eitaa logo
آشپزی خاص
94.5هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
41.3هزار ویدیو
69 فایل
🌹❁ ﷽ ❁🌹 بنام پرودگاری که بی منت روزی میدهد⚘ تعرفه تبلیغات👇 🔜 eitaa.com/joinchat/3238592526Cd9dc51293f
مشاهده در ایتا
دانلود
سلام براتون یک نون سریع آوردم به قول دوستان از چیزهای تنبلونه. این نون از نون های سریع محسوب میشه که خمیر مایه نداره، استراحت نداره، ورز نداره. بافتی بین نون و شیرینی داره. این نون متعلق به کشورهای انگلستان، ایرلند، اسکاتلند هست. نونی هست که به شکل مثلث یا دایره می باشد و شیرینی کمی داره و با مرباها و انواع مارمالادها میشه سرو کرد. میشه داخلش هر چیز دل خواهی مثل کشمش و گردو و شکلات ریخت و حتی میشه به صورت نون غذایی با انواع سبزیجات و مواد غذایی و.... درست کرد. آرد سفید شیرینی پزی یا آرد نانوایی 280 گرم (حدودا 2 لیوان) تخم مرغ 1 عدد کره 75 گرم پودر قند (یا پودر شکر، شکر آسیاب شده) 50 گرم (حدودا یک سوم لیوان) بیکینگ پودر 4 گرم (1 ق م) وانیل 1/4 ق چ نمک 1/2 ق چ خامه صبحانه 100 گرم آرد و بیکینگ پودر و نمک و پودر قند رو مخلوط و الک کردم. کره (نرم نباشه و سرد باشه بهتره) اضافه کردم و با سر انگشت خمیر رو پودری کردم. یک تخم مرغ رو با چنگال کمی زدم و به خانه صبحانه اضافه کردم، وانیل رو هم ریختم و مخلوط کردم. وسط مواد آردی رو گودی ایحاد کردم و از این مواد تخم مرغی ریختم. خمیر رو با دست جمع کردم. ورز دادن نمی خواد آرد ریختن اضافه هم نمی خواد. یک کم خمیر چسبنده هم باشه موردی نداره. هر چیز دل خواه هم دوست داشتید می تونید اضافه کنید من از کمی گردوی خرد شده و شکلات چیپسی استفاده کردم. خمیر استراحت نمی خواد، با وردنه به قطر 2 سانت باز کردم و با کاتر گرد به قطر 5 تا 7 سانت قالب زدم. از ترکیب یک عدد زرده تخم مرغ، 1 ق م شیر برای رومال استفاده کردم. داخل سینی چیدم و در فر 190 درجه که از یک ربع قبل گرم شده به مدت 20 تا 25 دقیقه، طبقه وسط قرار دادم تا زمانی که روی نون ها تغییر رنگ داره میده میشه کمی گریل بالا رو هم روشن کرد. پ.ن : حدودا 9 تا 10 عدد نان می شود. در بعضی دستورات جای خامه، شیر استفاده شده. من امتحان نکردم فکر می کنم موردی نداره البته با خامه نان لطیف تر هست. بدون فر در فر دست ساز و تابه روی گاز می شود. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷#‍شکلات_آجیلی 😍 مقداری شکلات قهوه ای و کمی شکلات سفید را جداگانه بصورت بن ماری گرم کنید. در سینی کاغذ روغنی قرار دهید و سطح کاغذ را با شکلات قهوه ای بپوشانید و روی آن شکلات سفید بریزید و با خلال دندان طرح ابر و بادی بزنید. تا شکلات گرم است مقداری مغز آجیل و میوه خشک روی آن بریزید و در یخچال قرار دهید سپس شکلات را از کاغذ جدا کنید و به دلخواه برش بزنید. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
🔷 1 پیمانه اسپاگتی / 250 گرم مرغ خرد شده / 2 گوجه فرنگی خرد شده / 1 پیاز / 2 حبه سیر / 1 قاشق چایخوری کره/ فلفل قرمز ، فلفل دلمه ای،کمی روغن طرز تهیه: اسپاگتی ها در آب جوش و زردچوبه میجوشانیم اسپاگتی پخته شده را آبکش کرده و کنار میگذاریم. روغن و کره را در یک قابلمه جداگانه گرم کنید ، مرغ و پیاز خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید، فلفل و سیر را اضافه کنید ، سس گوجه فرنگی را اضافه کرده و حدود 15 دقیقه بپزید. سپس اسپاگتی ها را با دست برمیداریم ، یک حلقه گرد درست کرده و آنها را روی یک بشقاب سرو قرار میدهیم.با مواد مرغی وسط اسپاگتی را پر میکنیم.. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپ ترشی دلمه👆👆👆👆 ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
