eitaa logo
آشپزی خاص
103.3هزار دنبال‌کننده
13.6هزار عکس
37.9هزار ویدیو
45 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
دوستان گلم دفعه اول در آرد سفید غلتوندم و بعد تخم مرغ و بعد آرد سوخاری . اشتباه کلامی از خستگی کار جای آرد سفید گفتم سوخاری . اول ارد سفید هست . مواد لازم🔻 سینه مرغ 1 عدد (از فیله مرغ هم میشه استفاده کرد) زعفران به میزان لازم پیاز 1 عدد نمک و فلفل به میزان لازم پودر سیر به میزان لازم سس مایونز یا ماست 1 تا 2 ق غ تخم مرغ 2 عدد آرد سفید به میزان لازم آرد سوخاری به میزان لازم طرز تهیه🔻 سینه مرغ رو برش های نازک و پهن ایجاد کردم . روی یک صفحه نایلون انداختم و تیکه مرغ رو قرار دادم و مجدد روش نایلون انداختم . توسط بیفتک کوب یا گوشت کوب کوبیدم و کمی پهن بشه . برای مزه دار کردن ، لا به لای تکه های مرغ از زعفران و نمک و فلفل استفاده کردم . سس مایونز و پیاز هم ریختم و حدود 4 ساعت موند. البته این زمان بیشتر هم بشه که عالیه . بعد تکه های مرغ رو از مواد جدا کردم . داخل آرد سفید کمی پودر سیر و فلفل ریختم . اول در آرد سفید غلتوندم و بعد در تخم مرغ و بعد در آرد سوخاری غلتوندم . آرد سوخاری من اینجا پانکو هستش . بعد هم داخل تابه روعن ریختم که گرم بشه و داخل تابه قرار دادم با حرارت ملایم بپزا . یک طرفش سرخ شد و پخت برگردوندم تا طرف دیگه اش هم سرخ و پخته بشه . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
تخم مرغ 1 عدد شیر ولرم 120 گرم (نصف لیوان) آرد سفید تقریبا300 گرم( تقریبا 2 لیوان) پودر خمیر مایه 5 گرم( 1 ق م) کره 35 گرم شکر 40 گرم (2 ق غ) نمک 1/4 ق چ یک قاشق شکر رو با شیر ولرم مخلوط کردم . پودر خمیر مایه رو داخلش ریختم ، یه کوچولو هم زدم . در ظرف رو گذاشتم تا خمیر مایه به عمل بیاد .حدود 5 تا 10 دقیقه . توی یک ظرف تخم مرغ، بقیه شکر کره نرم ( در دمای محیط )و نمک رو ریختم و مخلوط کردم ، خمیر مایه به عمل اومده رو هم ریختم . آرد الک شده رو به تدریج اضافه کردم . مقدار آرد همیشه تقریبی هستش .کم کم آرد رو اضافه کردم تا خمیر به دست نچسبه ، حواستون هم باشه آرد زیادی هم باعث میشه لطافت از بین بره.بعد خمیررو حدود سه دقیقه ورز دادم و صد بار روی صفحه کارم کوبیدم . خمیر رو داخل ظرف تمیز که کمی چرب شده گذاشتم روش رو پوشوندم و یک پارچه تمیز کشیدم . جای نسبتا گرم یک ساعت استراحت قرار دادم. بعد از استراحت پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم . خمیر رو حدودا به قطر یک سانت پهن کردم و بعد با کاتر گرد قالب زدم . مهم نیست حتی با ته لیوان و ... هم‌میشه قالب زد😃داخل سینی که کمی کفش آرد پاشی کرده بودم قرار دادم .روش پارچه کشیدم و نیم ساعت استراحت دادم. حالا توی یه قابلمه کوچک روغن ریختم و حرارت ملایم رو به کم قرار دادم که گرم بشه . خمیرها رو با آهستکی به کمک کاردک یا کفگیر برداشتم طوری که پف خمیر نخوابه و داخل روغن انداختم و سرخ کردم .