#فیش_اند_چیپس
آرد سفید 2 پیمانه
بیکینگ پودر 3 قاشق مرباخوری(معادل 3 قاشق چایخوری استاندارد)
ماءالشعیر بدون طعم خنک 1/5 پیمانه
فیله ماهی 600 گرم
در رسپی اصلی از ماهی haddock یا cod استفاده میشود و به دلیل عدم وجود این ماهیها در ایران بهترین جایگزین فیله ماهی تیلاپیا است.
چاشنی بندری آلس پایس مخصوص ماهی حدود 1 تا 1/5 قاشق غذاخوری
در رسپی اصلی فقط از نمک و فلفل برای طعم دهی ماهی استفاده شده...من از چاشنی آلس پایس استفاده کردم هم طعم فوق العاده به ماهی داد و هم بوی زهم ماهی رو کاملا برطرف کرد
در صورت عدم دسترسی به چاشنی از کمی پودر سیر برای طعم دهی به ماهی استفاده کنید
دو طرف فیله های ماهی را با چاشنی بندری آلس پایس مخصوص ماهی طعم دار کنید
نیم ساعت به فیله ها استراحت دهید تا آب اضافی ماهی از بافت آن خارج شود
سپس آرد+بیکینگ پودر را مخلوط و به تدریج ماءالشعیر را اضافه و با همزن دستی سریع و مدام هم بزنید تا آرد کاملا در ماءالشعیر باز و یکدست شود.
مایه باید به غلظت ماست برسد.
به دلیل تفاوت در جنس آردهای مختلف ممکن است میزان کمتر یا بیشتری ماءالشعیر استفاده شود بنابراین حتما ماءالشعیر را به تدریج اضافه کنید.
روی کاسه محتوی مواد خمیری را بپوشانید و 30 دقیقه در دمای محیط استراحت دهید تا حباب بزند.
روغن را روی حرارت قرار دهید تا کاملا داغ شود.
فیله های ماهی را در آرد سفید بغلتانید تا با آرد کاملا کاور شوند.
سپس دانه دانه فیله ها را در خمیر فرو ببرید و کمی تکان دهید تا اضافه خمیر از آنها بچکد.
بلافاصله در روغن داغ سرخ کنید.
حتما روغن کاملا داغ و حرارت متوسط باشد تا ضمن طلایی شدن خمیر ،ماهی کاملا مغز پخت شود
سپس ماهی های سرخ شده را روی دستمال حوله ای قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#کاپ_کیک_شکلاتی
برای من 19 تا کاپ کیک به این اندازه شد .
تخم مرغ 3 عدد
شکر 120 گرم (حدودا نصف لیوان)
کره 100 گرم
شیر 60 میلی (حدودا یک چهارم لیوان)
شکلات صبحانه 100 گرم (3 ق غ)
پودر کاکائو 2 ق غ
آرد سفید 150 گرم (یک لیوان)
بیکینگ پودر 4 گرم (حدودا 1 ق م)
وانیل 1/4 ق چ
همه مواد به دمای محیط برسه.
کره و شکر رو با همزن 4 الی 5 دقیقه خوب با همزن زدم . تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کردم و هر بار یک دقیقه با همزن زدم . وانیل رو اضافه کردم . شکلات صبحانه رو اضافه کردم و یه کم زدم و بعد شیر رو ریختم و یه کم هم زدم .
مواد خشک آرد و پودر کاکائو و بیکینگ پودر رو الک کردم و ترکیب کردم و به مواد اضافه کردم و با لیسک مخلوط کردم .
داخل قالب مافین کپسول انداختم و از مواد کیک داخلش ریختم تا دو سوم قالب . از هر نوع قالب کاپ کیک می تونین استفاده کنین .
فر رو از یک ربع قبل روشن کردم و داخل فر 180 درجه طبقه وسط به مدت 20 تا 25 دقیقه قرار دادم .
بعد از اینکه پخت و خنک شد داخل کاپ کیک رو سوراخ کردم و یه کم شکلات صبحانه داخلش ریختم و بعد روش رو با خامه فرم گرفته تزیین کردم . یه سری هاش رو روی خود خامه یه کم از خود همون کیکی که خارج کردم پودر کردم و روش ریختم . یه سری از کاپ کیک ها رو هم ساده نگه داشتم .
طبق معمول من برای خامه فرم گرفته از خامه قنادی استفاده کردم . خامه رو که از فریزر بیرون اوردم گداشتم توی محیط یه کم نرم بشه اما هنوز یخمکی هست با همزن اول دور کند 3 دقیقه زدم و بعد دور تند 3 الی 4 دقیقه زدم تا فرم بگیره و رد پره های همزن روش بمونه .
داخل قیف ریختم ماسوره هم هر چی دوست دارین ماسوره من شماره 1M هست 🙂.
پ.ن : جای کره ، روغن مایع هم میشه ولی با کره خیلی خوشمزه و عالیه . بدون فر هم توی فر دست ساز میشه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#آشپزی_خاص
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#مسمای_مرغ_بادمجان
طرز تهیه
مرغ را از روز قبل نمک زدم وشستم تا نمک به خورد گوشت مرغ بره بدون پوست باشه بعد زردچوبه وفلفل سیاه وپودر پاپریکا وپودرسیر وپودر پیاز را مخلوط کردم وبه همه جای مرغ زدم ودوطرفش را کمی سرخ کردم تا طلایی بشه این از مرغمون
ادامه کار...... پیاز را با روغن تفت دادم کمی زردچوبه زدم مرغ سرخ شده رااضافه و یه تکه چوب دارچین ویه تفت کم دادم وابجوش ریختم تا مرغ پخته بشه
توی تابه دیواره کوتاهی رب گوجه را تفت دادم با کمی زردجوبه وفلفل و ادویه خورشتی بعد پیاز داغ ریختم واب مرغ را حتما از صافی رد کنید تا پیاز توی ابش نباشه خیلی بهتره واضافه کردم به رب وبعد مرغ را یک طرف تابه وبادمجون سرخ شده را طرف دیگه وگوجه را هم روی بادمجون چیدم واجازه می دهیم تا خورشت جا بیفته در طول پخت چندین بار اب مسمای را با قاشق روی مرغ وبادمجون وگوجه می ریزم تا خوش طعم بشه وبه روغن بشینه ودر ربع ساعت اخر در صورت تمایل غوره را گوشه تابه میزارم تا پخته ولی له نشه وچند بار اب مسمای را با قاشق روی غوره می ریزم هیچ نیازی به زعفران نداره بی نهایت خوشمزه است
نکته مهم .... من واسه مسمای قاچ بادمجون رابا ضخامت بیشتری می گیرم اگر نازک باشه له می شه
سرو..... واسه کشیدن هم اول بادمجون را ارام برمی دارم مرغ را هم برمیدارم غوره را هم جدا اب مسمای را توی ظرف می ریزم وبعد مرغ وبادمجون وغوره را می چینم مثل عکس
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
5.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🏻🍳#آموزش دسر نوتلا و شیرعسلی🧑🏻🍳🍫🍯
#ترفندآشپزی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
1.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روزگار دو چیز
با ارزش رو از ما میگیره:
دوستهای خوب و روزهای خوب🌸
ولی هیچ وقت
نمیتونه یه چیزو از ما بگیره🌸
روزهای خوبی
که با دوستهای خوب گذشت🌸
تقدیم به شما عزیزان
با آرزوی بهترینها🌸
🌸روزتون بخیر و نیکی🌸
🍃🌸