نان هندی برای ۱۲ عدد مدت زمان کل: ۱ ساعت و ۲۵ دقیقه ۲ قاشق چایخوری خمیر مایه فوری ۱ قاشق چایخوری شکر ۱/۲ پیمانه آب ولرم ۱/۴ پیمانه روغن مایع ۱ تخم مرغ ۱/۴ پیمانه ماست حدود ۲ونیم پیمانه آرد ۱/۲ قاشق چایخوری نمک ۱/۴ قاشق چایخوری بهبود دهنده (اختیاری) - برای روی نان(اختیاری): کره آب شده جعفری یا سیر - فر رو در دمای ۹۵ درجه بزارین، بعد که به دمای ۹۵ درجه رسید، فر رو خاموش کنین . در کاسه ای، خمیر مایه ،شکر و آب ولرم رو مخلوط کنین و بعد از ۵-۱۰ دقیقه ، روغن، ماست و تخم مرغ رو اضافه و مخلوط کنین بعد آرد رو کم کم اضافه کنین و ورز بدین تا خمیر جمع شه و به دست نچسبه. بهتره ۱۰ دقیقه خمیر رو ورز بدین چون در کیفیت نان موثره. حالا خمیر رو داخل یک کاسه که روغن مالیدین بزارین و روش حوله بزارین و بزارین فر بمدت حدود ۳۰-۶۰ دقیقه تا دوبرابر بشه. حالا خمیر رو به ۱۲ قسمت تقسیم کنین و هرکدومو به قطر حدود ۱۲ سانتیمتر باز کنین نازک (خیلی نازک نه) و روی تابه که گرمه و کمی روغن زیتون مالیدین ، هر طرفشو حدود ۱ دقیقه بپزین. بعد از پخت حتما داخل حوله بزارین تا خشک نشن. میتونین روشون کره بمالین و سیر له شده بمالین و تنهایی یا با غذا میل کنین. نکته: آب نباید اونقدر گرم باشه که دستتونو بسوزونه، اونوقت خمیر مایه رو میکشه. حدود ۴۰-۴۴ درجه خوبه. نکته: به نظرم نصف دستور رو درس کنین یا نصفشو بپزین و بقیشو داخل سلفون زارین یخچال و بعد که نیاز شد، بقیشو بپزین. هر نان حدود ۲۱۹ کیلوکالریه ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
پف پفی ❤️❤️❤️ مواد لازم👇 برای درست کردن این خوشمزه جان، شما فقط نیاز دارید به یک بسته ژله با طعم دلخواه و یک قاشق غذا خوری شکر (میتونید بیشتر یا اصلا حذفش کنید)و یک سوم لیوان آب جوش.⏺️ابتدا پودر ژله و آب گرم و شکر رو توی یه ظرف ریخته و روی حرارت کتری قرار میدیم و مرتب هم میزنیم تا ذرات ژله و شکر کاملا حل بشه. بعد با همزن شروع میکنیم به هم زدن، اینکار رو تا زمانی ادامه میدیم که ژله پف کنه و تغییر رنگ بده و دیگه آبکی نباشه. (اگر زیاد هم ،هم بزنید و خیلی سفت بشه، داخل ظرف نمیتونید پهنش کنید و مارشمالو خیلی سفت میشه.پس نباید پره ی همزن به ژله بچسبه) ⏺️ظرف سرامیک یا پیرکس رو (اندازش فرقی نمیکنه) انتخاب میکنیم و کف ظرف پودر نارگیل( یا پودر نشاسته ذرت یا آرد برنج )میریزیم ، سپس ژله رو داخل ظرف ریخته و خوب صافش میکنیم و داخل یخچال قرار میدیم. ⏺️(اگر میخواید یک رنگ باشه ، روی ژله پودر نارگیل یا پودر نشاسته ذرت ریخته و داخل یخچال قرار میدیم. ولی اگر میخواید دو رنگ یا چند رنگ باشه ، مابین ژله ها 👈نباید چیزی بریزید چون لایه ها بهم نمیچسبن. ⏺️برای چند رنگ درست کردن: لایه اول رو که درست کردیم، داخل یخچال قرار داده و دست به کار میشیم برای درست کردن لایه‌‌‌ ی بعدی، بعد از درست شدن لایه بعدی ، ژله رو روی لایه قبلی میریزیم و روی لایه آخر پودر نارگیل میریزیم و به مدت یک ربع داخل یخچال قرار میدیم.بعد ازین مدت با قالبهای فلزی قالب میزنیم. ✅میتونید قالب هاتون رو کمی چرب کنید تا به راحتی بتونید قالب بزنید. ✅ریختن پودر نارگیل یا نشاسته ذرت به خاطر نچسبیدن ژله به کف ظرف و چسبناک نشدن روی مارشمالو هستش. ✅میتونید مواد رو داخل قیف ریخته و روی کاغذ روغنی یا ظرفی ریخته و مارشمالوهای گردی داشته باشید و بعد از بستن،داخل پودر نارگیل یا نشاسته ذرت بغلتونید. ✅میتونید قالب نزنید و با چاقو مارشمالو ها رو برش های مربع یا لوزی بدید. ✅مقدار ریختن شکر، به طعم ژله و ذائقه بستگی داره و دلخواهه. ✅دلیل دو رنگ نشدن مارشمالو و اینکه لایه اولش شیشه ای میشه خوب هم نخوردن ژلست. *دلیل چسبناک شدن زیاد مارشمالو زیاد از حد هم زدن ژلست. ✅نیازی به ژلاتین نیست و به همین روش کاملا نرم و پفکی میشه. ✅بدون همزن هم میشه درست کرد، هم زدنش خیلی زمان میبره اما نتیجه میده ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
