها ترد ترد شود.(شربت را حدود 20_15 دقیقه بجوشانید و حتما قوام شربت را کنترل کنید. زمان آماده شدن شربت به حرارت اجاق بستگی دارد) برای خمیر تاتلی ، آب ، شکر ، کره و نمک را داخل قابلمه ای بریزید و بجوشانید. وقتی جوشید حرارت را کم کنید و 2.5 لیوان آرد را داخل قابلمه بریزید. با قاشق چوبی و با قاشق معمولی سریع و در حالی که له میکنید هم بزنید . حدود 2 دقیقه هم بزنید و بپزید. سپس از روی اجاق بردارید و کنار بذارید ولرم شود. سپس ایرمیک و نشاسته را اضافه کنید و تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و با دست ورز بدید. قوام خمیر نه سفت باشد نه نرم (من 3 عدد تخم مرغ بزرگ استفاده کردم). خمیر آماده شده را داخل قیف بریزید. یک لیتر روغن را داخل ماهیتابه ای بریزید. روغن باید سرد باشد. خمیر را با قیف داخل روغن با فاصله شکل بدید و وقتی ماهیتابه پر شد اجاق را روشن کنید و شروع به سرخ کردن کنید گاهی هم بزنید. موقع پخت پف میکنند برای همین باید با فاصله باشند. وقتی تاتلی ها روی روغن آمد حرارت اجاق را کمی کم کنید و با حرارت متوسط دو طرف تاتلی ها را بپزید. هر چقدر آرام سرخ شود ترد تر میشود. بعد از بیرون آوردن از روغن داخل شربت سرد بندازید و 2_1 دقیقه داخل شربت پشت و رو کنید و داخل بشقاب بذارید. (برای 2 یا 3 بار سرخ کردن صبر کنید روغن سرد شود)میتوانید با پسته تزیین کنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
500گرم گوجه سبز (میتونید کمتر یزید) 600 گرم گوشت گوسفندی 1 عددپياز خلال شده ​​گوجه فرنگی بدون پوست 2تا1عددخوردشده 1سرسیر کوچیک خوردشده(میتونیدکمتربریزید) فلفل سبز رب گوجه فرنگی روغن زیتون آویشن، فلفل سیاه، زیره، نمک طرزتهیه : درظرف موردنظر گوجه سبز وگوشت+پیاز وسیر+گوجه +ادویه جات و رب گوجه وفلفل سبز وروغن زیتون راریخته ومخلوط میکنیم. روی ظرف را باکاغذ روغنی یافویل پوشانده(روی فویل باچنگال چند سوارخ ایجاد کنید) ودرفر بادمای 180 به مدت 1تا1/5گذاشته تاپخته شود ودر آخرکاغذ روغنی رابرداشته و گریل راروشن کرده تا روی خوراک کمی برشته شود👌🤓🤗 لذتشو ببرید😋 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
عزیزان رشته پلو هم با مرغ خوشمزس هم با کوفته قلقلی😊 عزبزان این مقدار برای پنج الی شش نفره مواد رو اندازه نگرفتم فقط‌چشمی زدم‌تقریبی مینویسم😄 مواد کوفته قلقلی گوشت چرخ کرده حدود 300 گرم پیاز بزرگ یک عدد رنده شده واب گرفته شده با رنده ریز رنده کنید آرد نخود چی یک قاشق نمک وفلفل قرمز وفلفل سیاه وزردچوبه به میزان لازم همه مواد رو مخلوط کرده وخوب ورز میدهیم جتما با دست ورز بدید که کوفته ها موقع سرخ کردن ترک برندارن چهار پیمانه برنج رو از قبل خیس کردم همراه نمک به آب درحال جوش اضافه میکنیم وقتی که برنج پخته شده مقدار 300 گرم رشته رو بهش اضافه کردم یک الی دو دقیقه بپزه کافیه گاز رو خاموش آبکش کنید ته دیگ مورد نظر بزارید ومخلوط برنج درسته روش مابینشون مقداری ادویه پلوی بزنید( پودر دارچین؛پودر تخم شنیبلیه؛پودر آویشن) دم کنی بزارید وبزارید رو گاز با حرارت خیلی کم تا بخار ازش بلند بشه مقداری روغن مایع وکره رو با حرارت کم داغ کرده وبریزید روش وبزارید دم بکشه هسته چند عدد خرما رو بیرون بیارید وسرخ کنید تو همون ماهی تابه کشمش که قبلا شسته ایم تفت میدیم وکمی زردچوبه میزنیم مواظب باشید کشمش خیلی زود میسوزه کشمش وخرما خالی کرده تو همون ماهی تابه پیاز داغ وقلقلی ها رو سرخ کرده برنج که دم کشید بکشید تو دیس وبا قلقلی وکشمش وخرما وپیاز داغ تزیین کنید عزیزان من از رشته خونگی استفاده کردم رشته خونگی حتما باید سرخ بشه(بدون روغن) وبعدا استفاده کنید توجه کنید رشته خونگی قبل از اینکه بریزید تو برنج حتما خوب بشورید با اب سرد رشته بازاری شستن و سرخ کردن نمیخواد تکه تکه کنید وبریزید داخل برنج اونم یکی دو دقیقه بجوشه کافیه البته اینو بگم من هیج وقت نخوردم واستفاده هم نکردم فقط نت سرج کردم ونوشتم 😊عزیزان یکبار بجای زعفران از زردچوبه استفاده کنید طعمش عالی میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸﷽🌸 صبح آمده است برخیز وبگو :بسم الله سرشار ز نعمتی تو ماشاءالله بسپار به دوست هرچه را میخواهی لاحول ولا قوه الا بالله صبحتون بخیر و الهی دلتون زلال وآسمانی زندگیتون پاک وخدایی 🌸🍃🌸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸سلام، به سه شنبه 💕یازدهمین روز خرداد 🌸خوش آمدید 💕آرزو میکنیم 🌸دراین روز زیبا 💕دلتون پر از محبت 🌸روزتون پر از رحمت 💕زندگیتون پر از برکت 🌸لحظه‌هاتون پر از موفقیت 🌸عاقبتتون ختم به خیر باشه #
