یه دسر خوشمزه و جذاب و دلبر به اسم چیزکیک سرخ شده🤗🤗
من که عاشقشم💖💖💖
.
مواد لازم برای قسمت داخلی:
بیسکویت ساقه طلایی پودر شده: ۲/۳ پیمانه
کره آب شده : ۳ ق غ
پنیر خامه ای : ۳۵۰ گرم
شکر: ۳/۴ پیمانه + ۱ و ۱/۳ ق چ
وانیل ۱ ق چ
تخم مرغ بزرگ ۲ عدد
مواد لازم برای خمیر بیرونی:
آرد سفید: ۱ پیمانه
بکینگ پودر: ۲ ق چ
نمک : ۱/۲ ق چ
شکر دانه ریز: ۱ ق غ
شیر پرچرب: ۳/۴ پیمانه
تخم مرغ بزرگ ۱ عدد
کره آب شده: ۲ ق غ
#چیزکیک_سرخ_شده
طرز تهیه
۱. بیسکویت پودر شده+ ۳ ق غ کره آب شده + ۱و ۱/۲ ق چ
شکر رو با هم ترکیب کنید.
داخل قالب ۱۸ سانتی بریزید و فشرده کنید و به مدت ۸ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه فر قرار بدید.
۲.پنیر خامه ای + وانیل + ۳/۴ پیمانه شکر رو با هم ترکیب کنید و با همزن بزنید
و بعد تخم مرغ رو بهش اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه.
۳.قالب رو از فر خارج کنید و مخلوط پنیر رو روی بیسکویت ها بریزید
و به مدت ۴۰ دقیقه در دمای ۱۵۰ درجه فربزارید
۴. سپس صبر کنید تا سرد بشه و برای ۲ ساعت داخل فریزر بذارید و به قطعات کوچک برش بدید.
🔊 اگر قطعات بزرگ باشه سنگین میشه و داخل روغن غرق میشه
۵. دوباره حداقل به مدت ۲ ساعت داخل فریزر بذارید
🔊بهتره یه شب تا صبح توی فریزر بمونه
۶. داخل یه ظرف کوچک و عمیق روغن بریزید و صبر کنید تا کامل داغ داغ بشه
(دمای ۱۸۰ درجه )
۷. تمام مواد لازم برای خمیر بیرونی رو با هم ترکیب کنید تا یکدست و نرم بشه
۸. داخل تکه های چیز کیک یه خلال دندون فرو کنید
و چیز کیک رو توی خمیر فرو کنید و کمی تکان بدید
و بعد چیز کیک رو با کمک خلال دندون ۲ ثانیه داخل روغن نگه دارید و بعد رها کنید و حدود ۱ تا ۱/۵ دقیقه در روغن سرخ کنید تا طلایی بشه
🔈 خلال دندون برای اینه که خمیر یکنواخت به تمام قسمت های چیز کیک برسه چنگال باعث میشه یه بعضی قسمت ها خمیر نرسه
🔊 دمای روغن باید طوری باشه که چیزکیک در اون شناور بشه و نباید غرق بشه
۹. در آخر کمی خاک قند، مارمالاد یا شکلات آب شده روی چیزکیک بریزید
و داغ سرو کنید😍😍
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
شیر_عسلی (Sweetened Condensed Milk) که به شیرغلیظ شده هم معروفه همان شیر گاوه که آب اون تبخیر میشه وبهش شکر اضافه میشه و نقش غلیظ کننده دردسرهایی مثل پودینگ وکرم ها، ایجادبافت دردسرهایی مثل بستنی سریع،وکاراملی کننده درکیکها وشیرینیهاروداره وبافت ونقش اون هیچ ربطی به ترکیب شیر وعسل نداره،پس به هیچ وجه قابل جایگزینی باشیر نیست.
بنابه درخواست شمادوستای گلم اینم دستور شیرعسلی خوشمزه خونگی.قبلا یه قوطی میخریدیم ۵و۵۰۰ الان فکر کنم حدود ۲۴تومنه.
خودتون میتونید باهزینه خیلی کم توخونه درست کنید.با همین شیرعسلی در پست بعدی دستور یه بستنی خوشمزه رو براتون میزارم پس فعلا اینو درست کنید وداخل یخچال بزاریدتاپست بعد..