این مکرون نارگیلی فوق العاده خوشمزه و خوش بافته و کمی متفاوت تر از کیک های دیگه درست میشه. مواد لازم :👇 آرد :۱۲۰گرم تقریبا ۳/۴لیوان دسته دار فرانسه شکر :۶۰گرم تقریبا ۱/۴لیوان بکینگ پودر :یک قاشق چ وانیل :۱/۴قاشق چ زرده تخم مرغ :۳عدد کره یا روغن جامد :۱۰۰گرم شیر :۱/۴لیوان مواد رویه : سفیده تخم مرغ :۳عدد شکر :۶۰گرم پودر نارگیل چرب :۱۱۰گرم تقریبا یک لیوان و۱/۴لیوان دسته دار فرانسه . دستور تهیه :👇 برای درست کردن کیک ،ابتدا کره به دمای محیط رسیده وشکررا کمی باهمزن زده تا مخلوط شود بعد وانیل و زرده ها را اضافه کرده وحدودا ۵دقیقه میزنیم تا سفید وکشدار بشه ۱/۴لیوان شیررو هم اضافه کرده کمی مخلوط کرده وآرد رو با بکینگ پودر مخلوط ودوسه بار الک کرده ودر دومرحله به مخلوط اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی مخلوط میکنیم ،درون قالب مربع ۲۰سانتی راچرب کرده کاغذ روغنی انداخته ومواد کیک را ریخته وروشو صاف کرده میگذاریم کنار برای درست کردن رویه نارگیلی ،سفیده های تخم مرغ رو در ظرف تمییزی با همزن زده تا کف کنه شکررادردومرحله اضافه کرده وبا همزن میزنیم تا فرم بگیره واز ظرف نریزه ،در مرحله آخر پودرنارگیل را اضافه کرده وبه آرامی دریک جهت مخلوط کرده با قاشق یا لیسک ،وروی مواد کیک میریزیم وروش رو صاف میکنیم ودر فر از قبل گرم شده در دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه قرارمیدیم بعداز بیست دقیقه با خلال چوبی چک کنید اگه مواد نارگیلی وکیک به خلال نچسبید کیک ما آماده هس ،در آخر کمی گریل رو میزنیم تا روی کیک طلایی وبرشته بشه ؛زیاد نه ولی ،چون روی کیک خشک میشه امیدوارم این کیک خوشمزه رو درست کنین و از خوردنش لذت ببرین. ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛
. دونات شکری🍩 🛍 مواد لازم: 250 گرم آرد؛ 100 میلی لیتر شیر گرم؛ 20 گرم کره ، به دمای اتاق رسیده باشد. 20 گرم شکر؛ 10 گرم خمیر مایه تازه؛(یا 1قاشق غذاخوری پر خمیر مایه خشک) 1 عدد تخم مرغ؛ ½ قاشق چایخوری نمک. 1 قاشق مرباخوری شکر (برای خمیرمایه) . 🥣 طرز تهیه: ابتدا 1 قاشق مرباخوری شکر را در مقداری شیر گرم حل کرده و مخمر تازه را اضافه کنید. برای فعال کردن 10 دقیقه کنار بگذارید. آرد و نمک را با هم مخلوط کنید. سپس شیر گرم و یک تخم مرغ را درون آن بریزید ، ورز دهید تا خمیر یکدست شود. و بعد ، کره نرم را اضافه کنید ، و خوب با دست ورز دهید. خمیر را با سلفون بپوشانید و به مدت 1 ساعت کنار بگذارید. سپس خمیر را به 8 قطعه تقسیم کرده و مجددا 30 دقیقه استراحت دهید. سپس هر کدام از چانه ها را به شکل طناب رول کرده و مانند حلزون بپیچانید. و روی یک تکه از کاغذ روغنی قرار دهید. به مدت 20 دقیقه استراحت دهید. روغن را داغ کنید و سپخانگی حرارت خیلی کم قرار دهید دونات ها را به آرامی در آن قرار دهید . هر دونات را به مدت 5-6 دقیقه در هر طرف (مجموعا 10 الی 12 دقیقه )سرخ کنید. سپس دونات ها را در شکر بغلتانید و گرم سرو کنید. . دونات شکری شما آماده ست 😋 . ┏━━━🍃💞🍂━━━┓ @ashpazi_khas ┗━━━🍂💞🍃━━━┛