حلوا عمانی مواد لازم ساگو یک و نیم لیوان شیر خشک یک لیوان شکر پنج لیوان پودر هل دو ق غذا خ روغن یا کره یک لیوان مغزیجات دست ودلباز قهوه عربی دلخواه یک ق مربا خ زعفران بمقدار دلخواه آب هفت لیوان گلاب یک لیوان طرز تهیه: ساگو رو با دو و نیم لیوان آب جدا از اون هفت لیوان آبی که داریم چند ساعت خیس میکنیم. بعد ساگو با ابش و شیر خشک رو با هم داخل میکسر کرده تا نرم بشه. شکر رو کاراملی میکنیم(ميزان كارملي كردن شكر به خودتون بستگي داره كه بخوايين تيره باشه يا روشن) بعد هفت لیوان ابي كه داشتيم رو به شکر اضافه میکنیم تا شکر کاملا حل بشه بعد حل شدن ساگو نرم شده رو اضافه کنید ودو ق روغن هم بریزین مواد باهم مخلوط کنید تا زمانی که حلوا خودش رو بگیره باقی روغن و یک لیوان گلاب تا آخر پخت بهش اضافه کنید خوب باهم يكدست بشن. در پانزده دقیقه اخر زعفران و (مكسرات يعني اجيل هاي دلخواهتون) و قهوه عربی و هل رو اضافه کرد ودر ظرف سرو ریخته ونوش جان کنید. زمان پخت هم تا زماني كه حلوا از ظرف جدا بشه. نكته: 🔸هنگام كاراملي كردن شكر بايد حواستون باشه كه نسوزه وگرنه حلوا مزه ي تلخي ميگيره. 🔸كاراملي كردن شكر يعني اينكه شكر و به تنهايي بزاريد روي حرارت تا خودش كم كم اب بشه و تغيير رنگ بده اما سعي كنيد اصلا با قاشق بهش نكشين بجاش قابلمه رو تكون بدين و بچرخونين. 🔸اگر ميخوايين ميزان شيريني حلوا كمتر باشه شكر يك ليوان كمتر استفاده كنيد. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نون مغزدار مواد لازم: آرد حدود 3 و1/2 ليوان شكر 3/4 پيمانه تخم مرغ1 عدد كره 100 گرم شير1/2 ل آب ولرم1/2 ل پودر مخمر2ق غ پودر هل 1 ق چ نمك نوك ق چ شكر براى خمير مايع 1 ق چ زعفران كمى به دلخواه مواد ميانى شكر قهوه اى يا سفيد 1/2 پيمانه كمى بيشتر كره نرم هم دماى محيط100 گرم دارچين 1 ق چ براى رومال زرده تخم مرغ و زعفران دم كرده و يك ق غ شير طرز تهيه : كره را روى حرارت ملايم ذوب مى كنيم بعد شير و شكر را اضافه مى كنيم و مرتب هم مى زنيم تا شكر حل بشه وقتى حل شد از روى حرارت بر ميداريم ميزاريم خنك بشه بعد يك ق چ شكر و مخمر را مخلوط مى كنيم آب ولرم را اضافه مى كنيم ميزاريم ده دقيقه تا به عمل بياد بعد نصف بيشتر آرد و نمك پودر هل وا داخل ظرف گود الك مى كنيم و وسط آرد را گود مى كنيم و تخم مرغ خمير مايع عمل امده و مخلوط كره كه خنك شده اضافه مى كنيم هم ميزنيم تا مىاد مخلوط بشه باقيمانده آرد را كم كم اضافه مى كنيم تا خمير جمع بشه و ورز ميدهيم تا خميرى نرم بدست بياد و به دست نچسبد بعد خمير يك و نيم ساعت استراحت ميدهيم تا حجم خمير دو برابر بشه. بعد از استراحت پف خمير را ميگيريم كنى آرد روى ميز كار مى پاشيم و خمير را با وردنه به شكل مستطيل باز مى كنيم و مواد ميانى را باهم مخلوط مى كنيم و روى خمير مى ماليم وكمى گردو روش ميريزيم و از وسط خمير را تا ميكنيم و به شكل نوارى برش مى دهيم و ميپيچيم بعد داخل قالب كاپ كيك كپسول ميزاريم و نون را داخل آن قرار ميدهيم و دو باره نيم ساعت بهش استراحت ميدهيم بعد مواد رومال را مخلوط مى كنيم و روى نونها رومال ميزنيم بعد داخل فر از قبل گرم شده با دماى 180 به مدت 20 دقيقه ميپزيم تل وقتى كه روى نونها طلاى بشه نكته من به جاى زرده كره رومال زدم و بعد از پخت روى مونها كره و عسل مخلوط كردم و ووى نونها با برس رومال كردم براى خوشرنگ شدن و براق شدن نونها ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