روی خمیر هم مدام از خود روغن تابه می ریزم تا یک دست سرخ بشه و روش خوب پف کنه. بعد از روغن در آوردم و روی کاغذ روغنی قرار دادم . برای تهیه کرم : 120 گرم (نصف لیوان) شیر سرد و یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت و یک قاشق غذاخوری آرد سفید و 70 گرم (یک سوم لیوان) شکر رو با هم مخلوط و روی حرارت ملایم قرار دادم و مدام هم زدم تا از غلظت فرنی یه خرده سفت تر بشه و آخرش حرارت رو خاموش کردم هم 1/4 ق چ وانیل و یک ق غ کره ریختم و مخلوط کردم . گذاشتم کنار خنک بشه روش هم یک نایلون کشیدم که رویه و ترک نبنده . پیراشکی ها و کرم خنک شد . پیراشکی رو برش ایحاد کردم و از کرم مابینش قرار دادم من از قیف و ماسوره کمک گرفتم. (حتی توسط قاشق هم میشه ) می تونید هر نوع کرم و حتی شکلات مابینش قرار بدید . با این مقدار حدود 7 عدد پیراشکی می شود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
اول از همه بگم که میزان مواد به سایز ظرف شما بستگی داره...و من طبق معمول مواد رو چشمی ریختم... بهتره واسه طعم عالی و حرفه ای تر پوست سیب زمینی رو نگیرید چون وقتی سیب زمینی رو با پوست در فر قرار میدید طعم فوق العاده ای میگیره پوست سیب زمینی رو با برس خوب بشورید و برشهای تیم سانتی بدید اگه مثل من سیب زمینی رو در فر نیم پز کنید مصرف روغن به حداقل میرسه و حتی میتونید از روغن زیتون واسه اینکار استفاده کنید. اگه فر در دسترس ندارید میتونید با حداقل روغن سیب زمینیا رو در تابه در حدی که کمی نرم و نیم پز بشن تفت بدید...نباید زیاد سرخ بشن😉 اگه بخواید خیییلی رژیمی بشه میتونید آب رو در قابلمه جوش بیارید و حدود 8 دقیقه سیب زمینی های ورقه رو در آب جوش و نمک بتدازید و بلافاصله آبکش و بقیه مراحل رو انجام بدید. در گراتن ها معمولا برای طعم دهی از پنیر گرویر استفاده میشه و از اونجایی که ممکنه این پنیر در دسترس همه نباشه من اینجا برای بین لایه اا از پنیر تست ورقه(چدار یا گودا)استفاده کردم. اگه باز این پنیر در دسترس نبود میتونید از پنیر پیتزا بین لایه ها استفاده کنید. استفاده از پودر سیر روی سیب زمینیها طعم فوق العاده ای به این غذا میده حتما بین لایه ها مقداری جعفری و پیازچه ساطوری استفاده کنید نمیددنید که چقدر محشر میشه سس بشامل که بین لایه ها و در آخر روی سطح مواد میریزیم باید غلظت متوسط داشته باشه نه زیاد رقیق و نه خیلی غلیظ در نهایت ظرف رو در فر قرار بدید تا زمانی که روی گراتن کاملا طلایی بشه..لازم بود چند لحظه گریل رو روشن کنید. اگه فر ندارید میتونید این غذای خوشمزه رو در تابه روی گاز هم تهیه کنید. بهتره زیر تابه شعله پخش کن بذارید.و در طی پخت در تابه رو بذارید...اگه تابه معمولی استفاده میکنید بهتره دم کن بذارید تا در تابه عرق نکنه. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
