#تارت_گوشت_و_قارچ
#فینگرفود
تارت گوشت و قارچ ☺. یه فینگرفود و پیش غذای عالی .
خمیر این تارت خمیر تارت فرانسوی هستش .
برای 18 عدد تارت گوشت
برای خمیر تارت
آرد سفید یا آرد گندم 300 گرم حدودا 2 لیوان
روغن زیتون یا مایع 80 میلی حدودا 1/3 لیوان
آب 60 میلی حدودا 1/4 لیوان
نمک به میزان لازم
آویشن به میزان لازم
زرده تخم مرغ 1 عدد
مواد گوشت به دلخواه
گوشت چرخ کرده 150 تا 200 گرم
پیاز 1 عدد
قارچ 6 عدد
فلفل دلمه نصف عدد
نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن به میزان لازم
رب گوجه 1 تا 2 ق غ
پنیر پیتزا به میزان لازم
برای خمیر روغن و نمک و آویشن و تخم مرع روبا هم مخلوط کردا و ارد رو کم کم اصافه کردم و بعد اب رو ریختم . ارد تقریبی هست تا زمانی که خمیر با دستتون نچسبه . خمیر ورز دادن زیاد نمی خواد جزیی کافیه .
داخل کیسه فریزر قرار دادم و نیم ساعت در یخچال استراحت داده بشه .
در این فاصله مواد گوشتی رو اماده کردم .
یه پیاز رو خرد کردم و تفت دادم و بعد قارچ رو ورقه ای کردم و اصافه کردم و تفت دادم و گوشت رو اصافه و بعد فلفل دلمه ای نگینی شده مواد کاملا سلیقه ای هستش و بعد از تفت دادن نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن و رب گوجه رو اضافه کردم .
خمیر رو روی یه سطح با وردنه باز کردم نازک باشه حتما و بعد از قالب تارت من از قالب های کیک یزدی استفاده کردم داخلش خمیر رو پهن کردم و بعد با چنگال سوراخ هایی ایجاد کردم .
داخل سینی فر چیدم و بعد کمی پنیرپیتزا داخلش ریختم و بعد مواد گوشتی و بعد دوباره پنیر پیتزا .
داخل فر 180 درجه به مدت 25 الی 30 دقیقه قرار دادم . اخر کار کمی گریل شعله بالا رو روشن کردم که کمی برشته بشه روش .
پ.ن نون های اماده تارت هم هستش اما به نظر من بره دوباره فر چون خودش خشکه خشک تر میشه ولی خوب سلیقه ها فرق داره من این مدل رو بیشتر می پسندم .
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#برگ_مو_لاپلو
#دلمه_پلو
مواد لازم:
برگ مو تازه خرد شده: 350 گرم
برنج: 900 گرم
گوشت گوسفندی: 600 گرم
آلوچه: 15 عدد
برگ مو تازه برای ته دیگ: به مقدار لازم
سبزی خورشتی: 120 گرم
پیاز متوسط: 2 عدد
کشمش: 3/4 پیمانه
لپه: 3/4 پیمانه
زرشک: 1/3 پیمانه
نمک: به مقدار لازم
شکر: 1 قاشق غذاخوری
ادویه کاری و زردچوبه: 1 قاشق مرباخوری
فلفل: 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
گوشت با دو لیوان آب برای یک ساعت می پزیم طوریکه آب گوشت کامل خشک بشه و گوشت نیم پز بشه.
لپه را با مقداری آب می پزیم تا نیم پز بشه.
آلوچه ها را خلالی ریز می کنیم.
پیازها را خلالی ریز می کنیم و داخل روغن تفت می دهیم تا کمی طلایی شود، به ترتیب؛ گوشت نیم پزشده، ادویه ها، برگ موی ریز شده، آلوچه خلالی، لپه نیم پز و سبزی خورشتی را اضافه می کنیم و تفت می دهیم، نمک، شکر، کشمش پلویی و زرشک را می ریزیم و هم می زنیم.
برنج را دانه شمارتر آبکش می کنیم.
کف قابلمه را کمی روغن می ریزیم و دو سه لایه برگ مو قرار می دهیم، نصف برنج آبکش، همه مخلوط مواد و مابقی برنج اضافه می کنیم و غذا را با حرارت کم حدود دو ساعت دم می کنیم.
نوش جان 😄😍
نکات:
از هر نوع گوشت ریز شده در این غذا می توانید استفاده کنید ولی بهترین گوشت، گوشت گوسفند چربی دار هست.
با توجه به ذائقه اگر غذا را ترش دوست دارید آبغوره اضافه کنید و اگر ملس دوست دارید شکر اضافه کنید.
موقع دم کردن غذا شعله را خیلی کم کنید تا برگ هایی که بعنوان ته دیگ قرار داده اید نسوزد.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مرغ_با_سبزیجات_در_فر
3 عدد ران مرغ (بدون پوست) سبزیجات، دلخواه (سیب زمینی، فلفل سبز، گوجه گیلاسی، پیاز،..)
مواد سس:
2 قاشق غذاخوری ماست سفت 1 قاشق سوپ خوری سس سالسا
1 قاشق چایخوری عسل
نمک - فلفل سیاه
1 قاشق سوپخوری آویشن
1 قاشق چایخوری پودرکاری 3-4 قاشق غذاخوری روغن زیتون ، پاپریکا
2 حبه سیرپوره شده
طرزتهیه :
تمام مواد سس را کاملا باهم مخلوط کنید.
مرغ را در یک کاسه بزرگ گذاشته وبا این سس کاملاً آغشته کنید. روی ظرف راپوشانده وچند ساعت استراحت دهید. اگر زمان نداشتید 1 ساعت کافیست. رانها وسبزیجات دلخواه رادر فویل گذاشته ودر سینی قراردهید. حدود 40 دقیقه در فر ازقبل گرم شده بادمای190 درجه گذاشته تا پخته شوند.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#سمبوسه 🌯
.
مواد لازم :
سیب زمینی 3 عدد
پیاز 2 عدد
نمک، فلفل، زردچوبه، آویشن، پودر سیر به میزان دلخواه
سبزی (تره و جعفری) خرد شده 5 قاشق غذاخوری
نان لواش به میزان لازم
طرز تهیه :
● سیب زمینی ها رو با پوست آبپز میکنیم، پوستشون رو میگیریم، میکوبیم و کنار میذاریم. پیاز رو خلالی کرده و تو روغن تفت میدیم، بهش ادویه ها و سبزی رو هم اضافه میكنیم.
.
● میذاریم یکم خنک بشه. نون لواش نرم رو از طول برش میزنیم و به اندازه دو قاشق از مواد توی هر نون میریزیم
و میپیچیم. داخل روغن داغ شده سرخ میکنیم
،بعد میذاریم روی دستمال یا روی توری تا روغنش بره 😍
🍔 🍖#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش نوشیدنی شکلاتی ☕️😋
بادیزاین لیوانش
شکلات اسنیکرز 2عدد
کارامل 1 ق غ
کره ی بادام زمینی2ق غ
کاکائو2ق غ
شیر950میلی لیتر
خامه ی تزیین
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🌸یک سلام گرم
🌷با عطر گل رز
🌸و به لطافت لبخند خدا
🌷برایتان چیدهام
🌸تا روزتان بخیر
🌷دلتان شاد و زندگیتان
🌸هرلحظه زیباتر شود
🌷 #سلام_روزتون_گل