موادلازم؛
شیر_عسلی_فرشته_پز
شیر فرق نمیکنه کم چرب یا پرچرب من از شیر محلی استفاده کردم👈۲پیمانه
شکر ۲/۳پیمانه
کره پاستوریزه ۲۰گرم
یک تابه نچسب باسایز نسبتا بزرگ انتخاب کنید.شیر وشکر راداخلش بریزید،روی حرارت بزاریدوهم بزنید تا ذرات شکر حل شود.دقت کنید که قبل از اینکه شیربه جوش بیاد شکر باید داخلش حل بشه.همین که شیر به جوش اومد وخواست قل بزنه حرارت رو خیلی کم کنید.هر ۵دقیقه یکبار اونو هم بزنید تا ته نگیره.حرارت باید انقدر ملایم باشه که شما جوشیدن شیر رو مشاهده نکنید درغیر اینصورت ته میگیره. حدود ۴۰دقیقه زمان پخت تانتیجه نهایی طول میکشه.اگر اطراف تابه شکرک بست اونو داخل ماهیتابه برنگردونیدوگرنه شیرعسلی بعدا شکرک میزنه.
کم کم شیر غلیظ میشه ورنگش زرد میشه .
سرآخر وقتی باقاشق برمیدارید باید قطره قطره بریزه پایین نه بصورت نواری.
توکلیپ غلظت مشخصه ،شیرعسلی بعدازاینکه بره تو یخچال سفتتر میشه پس غلظتش باید به این شکل باشه.درآخر کره رواضافه ومخلوط وبلافاصله از رو حرارت بردارید
اگر حالت دون دون داره نگران نباشید اونو داخل میکسر بریزید تا یکدست شه.
نکته:برای بستنی که میخوام بهتون آموزش بدم ۳۰۰میلی لیتر شیرعسلی لازم داریم که من این دستور رو دوبرابر کردم ودقیقا ۳۰۰ میلی لیتر شیرعسلی بهم داد.توجه کنید اگر دستور رو دوبرابر کنید قطعاتایم مرحله آماده سازی هم دوبرابر میشه!
هر چه اندازه تابه بزرگتر باشه زمان پخت کمتر میشه.
موادتون هر چقدر که باشه درآخر نصف اون مقدار شیرعسلی بهتون میده.و رسپی رو هر چند برابر کنید زمان پخت هم چند برابر میشه.
ماندگاری؛۲هفته درظرف شیشه ای دربسته داخل یخچال.
.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرعسلی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
هدایت شده از 💮 آشپزی خاص 💮
😂😁
99% از جوک هایی كه ميخونيد
از كانال زیر كپى ميشه!😂💦
⛔️بی جنبه نــــیـاد لـطفــا⛔️
ایسگاه جوک 😂😂😂🤣
بیا ببین چه خبرهههه😬😬😬🙈🙈
https://eitaa.com/joinchat/959447177C3acf327496
https://eitaa.com/joinchat/959447177C3acf327496
منبع جک های خفن 😂🙈👆
این مکرون نارگیلی فوق العاده خوشمزه و خوش بافته و کمی متفاوت تر از کیک های دیگه درست میشه.
مواد لازم :👇
آرد :۱۲۰گرم تقریبا ۳/۴لیوان دسته دار فرانسه
شکر :۶۰گرم تقریبا ۱/۴لیوان
بکینگ پودر :یک قاشق چ
وانیل :۱/۴قاشق چ
زرده تخم مرغ :۳عدد
کره یا روغن جامد :۱۰۰گرم
شیر :۱/۴لیوان
مواد رویه :
سفیده تخم مرغ :۳عدد
شکر :۶۰گرم
پودر نارگیل چرب :۱۱۰گرم تقریبا یک لیوان و۱/۴لیوان دسته دار فرانسه
.
دستور تهیه :👇
برای درست کردن کیک ،ابتدا کره به دمای محیط رسیده وشکررا کمی باهمزن زده تا مخلوط شود بعد وانیل و زرده ها را اضافه کرده وحدودا ۵دقیقه میزنیم تا سفید وکشدار بشه ۱/۴لیوان شیررو هم اضافه کرده کمی مخلوط کرده وآرد رو با بکینگ پودر مخلوط ودوسه بار الک کرده ودر دومرحله به مخلوط اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی مخلوط میکنیم ،درون قالب مربع ۲۰سانتی راچرب کرده کاغذ روغنی انداخته ومواد کیک را ریخته وروشو صاف کرده میگذاریم کنار
برای درست کردن رویه نارگیلی ،سفیده های تخم مرغ رو در ظرف تمییزی با همزن زده تا کف کنه شکررادردومرحله اضافه کرده وبا همزن میزنیم تا فرم بگیره واز ظرف نریزه ،در مرحله آخر پودرنارگیل را اضافه کرده وبه آرامی دریک جهت مخلوط کرده با قاشق یا لیسک ،وروی مواد کیک میریزیم وروش رو صاف میکنیم ودر فر از قبل گرم شده در دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه قرارمیدیم بعداز بیست دقیقه با خلال چوبی چک کنید اگه مواد نارگیلی وکیک به خلال نچسبید کیک ما آماده هس ،در آخر کمی گریل رو میزنیم تا روی کیک طلایی وبرشته بشه ؛زیاد نه ولی ،چون روی کیک خشک میشه
امیدوارم این کیک خوشمزه رو درست کنین و از خوردنش لذت ببرین.