گردوی چرخ شده 300گرم 1عدد سینه ی مرغ کامل پیاز بزرگ رنده شده رب انار 3قاشق شکر 3قاشق (درصورت دلخواه) نمک،فلفل 25گرم کره برا تفت دادن مرغ آب سرد بامقدارخیلی کمی روغن پیاز و تفت میدیم بعد گردو رو اضافه وبه خوبی تفت میدیم ⚠️تفت دادن گردو باعث خوشمزگی خورش میشه⚠️ رب انار نمو وفلفل قرمز وشکر رو میریزم آب رو هم میریزیم روش واجازه میدیم جوش بیاد بعد شعله رو کم میکنیم ومیزاریم تا گردوها بپزن وروغنشونو پس بِدن .حدوداً 1تا1ونیم ساعت زمان میبره تو این فاصله سینه ی مرغ رو خرد کرده وبا کره تفت میدیم کمی آب میندازه میزاریم باهمون آب بپزه وبعد سرخ میکنیم تکه های مرغ سرخ شده رو به خورشت اضافه میکنیم شعله رو کم میکنیم و2تا 3ساعتی میزاریم تاخورشت جابیوفته.خورش من بخاطر فلفل قرمزی که میزنم رنگش یه کم قرمزه😊 نکته ها🔹️🔹️🔹️ رب انارمن چون ترش بود شکر زدم اگه رب انارتون ملس هست نیازی به شکر نیست. برا بیشتر روغن پس دادن خورشت یه ربع آخر میتونین بهش چندتا تکه یخ بندازین من اینکار رو نکردم چون گردوهام به اندازه ی کافی روغن پس داده بودن . فسنجون رو با مرغابی ویا مرغ محلی هم درست میکنن که دراینصورت همون اول داخل خورشت باید ریخت چون گوشت اینا دیرپزن دوست داشتین یه قاشق رب گوجه فرنگی هم به همراه رب انار به فسنجون بزنین ،تاثیری تو طعمش نداره ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
آرد سفید 400 گرم(حدود 3 پیمانه) پودر قند 3/4 تا 1 پیمانه تخم مرغ 2 عدد روغن مایع 3/4پیمانه من از روغن کنجد استفاده کردم ماست شیرین 3 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر 1 قاشق عذاخوری نمک 1/8 قاشق چایخوری وانیل 1/4 قاشق چایخوری پودر هل 1/4 قاشق چایخوری کنجد مقداری . آرد+نمک+پودر هل را مخلوط و 3 مرتبه الک کنید. ماست+بیکینگ پودر را مخلوط کنید. تخم مرغ ها+پودر قند+وانیل را 5 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار شوند. روغن مایع را اضافه و 30 ثانیه در حد مخلوط شدن هم بزنید. مخلوط ماست و بیکینگ پودر را هم اضافه و در حد مخلوط شدن هم بزنید. مخلوط آرد را در سه مرحله به تدریج افزوده و با همزن مخلوط کنید. خمیر نهایی کلوچه غلیظ و کشدار است. خمیر را در کیسه فریز بریزید و 30 تا 45 دقیقه در فریز قرار دهید تا چسبندگی خمیر کم شود و قابل فرم دادن در دست شود. سپس دستتان را کمی چرب کنید و هر بار مقداری از خمیر را در دست گرد کنید و در کنجد بزنید. خمیر کلوچه ها را با فاصله در سینی فر که با کاغذ روغنی پوشاندید قرار دهید. کلوچه ها در فر پف میکنند پس حتما باید بین آنها فاصله باشد. سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید. هر زمان خلال دندان از داخل کلوچه ها تمیز خارج شد فر را خاموش کنید. کلوچه ها بعد از پخت در فر نرم هستند وقتی از فر خارج کردید کلوچه خودش را میگیرد بنابراین زیاد در فر نگه ندارید وگرنه کلوچه خشک و سفت میشود. زیر کلوچه ها باید کمی طلایی شود. با این میزان حدود 17 تا 18 عدد کلوچه خواهید داشت. کلوچه ها در ظرف دربسته تا 1 هفته کاملا نرم و تازه می مانند. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
