#کیک_شکلاتی_کرمدار
تخم مرغ 3 عدد
شکر 2/3 پیمانه
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
آرد 1 و 3/4 پیمانه
پودر کاکائو 1/4 پیمانه
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
ماست غلیظ 3/4 پیمانه
روغن مایع 3/4 پیمانه
فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.
آرد+بیکینگ پودر+پودر کاکائو را با هم مخلوط و 3بار الک کنید.
تخم مرغها+وانیل+شکر را 7 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا سبک و روشن شوند.
سپس ماست را اضافه و 1 دقیقه هم بزنید و بعد روغن را افزوده و در حد مخلوط شدن مواد را هم بزنید.
مخلوط آرد را در 3 مرحله به تدریج اضافه و به آرامی مخلوط کنید.
کف قالب 25 سانت را چرب و کاغذ روغنی بیندازید.
مواد کیک را در قالب ریخته و کرمفیل را روی ماسوره بزنید.
دستور کرمفیل👈 #کرمفیل_وانیلی
قالب را برای 45 تا 60 دقیقه در فر قرار دهید تا زمانی که خلال دندان تمیز خارج شود.
بچه ها وقتی کرمفیل رو روی مواد کیک میریزید و قالب رو توی فر میذارید،کیک پف میکنه و کرمفیل وسط کیک قرار میگیره...
میتونید بعد از اینکه کیک رو از فر درآوردید و خنک شد دوباره روی کیک رو به دلخواه با کرمفیل تزئین و بعد سرو کنید.
نمیتونید شیر رو جایگزین ماست کنید چون خمیر کیک رقیق و شل میشه و کرمفیل ته قالب تهنشین میشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک شکلاتی کرمدار
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#دونر_ خانگی
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده با چربی کم 1 کیلو
پیاز 1 عدد
سیر 2 حبه
ماست 3تا 4 ق غ
ایرمیک 3 ق غ (آردسمولیناکه لوازم قنادی فروشی ها دارن)
نمک ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز پرک شده ، زیره و آویشن (هر کدام 1 ق م)
روغن دنبه150 گرم (اگه گوشت چرخ کردتون پر چرب است اضافه نکنید) چربی دنبه یخ زده رودر غذاساز یا چرخ گوشت چرخ کنید و به بقیه مواد اضافه کنید🤤🤤🤤 طرز تهیه:😁😁😁
تمام مواد را داخل غذاساز بریزید و مخلوط کنید. اگر دستگاه غذاساز شما کوچک است میتوانید در 3_2 مرتبه انجام دهید. و یا میتوانید بقیه مواد را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و با دست ورز بدید (پیاز رو رنده کنید)😉😉😉😉
سپس مخلوط آماده شده را روی سلفون بریزید و با دست شکل بدید و با سلفون بپوشانید و از دو طرف فشار بدید و ببندید تا داخل مواد هوا نماند. میتوانید مواد را به 2 یا 3 قسمت تقسیم کنید. سپس داخل فریزر بذارید و تا وقتیکه کاملا یخ بزند نگه دارید(میتوانید یک روز قبل در فریزر بذارید). سپس بیرون آورید 15_10 دقیقه بعد سلفون را جدا کنید و با چاقوی تیز خیلی نازک برش بزنید. هر چقدر نازک تر باشد خوشمزه تر میشود
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دونر خانگی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
طرز تهیه🔻
همه ی موارد داخل کلیپ اشاره شده و حالا یکسری نکات روبراتون مینویسم.
1. این غذا اصلا به آب احتیاجی نداره، و سس پیاز بسیار لذیذی بهتون میده، ولی اگرپر آب تر دوست دارین، میتونین بعد از جمع شدن کاملا پیازها و تغییر رنگ در حد نصف لیوان آب جوش اضافه کنید و با حرارت خیلی کم بزارین تا آب گوشت غلیط بشه.
2. استفاده از گرد لیمو و یا آب نارنج صرفه جهت بالانس کردن مزه ها هست و چون پیاز مقداری شیرین هست، این روش میتونه طعم هارو دلچسب تر کنه
3. میزان نمکو فلفل سیاه کاملا اختیاری هست و اگر در آخر چاشنی غذا کم بود، مقدارشو بر اساس سلیقه تغییر بدین
4.میزان پیاز برای دو عدد ماهیچه ی 700 گرمی هم جوابگو هست. میتونین پیاز کمتر اضافه کنید، ولی دراینصورت حتما مقداری آبجوش برای پخت کامل گوشت نیازه
5. بعضی از دوستان از رب استفاده میکنن که کاملا اختیاری هست و میتونین وقدتری رب رو با مقدار کمی کره تفت بدین و یک ساعت آخر اضافه کنید.
6. استفاده از پودر دارچین، پودر گل محمدی و پودر بهارنارنج به اندازه کافی ، خیلی تو خوشمزه تر شدن پلو کمک میکنه.
7. شوید اگر تازه باشه غذای شما مجلسی تر و خوش عطرتر هست.
8. برای زنده شدن سبزی خشک، یک ساعت قبل آنرا داخل آب خیس کنید، با این کار عطر و بوی آن بیشتر و گرد وخاک احتمالی از بین مییره.