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
9.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جوجه چینی
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
دسر عربی شکلاتی
یکبسته ژله کرم کارامل
شیر 4پیمانه
شکر 12 ق س
پودر کاکایو 2قس
ژلاتین 1،5 ق س
وانیل کمی
خامه صبحانه 200 گرم
پتیبور وانیلی 130 گرم
همه مواد جز پتیبور روخوبهمبزنیدو بذارین رو گاز مدام هم بزنید دوتا قولبزنه خاموش کنید
پتیبوررو داخلش ریزکنید و بذاریننرم بشه
با گوشت کوب برغی خوبمواد رو میکس کنید تا حل بشه
داخل قالب بریزین بذارین 5 ساعت یخچال
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛
#فلن_کیک
برای کاراملی
پودر کرم کارامل ۱ بسته
شیر سرد ۲ لیوان
پودر ژلاتین ۱ ق غ
خامه ۱ تا ۲ ق غ (قابل حذف)
برای کیک
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۲۱۰ گرم (یک لیوان)
شیر ۱۲۰ گرم (نصف لیوان)
روغن مایع ۱۲۰ گرم (نصف لیوان)
آرد سفید ۲۲۵ گرم (یک و نیم لیوان)
بیکینگ پودر ۴ گرم (۱ ق م)
وانیل ۱/۴ ق چ
پودر کاکائو ۲ تا ۳ ق غ
برای تهیه این کیک بهتره که قالب میان تهی باشه . قطر قالب بین ۲۳ تا ۲۵ سانت خوبه .قالب رو با یک کم کره چرب کردم .
داخل بسته کارامل ،دو تا بسته هست. قسمت سس رو باز کردم و کف قالب ریختم . قسمت پودرش رو باز کردم و با دو لیوان شیر مخلوط کردم . پودر ژلاتین هم اضافه کردم (پودر ژلاتین باعث بهتر منسجم شدن میشه ) . روی حرارت ملایم قرار دادم و مرتب هم زدم وقتی جوشید یکی دو دقیقه روی حرارت موند و بعد از حرارت برداشتم . اگر تمایل داشتید می تونید اینجا یکی دو قاشق خامه هم بریزید . بعد داخل قالب مواد رو ریختم و در یخچال قرار دادم .( میشه توی محیط گذاشت چون ژلاتین داره کمی بسته میشه و اینکه حتی مواد کیک رو بخواید روی مایه کاراملی بریزید وتوی محیط باشه باز با هم قاطی نمیشه بعد از پخت این دو لایه از هم تفکیک میشه)
برای کیک : تخم مرغ و شکر و وانیل رو پنج دقیقه خوب زدم تا کرم رنگ و کشدار بشه و بعد روعن مایع و شیر رو هم اضافه کردم و یک دقیقه هم زدم . مواد خشک شامل آرد و پودر کاکائو و بیکینگ پودر هم ۳ بار الک کردم و کم کم داخل موادم ریختم و با لیسک مخلوط کردم .
قالب رو از یخچال بیرون آوردم و مایه کیک رو روش ریختم . پخت این کیک به این صورت هست که قالب رو داخل یک ظرفی که توش آب هست قرار داده میشه . من داخل سینی گذاشتم و توی سینی آب ریختم . داخل فر از پیش گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه طبقه وسط ، یک و نیم ساعت قرار دادم . (تایم پخت متفاوته خودتون چک کنید)
بعد از پخت توی محیط موند و از دما افتاد و در یخچال قرار دادم . حداقل ۵، ۶ ساعتی بمونه و بعد دورش رو با چاقو آزاد کردم اگر دیدید که راحت بر می گرده روش یک دیس بزارید و برگردونید اگر نه می تونید چند ثانیه داخل آب ولرم بزارید و برگردونید.
بدون فر هم می تونید تهیه کنید . روی گاز قابلمه رو اب کنید و قالب رو داخل قابلمه که آب داره بزارید اما حواستون باشه آب نباید خیلی زیاد باشه تا دو سوم کمتر از قالب باشه و بعد روی حرارت رو به کم میزاریم تا بپزه
#با_رسپی_های_امتحان_شده
┏━━━🍃💞🍂━━━┓
@ashpazi_khas
┗━━━🍂💞🍃━━━┛