مقدار ترشی که برای کباب استفاده میشه و همینطور گردو لازم نیست خیلی دقیق اندازه گیری بشه و معمولاً چشمی هست و بستگی به ذائقه تون داره مواد لازم گوشت راسته گوساله 2 کیلو گوشت راسته نسبتاً چربِ و برای کباب عالیه ولی اگه گوشت چرب دوست ندارید از گوشت فیله گوساله استفاده کنید پیاز بزرگ 2 عدد رب انار ترش 2 ق غ آب انار ترش 1/3 لیوان من انار ترش رو دون کردم روی حرارت گذاشتم و وقتی نرم شد از صافی رد کردم گردو 80 گرم نمک و فلفل سیاه چوچاق که یه سبزی معطر محلی هست اگه در دسترس داشتید مقداری بریزید عطر و طعم فوق العاده ای به کباب میده من چون نداشتم نریختم طرز تهیه بهتره از روز قبل گوشت رو مزه دار کنید تا مزه ها خوب به خوردش بره و در نهایت کباب لذیذی داشته باشید ابتدا فلفل سیاه بعد پیاز که نسبتاً ریز رنده شده و روغن مایع رو اضافه کنید این مواد برای کباب ساده هستن فقط نمک باقی میمونه که معمولاً قبل از به سیخ کشیدن گوشت اضافه میشه چون در دراز مدت نمک باعث سفت شدن گوشت میشه من یه مقدار از گوشت رو برای کباب ساده کنار گذاشتم برای کباب ترش به باقیمونده گوشت، رب انار ترش، آب انار ترش، گردو که نسبتاً درشت آسیاب شده و چوچاق ساطوری شده رو اضافه کنید خوب مخلوط کنید تا مزه ها کاملاً به خورد گوشت برن. برای اینکه جذابتر بشه مقداری دونه انار ترش هم بهش اضافه کردم. گوشت رو تو ظرف در دار بریزید و یک شب بزارید تو یخچال استراحت کنه بعد از استراحت بهش نمک اضافه کنید، گوشت رو بین دو تا انگشتتون فشار بدید اگه احساس کردید سفته نصف یه کیوی رو رنده کرده و به گوشت اضافه کنید ولی تا جای ممکن از گوشت با کیفیت استفا ه کنید تا مجبور نشید بهش کیوی بزنید و بعد گوشت رو به سیخ بکشید برای اینکه در نهایت کباب نرمتری داشته باشید وقتی گوشت رو به سیخ کشیدید یه دور با پشت چاقو اون رو بکوبید اینکار باعث میشه گوشت بافت بهتری پیدا کنه و همینطور یکدست بشه و موقع کباب کردن کارمون راحتتر بشه. زغال که خوب قرمز شد سیخها رو روی منقل بزارید سعی کنید خیلی باد نزنید چون گوشت میسوزه فقط وقتی که دیدید زغال داره خاموش میشه آروم کمی باد بزنید وقتی یک طرف کمی رنگ گرفت سیخ رو برگردونید تا سمت دیگه هم کمی رنگ بگیره و بعد دوباره برش گردونید تا گوشت کاملاً کباب بشه. اینکار باعث میشه در نهایت کباب آبدار تری داشته باشیم. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. برنج 3 پیمانه سینه مرغ یک عدد پیاز یک عدد ماست چکیده یک لیوان روغن مایع نصف لیوان زرده تخم مرغ سه عدد و یک عدد تخم مرغ کامل زعفران سه قاشق سوپخوری گلاب یک قاشق زرشک و خلال بادام و خلال پسته به میزان دلخواه نمک و فلفل به میزان لازم . مرغ رو با پیاز و نمک و فلفل و کمی زعفران و یه قاشق آبلیمو مزه دار میکنیم یک ساعت میذاریم تو یخچال بعد نصف استکان آب میریزیم میذاریم