9. برنج حتما دونه شمارتر آبکش بشه، چون پلوی مخلوط و سبزی دار زودتر نرم یا شفته میشه. در آخر روی پلو کمی کره یا روغن محلی اضافه کنید.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
7.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چیزکیک شکلاتی😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
8.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر عربی مخملی😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
6.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شام خوشمزه با بادمجان😋
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کباب_تابه_ای
😋❤️😋❤️😋❤️
مواد لازم:
گوشت چرخکرده : 600 گرم
گوجه فرنگی متوسط: 8 عدد
رب گوجه : 2 قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای متوسط: 1 عدد اختیاری
پیاز بزرگ : 1 عدد
زردچوبه فلفل سیاه و ادویه کاری : هر کدام 1 قاشق چایخوری
نمک آبغوره و روغن (کره): به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا گوشت چرخکرده را با پیاز رنده شده و نصف نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه کاری مخلوط می کنیم و برای چند دقیقه خوب ورز می دهیم، کف ماهیتابه به صورت یکدست پهن می کنیم و روی #گوشت را #گوجه های حلقه ای برش خورده قرار می دهیم.
سه قاشق غذاخوری آبغوره را با رب گوجه و بقیه ادویه ها مخلوط و با یک و نیم لیوان آب مخلوط کرده و به همراه روغن یا کره توی ماهیتابه و روی #غذا می ریزیم بعد از جوش آمدن درب ماهیتابه را بسته بعد از حدود یکساعت با توجه به ذائقه و به اختیار، فلفل دلمه ای نگینی ریز شده را می ریزیم. حدود 40-30 دقیقه دیگر درب ماهیتابه را قرار داده تا آب غذا خشک بشه و به روغن بیفته. غذای ما آماده است.
نوش جان 😄😍
👀نکات:
ریختن آبغوره و مقدار آن به ذائقه شما بستگی دارد.
فلفل دلمه ای به صورت کاملا اختیاری هست و می توانید کامل آن را حذف کنید.
طبخ کباب تابه ای به صورت #سرخکرده به این صورت هست که کف تابه را قبل قرار دادن مخلوط گوشت ورز داده، روغن ریخته، گوشت را قرار می دهیم بعد از سرخ شدن یک طرف برگردانده، گوجه و مخلوط رب گوجه، ادویه ها و آبغوره را بدون آب اضافه می کنیم و با شعله کم صبر می کنیم تا کامل پخته بشه.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کباب تابه ای
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کیک_پیانو
و اما طرز تهیه :
برای کیک
تخم مرغ 3 عدد
شیر 120 میلی (نصف لیوان)
روغن مایع 120 میلی (نصف لیوان)
شکر 220 گرم (یک لیوان)
آرد سفید 225 گرم (یک و نیم لیوان)
پودر کاکائو 2 تا 3 ق غ
وانیل 1/4 ق چ
بیکینگ پودر 6 گرم (1 ق م)
برای خیساندن کیک
شیر یک تا یک و نیم لیوان
پودر کافی میکس یا کاکائو یا نسکافه 1 تا 2 ق غ
برای کرم روی کیک
شیر 2 لیوان
شکر 70 گرم (یک سوم لیوان)
آرد سفید 70 گرم (نصف لیوان)
وانیل 1/4 ق چ
خامه صبحانه 150 تا 200 گرم
برای تهیه کیک : تخم مرغ ها و شکر و وانیل رو با همزن 5 دقیقه زدم و بعد روغن مایع و شیر رو اضافه کردم . آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو رو هم الک کردم و مخلوط کردم و داخل مواد ریختم و با لیسک هم زدم .
داخل قالب رو کمی با روغن جدا کننده چرب کردم . (اندازه قالب من 20 در 30 هست) مواد رو داخلش ریختم و در فر که از یه ربع قبل روشن کرده بودم با دمای 180 درجه 45 دقیقه قرار دادم با خلال دندون پخت کیک رو چک کنید .
توی این مدت کیک بپزه رفتم سراع درست کردم کرم روی کیک
کرم رویه کیک : شیر و آرد و شکر رو با هم ترکیب کردم و روی حرارت ملایم قرار دادم مدام هم زدم تا به غلظت برسه و اواخر کار کمی وانیل ریختم و از حرارت برداشتم . وقتی از گرمی کمی افتاد خامه رو یه کم با چنگال زدم که روان بشه و داخل مواد ریختم و خوب هم زدم تا ترکیب بشه .
کیک که پخت همین که گرم هست حفره هایی ایجاد کردم و برای خیسوندن کیک من شیر و نسکافه (کافی میکس) رو با هم مخلوط کردم و ریختم . می تونین فقط از شیر گرم استفاده کنین می تونین داخلش کاکایو کمی شکر هم بریزین . من برای خیسوندن از یه لیوان شیر استفاده کردم که به نظرم یک و نیم لیوان باشه بهتره اما اگه دوست ندارین خیلی خیس مرطوب بشه یه لیوان کافیه .
بعد که جذب شد مواد کرمی رو روش ریختم و صاف کردم و پودر کاکائو روش الک کردم .
داخل یخچال یه شب تا صبح بمونه و بعد سرو که خیلی خوشمزه هست و هر چی بیشتر بمونه خوشمزه تر
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