رو شعله کم، تا خودش کم کم بپزه . برنج رو از چند ساعت قبل می‌شوریم و میخیسونیم و کمی زنده تر از حد معمول آبکش میکنیم میذاریم ولرم بشه . زرشک رو با کمی کره و شکر تفت میدیم، اگر دوست نداشتید تفت ندید یا شکر نریزید . تخم مرغ زعفران گلاب ماست رو باهم مخلوط میکنیم با همزن دستی میزنیم. روغن مایع رو میریزیم مخلوط که شد برنج رو اضافه میکنیم . کف قابلمه رو با روغن نیمه جامد یا مایع چرب میکنیم نصف برنج رو میریزیم فشرده میکنیم بعد مرغ و زرشک و خلال بادام و پسته میریزیم خوب فشرده میکنیم وگرنه تهچین دولایه میشه دوباره بقیه برنج رو میریزیم روی برنج چند تکه کره میریزیم دمکنی میذاریم اولش پنج دقیقه حرارت رو یکم زیاد کنید خودشو بگیره بعد کم کنید مثل دم کردن برنج یک‌ساعت نیم میپزیم . برنج طلایی و سرخ شد پخته ست برمیگردونیم تو دیس به دلخواه تزیین میکنیم . اگر خواستید تو فر درست کنید روی قالبتون فویل بکشید با چنگال سوراخ کنید تو فر 200 درجه به مدت یکساعت بپزید . نکات مهم👇 . میتونید مرغ رو بپزید ریش ریش کنید . میتونید به جای مرغ و زرشک، از بادمجون، اسفناج، گوشت استفاده کنید . برای اینکه بوی تخم مرغ نده زعفران رو اول به تخم مرغ اضافه کنید و با ماست مخلوط کنید چون روغن از اول بریزید نمیذاره زعفران رنگ باز کنه . لایه مرغ رو با فاصله دو سانتی از دیواره ها بریزید چون موقع پخت میریزه بیرون میسوزه . برنج تهچین باید یکم خوش نمک باشه موقع آبکش بین دوتا انگشت که فشار میدیم یکم مغز داشته باشه مثل برنج معمولی که آبکش میکنیم نرم نباشه . برنج باید ولرم باشه، اگه سرد باشه مواد خوب باهم مخلوط و جذب نمیشه، اگرم داغ باشه هم بوی تخم مرغ میگیره هم باعث میشه تخم مرغ و ماست آب بندازه تهچین مون شفته میشه سعی کنید قابلمه رو پر نکنید یک دو سانت سر قابلمه خالی بمونه چون روغن سرریز میشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
رولت مرغ مواد لازم : گوشت چرخ شده سینه وران مرغ مخلوطی ازهردو 500گرم پیاز 1عدد متوسط سیر2_3حبه تخم مرغ 1عدد اردسوخاری 2ق غ نمک ،فلفل ،زردچوبه وزعفران به میزان لازم مواد لازم برای بین رولت : این مواد سلیقه ای و به دلخواه می باشد می توان ازجعفری ساطوری شده،هویج پخته ونگینی شده یا درسته ،قارچ ورقه وتفت داده شده،نخودفرنگی پخته شده،فلفل دلمه ای ریزخردشده ،پنیرپیتزا وحتی تخم مرغ ابپزشده و... استفاده کرد. من از هویج پخته شده وجعفری ساطوری شده وفلفل دلمه ای نگینی شده استفاده کردم، دستور تهیه : گوشت چرخ شده مرغ را به همراه پیازوسیررنده شده آب پیاز راکمی بگیرید، نه خیلی که فقط تفاله پیاز بمونه_تخم مرغ ،نمک ،فلفل ،زردچوبه زعفران و آردسوخاری مخلوط کنیدوخوب خوب ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند، به دلخواه می توانید ازسبزیهای معطر نیز درون گوشت استفاده کنید، سپس روی سطح کاریک پلاستیک فریزربازشده پهن کنید روی ان راکامل آردسوخاری بپاشید گوشت راروی ان منتقل کنید وبه شکل مستطیل وبه ضخامت نیم تا یک سانت پهن کنید هرباردستتان رادرآب یاروغن زده که گوشت به دستتان نچسبد یا باوردنه پهن کنید رولت راصاف ویکنواخت کنید. بعد روی ان کامل ازمواددلخواه تان بپاشیدورولت رابه کمک پلاستیک زیری رول کنید بعدازرول کردن رولت رابا چندبارغلطاندن روی سطح کار یکدست ومنظم کنیدوروی ان را کامل اردسوخاری بزنید، سپس همه طرف رولت رادرروغن و باحرارت بسیارملایم سرخ کنید درحدطلایی شدن،پس از سرخ شدن داخل سس بگذارید وحدود نیم ساعت تا چهل دقیقه اجازه دهید با سس پخته وطعم دار شود، سس رولت مرغ : یک عدد پیاز نگینی را درکمی روغن تفت دهید مقداری فلفل دلمه ای وهویج خرد شده اضافه کنید سپس یکی دوقاشق رب،خوب تفت دهید تا رنگ ان قرمز شود نمک ،فلفل ادویه بزنید و یکی دو لیوان اب روی ان بریزیدمی توانید بعد ازجوش امدن رولت را داخل ان بگذارید واجازه دهید که رولت بروی حرارت با سس جا بیفتدوسس غلیظ شود. سس آماده وغلیظ شده راپوره کرد تا یکدست شودوسپس درکنارغذا وبه صورت جدا سرو کرد. من همیشه از مخلوط ران وسینه مرغ استفاده می کنم رولت کاملا نرم ولطیفه وخشک نمیشه ولی می تونین کمی دنبه هم همراه با گوشت مرغ برای لطافت بیشتر چرخ کنید ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
⛱ 🔴مواد لازم🔻🍚 ▫️کره 100گرم ▫️روغن مایع 80 گرم ▫️پودر قند 200 گرم ▫️آرد 200 گرم ▫️نشاسته ذرت 1 ق س ▫️تخم مرغ 4 عدد ▫️شیر 1/4 پیمانه سرخالی ▫️وانیل 1/2ق چ ▫️بکینگ پودر 1ق چ ▫️پودر نارگیل 4ق غ ▫️آب کمپوت آناناس 1/4پیمانه سرخالی 🔴طرز تهیه🔻🥧 🔸کره ، روغن و پودر قند را باهمزن میزنیم ( پنج دقیقه) بعد تخم مرغها رو یکی یکی اضافه کرده و هم میزنیم ، سپس وانیل را اضافه کرده و هم میزنیم . بعد در انتها آرد و بکینگ پودر رو سه بار الک کرده بهمراه پودر نارگیل و شیر و آب کمپوت آناناس به متناوب اضافه و با لیسک هم‌میزنیم . درون قالب های مخصوص پای کپسول گذاشته نیمی از مواد را در سینی فر گرم شده در دمای 180 به مدت 30 دقیقه قرار میدیم . اگر روی شیرینی طلایی نشد چند دقیقه گریل را روشن کنید 📤فوروارد یادتون نره 🍔👇 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
خانگی 1.5 کیلوگرم گیلاس رسیده و سالم یک پیمانه شکر 4 لیوان آب حتما بعد از مخلوط کردن شکر و بچشید اگه دوست داشتید کمی شیرینتر کنید، این کمپوت بعد دو الی 3 روز قابل خوردنه، گیلاسهای سالم و بدون کرم خوردگی رو جدا کنید و کامل بشورید و بگذارید تا خشک بشه آب و شکر و بزازید بجوشه، چند جوش بزنه کافیه نباید مثل شربت قوام بیاد بعد بگذارید تا کامل سرد بشه حالا داخل شیشه های کاملا تمیز گیلاسها رو پر کنید و با دست فشرده اشون کنید و از شربت روی اونها بریزید و درب فلزی رو ببندید، دقت کنید درب حتما باید فلزی باشه، بعد اونا رو داخل قابلمه بگذارید و تا لبه آب بریزید و از زمان اولین جوش به مدت حدودا 20 دقیقه بجوشونید بعد از اینکه کمی سرد شد شیشه ها رو خارج کنید و وارونه به مدت حدودا 12 ساعت بگذارید تا بمونه، تا زمانی که هوا داخل کمپوتها نرفته داخل کابینت هم میتونید نگهداری کنید، ولی بعد از اون باید داخل یخچال بگذارید، امیدوارم درست کنید و لذت ببرید موقع جوشاندن آب باید یکی دو سانت زیر درب شیشه ها باشه بعد جوشیدن حتما دوباره درب شیشه ها رو سفت تر کنید شیشه ها باید حتما تو محیط تاریک و خنک یا یخچال نگهداری بشن اگر می‌خواهید کمپوت گیلاس شما ماندگاری بیشتری داشته باشه به شما توصیه می‌کنیم بعد از شستن آن‌ها حتماً با یک دستمال گیلاس‌ها را به‌خوبی خشک‌کنید. این کار با شستن و خشک‌کردن شیشه‌ها می‌توانید به اتمام برسانید و تا شش ماه از کمپوت گیلاس خانگی خود نوش جان‌کنید. . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این برگر، راحت ترین، سریع ترین و بی برو و برگرد یکی از بهترین برگرهاییه که واقعا در کم تر از ده دقیقه آماده س! با مواد دم دستی آماده میشه و از طعمش نگم براتون..بهتون پیشنهاد می کنم برای یک بار هم که شده امتحانش کنین چون مطمئنم بعد از اون دیگه هیچوقت از بیرون برگر نمی خرید! فقط نکاتش رو حتما بخونید. برای دو تا برگر یکصد و پنجاه گرمی سیصد گرم گوشت چرخ شده (ترکیب ران و راسته گوساله و قلوه گاه گوسفند) نصف ق چ پودر سیر نصف ق چ پودر فلفل سیاه نصف ق چ نمک یک ق چ کچاپ یک ق چ خردل کمی سس فلفل تند(در صورت تمایل) خب! همه رو باهم قاطی می کنیم و ورز میدیم و دو قسمت میکنیم و همونطور که دیدین اگر مثل من برگرساز نداشتین بین دو تا بشقاب پرس می کنین و تمام.(یه بار که جلوی بابا داشتم این کار رو انجام میدادم گفتش که خیلی سال پیش، یه آقای ارمنی که ساندویچ فروشی داشت، به همین سبک گوشت ها رو فرم میداد)😇 حالا، مستقیم برگرهاتون رو میذارین توی فریزر. چرا؟ چون برگر حتما باید سرد باشه.یخ زده نه ها! سرد. (اگر چند ساعت بعدش می خوایین بپزیدش، بذارینش توی یخچال.) خب، حالا خیارشور و گوجه رو خرد کنین. برای تمام ساندویچ ها خیارشور و گوجه رو نازک و با سلیقه برش بزنین. همین کار باعث میشه که حین خوردن پوست گوجه و خیارشور از لب و لوچه ی آدم آویزون نشه😂 نون رو حتما تست کنین( یه تابه رو داغ کنین بدون روغن و نون ها رو از قسمت خمیری، روی تابه بذارین تا کمی تغییر رنگ بده و نون گرم بشه) به دو طرف نون سس مایونز یا کره بمالید و بذاریدش کنار. تابه نچسب رو روی گاز قرار بدین تا داغِ داغ بشه. برگرهای سرد رو از توی یخچال یا فریزر در بیارید و مستقیم بندازید توی تابه. هر طرف تقریبا سه دقیقه زمان میبره تا آماده بشه. اگر برگرتون نازکتره، زمان کم تری میبره. این مدت زمانی که من دارم میگم برای اینه که برگر آبدار باشه. هرچقدر مدت زمان بیشتری حرارت بگیره، سفت تر میشه. اینو هم در نظر داشته باشین که وقتی از تابه خارجش میکنین هم به پختن ادامه میده. پس بذارین همونجور نرم و آبدار باشه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